- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz .Szaki. #5748 üzenetére
Ugyanannyit használom a telót mint korábban és most sűrűbben érek el 48 órás üzemidőt mint 8.1 előtt.
Nincs beragadva esetleg valami alkalmazásod?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Járt már valaki úgy ,hogy a készülék egyik pillanatról a másikra lemerült úgy ,hogy a töltöttség jelző a felén volt
Ment a heredrive közben próbáltam fényképzeni ( vezetés közben mert azt úgy kell ) , az lett az eredmény ,hogy kikapcsolta készülék az autós töltőmmel (ami asszem tescoban vettem ) életet sem tudtam lehelni belé,
Itthon felrakom a töltőre 15 perc múlva bekapcsolt, normális vagy service ?
köszi
üdv pelenkaGamertag:Rob3rt75
-
Matykoh
tag
Hello!
Befagyott a kedvesem telefonja (full fekete képernyő), és másfél óra után sem indult újra. Ugyanez a világító feketeség továbbra is. Hiába dugom töltőre, akkor se rezeg, és a telefon se látja.
Tud valaki valamit mondani? :/
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Tulajdonképpen azon túl, hogy az akksi jóval kevesebb ideig bírja, egyre gyakrabban csinál olyat, hogy újraindul, két hetente bejátssza ezt, eddig amiket lejátszott zenéket most nem játssza le, valamilyen kód hibára panaszkodik. Volt olyan, hogy kiírta, hogy eltávolította a memória kártyát, de ugyanúgy tudtam tovább használni a kártyán lévő dolgokat. Megint vannak számok amiket megduplázott és megtriplázott, pedig amikor frissítette magát 8.1-el akkor ezek eltűntek, de most megint megjelentek. A 8.1-el pedig eltűnt az, hogy koppintással fel lehessen ébreszteni, ami Black óta volt. Apróságoknak tűnhetnek, de engem baromira zavar, nem azért vettem ilyen telefont. Ha nem használnám, akkor vettem volna egy 100-ast, nem 625-öt. Szeretem használni, szeretem magát a telefont is, de azért szeretem helyén kezelni a dolgokat, ez így ahogy van, sajnos nem jó. De még mindig jobb az Androidnál, ezt aláírom.
-
this is life
Ármester
válasz .Szaki. #5759 üzenetére
Lehet hogy kene neki egy hr,esetleg a nokia recovery tools-al ujra flashelni a telefont, ezek utan csak a szukseges appokat visszarakni, minden programot ami a keszuleken fut frissiteni ha igenyli,sd kartyat ne tegyel bele . Sd tud orult dolgokat muvelni a rendszerrel ha valami aprobb gond van vele. A parom de egy ismerosom telefonja is random ujra indult, befagyott, force close-k voltak, alkalmazasok es zenek random eltuntek majd elokerultek... az sd kivetele es a sw ujra flashelese utan ezek megszuntek. Amugy lumia 520/625 rol szolt a fenti pelda..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
RaZroX
addikt
Na rég néztem be a topikba, van már megoldás rá, hogy "bétáról" közvetlen frissítsek a végleges 8.1-re ? Ha nincs akkor mégegyszer valaki betudná nekem linkelni amivel vissza tudom állítani 8.0-ra ? Egyre több a bug..
This is the way
-
okoska74
senior tag
A blogomban van rá válasz de már 8.0 -ra nem lehet vissza menni egyből a 8.1 -et fogja felrakni.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
JamesFinn
senior tag
válasz Krapulax76 #5765 üzenetére
"a wifi kikapcsolás már kb 3x kiakasztotta a telefont, és csak újraindítani lehetett"
Az hogy a wifit kikapcsoltad a telefont újraindította? Nekem még ilyet soha nem csinált. Volt restart, még 8.0 alatt egyszer-egyszer internetezés közben.
Nem lehet, h valami app okozza? -
.Szaki.
addikt
válasz this is life #5761 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Az az igazság, hogy engem kicsit dühít, hogy ilyenekkel kell foglalkozni, hogy hard reset, meg újra flashelni, azért vettem WP-t és nem droidot, mert azt hittem ezzel meg lehet ezt úszni. A másik meg az, hogy akkor vagy legyen benne rendes memória, vagy pedig lesz szives kezelni a microSD-t, azért kevesebb, mint 8GB lássuk be nem sok mindenre elég. Van benne egy 16GB-s kártya, nélküle még sohase próbáltam, de nem noname kártya, nem kéne ilyeneket művelnie.
Hogy a fenébe kell ezt a flashelést meg hr-t csinálni? Egyszer talán ráveszem magam. Ha egy 20 ezer forintos telefon csinálna ilyet még meg is érteném..Ráadásul egyszer már hangszóró csere miatt járt szervizben is, ez nem igazán bíztató, hogy ennyi baj van vele. (De egyébként ahogy olvasom a fórumot úgy látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek problémája van, ez nem túl jó..)
[ Szerkesztve ]
-
JamesFinn
senior tag
válasz .Szaki. #5767 üzenetére
Hr az a telefon alaphelyzetbe állítása. Beállítások - névjegy - telefon alaphelyzetbe állítása. A telefon mindent töröl, ami a belső memóriában van. Az sd kártyát csak ha kéred akkor. Újratelepíteni a pc-n a Nokia software uptdater programmal. Ez is legyalul mindent, és újra telepíti a telefonod. Backupot előtte csinálj!
-
tomtom98
csendes tag
Valaki küldene pár képet amit az előlapi kamerával készitett ?
ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
csanee
tag
Helló!
A 625 kapcsán kérnék egy kis segítséget Tőletek. A Nokia software recovery tool-lal szeretném resetelni a telót. Viszont a MS fiókkal össze van kapcsolva az Authenticator app. Kérdésem az lenne, hogy milyen hatással van az authenticatorra a reset? Ugye a telefonnal egy vonalkód segítségével párosodott a fiókom.. Ha a recovery leszedi az összes pluszban telepített alkalmazásaimat, akkor elvész a kapcsolat?
Vagy a biztonság kedvéért inkább válasszam le a fiókról az authenticatort recovery előtt?
Köszi a válaszokat!
Üdv: csanee -
Bogyi007
veterán
Ti mit csináltok a telefonokkal? :-P
Nálam semmi baj sincs, sőt szerintem a 8.1 óta még javult is az üzemidőm, háttérben a WhatsUp, Viber, Naptár, Weather Flow az ami állandóan futhat + a Gmail és Hotmail áll készenlétben valamint a mobilnet aktív 2G hálózaton bekapcsolt Gps jeladó mellett.
És persze PfD-s vagyok.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
this is life
Ármester
válasz .Szaki. #5767 üzenetére
Ne bosszankodj, ez egy elektronikai eszkoz , mini pc igy neha lehetnek nyugjei. Amugy eloszor sdnelkul probald ki ha ugy minden rendben mukodik akkor az sd a ludas. S ez fuggetlen attol hogy noname e vagy sem . Ha ez vigasz egy ismerosnek az sd miatt fagyogatott az 530 , kicserelte es azota no problem . A nokia recovery tools-al kell ujra huzni az sw. A progit felrakod a pc-re telefonnal osszekotod majd mindig csak okezol . Ez legyalul mindent es a legutolso fw teszi fel a telefonodra. Amugy okozhatnak gondot a 3rd appok is , az urja flasheles utan erdemes egy darabig szuzen hasznalni a rendszert ha ugy minden oke , akkor egy utolag telepitett app lehet a ludas a gondokert. Pl merulesert fb messenger ...stb . Amugy biztos valami piti dolog miatt nyuglodik a telefonod. Ez a rendszer nem droid , nalam semmi gond , pedig mar a harmadik wp8.x rendszeru telefont nyuzom .
Mindegyiken pfd hasznalva , majd a hivatalos update recovery toolsal felrakva... aztan megint ugrott ra a pfd.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Ennél a telónál lehet olyat csinálni, hogy telefonkönyvben kiválasztom, rákattintok vagy elhúzom akinek sms-t akarok írni? Eddig androidos telóm volt és annál olyan volt ha balra húzom hívom ha jobbra sms. Itt ilyesmi nincsen?
-
ak94
újonc
GDR1 mikorra várható?
-
krisz727
tag
válasz Bogyi007 #5771 üzenetére
elkezdtem játszani a fruit bump nevű játékkal.2 óra alatt leszívta az akksit két hétig játszogattam de nem mindig.azóta nagyon merül az akksim.eddig ha feltöltött 1 nap 12 órát írt,(kétnaponta töltöttem) most 21-23 órákat.de csökkent az akksiidőm ugyanolyan használat mellett.
javaslat? -
Bogyi007
veterán
válasz krisz727 #5778 üzenetére
A Takarékos üzemmódnál az alkalmazások között nincs ez a játék beragadva esetleg? Vagy bármilyen más programod?
-
Nagyi17
csendes tag
Lépésszámlálót tudtok ajánlani,ami ingyenes marketban?
-
peestee83
aktív tag
Egy gyors hír mindenkinek:
Hivatalos forrás: link A lényeg, hogy már 30 GB tárhely jár az One Driveban, ha be van kapcsolva az automatikus fotó és program mentés (Androidon és WP-n egyaránt). Szeretem az ilyen akciókatViszont egy gyors kérdés... Vettem már jó pár programot a telefonra, amik fizetősek. Ha egyszer visszaállítok mindent alapra, akkor le tudom tölteni őket ugyanúgy, és nem kell kifizetnem újra az árukat?
Cor ne edito
-
okoska74
senior tag
válasz peestee83 #5781 üzenetére
A OneDrive most támogatja a 10 GB-os fájlokat is![ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
-
JamesFinn
senior tag
válasz Krapulax76 #5787 üzenetére
Lehet h csinálni kellene egy HR-t, (volt már?)és ha utána is csinálja, én szervízbe vinném.
-
lexter00
őstag
Az mitől van hogy mostanában gyakran magától kikapcsol és nagyon nehezen tudom csak bekapcsolni.Percekig kell vele küzdeni mire be tudom kapcsolni. 8.10.12393.890 van rajta.
-
pdw_ph
tag
Nekem SanDisk Ultra 32GB MicroSDHC Class 10 van es semmi baja nincs tole.
-
Joker88
őstag
Egy ilyen telefon vásárlása szóba került , a Lumia 520-ról térnék át. Ahhoz a telefonhoz a 625 tud újat mutatni?
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
sipoczgabor
tag
csak nálam olyan az áruház ha olyan kedve van be se tölti a képeket az adott programnál, meg a hozzászólásokat nem akarja mutatni? vagy letölteni se akarja mert a kapcsolat megszakad?
-
this is life
Ármester
válasz sipoczgabor #5797 üzenetére
Nalam szinten zenesz...ja es a kereses is pokoli lassu.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
senior tag
szerintetek melyik a jobb 625 vs 720 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest