Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Létezik-e olyan alkalmazás amivel be lehetne állítani azt hogy a telóm egy megadott időben (pl reggelente) újraindítsa magát?
A Weather Flow zárolási képernyőn vannak kiírva a névnapok, csak valamiért sohasem akar frissíteni ha be van kapcsolva a teló csak újraindítás után.
De ha a problémára van egyéb megoldás azt is szívesen fogadom...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sipoczgabor
tag
Hali, most én vagyok olyan béna hogy nem tudok törölni rendes sim kártyáról, illetve hozzáadni teljesen új névjegyet? hogy működik ez a rendszer? kapcsolatok csempébe tudok hozzá adni de ott írja hogy hotmail, ezt túlságosan nem értem hogy most hova menti a számokat? hogy tudok sim kártyára számot menteni? ja és törlést sem találtam. kapcsolatok alatt midnent tudok csinálni, csak nem értem mi az a hotmailos cucc...
Köszi -
törölt tag
válasz sipoczgabor #5653 üzenetére
kártyára nem lehet menteni. felhőbe ment.
-
JamesFinn
senior tag
válasz sipoczgabor #5653 üzenetére
Úgy van ahogyan hokins írja.
Minden kontaktodat az elsődleges fiókodban (hotmail, Outlook) is tudod menedzselni. A sim kártyáról a számokat bemásolni tudod. -
sipoczgabor
tag
válasz #35202114 #5654 üzenetére
szal az nem túl jó, hogyha átteszem nem wp-s telóba... és ha más wp-sbe teszem akkor a kapcsolatok ugyanúgy megmaradnak? ahogy az előző telefonban? beteszem és kapcsolatok alatt minden ugyan úgy mint a régiben?
Igen arra rájöttem vagyis gondolom, a kapcsolatoknál ott volt az összes régi névjegyem, ami még nagoyn tetszik, hogy asztalra pakolható névjegyek, nagyon pofásak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sipoczgabor #5656 üzenetére
Ha váltasz konkurens platformra pl androidra. Akkor elég megadni a hotmailos címed és beállítani hogy azt is szinkronizálja le. Utána a telefonkönyvben elérhetők lesznek azon a címen szereplő névjegyzékek. Ha pedig másik wp-s telóra váltasz akkor gondolom Úgyis ugyanezt a mail címet adod meg amit most használsz. Akkor meg automatikusan szinkronizál.
[ Szerkesztve ]
-
pdw_ph
tag
8.1 GDR1-re mikor várható hivatalos frissites? Lesz erre is vmi Lumia <szin> verzio? Van errol mar vmi hir?
-
Bogyi007
veterán
válasz JamesFinn #5652 üzenetére
Megtörtént, leszedtem telóról a WF-et átmenetileg a zárolási képernyőt is reseteltem majd telefont is újraindítottam.
Majd WF újrarak - beállít - s végül reggelre öröm és boldogság, mivel normálisan mutatja a névnapot is.Köszi a tippet! ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Volt már valakinek gondja a térerővel?
Elfogyott róla a térerő, elvittem szervizbe, alaplapot cseréltek, de az új, amit visszakaptam ugyanazt csinálja, pedig sim csere is volt. Kollégám 625-öse mellett mindig gyengébb a térerő 2-3 vonalkával. Ugyanaz a szolgáltató, ugyanaz a hálózat és a simet megcserélve is marad a gyengeség. Mennyi az esélye, hogy egy gyakorlatilag új telefonnak ugyanaz a baja? Most megint szervizben van.Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
Bogyi007
veterán
válasz JamesFinn #5662 üzenetére
Viszont a Vibernél ez sem segít....
Ha jön egy új üzenet akkor az értesítési sávban részlegesen ugye látszódik, de ha belépek ilyenkor az alkalmazásba akkor ott az még nem látható csak kb 1-2 perc elteltével.
Ez vagy alkalmazáshiba vagy kevés a ramunk?
Azt tudom hogy 925 esetében nincs ilyen probléma (haver T-Mobile készülékén)Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rover45
őstag
Na, egy probléma.
Asphalt 8 fel van telepítve, de a belső memóriára, amin így még van 1,26Gb szabad hely.
Most jött valami frissítés hozzá, de a frissítés megkezdése előtt szól, hogy nincs elegendő tárhely. Át tudom tenni a játékot a memóriakártyára? Vagy töröljem le, és telepítsem újra a kártyára (de akkor gondolom elvesztem a játékmenetemet? ) -
BeeNiTTo
tag
625-ön lehet valahogy navigácios sávot rakni a képernyőre???
elromlottak az érintőgombok és jólenne kirakni képernyőre a visza, start, és keresést
[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok,hátlap leszedés deformáció nélkül? ...
430 pozitív , 0 negatív....
-
calambrito
csendes tag
válasz sipoczgabor #5645 üzenetére
Van egy Insider nevű alkalmazás (egyébként nagyon hasznos), mindenféle tippeket ad (pl. hogyan minimalizálhatod a "fogyasztást"), egyéb leírások (bár angolul), mindenféle kimutatás a töltöttségről, statisztika, stb... Van pl. zseblámpa funkció is. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, van egy olyan opció, ami arra szolgál, hogy lekapcsolja a háttérben futó zenét.
-
hroberto
veterán
válasz calambrito #5679 üzenetére
Csak ezért felesleges az Insider. Van egy pár app ami csak erre szolgál. Be kell pötyögni a Store keresőjébe a Stop the music-ot, és talál párat. Mondjuk szvsz felesleges.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
BBSTi
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Nokia Lumia 625 Windows-a frissítette magát és most a Microsoft fióknál a "Beavatkozás szükséges" felirat jelenik meg, a profilt törölni nem lehet, mert a fiókra hosszan kattintva csak a szinkronizálás opció jelenik meg, új jelszót nem lehet megadatni PC-n keresztül a rendszerrel, mert kevés a fiókhoz tartozó infó... Ezt a telefont teniszütővel ütném ki az ablakon, annyira más (konkrétan buta) az Android-hoz képest, szerencsére nem az enyém. Az áruházból sem tud appokat letölteni. Valaki tudna segíteni, hogy induljak el?
-
wayne1
senior tag
Ezt a telefont teniszütővel ütném ki az ablakon, annyira más (konkrétan buta) az Android-hoz képest,
Ez egy kicsit fájt nekem Ne a telefont szidd ha te nem csinálsz valamit jól. Írod, hogy sem a telefonon sem a netes felületen nem tudsz belépni, ergó rossz jelszót írsz be. Mivel írtad, hogy nem a tiéd a telefon valószínűleg a tulajdonosa rossz jelszót adott meg neked.
Amúgy meg itt próbáld megváltoztatni a jelszót.[ Szerkesztve ]
-
BBSTi
csendes tag
Ezeken a lépéseken is túl vagyok, a jelszót anno én csináltam a telefonra, tehát pontosan emlékszem, de így sem jutottam vele dűlőre. Az általad megadott linken is próbálkoztam, de az alternatív email-lel meg két választásom volt:
-Túl kevés az infó a fiók visszaigazoláshoz.
-Illetve egyáltalán nem jött semmi válasz.Nem értem, hogy miért kell ennyire Windows-osan túlbonyolítani mindent, kellene egy link, ahol törlöm a fenébe az egész accountot és létre lehet hozni egy másikat. Sem a telefon, sem a webes felület nem ér egy kalap szamócát se....
[ Szerkesztve ]
-
BBSTi
csendes tag
Nem beszélve arról, hogy ha a telefonon akarom letörölni az accountot, alaphelyzetbe kell állítani, ergó TÖRÖLNI kell az egész telefont??! Nem hiszem el, hogy csak ez lenne a megoldás....
-
eszgabor
aktív tag
válasz NixonHUN #5667 üzenetére
Én ugyanezt kérdeztem, amikor visszakaptam a telefont, hogy volt-e antennacsere is, de erre nem kaptam választ. Nem ismerem a belsejét, hogy az alaplapon van-e az antenna, vagy külön egység. Egyébként amikor először vittem be a szervizbe, akkor azt mondták, hogy a javítási sorrend szoftverfrissítes, antennacsere, alaplapcsere (ez utóbbi központi szervizbe küldve)
Ehhez képest volt szoftver frissítés, majd alaplap csere. Bár a központi szervizben szerintem illett volna észrevenni, hogy más baja van. Annyiban érdekes a hiba és talán nehezebben detektálható, hogy ahol jó térerő van ott nekem is 5-ös térerőt mutatott, de néhány méterrel odébb épületbe lépve az enyémen már leesett nullára. Ha a szervizben jó térerő van, akkor nem veszik észre, hogy gyengébb térerő esetén nem tud hálózathoz csatlakozni.[ Szerkesztve ]
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
calambrito
csendes tag
"Ezt a telefont teniszütővel ütném ki az ablakon, annyira más (konkrétan buta) az Android-hoz képest"
Valóban? Az hogyan lehet, hogy mindenki más Nokia 625 használónak (vagy ha úgy tetszik: WP-használónak) működik rendesen ez a része? Ahogy fentebb írták, nem biztos, hogy a telefont (vagy a WP-t) kéne szidni. De önmagában a másságban igazad van: ex-androidosként ma már nem véletlenül használok WP-t. És ezzel a lehető legfinomabb módon mondtam el a véleményem az Androidról.
-
tomtom98
csendes tag
A közel jövőben szeretnék váltani a 625-re.
Androidrol váltanék (még nem volt wps telefonom) és mire figyeljek kezdő wpsként?
Ugyan ugy tudok letölteni játékokat és appokat a windows storbol mint droidon a play aruházrol?ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
tomtom98
csendes tag
válasz #35202114 #5694 üzenetére
Nem, a mokolás nem az én területem én használni akarom a készülékem.
Halottam valami olyasmit hogy ha nem vagyok 18 éves akkor nem használhatom az aruházat vagy valami ilyesmi és még azt szeretném kérdezni a sim kártyarol a telfonra névjegyek mentése is macera(vagy forditva)ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
sipoczgabor
tag
válasz tomtom98 #5695 üzenetére
Hali. nem votl nagy macera, van egy kis "varázsló" amikor elindítod a telefont, rögtön felhozza a fontos beállításokat és ott meg lehet adni vagyis kérdi azthiszem hogy miről legyen a telefonkönyv, ami nekem eleinte zavaró volt hogy sim kártyára menteni és illetve törölni nem lehet. kapcsolat menüben, vagy.. egy letöltött appon, pl (rapDailer) ott lehet internetes felületre menteni meg minden, oda bekerülnek a simkártyás telószámok is, és akár fb-det is hozzácsatolhatod de inkább ne
-
this is life
Ármester
válasz tomtom98 #5695 üzenetére
Simrol engedi masolni a nevjegyzeket a telefonra, illetve ha masik telefonrol koltozol akkor az adatatvitel programmal blutyukon at lehet rantani a masik telefonrol a nevjegyeket,smseket,kepeket,videokat s talan a zeneket is . Legalabbis itthon ment a dolog egy samu 5230 rol koltozes lumia 520 eseteben.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
sipoczgabor
tag
Az mias*árért van h egyik pillanatban a wifijel teli. A másikban meg talan 1 es.ugy hogy 1helyben vagyok. Hr most volt. Egy darabig mintha jo lett volna. Win8.1 . Tegyem ujra 8.0val?
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- Diablo IV
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest