- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Én E90-ről váltottam minire (de az E71 is volt nálam és ugyan úgy szaladtam volna vissza hozzá). Jónak tűnt, de a tapija nem kapacitív így vannak gondjai + egyéb apróságok. 4 napot volt használva, munka után azonnal ment vaterára és el is csomagoltam. Rohantam vissza az E90-hez. 15x próbáltam a belépés gombot megérinteni mail belépésnél, na ezután ment vaterára. Persze jobb, de nem azt kaptam amire számítottam. Az akku a másik dolog volt, némi zene (ami mellesleg hulladékul szólt) és nap végén töltőt kért.
Egy csaj vette meg tőlem, rátettem neki mindent amit csak engedett mert ugye csak főzött rommal hekkelhető. Újabb okom volt az leadásra.
Mellesleg van egy minim, de dummy. Fekete! Jó játék nyitogatni.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Qwerty-mobilt szeretnék, és mivel egyedül a Nokia gondoskodik megfelelő honosításról (normálisan elérhető ékezetek pl), ezért Nokiára gondoltam.
A kérdés, hogy Nokia E5 vagy E71 legyen a választás. Tudnátok segíteni, hogy mik a fő különbségek? Az E5 már 50 ezerért kapható a márkaboltban, az E71-nek meg komoly tekintélye van, de drágább. -
félisten
válasz knyitogato #7407 üzenetére
Az E5-ről én csak olvastam, gyorsabbnak gyorsabb ha a CPU-t nézem (600MHz) meg biztos valamivel okosabb is, de az E71 mára kiharcolta magának azt, hogy időtálló jól összerakott és nem mellesleg gyors, legalábbis én ezt használnám rá (pedig csak 368MHz). Szoftverek terén nem tudom mi a helyzet ez E5-el, de az E71 hekkelhető minden gond nélkül, ha meg valaki nem akarja kihasználni a telefont akkor tök mindegy mit vesz. SMS-t írni bármiről lehet és telefonálni is.
-
Cold5
senior tag
Sziaszok,
Azokhoz lenne egy kérdésem akiknek fehér a telefonjuk.
Én most cseréltettem a Nokiába az egész burkolatot és az a gyanum, hogy nem eredetiek bizonyos alkatrészei. Ami furcsa, a teló tetején és alján levő betétek gyöngyház fényűek, a bill. és a keret meg matt?A bal felső és a jobb alsó gomb minta elvesztette volna a nyomáspontját illetve a világítás is csak a numerikus résznél erős a többi részen gyenge, a felső sor (gyors gombok és a híváskezelő még gyengébb)
Ez így okés?
Üdv,
Cold5kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
félisten
Nem okés, a nyomáspontot értem. Én is szedtem szét már és amikor összeraktam akkor tapasztaltam a nyomáspont dolgot, újra szétszedtem és újra összeraktam más módszerel (értsd: a billzet az előlapban volt úgy pattintottam össze), akkor lett jó. Én nem akarom elkiabálni de ez a tipikusan szaladó teljesítménycentrikus technikus eredménye, mert a vége jó, de nem tökéletes.
Mondanám h 5 perc és ránézek mert az ilyen más telójában is zavar, de nem pesten lakom.Garba lett cserélve?A kaszni is fehér lett vagy csak az elő-hátlap-billzet?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Amúgy nekem (mert nincs E71-em) a nyomáspont dolog az E90 belsőben bukott ki nem olyan régen. Abban is billzetet cseréltek és hanyagul rakták össze, még fel is volt púposodva a kaszni mert nem pattintották össze. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy nem az eredeti billfóliád van benne, mert ugye az átlag user nem néz bele a telóba mi változott. Én okkal nem nézek szerviz felé, dolgoztam ilyen helyen.
Legutóbb amikor egy szerviznek írtam, hogy oké csak náluk javítható valami és beviszem a telót, de majd én szétszedem és viszek alkatrészt akkor nagyon nem akarták és azonnal nem vállalták el, hát akkor nem viszem oda.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Érdekel még valakit game E71-re? Párom a tesztalany, de már 2 kipipálva. Természetesen 3D-sek.
-
félisten
válasz runner 125 #7413 üzenetére
Ó ha tudnád miket tud ez a tepsi.
-
félisten
válasz runner 125 #7415 üzenetére
Nem feltétlen, bár van ami csak arra jó, arra írták. Ez nem ilyen egyszerű.
-
félisten
- Marble.Revolution 2 V:2.0
- N95 Snake 1.0 Hu
-
flatley09
csendes tag
Újratelepítettem a szoftvert a telefonomon! Raktam rá magyar nyelvet! De mintha a telefon lassabb lenne!
Ez normális? Lehet tenni ellene? -
Clain
tag
sziasztok !
Esetleg valakinek ötlet ,h hogyan tudom kikapcsolni a folyamatosan villogó fényt ? (és itt nem a "jelzett események" jelzőfényre gondolok) -
félisten
Megmondom őszintén nektek itt vagy a hely varázsa vagy nem tudom, de teljesen más szemszögből van szemlélve ez a készülék itt. A dolog izgalmasabb oldala ott kezdődik hogy kicsit többet hoz ki az ember a Nokia által megírt SW-ből.
-
Ricardo
titán
válasz Kolondrum #7422 üzenetére
Nagyon eltalált készülék. Én szerettem, csak a porosodással nem tudtam mit kezdeni, és nem sokáig tudtam nézegetni az előlapon belüli "porcicákat", így mennie kellett. Ha ez nem lett volna, még mindig azt használnám. Ezért is vagyok kíváncsi a lehetséges utódra (E6),remélve hogy azt jól összerakják.
-
Ricardo
titán
válasz Kolondrum #7424 üzenetére
Amikor megörököltem közel két évesen, már poros volt. Egyszer kipucoltattam, akkor egy darabig nem volt vele semmi gond. Mikor elérte volna a két éves határt, beadtam a szervízbe, hogy nézzék át. Visszaküldték hogy minden tökéletes benne, kivéve az akkut, így vettem bele egyet. A visszaérkezés után elkezdett beleszállingózni a por. Az első darabok kb egy hét után ott voltak, aztán szépen apránként egyre több. Bevittem, kitakarították (teljesen ingyen, pedig már nem volt jótálás), másnap már voltak benne porszemek.Első egy két nap még csak napsütésben látszódtak, de egy két nap múlva már annyi volt, hogy nem kellett a napsütés, sima nappali fénynél (akár borús időben) is, szembeötlő volt, és ezzel együtt engem egyre jobban zavart. Ekkor döntöttem a csere mellett.
Pedig szerettem használni, ezért is kapott új akkut, és hordtam pucoltatni, de hogy egy két nappal a tisztítás után már porosodott azzal nem tudtam mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
rendar
csendes tag
válasz Ricardo #7423 üzenetére
Húú ha az az E6 MeeGo- val jönne ki, az maga lenne a tökély! Az tényleg méltó utódja lehetne az E71-72- nek!
jaaj csak el ne csesszék ezt is valamivel, mert akkor...Ja és én sokszor használom poros körülmények között is munka közben, és eddig a másfél éves ittléte alatt még csak pár pici porszem jutott be, ami egyáltalán nem zavaró. (pedig erre én is kényes vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Tegnap elcseréltem egy C7-re a szeretett fehér E71-t! Remélem nem bánom meg később sem!
Most még az újdonság hatása alatt vagyok!Üdv mindenkinek!!
-
Ricardo
titán
válasz Kolondrum #7428 üzenetére
Lehet hogy az a szigetelése ment tönkre, én nem szedtem szét, de a Nokiában nem említették hogy gond lenne vele. Így sajnos azok táborát erősítettem akiknek porosodott.
Ezt az egy dolgot leszámítva tökéletesen elégedett voltam vele. Majd figyelem az utódokat.
A dolog hátulütője csak annyi, hogy az ember könnyen hozzá szokik a "jóhoz" és így a kijelző mérete az egyetlen ami miatt nem biztos hogy visszatérnék. -
Cold5
senior tag
válasz Kolondrum #7411 üzenetére
Szia,
Ne haragudj a késői válaszért, de egy kicsit dühős voltam a dolog miatt. 2 napra rá bementem a Nokiába és megmondtam, hogy addig nem megyek el innen, amíg nem csinálod meg úgy mintha a Tiéd lenne.
Azt, kell mondanom fantasztikus a rábeszélő képességem.
Még egyszer, ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok!
Köszönöm a segítséget!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
flatley09
csendes tag
Le tudná nekem írni valaki az E71 gyári tartozékait?
Olyanokra lennék kíváncsi, mint mem.kari méret, tok, csuklópánt, CD!
Pontos leírás kellene! -
csny
csendes tag
Sziasztok.
Most tervezek venni valamilyen telót venni és ez az E71 nagyon tetszik. A kérdésem az lenne,hogy hivatalos Nokia szaküzletben (Szeged,ha ez számít) mennyibe kerül egy ilyen telefon?
Mert olvasgattam különböző gsm-boltok értékeléseit és hát inkább választanék egy hivatalon üzletet,ha annyira nem nagy az árbeli különbség! -
félisten
válasz Ricardo #7437 üzenetére
Ott bent is ember dolgozik, de haladni kell és ha esetleg a munkahelyed múlik rajta akkor hidd el **sz pistike telójára hogy poros vagy sem vagy van e lappangó baja. Megjavítottad a hibát? Igen, akkor kész, jöhet a következő.
-
félisten
válasz Ricardo #7439 üzenetére
A pucolás (ha nem kimondottan ezért van ott egy teló) annyiból áll, hogy a flakonos sűrített levegővel átmennek rajta, nagyon hatékony + mikroszálassal kijelző áttörlés, DE akkor fogy a levegő és milyen alapon használ el a munkás egy flakont hamarabb mint ahogy azt megálmodta valaki. 4 nap alatt azért sokat leszűr az ember.
Kaptam a kezembe olyan telót amihez odaírta a tulaj, hogy megkér takarítsam ki neki a hiba kijavításán kívül. Eleget tettem a kérésének.
Lehet, hogy ott rontottam el, hogy túl jó fej voltam és lélekkel csináltam nem bírtam elnézni a koszt meg egyebeket, ki is rúgtak![ Szerkesztve ]
-
norbee2244
senior tag
Sziasztok
Szoftveres probléma lehet az,hogy ha bekapcsolom alapból szinte újra indul illetve ha be is jutok valameddig hívást kezdeményezek rutinból ugyan ezt eljátsza?Tehetetlen vagyok..most vettem meg megint egyet és ez van vele
Amennyivel okosabb lettem az az,hogy ezt csak akkor csinálja ha bent van a sim kártya
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz norbee2244 #7442 üzenetére
Hüüüm. Első körben mondjuk simeket cserélgetnék, aztán SW reset a csillag zöld gombos megoldással, ha az sem akkor sw frissítés (nem NSU-val), aztán szétkapnám hátha látható sérülés van rajta vagy javítás nyomait keresném, ha ekkor sem jó akkor hirtelen több nem jut eszembe. Mem kari format, másik akku... hirtelen ennyi.
Ja ha ezek sem akkor menne Level 3-4-re és ha az sem segítene alaplap csere![ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz norbee2244 #7442 üzenetére
Hard reset sem segít? Másik simmel próbáltad?
-
csny
csendes tag
válasz Kolondrum #7436 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
És azt megkérdezhetem,hogy mennyibe kerül hivatalos szaküzletben? Vagy ilyen árral kapcsolatos kérdéseket nem lehet feltenni itt a fórumban?
Azt tudom,hogy független gsm-boltokban 50-53 közt mozog az ára,de Nokia szaküzletről nincs semilyen infóm sajnos.
Azt sok helyen olvastam,hogy van különbség,de hogy mennyi azt sehol nem tudtam még meg. -
félisten
Mondtam, a GSM boltos valszinleg nem az európai piacra lett szánva, garban van vele gond. A bolti szart sem ér. A speedshopban volt nem régen még 2év nokia garos, de már nem árulják.Vatera, de gyártói garral hirdetett GSM home-ban
Valszinleg ami náluk garos az olcsóbb.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Nem tudom, egyszerűen szegezd nekik a kérdést, hogy gyártói garanciát szeretnél, mennyibe kerül az olyan. Nekem olyan volt az N97 mini, ha eladod még garos korában azt nagyot dob rajta.
Mondhatni boltit én is adok neked, de egyes hibákkal nem tudok mit kezdeni**, ott kezdődnek a bajok.**: mikrofon hiba, tipikus.... Mert azt forrasztani kell precízen arra alkalmas felszereléssel, ilyenekre gondolok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest