Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz KaoszTom #1617 üzenetére

    Az iránytű nem pörög, nem zenél és sajnos capuccinót sem főz. Észak fele igazítja a térképet,ha az opciókban erre klikkelsz. Az iránytűvel még nem is foglalkoztam, nem volt rá időm, játszani meg max.sakkozom rajta,vagy battleshipet játszom.
    Az aggályaidat megértem, az ember hezitál, ha egy 70 rugós beruházásba akar belevágni. Nem is neked szól a hangyányi ingerültségem: időszerű lenne átkereszteltetni a topikot "A rettenetesE52"; vagy "Rémhírek az E52-ről" .... Ennyi negatívum még nem volt összehordva egy telefonról sem. Persze, az rendben van, hogy az ember a problémáit, az aggályait leírja.
    De itt valahogy... nem tudom,de valami penetráns felhangot kapott a körítésektől, amelyek viszont nem tárgyilagosak, Roland Barthes tanulmánya jut eszembe róla, a rémhírek keletkezéséről. Most én megtoldom azzal, hogy negyedik nap reggelén fel kellett raknom tölteni, mert 14%-on állt; előtte 3 napig sokat telefonáltam, sokat wifiztem és sokat nyomkodtam...
    Aztán az ügyeletes lesajnálóknak lehet hozzáfűzni,hogy ugye??!! A Rokker telefonja is már csak 3 napig bírta! Bezzeg az e akárhányas! Csak szar ez a telefon,lötyög,szétesik, hullámzik a kijelző,eldobja a műholdat, gyenge a térereje ... stb. éslám az akksija is gyenge.

    Attól tartok, nem értetek. Én is írtam róla negatívumot az első napokban,de aztán igyekeztem revideálni magam. Alapjában véve,ha visszaolvassátok,nem feltűnően sok hibát és sokan írnak le,hanem sok a körítés a rémült aggályoskodás,hogy de ha leesek a liftaknába,akkor van térerő? Alapjában véve sok hozzászólás a szervizszolgáltatást gyepálja inkább, ami bármelyik Nokia telefonra igaz,mert a szolgáltatóra vonatkozik.
    Én,immáron 42 napja használva a telefont, a saját szubjektivitásomat hangsúlyozva, kijelentem, hogy azért ebben a topikban sikerült érdemtelenül elbánnunk az E52-vel.

    Aki csak beleolvas: úristen, ennyi probléma van vele?? Persze,Joe bácsi igyekszik is mindig a megfelelő zenei aláfestést biztosítani. Valaki, akinek van hozzá türelme,adjamárössze, valójában hány,konkrét, rendszeresen előforduló hibajelenségről, problémáról írtunk eddig? És hányan?

    Ne értsetek félre, nem akarom én itt a törvényt tenni, de ....de azért maradjunk már a realitások talaján lés ne riasszunk el minden vevőt a telefontól. Valahol ez is unfair.

    Reszkess félj és borzadj! Szörnyű E52 nagyon sz@r! Recsegteti a kávát, nyiszorog hát add tovább... :DD :DD

    Amit bekópéztam, abból egykritikátmég kiemelnék: ezt én is írtam az első benyomásaim között. A rezgő hívásjelzőnek olyan penetráns hangja van, mintha az Ózból a bádogember rezegne. Ez tény. Ez nem szoftveres, tehát el lehet dönteni,valaki együtt tud-e élni a telefonnal a többi jó tulajdonsága kedvéért ezzel a malőrrel, ,vagy nem.
    Még valami a szubjektivitásról. Valóságos kis közvélemény kutatásom alapján azE661, legjobb esetben 2 naponta kér enni. Az ismerősöm,akinek fehér fagyás ésműhold meg nem találásproblémájavolt a 3 hetes készülékkel, viszont azt erősítgette,neki 4 !!! napig is kibírja. Igaz, tette hozzá, én alig telefonálok,meg másra sem igen használom... Jaaaa

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák