- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin02
aktív tag
válasz darál0w #19849 üzenetére
Én meg rokonom 5800-ját, mert a GPS rossz volt benne, erre kicserélték a telefont egy újra, plussz ajándék hátlapot adtak. Úgyhogy jó tapasztalataim vannak a Nokiáékkal. Lekopogom.
rene0619: Szerintem is az van, hogy az egészet megformázzák, majd újra rárakják az egész firmware-t. Mindenesetre köszi az infót. És a szervízben mennyi idő volt ez?
Mindenesetre már várom, hogy felrakják a V51-et, mert azt írják, hogy : "a változásokról csak annyit, hogy az alap 50-es szoftverhez képes jelentős gyorsulást tapasztaltam". Ez azért jó hír, mert én már a V40-el teljesen megvoltam elégedve...
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
Hatvan9
senior tag
válasz Barthezz2 #19853 üzenetére
Nem rég volt egy ilyenem és hatalmasat csalódtam benne.
Sok mindent elcsesztek nagyon benne.
Az alján az érintőgombok katasztrófa vagy 10x megnyomtam hívás megszakításkor.És hát ez miatt nincs hardreset se csak a 7370 visszaállító.
A kijelző kisebb az 5800 -ástol de valahol szebb az oké de szabadban láthatatlan a kijelző teljesen eltűnik fénnynél maxra meg nem lehet álltani mert az 1000mAH aksival fél nap alatt eldobta amúgy is magát.(Ez lehet azért mert Ázsiai volt.)
És hát a hátlap tényleg lötyög és elég idegesítő főleg hogy a készülék előlapja fém.
Egy jó hátlappal simán lekörözhete volna az 5800 anyaghasználatát.
Nagy fájdalom a HSDPA vagy legalább egy 3g.
GPS is.
Az 5800 után sokkal jobbat vártam.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Hú de régen jártam itt,de itt vagyok.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Misály
addikt
válasz rene0619 #19850 üzenetére
Otthon megmarad ugye mindened, szervizben meg nyers install van es első indítás után - ha jól emlékszem - települ a qoffice. Ezt otthon el lehet végezni phoenix-el vagy jaf-al, szolgáltatói telefonnal is megy ha még nem jött ki az új soft, igaz akkor garanciának annyi.
-
club1
veterán
Másnál is azt írja ki a Quickoffice új dokumentum/táblázat létrehozásakor, hogy "No application licence - No licence for feature."? Mert akkor így nem sok értelme van, ha gyárilag fent van a telefonon...
-
MODERÁTOR
válasz Hatvan9 #19855 üzenetére
Enyém honi gyártmány, de ennek ellenére a hátlap tényleg nem a legjobb. Pár hónap után tiszta zsebkarc, de annyira nem zavaró.
Az érintőgombokkal nekem nincs bajom, erélyesebben kell kicsit nyomni mint a kijelzőt, de eddig mindig azt csinálta amit kell. A kijelzőnél sem tapasztaltam, hogy napfényben ne látszana, persze nem tökéletes, de szerintem hozza az átlagot. HSDPA meg nekem nem hiányzik, az előző telómon sem használtam ki, itt meg van wifi, ha gyorsan kell valami, akkor meg azért az EDGE ott van(bár jelenleg vodás vagyok, szal az nincs..). GPS nélkül is megvagyok. Jobban tetszik, meg kompaktabb a méret, az előbb említettek meg annyira nem hiányoznak, azért is választottam eztAkksi tényleg gyenge pont(az nálam is made in korea ), de annyira nem vészes. Tegnap 4 kor vettem le töltőről, este 4 órát neteztem, közben volt 2 óra zene is, és éjjel is bekapcsolva maradt. Most tettem fel töltőre. Átlagosan meg azért 1 - 1,5 napig elvan.
Bár most szerintem megjáratom vele a szervizt, mert kijött az usb csatit kis védő műanyag ajtó(vagyis csak a műanyag, a gumi rész ott maradt). Lehet besírom, hogy szar az akksi is, hátha kapok egy európait bele Na meg akkor már a hátlap is karcos
Everybody lies.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Barthezz2 #19860 üzenetére
Felejtsétek már el ezt a hülyeséget....Nincs európai akku,meg európai alkatrész.Mindent a távolkeleten gyártanak ,csak az összeszerelés helye változik.
Az akksi meg egyszerűen azért sz@r,mert 1000mAh-val nem lehet megváltani a világot.Nem érintős telefonokba is kevés,nemhogy 5530-ba.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Scipi
csendes tag
A mostani frissítésekkel is csak négy kontakt helyezhető el a főképernyőn? Vagy azóta már változott valami?
Samsung - Nokia 5310 XM - Nokia 5800 XPress navi
-
nagyúr
N8-as októberben jön...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
legenda
válasz varga.balazs #19865 üzenetére
de az is lehet, hogy már csak álom, hiszen már nem forgalmazzák a telcsit...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
varga.balazs
aktív tag
háát...elképzelhető. bár most így utánnanéztem javításoknak, videóhívást meg mailt nem használom. tehát valójában nem hiszem hogy túl nagyot dobna rajta. nekem végülis így sincs bajom vele illetve van. nem tudom valakinél jelentkezik-e az néha, hogy menüből visszalépve vagy bármiből kilépve eltűnik az óra főképernyőről.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz varga.balazs #19867 üzenetére
no...ez nálam is hiba...de csak ha játékokbol lépek ki, és nem mindig...olyankor ki/be kapcs...
igaz nekem 5230van
lehet HR kéne
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
rin02
aktív tag
válasz varga.balazs #19867 üzenetére
Nálam nincs olyan hiba. Azt mondják, hogy jelentős gyorsulást kapott a V50-hez képest... Én már a V40 óta teljesen megvagyok elégedve vele.
Mániákusok azt mondják, hogy jön még egy V60, amiben sok újítás lesz... (N97 főképernyőjében bíznak, de az ki van zárva szerintem.)Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
Steven
addikt
fórumokon van v60 beta amivel tesztelgetnek ,hogy mi az igazság nemtom rengeteg cfw kép van fent róla ... külföldi fórumon egy srác írta hogy apja nokiánál dolgozik és lesz v60... őszre valószínű... nemtom ki ,hogy van vele ,de ellenben veled én nem vagyok elégedett még most sem a telefonnal én sokat használom főleg netezésre és meg kell ,hogy mondjam tele van buggal:
...gyakran fagy belassul, szar az egész ... a fényképezője egy rakás szar nekem k810i m volt xeon vakuval és nappal is ezerszer szebb képeket produkált pedig aztán az nem mai darab...Kinetic scroll a főmenübe ha rányomok és le akarom húzni fel ugrik ... ha mailt kapok és elolvasom akkor is jelzi hogy nem olvastam el csak restart után tűnik el a jel.. stbSzval tudnék mit javítani rajta és akkor még fejlesztésről nem is beszéltem n97 homescreen stb
Az ovi suit is csak mostanában kezdett el használhatóvá válni!
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
fmate95
csendes tag
Sziasztok! Sikeresen megvettem az 5800mat Namost az a kérdésem hogy ez az Ovi Store hogy használható? Tényleg ingyenes? Mert beregisztráltam és nem látok olyat hogy letöltés csak hogy küld mobilra egy szöveges izét és úgy kell letölteni. Ez nem kerül pénzbe? Nem akarok majd hirtelen tízezres nagyságú számlát....előre is köszi
-
Scipi
csendes tag
válasz fmate95 #19871 üzenetére
Én úgy tudom ingyenes, mert édesapámnak az van, és ő minden gond (illetve pénz) nélkül megcsinálta. De ebben majd a többiek, a tapasztaltabbak segítenek, mert én még csak most várom a telot
Viszont lenne egy kérdésem, hogy az 5800 XpressMusic és Navigation Edition között mik a konkrét különbségek??
-
attisx
addikt
válasz jety91 #19873 üzenetére
Vagy némi User Agent buherával, mobilnak álcázhatja a firefox-át, és akkor megy PC-ről is a letöltés...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Scipi
csendes tag
Akkor lényegében minden más paraméterében megegyezik? Ugyanúgy van WiFi a Nav.ban is? Mert nézegetem, hogy hol lehet kapni, és néhány helyen valamiért azt írják, hogy a Navigation Editionben nincs WiFi, máshol meg van. Szóval ezt nem nagyon értem
Szerintetek hol lenne érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Ovi Maps-ben van olyan lehetőség, hogy beírom, hogy hová szeretnék menni és megnézhetem, hogy milyen útvonalon fog vinni?
Ilyen szimuláció féleség, ami offline is működik.
-
club1
veterán
válasz Gabesz1019 #19878 üzenetére
Ha csak azt írod be, hogy hová szeretnél menni, offline honnan tudná a telefon, hogy honnan indulsz? Max. ha megadod. Na az itt nem működik...
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Gabesz1019 #19880 üzenetére
Megtaláltam.
-
Pityu89
senior tag
Ha főzött romot használok akkor tudok telefont frissíteni? Vagy vissza kell tennem a gyárit. Hogy működik ez? Sosem csináltam még moddolva.
-
rene0619
aktív tag
Meg is van a v51.most frissítettem!kíváncsian várom a "performance improvementet"
-
stewe780
őstag
Majd aki frissített v51-re, kérem ossza meg a többiekkel az első tapasztalatait.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Gabesz1019
senior tag
Melyik az a téma ami úgy néz ki mint az 5800 gyári témája a Sound waves csak átlátszóak a kezdőképernyőn a gombok (Telefon, Névjegyzék)? Egyszer már fent volt a telefonomon de most nem találom.
-
Steven
addikt
válasz stewe780 #19889 üzenetére
ha jött mailom nem tünt el a boríték ... most már végre 51 szoftver verzióval odébb sikerült kijavítani ezt a hibát
Scroll hiba is megszűnt nem ugrál a menü ha rá nyomom az ujjamviszont ovi nem frissíti az üzeneteimet (sms) nem jöttem rá miért...
Amúgy eddig jobbnat tűnik mint az elöző.. fagyások majd úgy is netezés alatt derülnek ki.
Viszont megnyitottam egy rakás alkalmazást és nem lassúl be olyan csunyán a teló ahogy eddig...Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
dipeti
senior tag
Új szoft: Gyorsabb lett. Szebb a görgetés a menüben. Megéri frissíteni. Azért a default témát megcsinálhatnák úgy, hogy a kontaktos HS-nél átlátszóak legyenek a 'dolgok'.
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Steven
addikt
válasz dipeti #19892 üzenetére
rakj rá gyári c6 témát, az egész korrekt... téma nem érdekel úgy is szubjektív és neten van belőle 1000.... telefon működjön jól....
Böngésző jobb lett, kevésbé lassul be nagy oldalaknál, bár még mindig fura pl scrollozásnál kicsit szaggatott ... viszont most normálisan működik végre ...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
rin02
aktív tag
válasz Gabesz1019 #19890 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én nem tudok ilyenről. Esetleg erre gondolsz? [link]
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
freaghill
őstag
Hogy lehet frissíteni 50es fw-re?
Nekem kell ide oda másolgatni?
Vagy csak egy program ami feltelepíti? -
freaghill
őstag
Megtaláltam
-
Intel q8200
senior tag
Végre telefonról, wifivel sikerült elindítani a v51-es frissítést!
Remélem jó lesz.iPhone 14 pro
-
Watto1991
senior tag
Az új software-rel kicsit gyorsabb lett, a görgetés jobb lett. Más különbséget nagyon nem veszek észre.
-
kp78
addikt
Nekem NSU-val ment fel, FOTA-n egyfolytában hiba a kapcsolatban üzenetet dobott.
A menüben most határozottan jobb lett a görgetés, és nem csinálja azt, hogy ráböktem a legalsó sorban vmire, erre elindult a görgetés lefelé.
Egyebet én sem tapasztaltam egyelőre.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest