- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
felleg
csendes tag
Bluemerle, méretekben érzetre mekkora az eltérés az N97 és az 5800 közt? Kijelzőben? No és előbbi nem billeg kinyitva, illetve videózáshoz mennyire kényelmes a dőlésszöge? Az 5800 főleg a net és a multimédia miatt érdekel, godolom net esetén nincs nagy eltérés. Hmmm, tényleg, ezek memóriájából mennyit használhat a vas?
[ Szerkesztve ]
*Commodore 64 * floppy meghajtó! * magnó * 2 joy * peros Junoszty *** preszpléjontép!
-
runner 125
nagyúr
-
zsolidodd
senior tag
akinél kéznél van a telefon megnézné, hogy van-e benne másoló, mint a többi symbianos telefonban? (ezzel lehet egyik symbianos telefonról a kontaktokat stb bt-n átmásolni a másikra)
-
Magnum_
nagyúr
válasz runner 125 #1753 üzenetére
kvázi... az n97 3,5"-os meg jobb kamera, meg jobb akksi, meg még 1-2dolog +.
I humbly and respectfully decline™
-
Dare2Live
félisten
válasz runner 125 #1753 üzenetére
Nem pl képernyő sem.
N97ben nagyobb 3.5"ös lesz.
meg N97ben alap a 32gb!!! háttértár is. 32gb azért elég ütős méret.....
No meg N97ben ha jól sejtem lesz TI Omap azaz sokkal-sokkal gyorsabb is lesz. (Igaz Bluemerle?)
meg apróságok pl végre nem kell +1kábel USBs töltéshez. meg lesz benne rendes qwerty... ésatöbbi.de sokkal drágább is lesz. ilyen euro árfolyamok mellett 150-160K az biztos.
5800 mondjuk szerintem elég sirály telefon nekem "mindenre" elég.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Otisz
őstag
A felszereltsége ugyanaz, mint a gyárilag függetlennél.
Menü ugyanaz, változtatás nulla. Az első dolgom a frissítés volt...vagyis csak lett volna, de erre nem lehet még feltenni az újat.
RM-356, Firmware: 10.0.010Dare2Live: számomra jelen pillanatban tudásban az 5800 az etalon. Van ugyebár hibája, de melyiknek nincs? Amennyiben még olcsóbb lesz, az lesz a nagy szám!
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
jacis
nagyúr
Na sikerült feltennem a Quickoffice progit de ha meg akarom nyitni vele a world-ös doksit akkor kiírja hogy uj fajta file tipus és felajánlja hogy töltsem le 5400ft-ért a full licenszes verziót!!! Nem tudna nekem egy olyat belinkelni ami csak megnyitja és annyi? Meg nem tudom hogy mitől lehet hogy átkonvertáltam egy pár filmet mp4 formátumba és nem tudja lejátszani eggyiket sem a telo
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
scofield82
csendes tag
Tegnapi infó alapján pannonnál már van kártyafüggetlenül 2év Nokia Garival 98900
megkérdeztem a cimbim és nem tud pontos dátumot mert csúszik a dolog!
gondoltam szólok ha esetleg valakit érdekel -
Magnum_
nagyúr
válasz scofield82 #1759 üzenetére
köszi, érdekel....
a honlap szerint még nem elérhetö P-nél... de egyébként elérhetö pannonnál?
-
jacis
nagyúr
Na az office-os dolgot sikerült megoldanom az mp4 dolgot akkor meg megpróbálom átkonvertálni más konvertálóval hátha jó lesz.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
-
wyctor0328
csendes tag
ez most egyébként n97 vagy 5800 fórum?
Nokia 5800 XM Blue | Dell Inspiron 1525 Street
-
Bandus99
őstag
válasz wyctor0328 #1770 üzenetére
Termeszetesen 5800
Latom nagyon zavar, hogy szo esik az n97 rol is.
Elmondom neked, hogy ez azert van, mert alternativaja egymasnak a ket telefon es velemenyem szerint igenis elfer ennyi beszed rola itt ebben a topikban, mert eldontheti az ember, 2 kozul mit vegyen.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Magnum_
nagyúr
válasz wyctor0328 #1770 üzenetére
még jó, hogy "off"-ban beszélünk róla.
-
varti
csendes tag
Olyan jelegű kérdésem lenne, hogy hol érdemes megvenni? Először nokiánál gondoltam, de vannak gsm-ek, ahol olcsóbb, de sok helyen nincs gyári gari, vagy lehúzzák a 8g-s kártyát és csak 1g-set adnak mellé, lyenek. Eddig az mgsm tűnik a legszimptikusabbnak. Nem nyúlják le a 8gb-s kártyát, és 2 év gyári nokia garanci an mellé, elég barátságos áron.
Tapasztalatokat kérnék, ki hol vette meg, mit adtak/nem adtak mellé, amit kellett volna.
Előre is köszi.
-
blueMerle
veterán
Minden méretbeli kérdésedre választ kapsz ide klikkelve: [link]
A kijelzot totálisan mindegy honnan nézed, a színek a kontraszt szinte mindenhonnan ugyanolyan. Bár nem OLED technológiás a képernyo, de nagyon jó a betekintési szog.
Az utolsó kérdésed meg nem tudom értelmezni.varti: tekintve hogy jópár embernél elofordulnak hw hibák mindenképp javaslom a 2 év gyári Nokia garit,a bolti garit ennél a készuélknél még csak véletlenul sem. Az mgm jónak tunik. Az ár is korrekt és a gyári garancia pedig biztosíték arra hogy a Nokiás szervizben is szóba állnak veled.
[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
Megvettem én is Vodafonenál. Eddig nagyon tetszik, wifi, sebesség sokkal jobb az N95höz képest, kamera gyengébb, de nekem elég. Anyaghasználat szintén jó, nem recseg. Ami nagyon gáz az a füles. Nem vagyok magas (kb 180cm) de nem ér fel a nyakamig normálisan, ráadásul a füles rész az szörnyen szól. Aminek nagyon örülök, az a tok, nagyon bejön
Ami érdekelne: ki milyen kijelzővédőfóliát használ? Én egyszer vettem még az N73hoz brandot, nem rossz, de harmadáron kapok darabolható fóliát, amit 5 perc alatt feltettem pl N95re is. -
blueMerle
veterán
válasz zsolidodd #1782 üzenetére
A vághato fólia ezen pár nap után feljonne a szélein mert ez érintos teló, nem erre találták ki. Hogy világos legyen: alul-felul ahol a fólia végzodik, és idonként az ujjaddal találkozik, na ott kezd ez feljonni.
Érintos telókra kifejezetten típus-specifikus fólikáta találnak ki. Leírtam a fórumba, de akkor még egysze és utoljárar: a Brando az 5800-ásra való fóliát elrontotta, letakar egy érzékelot és a kijelzot lekapcsolja. Hamarosan az InvisibleShield megjelenik, megéri megvárni mert minoségben verhetetlen, és az biztos hogy jó lesz.
-
felleg
csendes tag
válasz blueMerle #1781 üzenetére
Köszi, jól hangzik!
memóriánál az operatív memóriára gondolok, mert hiába a 32 giga, ha mondjuk ebből csak 32 mega engedélyezett a rendszer mőködésére. ezt tudjuk esetleg 5800 -ra és n97-re?*Commodore 64 * floppy meghajtó! * magnó * 2 joy * peros Junoszty *** preszpléjontép!
-
felleg
csendes tag
köszönet, nyerőnek tűnik, aggódtam, h nem bírja jó minőségben a videót.
Bevallom egyébként, h a divx-et várom, jó lenne magammal vinni nappalra a reggel begyűjtött sorozatepizódokat
A natív 640*360-nal nem mehet? mindenképp marad egy keret, vagy csak a progiban nincs ilyen beállítási lehetőség?
Hány megásak a file-ok?*Commodore 64 * floppy meghajtó! * magnó * 2 joy * peros Junoszty *** preszpléjontép!
-
bacsy
csendes tag
Szaturnban 95.000 ft, de ami érdekesebb, h 10 hónapos törlesztéssel is lehet venni, akinek nincs hirtelen annyi szabad pénze! És 10x 9500 ft, szal nem buksz rajta semmit ;) Kevesen fogják így megvenni a pannonnál...
-
gti16v
őstag
Figyelem tube tulajok,egy fontos felmérés volna!
Kinek járt és kinek nem a dokkoló a telóhoz......(álvány dt-29)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest