- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Lehet, hogy én is megvárom, amíg a T-mob bedobja, hátha lesz hozzá valami érdekes tarifacsomag, mint az iphone-hoz az ikon. Ha jó áron adják, lehet, hogy benevezek egy évre, mivel úgyis kell rendes netes csomag ehhez a telefonhoz. Igaz, egy ideje már hűtlen vagyok, és az is elég jó érzés.
Persze esélyes, hogy egy év hűséggel 79980, két évvel pedig 69980 lesz, akkor meg inkább megveszem SL, T szerviz és magenta okosságok nélkül egy tízessel drágábban, a díjcsomagot meg külön aktiválom, és akkor azt fel tudom mondani bármikor, amint lesz olcsóbb alternatíva, nem kell kötődnöm hülyeségekhez.Aki nem kíváncsi, az minek él?
-
-
zso79
őstag
Teljesen egyetértek ezzel a hozzáállással! Másfelől ez a harmadik telefon amit tőlük veszek 4 év alatt, csak pozitív tapasztalatom van velük! Arról nem is beszélve, hogy a garanciát már Nokia szervízben tudod érvényesíteni, nem náluk. Ezt is tőlük vettem, egy szó nélkül csinálták a hangszórót a Westend Nokia boltban garanciába
-
blueMerle
veterán
Nem tudok dobni linket mert ezt egy progiban rendeltem ami toluk van a kiskereknek. Ott edig csak ennyi áll: Fólia 5800 FIXED. Koracell 0BD5
Csak mivel meg sosem rendeltunk onnan, ezért furcsállották a rendelés mennyiségét.
De ez sem lesz meg egyhamar, 2-3 hetet írtak vissza.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
[link] itt megnézheted hogy néz ki. Sok okosság pakolható ki oda, tul. képpen egy bovitett aktív készenlét. Látványos és hasznos, a Nokia részérol ziccer volt kihagyni az 5800-ból.
Volt róla szó hogy belekerul egy késobbi nagyobb frissítés alkalmával. De ez nem holnap lesz
-
blueMerle
veterán
Te a fóliát kevered az átlátszó tokkal. A fóliát a kijelzore ráteszed, és tul. képpen láthatalan.
Viktor0610: sajnos hozzám is jottek hogy a fólia így meg úgy nem maradt meg, feljon. Kérdem: tisztítás volt? Hááát letöröltem egyszer...ehh...A másik hatalmas probléma: elsore nem sikerul feltenni, namost másodszorra el lehet felejteni hogy azt bárki is használni fogja tartósan
Atomtisztára pucolni a kijelzot, ha van spray akkor azzal, és elsore tokéletesen feltenni. Ennyi a titok, az IS így ha feljon, akkor az már inkább user-error: 0xxkapargatás kódhiba lesz, azaz helyén van-e nézzük meg 10 problémás esetbol 9nél ez szokott elofordulni, a lelkiismeretesek bevallják, a nyakasok ránk borítják az asztalt.
Nekem 5 nap tokban való hordozás után megjelentek az elso hajszálkarcok. Ha ez nem ok arra hogy az 5800-ra valaki fóliát tegyen, hát semmisem
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
wyctor0328
csendes tag
mivel én felraktam rá egy mobile paint-et, ezért rengetegszer használom a stylust (unalmasabb órákon), és előfordul, hogy néha a kelleténél erősebben nyomom rá (persze erre csak 2-3 perc nyomkodás után jövök rá), és még egyetlen hajszálkarc sem látható a telefonomon.
Nokia 5800 XM Blue | Dell Inspiron 1525 Street
-
wyctor0328
csendes tag
én a stylust kezdetek óta úgy használom, hogy a kicsit benyomott oldalánál érintem a telefonhoz. Nem tudom, hogy ez számít vagy nem számít a karcolódás szempontjából, végülis mindegyik oldalán ugyanolyan műanyag az egész, és a szintkülönbség azon a kis benyomott részen is megvan a hegyénél.
Nokia 5800 XM Blue | Dell Inspiron 1525 Street
-
ALI_G
veterán
Nekem PDA-n volt karc, felraktam rá egy Brando-t és onnantól alig látszódott. Egy kicsit azért biztos fog, attól függ mennyire nagy...stb.
De azért ez cink. Nekem nem karcolta fel. Bár a rajta lévő zsír mennyiség miatt szerintem már nem is tudom megkarcolni[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Hát igazából nem szabadott volna hogy felkarcolja, lehet nem megfelelő minőségű volt az érintő panel!
Egy ilyen csere csak a panel 10 ezerbe fájna ha cseréltetni szeretnéd+munkadíj!A nyikorgásra pedig egy home made megoldás:
Leszeded óvatosan az előlapot, majd a keret belső felére szigetelőszalag darabokat vágsz be, mind a négy sarokhoz, a kis műanyag pöckökre, visszapattintod az előlapot és megszűnt a nyikorgás, nyekergés, helyette stabilan fog állni az előlap (talán úgy ahogy már az elején kellene)
Csak saját felelősségre
-
varti
csendes tag
bocs a double postért, de nem tudtam már szerkeszteni.
megnéztem a telepített alkalmazásokban, megtaláltam, hogy a java alkalmazásokban hol változtatni dolgokat, pl. a virtuális joyt is, de most vettem észre valamit. az említett programok, amiknél az új fw-vel bejön a képernyőbillzet az mind sis file, ergo nem java alkalmazás, és nincs olyan menüpont a beállításoknál, hogy programcsomag beállítások.
valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs