- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Nagyon ugy tunik hogy szinte igen: mind a regebbi kinai modellnel mind az ujabb magyar gyartmanynal jelentkezett.
Viszont nem ertem miert kellene feljonni ezert Pestre. Beadod a telefonodat gariba ha kell oda ahol veszed es majd ok intezkednek (felkuldik a szervizbe ha kell) csak tobbet kell varniAthens 2004
-
zso79
őstag
Szervíz felszereltségétől függ! Jelenleg csak a központ és pár nagyobb szervíz tudja megcsinálni, de idő kérdése csak és máshol is menni fog. Tegnap a Westendbe voltam, ez volt nekik az első amit csináltak, elsőre nem is akarták helyben intézni, de utánakérdeztek és szerencsémre megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Látom nagyon más oldalról közelítjük meg ezt a kérdést. Mondhatták volna azt is, hogy leejtettem és az okozta a hibát, tehát nem garanciális kérdés. Amit meg mondtam a gyors kiadásról természetesen nem hivatalos információ, hanem egy Nokiás véleménye. De ez az egész már off...
-
NGyuri
aktív tag
látom nem teljesen vagy tisztába a világ dolgaival. Valszeg amikor tervezték és tesztelték a telefont nem jött ki a hangszóró probléma. Amikor az első vásárlók elkezdtek reklamálni biztos utánanéztek és csináltak egy rizikóelemzést. Általában egy ekkora gyártó több beszállítótól is szerezhet be hangszórót, illetve egy gyártó esetén is lehetnek hibás szériák. A hibás széria még mindig nem azt jelenti, hogy ennek minden darabja hibás, hanem hogy van benne hibás.
Egy visszahívás mindig többe kerül, mint a szervizes javítgatások, főleg ha nem az összes telefon érintett. Elképzelhető, hogy a Nokia már tudja, hogy melyik időtartam/szériaszám érintett és még az is meglehet, ahogy annak idején az akkunál előfordult, hogy online ellenőrizheted, hogy érintett vagy-e vagy sem és akkor garanciálisan kicserélik.
Valóban nem olcsó a telefon és nem szép, hogy ilyen hiba van/lehet benne, de a sokmilliós autóknál is előfordul hasonló és ottsem hívnak mindent vissza, hanem csendben a kötelező szervizen megjavítják/cserélik az érintett alkatrészt.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
zso79
őstag
Nite: De attól még hogy keseregsz rajta és 15x leírod, hogy mennyire gáz, hogy így ki merték adni, semmin nem változtatsz. Tény, hogy bosszantó a dolog, de ez van, fogadd el és ne offoljuk tele ezzel a topicot!
ALI_G: Nálam nem tűnt el. Csak akkor rezeg, ha olyan profilt használok, amiben a rezgő hivásjelző aktív. Amúgy nálam sem volt állandó jelleggel szar, nem jöttem rá mitől lesz az
-
Zune
csendes tag
Én is írtam nekik 2 napja de nekem se jött válasz. Erre felhívtam őket és azt mondták, hogy még nem forgalmazzák ( mondom, hogy na ne mondja) és nem tud róla semmilyen infót. Mondjuk a telefonközpontosok lehet hogy kevesebbet tudnak a készülékekről mint mi.
A zsenialitásnak vannak határai, bezzeg a hülyeség az nem ilyen korlátozott.
-
Zune
csendes tag
Legjobb tudomásom szerint a hónap közepétől (hogy ez melyik nap azt nem tudom) fogják elkezdeni hirdetni, de álltalában akkor már meg is lehet venni. Itt kell figyelni az akciókat és, hogy mikortól érvényes. Mondjuk már remélem, hogy a következő frissítésnél lehet majd kapni.
[ Szerkesztve ]
A zsenialitásnak vannak határai, bezzeg a hülyeség az nem ilyen korlátozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest