Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tonyk

    veterán

    válasz balinton #10610 üzenetére

    - A gyári csomagos 2.82, az FFP-ből felrakható 2.84 (ami elég sok hibajavítással rendelkezik a 2.82-höz képest)
    - A gyári csomagos alapból jelszó nélkül elérhető. Azaz, ha kiforgatod a net felé, hogy távolról is tudj hozzáadni torrentet, bárki hozzáférhet. Ez kivédhető. Ha nincs ffp-d és nem is szándékozol feltenni (?), akkor a telepítőcsomagot kell megbuherálni. Ha van ffp-d, akkor meg keresni a settings.json állományát és abban kell beállítani pár dolgot, hogy az adminisztrációs felület védett legyen, A fájl szerkesztéséhez le kell állítani a tm-et, szerkeszteni, újraindítani a szolgáltatást. FFP-s tm esetében picit egyszerűbb dolgod van. Már telepítéskor megadod a a nevet és jelszót. A settings.json állítása hasonló: leállítod a szolgáltatást, szerkesztesz, elindítod.
    - mint ahogyan már írták előttem, gyorsabban frissül mint a gyári.
    - gyári ugyanazokkal a beállítási lehetőségekkel rendelkezik, mint az ffp-s, csak alapból egy pár dolog vagy nincs beállítva benne, vagy tiltva van. Tehát ebben nincs különbség.

    Ha van ffp-d, én egyértelműen, ezt a verziót javallom, ha nincs, akkor legyen ;)

    (#10606) bidni88

    Tápegység rendben van? Ha igen, akkor próbáld meg hdd nélkül (pingeld folyamatosan). Ha itt ok, cseréld a hdd-t és próba, ha itt is lehal, akkor cseréltesd garanciában. Arra ügyelj, hogy original-t kapj. Ott bontasd ki velük, nézd meg (ujjlenyomatok, csomagoló anyag épsége). Ha nem az, el se hozd, csakis bontatlant vegyél át. (Főleg vonatkozik ez az edigitalra. Itt a ph-n és homáron lehet olvasni róluk bőven ezügyben. Persze, ez saját vélemény és tapasztalat.)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Új hozzászólás Aktív témák