- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Ha a háttereket úgy akarom berakni, hogy a wallpapers/home kis csúsztatható kis sávjában jelenjen meg és ne a media galeryben?
Keresgéltem a telefonban, de nem találtam ilyen mappát, így csináltam az SD-re egy wallpaper mappát és oda raktam, de így csak az előbb említett media galeryben jelenik meg.
Köszi!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
midnightstar
tag
Defy-ra van olyan alkalmazás, mellyel lehet úgy fotózni, hogy oda élesít, ahova bökök a képernyőn? Vagy esetleg van hw-s akadálya?
Előre is köszVAC up blyat
-
zaskar
senior tag
válasz #05364992 #4946 üzenetére
Kipróbáltam én is az FM rádió progit, tényleg kihangosítható, sőt, elég nagy hangerőre képes. Bár túl sokat nem fogom használni, azt hiszem. Kicsit félve csatlakoztattam a vezetékes headsetet (talán ez volt a 3.alkalom a 2 hónap alatt), lévén 2010.októberi a Defym...hátha éppen ez fogja kiváltani a hibát. Semmi kedvem megtudni, milyen a gsmhome-os gari. Amúgy a rádió érzékenysége elég gyenge, pedig csak 20 km-re lakok Debrecentől. Házon belül képes volt 1 db adót találni...a Nokiáim is ilyenek voltak. Persze ez a gyenge vételi képesség nagyvárosokban nem tűnik fel senkinek.
Tavaly volt nálam egy hétig Samsung H1-es telefon (ritka db, LiMo oprendszer), az 8-10 adót is kiváló térerővel fogott ugyanitt. Erre, meg HD kamerázásra kiváló volt, amúgy használhatatlan itthon...
ABE: egyébként a wifi érzékenységét én sem látom olyan kiemelkedőnek. Nekem N82 volt korábban, abban jóval erősebb volt. Lehet, hogy az N78-ban nem ugyanaz a modul volt?Szerencsére egyik dolog sem zavar különösebben, mert főleg MP3-at és webrádiót hallgatok bt fülesen ill. van mobilnetem is. De külföldön jól jön a wifi mobilnet helyett, és nem árt ha erős...
-
caverinha
aktív tag
fux82, Ebook olvasáshoz a Laputa Pro progit ajánlom,nekem nagyon bejön,lapozó funkció betűméret/stílus váltással.Programok törléséhez ajánlom figyelmedbe az Uninstall Pro nevű progit,mind a 2 progi tölthető Marketről.
Lefordításos némítás dolog: Settings/Sound&Display/Smart Profileace Down PIPA!
Remélem tudtam segíteni.
Písz! -
aktív tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy sms és e-mail mennyire olvasható? Esetleg lehet a betű méretet állítani vagy a szövegbe nagyítani? Volt Samsung Spicám, emlékeim szerint elég apró volt a szöveg, főleg Gmail esetén. Az e-mail mellékleteket el lehet menteni? Power point fájlokat megjeleníti? Bejövő hívásnál a hívóképet mekkorában jeleníti meg? A beszélgetés hangereje, minősége milyen? A nem fogadott eseményeket jelző led mennyi ideig villog?
-
csofti
tag
Teljesen jól olvasható, pedig nekem rossz a szemem, és a szemüvegem se friss darab.
Nagyítani smsbe én nem tudtam, betűméretet állítani se, de elképzelhető, hogy lehet.Email is teljesen olvasható, de belenagyítani abba se tudtam.
Mellékleteket lehet menteni, főleg pdf-et és képeket szoktam, az gond nélkül megy.
Valaki említette a K9mailt, hogy jobban konfigolható, nem tudom, abban lehet-e betűméretet növelni, de elképzelhetőPowerpointtól óvjon az ég! Nincs tapasztalatom. De a pdf-et megeszi reggelire.
A hívókép 3×3 cm kb
A beszélgetés minősége és hangereje is remek. És akkor még nem is volt csutkára hangosítva. Kihangosítva is jól használható.
Tapasztalataim szerint a kijelző addig villog, amíg meg nem nézted az eseményt.
[ Szerkesztve ]
cs
-
kano
nagyúr
válasz #05364992 #4946 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Most már csak 1 kérdésem van. Azt tudom állítani, hogy a menüben az ikonok ne név szerint legyenek rendezve? Idegesít, hogy az újonnan telepített progikat beteszi a betűrendes helyre, mert a Galaxy a végére tette az összes telepített alkalmazást.
Köszönöm.
Illetve még 1: Az SMS-eknél van olyan, hogy piszkozat vagy sablonok? Nem találom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
0matyi0
csendes tag
Sziasztok!
Vodkánál vennék vitamaxban defy-t, de fontos lenne, hogy független legyen(T-s vagyok)
Ha véletlen nem lenne független, mit lehet tenni? az első hsz.-ben találhatóak szerint lehet függetlenítő kódot venni a szolgáltatónál, ez mennyibe kerülne?
Előre is köszi a válaszokat.Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem.
-
palesz53
senior tag
a rajta lévő quickoffice megnyitja a ppt fájlokat (már ha lemented)
vagy googledocs felhőben elvégzi (ez persze plusz adatforgalom)gmail-ben a betűméret sztem nagyon jó, simán olvasható; sms-nél pöppet nagyobb tényleg lehetne, az "csak" olyan átlagos
hangereje? brutális!
nálam most 1-esen van, metrón is elvagyok 2-essel - alig győzöm halkítani...
kihangosítva is remek, zenével isa led addig villog, míg meg nem nézed - ha közben mást csinálsz és nem nyitod meg, villog...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
kano
nagyúr
válasz 0matyi0 #4966 üzenetére
Függetlenítteted hivatalosan, aminek az ára 20.000 Ft, ahogy itt írták a topicban.
Én is azon gondolkodtam, hogy mi van akkor, ha vinnem kell majd javíttatni és amikor visszakapom akkor függő lesz már? Szerintem egyből a Motorolához viszem, kikerülve a Vodát.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ronaldo
őstag
Layar-t illetve Camscannert próbálta valaki? Nálam egyik se tudja bekapcsolni a kamerát. Layarnál ugye rögtön szembetűnik, hisz úgy kéne elindulnia a programnak rögtön.
Camscannert egy fényképet -> pdf program, ami sokszor nagyon hasznos tudna lenni, de itt szintén mikor rányomok, hogy a kamerát akarom "szkennernek használni", akkor az exponálógomb előjön, de az egész képernyő fekete.
Layarnél azt hittem, csak valami frissítés kell, de azóta ha jól rémlik kétszer sírt a market updater, de még most sem jó.
-
sheep
addikt
az alap quickoffice ugyan megnyitja a ppt fájlokat, de szenved vele
én pl egyik nap kaptam egy 60 diás ppt-t, email-ben, lementettem, de kb 5 percig nyitotta, lefagyott, stb
a marketről letöltöttem egy normális ppt kezelőt (az is vmi office, van egy csomó féle)
azzal tökéletesen megy9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Plebi
senior tag
válasz #05364992 #4888 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nekem is tökéletesen megy!
A háttereknek való képeket, csak simán felrakjátok a memóriakártyára egy tetszőleges mappába aztán jó napot, vagy kell neki valami spec hely, hogy pl abban a kis görgethető sávban automatikusan megjelenjen előnézettel együtt?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
ABE
őstag
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de a SetVsel felkerült a Marketre, és az új verzióban stability test is van, ráadásul mindegyik értékre külön-külön (tehát elvileg nincs szükség már a SetCPU-ra sem).
-
edgelaszlo
senior tag
rákerestem, nem találtam...
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
DarkCrisalis
csendes tag
Kerestem fórumon is és beállítások között ADW launcherbe hogy tudok 5nél több lapot beállítani (pl blur felületbe kezdetből 7 volt) másik lapok közti átmenetet hol lehet be állítani ne simán csúsztassa hanem plusz effekttel mint itt
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_3267-3267.html
marketbe kerestem adw launcher ex 1.0 de nem találtam.
Valami ötlet? -
törölt tag
A SetCPU azért még a profilozás miatt kelleni fog, ilyet még nem tud a SetVSel. (Pedig nem lenne rossz.)
(#4977) DarkCrisalis: Az ADWLauncher EX fizetős, szóval azt alapból nem is fogod megtalálni marketen. (MarketEnabler segít ezen, de akkor is még csak látni fogod.)
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz #05364992 #4978 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam: kimondottan a tesztelés részére értettem, hogy nincs szükség a SetCPU-ra, mert anélkül is fixen marad a kiválasztott frekvencián. Amúgy a StabilityTest-et használja, viszont nálam érdekes módon nem csak az alap 58-as, hanem még magasabb (65) vsel értéknél is elhal tesztelés közben 800MHz-en. Nem tudom, hogy ez valami bug lehet-e, vagy a Frozen Eclair miatt (bár ezt nem hiszem, hogy köze lenne hozzá), esetleg csak egy újraindítás kell, vagy egész egyszerűen ennyire gyér a procim? Korábban meg lefutott alacsonyabb értékeken is, de random módon fagyott, mint ahogy írtam korábban. Új feladat...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DarkCrisalis #4980 üzenetére
Én spec. LauncherPro-t használok, de a google ADW-re ezt dobta: [link] Eszerint az a "Desktop Screens" beállítás macerálja a home screen-ek számát.
(#4979) ABE: Eddig nem használtam a stabilitytest részét, de most kíváncsiságból beüzemeltem. Most tolta le éppen a 25. kört, 11 perc 45 másodperc alatt, a hőfok 34°C-ről indult és 36°C-on állt be. (Mindezt töltőn.) 1GHz@50, 2.21-es angol ROM, Frozen Eclair V2.
-
ronaldo
őstag
válasz ronaldo #4970 üzenetére
Erre valaki?
Ha van 5 szabad perc, kérlek próbáljátok ki. Nekem fontos lenne, hogy működjön. Csak install + run, aztán törölhetitek is. Ha nektek se megy, akkor jelzem a megfelelő helyen, hogy defynél szarakodik, viszont ha csak nálam nem megy akkor hosszas anyázás Meg majd egy rom csere, ha úgy lesz időm.
Köszi előre is
-
Aureal
senior tag
Srácok! Kérdés!
Ha nyomva tartjuk a házikós gombot (home) bead egy képernyőt amin alkalmazások láthatók. Ezek mind futnak, vagy a vissza gombbal kilépve egyes alkalmazásokból, azok bezáródnak és ez csak az utóljára használt dolgokat jeleníti meg a listán? Vagy erre kell a task killert feltenni?
Abból meg van egy pár a marketen! Kinek melyik vált be? -
csofti
tag
válasz ronaldo #4970 üzenetére
Layar megy, azon kívül, hogy terhel és néha totál lefagy.
Viszont előbb ki kell választani, hogy melyik réteget kívánod nézni, utána megjelenik a kamera.Wikitude ugyanez, de általában jól is megy. Kivéve most, mert épp nem találja a GPS-t
Vagy valamit elfelejtettem bekapcsolniProgramajánló
Zeam launcer nagyon klassz, gyors meg trükkös dolgokat be lehet állítani, pl. pár alap gesture-t, amit egyből a telefonáláshoz és a programlistához kötöttem. Klassz!Jorte nevű progit ajánlom annak, akinek jó naptár kell, feladatlistával, remekül testreszabható widgettel.
A nemrég belinkelt FM rádió progit külön köszönöm, nagyon szuper, örülök, hogy sikerült a gyári - nem túl használhatót - rádióprogit kiváltani vele.
Bug report:
azonkívül, hogy a recent callban néha összekeverednek a képek (aztán észrevétlenül megjavulnak), és ezt írta is valaki, az is kissé zavaró, hogy a programok nevei átíródnak. Pl a Wikitude nekem most Hot Spot search néven fut De akkor hol a hotspot search? Nem mintha kellene...de ez egy kissé hülye bug.Aureal: a legutóbbiakat mutatja csak, nem a memóriában lévőket.
Advanced Task Managert használok, az teljesen jó. Bár van úgy, hogy nem szed ki mindent. Esetleg Android Assistant, azzal egész érdekes dolgokat be lehet állítani (Startup, stb) és kissé részletesebben mutatja a folyamatokat. Nah, jól beködösítettem ezt a mondatot[ Szerkesztve ]
cs
-
Maxtreme
addikt
Meglestem így gyorsan melóba menet előtt ezt a rádióprogit.
Tökéletes. Müxik a kihangosítás is. Connected music player ment a kukába.Lőttem két képet hogy hogyan is néz ki az app:
Szerintem mehetne is az első hozzászólásba a cuccos.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
Akinek szüksége van az ADW EX-re írjon
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
kano
nagyúr
#4964-re valaki valamit?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Köszönöm!
Galaxy S-en nekem működött a Camscanner, mondjuk nem sokat használtam.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sheep
addikt
válasz Maxtreme #4986 üzenetére
Connected music player ment a kukába? Pedig sztem nagyon jó program...letölti a szöveget a dalokhoz (magyarhoz is), keres kapcsolódó videókat, stb
én nagyon szeretem
bár a rádió része meg nem érdekel, rádiós bt fülesem van9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
benisti
csendes tag
Sziasztok!
Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot, Nekem azt az infót adta a srác, hogy nincs letiltva forgalmazás alól a Defy, vitamax-ban 66990Ft...hamarosan bemegyek a győri márkaképviseletbe, megnézem hogy akkor most mi is valójában a helyzet. -
kano
nagyúr
Köszi, megkerestem és majd felteszem.
Még egy kérdés: Ha SMS-t küldök akkor az SMS kézbesítési üzenetet hogy lehet véglegesen bekapcsolni. Mert, ha az SMS írás alatt bekapcsolom akkor csak arra az egy üzenetre vonatkozik, de nem marad bekapcsolva. Az általános SMS settingsnél meg nem találok ilyet.
benisti
Az a baj, hogy a 1270 nem tud semmit (bár ebben lehet, h igaza van), szerinte sehol sem volt egész Budapesten Defy és mégis sikerült megvennem.[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
Akkor ott van valami gubanc, mert Layar spicán meg blade-n is gond nélkül ment, amikor próbáltam. Fene a belüket
A Wikitude-ra azt érted, hogy ugyanúgy lefagy és terhel?
A rádóprogi hova volt belinkelve? Eskü visszanéztem, nem látom. Alkalmi vakság. - Tárgytalan, újra látok
Bug report:
recent calls-nál nekem már a számokat (!) is keverte össze A kép az hagyján... de a szám. Hívni akartam a legutóbbi kontaktot, erre még jó hogy megnéztem, mert nem az a szám volt. Persze az is megjavult, de vicces volt[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni mi az IMEI szám?
Illetve hol találhatom a készülékbe?
Köszi -
delibab
senior tag
válasz benisti #4994 üzenetére
Azt azért kérdezd meg egy üzletben is... a telefonba nekem is azt mondták, hogy lehet kapni de valójában csak előfizuval tudtam megvenni, bár ez a hét végén volt és azt mondták, hegy elméletileg mától már elérhető lesz, persze csak ha van még belőle...
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs