- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fifasony
csendes tag
Sziasztok nekem is Defym van csak az a problémám vele, hogy a rádió mindig befagy.
Elindítom a rádiót és pár perc múlva már be van fagyva, nem tudom hangosítani, frekvenciát váltani semmit, csak akkor ha kíhuzom a fülest, de ha mondjuk visszadugom fél óra múlva akkor is még megy a rádió, és nem lehet leállítani.
Ha tudtok valami megoldást létszi osszátok meg velem.
Köszi. -
Aureal
senior tag
Bőven jó makrokép mit akartok! Ezzel még nyákot is simán jó minőségben lehet fotózni, nem keni el a részleteket és a fényviszonyoknak megfelelően is jól teljesít, mint már itt is bizonyított!
-
Halo
senior tag
amit kihagytam belőle, de talán értelemszerű:
simán feltöltöttem Picasa albumba, nekem ezzel nem volt semmi gondom. Igaz, wifin keresztül, de felmászott.
Emailba próbáltam előtte, no azzal még hadakozok picit, de legyűröm az ellenállását, tuti.
Gmail-lal is küldtem magamnak, elvileg elment, de még nem érkezett meg, egyéb email még nem szuperál, mivel nincs belőve... egyelőre nem is találom, hol kellene, meg mit megadni neki... no, de keresgélek! Vagy ha esetleg valaki már tudja ezeket, megoszthatná a T. Fórumitákkal!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
makrónak szerintem is jó! sőt!
nekem is a beltéri képekkel vannak gondjaim/bajaim. Meg a vaku erősségével - mint említettem korábban, a kisebbik lányomról csak félig csukott szemű képek vannak, mivel egyszerűen a vakut elpislogja - erős fény.
Azért azokat a képeket óvatosan kezelném - valahogy nem győznek meg ezek a gyári képek...
Ha kigyúgyultam a tüdőgyulladásból, készítek majd egy-két sorozatot! 2 hét és szerintem jelentkezek is vele...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
bwoay
nagyúr
válasz #05364992 #4192 üzenetére
azért kérdeztem, mert nálam X8-on sokkal szebben vitte a videokat, mint a RockPlayer. igaz, nem 720p-t próbáltam. Milestone-on ezt a vital playert meg még nem volt alkalmam tesztelni, mert a telefon többet van szervizben, mint itthon.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Halo
senior tag
meg még valami: közben kaptam visszajelzést facebookról, hogy jó a kép - nézem, miylen kép?
igen - úgy tűnik, facebookra is sikerült fellőnöm a fotót... szóval az is megy simán.bocs az állandó kiegészítésekért... remélhetőleg nem jut más az eszembe a képpel kapcsolatosan
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
ABE
őstag
Felraktam a rootolt, bluros kínai Froyo-t, plusz mellé a Google cuccosokat. Sajnos a clockwork recovery nem működik vele, ellenben superuser jogosultságot tudtam adni a Titanium Backupnak, így következett egy kis gyomlálás. Mivel állítólag a Milestone overclock nem működik, meg sem próbálkoztam az órajel módosításával, alap órajelen futtattam Quadrantot. Az eredmények: 1438, 1437, 1470, 1451, 1443. Mint látható, elég kicsi a szórás, átlag ~1450 az eredmény.
Szóval a custom recovery hiánya miatt kicsit necces kísérletezgetni a törlésekkel, de mint látható, azért így is gyors lett a rendszer (törlés nélkül 1300 alatt voltak az eredmények). Amúgy alapból akadós a rendszer, de a homescreent kicserélve, cuccokat kilőve már tényleg gyors. Sajnos a kamera nem működik, ez kicsit furcsa, ugyanis a root nélküli 2.2-es rendszerben nem volt ilyen gond. Holnapig tesztelem szerintem, és reménykedem, hogy nem kell fotóznom.
-
ferzoli
Ármester
ABE!
Ne magyarázkodj, nincs miért!
Le a kalappal a részletes és kimerítő összefoglalóért, és hogy mindent kipróbálsz helyettünk is!!!
Csendes olvasója vagyok a fórumnak (egy hónapja boldog Defy tulaj) és a rootolást, romcserét, gyomlálást a te leírásod (és még pár témába vágó oldal tanulmányozása) alapján készítettem. Minden flottul működik és tényleg gördülékenyebb az egész rendszer...
Szóval kösz mindent és további jó kisérletezgetést!
Üdv!
-
sheep
addikt
srácok a rootolást nem vágom, csak egy kérdésem lenne: z4roottal akarok bűvészkedni
ha rootolom a telefont, utána vissza lehet állítani gyárira, h ne vegyék észre?
ez nekem nem egyértelmű teljesen9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
zsirfecske
addikt
na most már biztos, hogy nem igen lesz 3.0 defy-ra, de jól is van ez így
-
zsirfecske
addikt
a már emlegetett sfgame.hu érdekelne flash téren.
amúgy ABE le a kalappal, visszavonok mindent örülök hogy ilyen túlvezérelten kisérletező kedvű tulaj is van a fórumn, sok hasznos infóhoz jutunk előjáróban.
a 720p felvételhez meg csak annyit, hogy a 16:9 jó lenne, de amíg .3gp a formátum engem annyira nem hoz lázba az egész, mert mindenképp át kell kódolni (bár .mp4-re átnevezve több minden viszi a szabvány mpeg4 codec miatt).
[ Szerkesztve ]
-
gagavectra21
tag
válasz zsirfecske #4214 üzenetére
hát ha màr 7colos kijelzô is kell hozzà akkor màr régen rossz,akkor sem fogok tàbla telóra àtàlni..
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
ABE
őstag
válasz zsirfecske #4215 üzenetére
Bocsi, épp most cseréltem vissza 2.1-re, mert a 2.2-nél valamiért térerő gondok voltak, vagy a jel volt gyenge, vagy eldobta a hálózatot. De megnéztem most gépen ezt az oldalt, és nem akarlak elkeseríteni, de alapvetően szerintem a flash mobilon arra jó, hogy videót tudj nézni, vagy megjelenítsen ilyen flash animációkat, de nem játékra. Ott a gond, hogy pl. kipróbáltam két játékot, de néha nem tudta a böngésző, hogy most akkor a játékot irányítom, vagy pedig zoomolni/mozgatni akarom a képernyőt. Ha majd megint rakok fel 2.2-t, akkor azért megnézem az oldalt mobilról is.
ferzoli
-
gabor907
tag
hali
állítólag a voda is adja ezt a telefont... eléggé megtetszett hogy csepp por ütésálló akksija is elég jó kamerája is androidos és érintős egyben .. ezért elgondolkodtam h veszek egy ilyet majd...ez lenne az első okos telefonom ,gondolom idő kellene még ráérzek, mondjuk nem vagyok szerencsétlen a technika terén uh. annyira nem féltem magam.
mennyire jó telefon, a tesztben dícsérték, és ez mindennapokra is igaz?de mik az első teendők ha bekapcsolom a telefont..., ajánlott programok..., beállításbeli változtatások esetleg?
nagyon köszi ha vki egy rövid egyszerű érthető választ tudna adni..
persze nekem is látatlanba nehezebb lenne mintha konkrétumokat kérdeznék kezemben a telefonnal, de mégis egy kis könnyebbség lehet
core
-
Tex
senior tag
Nekem a vipmail is be van állítva. Tehát:
Menü -> Accounts - Add account (gomb alul) -> Select account type ->E-mail - Beírod mélcím, jelszó - ha magától nem tudja beállítani feldob egy hiba üzit amin van egy "Setup manually" gomb, erre tapi utána szépen beállítod milyen szerver stb.
Ja, az account type-nál van több lehetőség is.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Auratech
őstag
Már csak egyet kell aludni. Aztán Defy.
Auratech Field Recording
-
Tex
senior tag
-
Auratech
őstag
válasz Auratech #4227 üzenetére
Tegnap találtam egy régi vízhatlan tokot. A korábbi telefonjaimhoz túlméretes volt(lett). A Defynek jó lesz. Tudom, hogy bírja a vizet, de azért nálam nem jobban. Ami fontosabb, hogy úszóképessé teszi a telót. A bicajomra most csinálok tartót, ami a GPS-hez kell.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Csak nehogy pixelhibás legyen,mert nyomban tökön szúrom vele magamat. Na jó,most már elkussolok, amíg nincs a kezemben.
Auratech Field Recording
-
palesz53
senior tag
no, kipróbáltam a go launcher-t is... szép és jó!
de... az időjárásjelző widget fahrenheitre vált bekapcsolás után (én este kikapcsolom a telót), holott celsius-ra van állítva; a social networking widget meg szintúgy tolja a twitter frissítéseket, mint a launcherpro, pedig direkt kikapcsoltam a beállításoknál...azt meg végképp nem értem, miért nem kezelte egyik launcher (adw, go, pro) sem a messaging widgetet - meg sem jelenítette egyik sem, vmi problémára hivatkozva...
vki tegnap ikonokról kérdezte, mi kell hozzá, hogy lássa is azokat...
van amelyikhez vmilyen home felület letöltése után lehet az ahhoz tartozó ikonokat használni, van amelyiknél nem kell ilyen, de ezt appbrain-ben pl odaírják...[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
HPAA
őstag
kezdek megbarátkozni az ötlettel , és a telefonnal , hogy "egymáséi legyünk"
ha elérhetővé is válik a vodás -áron szerintem nem teketóriázok tovább , az viszont kár hogy valószínüleg függő a cuccos************* censored
-
Tex
senior tag
Aki használ anyszoftkey-t megtudná mondani hogyan tudom beállítani hogy működjön?
Telepítettem, magyar csomagot felraktam, menüben kipipáltam, beállítottam qwertz-re.
Eredmény: ugyanaz a gyári qwerty ami volt."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
orcee
csendes tag
Az létezik, hogy a hangszóró hibát egy szoftverfrissítés megoldja?
Mert nekem elszállt a hangszórója és a márkaszervizben a javítás után azt mondták, hogy csak szoftverfrissítést kellett rajta csinálni. Mondjuk működik, csak remélem nem kell pár héten belül megint visszavinni. -
-
fux82
tag
Mennyire jellemző ez a hangszóró probléma? Olvastam az első hsz-ben is. A mostanában vásárolt készülékeknél megszűnt ez a probléma? Illetve egyből megvan a hiba, vagy csak bizonyos idő után jön elő?
-
Aureal
senior tag
Azok nem gyári képek voltak, hanem engadget tesztképek! Persze hogy PS volt-e rajta utólag ki tudja... A kép exifjében nincs semmi Defyre utaló, de nem hiszem hogy megvezetnék a jónépet. Amúgymeg szinte nem lehet egy tesztet sem olvasni itt Bochaéktól, amiben az épp aktuális szupermodel telót nem fikáznák kamera szempontból. Egyet szögezzünk már le, hogy ezek nem fényképezőgépek és amire meg alkalmassá tették őket, arra pont elég, pl. hogy egy jól sikerült berúgás alkalmával elkapjuk velük hogy a Sanyi hogy csúszott be az asztal alá... Persze van mobilfotópályázat is ezekre a megapixel masinákra, de tökéletes optika-szoftver párost szerintem a gyártók elvből nem fognak csinálni, aki meg pro fotót akar, úgy is vesz vmi Canont vagy stb.
Ellenben, valaki írta itt hogy a Defy 1. 1500 példánya vodkáéknál független lesz. Én ma 3 üzletben is megkérdeztem + még 1x a teleüfin és mindenütt nemleges válasszal szolgáltak! Sőt azt mondták, ha ilyen dolog lenne, akkor azt akcióban meghírdetnék, de nincs erről szó. Ezek után tényleg kivi vagyok, aki először vesz vodkás Defyt, miről fog beszámolni, de egy tény, hogy úgyis a vodka percdíjai a legjobbak. Innentől...
-
Edge
veterán
Úgy vettem észre a hozzászólások alapján hogy tök random. Van akinek:
-pár nap alatt előjött nem használt fülest
-első két hétben előjött nem használt szinte fülest
-első két hétben előjött használt fülest
-később jött elő használt fülest
-később jött elő nem használt fülest
-egyéb X idő alatt Y használati szokások mellett jött előa lényeg hogy mindig javították, senki se írta hogy elhajtották volna a fenébe...
Szóval sztem no para, ha előjön a probléma akkor garban javítják. (Én legalábbis ez miatt nem fogok forgolódni az ágyamban... lexarom).
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
n@p@lm
őstag
t-nél újra van.
lehet menni shoppingolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest