-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Marci D #43600 üzenetére
Jelemleg MS2Ginger V3-at. De CM7 alatt se volt ilyen hiba.
Motorola Defy: Felkészülés a CyanogenMod-7 (CM7) illetve a MIUI rom telepítésére kezdőknek
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Lenne egy kérésem:
Cm7-nél,hogy tudom beállítani,hogy hívás várakoztatásnál foglalt jelzést adjon?
Most rendesen kicseng amikor beszélek és a 2.hívó azt gondolja nem akarom felvenni a telót.
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok.
Azt nem tudnátok hogy lehetne megkaparintani a CM9-ben lévő hangokat?? Googlét néztem de sehol sámli. Maga a rendszer nem tetszik hogy használjam, de hangok tetszenek.
A segítséget előre is köszönöm -
Metal213
tag
sziasztok!
mostanában gondolkozom új telefon vásárláson és két telefon között gondolkozom, tudnátok segíteni a döntésben?
galaxy ace és defy között vacilálok.
Valójában mind a két teló jó lenne, de szerintetek megér +10k-t a Defy?
A válaszokat előre is köszönöm
archaic.bandcamp.com
-
Dino69
aktív tag
válasz CoolBoy323 #43607 üzenetére
meg tetszik az ébresztő közül, a nem tudom melyik is
-
Kbali
nagyúr
válasz gyuszmó #43602 üzenetére
A foglalt jelzés nem hívásvárakoztatás, mint ahogy írták.
Valóban ki kell kapcsolni a hívásvárakoztatást, sőt a hangpostára átirányítást foglaltság esetén opciót is, csak így fog második bejövő hívásnál foglaltat adni.
Én egyébként használom a várakoztatást, sőt be van állítva, hogy hívás elutasítás esetén SMS-t küldjek. Így ha nem tudom fogadni a második bejövő hívást, akkor elutasítom és küldöm az előre megírt SMS-t, így nincs félreértés. -
stojesz
tag
Sziasztok,
A telefonom ma egyszercsak kiírta, hogy kevés a telefon memóriája. 1,2 GB-ból alig pár mega volt szabad. Mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni?
Köszi,
Balázswww.stojcsics.hu
-
Dino69
aktív tag
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Wifi része nem a legjobb, ugyanis az itthoni routerre nem akar jó ideje felmenni, és nem bírom rávenni, sehogy se. Hozzáadtam manuálisan is újraindítottam, de sehogy se akar jó lenni. Pedig régebben jóideig ment már a routerünkről.
CyanogenMod 7.1 van fent.
Valami tipp? -
ruvica
csendes tag
Nahh megint előállt a régi gondom!
Ez pedig a mobilnet.
A menüben ha kikapcsolom a 3g-t nem jelent neki semmit, mert simán van utána net.
Ha widgetet szedek le az sem jó neki, vagy éjfélkor újraindítja a netet vagy most azt csinálja a go switch widgetnl h a jel szerint megy a net de valójában nem . Hiába nyomkodom nem tudom se le se fel kapcsolni.
Valami tipp?
Hogy lehetne teljesen megoldani h akkor legyen net amikor azt mondom neki?
Köszi -
csmat
senior tag
Nekem az sd maid valamiért nem megy, vagy lefagyasztja a telefont,vagy egyszerűen nem csinál semmit... volt cace törlés, uninstall is de sehogy se megy
gyári 2.2. van még rajta, és egy class 4-es 16 gb kingstone kártya van bennevalakinek ötlet, esetleg hasonló progi?
-
zsoltix
tag
Hello!
Miui 2.3.30 nál másnak se megy a mobilnet megosztása wifin a beépített funkcióval vagy csak engem szivat?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
törölt tag
válasz zsoltix #43643 üzenetére
- New clock timer (see the clock for more info)
- New camera shutter animation and storage animation
- Optimisation of the pop-up contact access interface, now supports long press to copy number
- Optimise the last icon in the desktop folder which is then moved out of the folder, the folder automatically refreshes[ Szerkesztve ]
-
Kispp82
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is sikeres Defy tulajdonos lettem. Azonban ez a barátság nem indul valami jól. Mikor bekapcsolnám a telefont eljut a Motorola logóik és kész megáll. Akkumulátort kivettem visszaraktam, de az sem segített. Gondoltam akkor lehet hogy az akksi nincs kellőképp feltöltve. Felraktam a töltőre, de semmilyen kis led nem kezdett el világítani hogy töltődik a telefon. Viszont magától elindult és motorola logó villogot, majd mikor levettem a töltőről meg lefagyott a motorola logónál.
Remélem van valakinek valami ötlete. -
törölt tag
válasz Kispp82 #43645 üzenetére
probálj meg a gyári recorverybe lépni és ott wipe chache és factori resetett csinálmi. Hangerőle +power gomb. mikor megjelenik a háromszög benne felkiáltójel ott hangerő fel le egyszerre.(mondjuk nemártana tudni hog mit használt rajta az előző tulaj és mennyire van lemerűlve az aksi...)
[ Szerkesztve ]
-
Kispp82
csendes tag
válasz Turbobacsi #43646 üzenetére
Tegnap hozta a futár, vadi új. Összeraktam és egyből ez a hiba jött elő. Időnként eljut addig a logó hogy kis fehér köröket kezd el kidobni magából.
-
Kispp82
csendes tag
válasz hodostamas #43649 üzenetére
Vagy fél órát. Egyébként kellene valami visszajelzést adnia a telefonnak hogy tölt?
Még arra gondoltam hogy lehet hogy a micro SD kártya nem tetszik neki. Mondjuk az alapból benne volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest