- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz Kevin's #30448 üzenetére
Nálam cm7 megy rajta nagyon gyors (Quadrant 2400-2500 között mér) és egyelőre minden okés is vele. Linkeket leírásokat a mélyvíz első hsz-ben megtalálsz mindent.
Hakkuuuh: Na akkor emiatt fagyott be nálam is (igaz még 2.2 volt fent mikor próbáltam)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Kevin's
senior tag
Köszönöm a választ Nos akkor elsőnek át megyek a mély vízbe És megnézzem a leírást ha az a legjobb akkor valszeg azt is fogok majd fel tenni köszönöm az infót további jó fórumozást
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
mézespálinka
senior tag
Zsír. Tehát a korábbi ip67(víz, ütés, por) viták után most ott tartunk, hogy nem is GG van rajta.
Szerintem emellé ráadásul kínai gagyi utánzat defy-t kaptunk
Kajak kezdem megérteni az embereket akik itthagyták a fórumot. Ennyi hülyeséget , amit már nem egyszer kitárgyaltak/tunk.....Csak hogy megnyugodj(atok):
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
Sikeresen feltettem a CM7-et.Köszönet szabof1 leírásának. Végre megy a maps is rendesen, s hamar talál jelet is. Jópár óra tesztelgetés után úgy néz ki, minden megy. (pedig féltem).
Csak egy bagatel dolgot nem tudok beállítani: Ugye az ADW launcher van benne a romban. S nem tudom hogy itt, e vagy máshol, elállítottam a fenti ikonok színét. (ahol a hálózatot, az akkutmeg ezeket mutatja. Most kék, de én zöldet szeretnék,s az istennek sem tudom megtalállni hol is van.
+ egyszer valahogy bejött egy olyan, hogy három téma közül választhattam, na ezt sem tudom merre is van.PLS valaki szánjon meg.
Előre is köszönöm!
-
Hovi
aktív tag
válasz AizawaKouta #30456 üzenetére
És tényleg... Nem láttam a fától az erdőt... Hiába, nem éjszakás műszakban kell ezt csinálni.
Köszönöm szépen!!!
-
Flashback
addikt
A gyári rádióból hogy lehet kilépni??
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
lipido
senior tag
Nem tudomás másnál is előfordult e már, de nálam a böngésző pörgeti a procit 100%-on. Ha böngeszek pár percig jó, majd felmegy, bármelyiket használom(opera,sky,gyári) 2.2 alatt. Valami 5let?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Flashback #30459 üzenetére
Leállítod a lejátszást. Amúgy szvsz a rádió elég rossz a defy-n, ahogy elindítod a rádiót, hatalmas lesz a háttérzaj. És ha megállítod, de fut még a rádió az alapzaj is megmarad...
Plan B: Manage applications/running/ és ott force close a cmp-nek
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
lvnt
őstag
Ennél lejjebb nem hiszem, hogy van. Kínai másolatot árulnak a webshopokban. Jól van.
-
veterán
-
lipido
senior tag
válasz Neil Watts #30467 üzenetére
Próbáltam nem sok sikerrel:-(
-
törölt tag
válasz Polllen #30462 üzenetére
A háttérzajt úgy érted, hogy nem valami érzékeny a tunere? Mert én jónéhány minőségi telefonnal és MP3/MP4 lejátszóval összehasonlítva is úgy találtam, hogy a Defy tunerének a zenei minősége és a vételi érzékenysége is a legjobbak között van. A jó vételű adóknak nálam semmi háttérzaja nincs, megfelelő vételi körülmények között. Ráadásul, ha lekapcsolt kijelző mellett hallgatom a rádiót, akkor még kisebb (vagy nemleges) a zaja. Szóval, a saját műfajában szerintem ez egy kifejezetten jó minőségű rádió. Lehet, hogy a tiednek van valami egyedi hibája?
-
törölt tag
válasz nash13 #30471 üzenetére
USB-ről jóval lassabban tölt, mint a konnektoros töltőjéről, de mivel újra kérdezed, nyilván azt tapasztaltad, hogy hogy hosszútávon sem töltött semmit. Egy pici esélye lehet az általad vett kábel/csatlakozó kompatibilitás hiányának a telefonhoz képest, ugyanis tudtommal a micro USB csatlakozók sem egyfélék, van belőlük öttűs, négytűs... Ha még nem tetted meg, próbáld a Defy-hoz mellékelt kábellel USB-ről tölteni az adott gépen és/vagy a sajátodon. Ha úgy működik, akkor nyilván a kábel a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Sziasztok, meglett a teló, este kezelésbe is vettem.
T-nél vettük, valóban független a készülék !Egyből frissítettem a saját szoftverével, már 2.2.2 van rajta.
Nekem nagyon új világ ez a droid, szokni kell.......Most ismerkedek vele, be kell szerezni pár progit, a rom frissítés miattt kell kalibrálni az aksit is, ehhez meg ugye root kell, azt is most fogom kipróbálni..........
Igyekszem a fórumon keresgélni, de biztosan fogok jönni képrdésekkel.
-
ImI87
őstag
Nekem akkor ezt kell használnom, ugye?
A mélyvíz topikból:2.51 és ez feletti verzió esetén (így Froyo használatakor is) a SuperOneClick (SOC) programmal tudod rootolni a telefont. A menete: a telefon menüjében kikapcsolod az USB debuggingot, rákötöd Phone Portal módban a gépre a készüléket, elindítod a SOC-t, és rányomsz, hogy root. Amikor kidobja, hogy waiting for device, a telefon menüjében ismét bekapcsolod az USB debugot. Pár másodperc, és a készülék rootolva van, már csak egy újraindítás kell (ez is szükséges lépés).
-
ImI87
őstag
Már csak azt nem tudom, hogy hol lehet az USB beállításokat megtalálni.
-
ImI87
őstag
Köszi!
Root-olás megvan, most jöhet az aku kalibráció.
Ehhez jó és naprakész az 1. hsz-ben lévő Battery Calibration? -
ImI87
őstag
Az előbb említett root-oláson kívül kell/érdemes még v.mit csinálni, vagy ennyi elég is?
Én a magam részéről nem akarok mélyebben beletúrni a telefonba, csak használni szeretném, max teszek rá pár értelmes programot, és ennyi.
-
szuszinho
őstag
sziasztok!
pár napja nekem is megvan minden nagyon frankó, kifogástalanul működik (cm7). az advanced telepfone alkalmazás nem működik egyedül. valami hasonló programot tud esetleg valaki?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a problemam, hogy nem tudok telepiteni az android marketbol.
Elinditom amit akarok es azt irja ki utana, hogy download paused.
Talalkozott mar valaki ilyennel?
A telefonon 2.2.2 es FW van.Koszonom!
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
válasz Killerlaca #30485 üzenetére
Mert közben mások is telepítik, és te "benn állsz a sorban".
-
Killerlaca
senior tag
válasz Killerlaca #30487 üzenetére
hat nem tudom vartam vagy 20 perced de meg mindig paused van. nem hiszem mindenki bar kod leolvasot akar.
kiprobaltam mas se jon le.
otlete valakinek?[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Geri8
tag
ismét segítéségér folyamodok:
A Mobopalyer lejátsza a feliratokat, de kínai betűkkel helyettesíti az ékezetes szép magyar magánhangzókat /a rockpalyer is/. Hogyan oldottátok meg ezt a problémát? -
törölt tag
válasz Killerlaca #30488 üzenetére
Ne lepődj meg, ez elő szokott fordulni. Te is próbálgathatod újra és újra elindítani a letöltést, de a Market is megjegyzi az igényedet, és mihelyst tudja, telepíti. Próbáld ki: ha lekapcsolódsz a hálózatról, majd egy idő után visszakapcsolódsz, akkor vagy rögtön, vagy egy idő után meg fogja próbálni telepíteni, anélkül, hogy újabb utasítást adnál erre. Ha ilyen download paused üzenetet kapsz, és visszaklikkelsz az app lapjára, ahonnan elindítottad a letöltést, ott általában azt láthatod kiírva, hogy your download is queued. Ha más app se jön le, akkor nagyobb csúcsforgalom van, de általában csak egy-egy szoftvernél van torlódás, miközben más appot meg vígan le tudsz tölteni. Volt nekem is olyan, hogy három nappal az első próbálkozás után töltődött le, addig sorban állt, igaz, csak időszakonként voltam ezalatt a hálózaton, nem folyamatosan.
-
törölt tag
válasz Killerlaca #30488 üzenetére
Utóirat: szerintem nem tudsz mást csinálni, mint próbálgatni és várni, előbb-utóbb sikerül. Aggódnod felesleges, mindent rendeltetésszerűen csináltál, a probléma "nem bug, hanem feature".
-
CoolBoy323
nagyúr
váháá lehet meghótt a hangszóróm XD
megmostam a kijelzőt, nem folyó víz alatt, de volt rajta azért némi víz, és most beszéltem rajta, és hááát eléggé recsegős halk volt
vajon csak meg kell száradnia? :S
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Polllen #30495 üzenetére
Aha, akkor az gondolom olyasmi, ami a Defy erősítőjéből jön, a rádiótól függetlenül. Még a tavaly ősz tájékán keletkezett hozzászólásokban néhányan írtak egy kis alapzajról zenehallgatás közben. Én csak nagyon ritkán tapasztaltam, de akkor is csak úgy, hogy bedugtam a fülhallgatót, és egy-két másodperc alatt el is tűnt. A két fejhallgatóm közül azonban egyiknél se tapasztaltam sose. Valószínűleg a telefon erősítője kényes a fül/fejhallgató impedanciájára, és/vagy hajlamos egy kicsit a gerjedésre. Az említett hozzászólások miatt én direkt figyeltem is ezt az alapzajt, de mint írtam, nálam gyakorlatilag nem jelentkezett, aminek örültem is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #30496 üzenetére
Szokták javasolni, hogy víz után kirázni, majd egy órán át lehetőleg nem használni. Amíg ki nem szárad, addig halk, és esetleg recsegős.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest