- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
-
Pistakiss
őstag
válasz Lacopapi #29503 üzenetére
Háát!
Ez az, így van, ha lezárt képernyő mellett veszed fel, akkor lezárt képernyővel jön vissza, ha te hívsz, akkor úgy, mintha semmi sem történt volna"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
Bekapcsolt in-pocket funkció mellet is visszajön a kezelhető képernyő, ha még tart a hívás, mikor elveszed a füledtől. Akkor hozza a screen lock-ot, ha screen lockból indultál a hívásfelvételkor, és mire elvetted a füledtől, már befejeződött a hívás. Legalábbis normál esetben így működik. Nálad nem?
-
losi73
senior tag
üdv az lehet hogy nekem eltünt a recoverym a bekapcs hang lefelére egy droid jön áthuzva és pörög csak akksi ki segit, hang fel fele meg valami teljesen ismertlen menü jönn szembe velem
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
kano
nagyúr
válasz #TOTTI #29466 üzenetére
Mielőtt leugatnál, olvasd el, hogy mit írtál. Nem én nem tudok olvasni, hanem Te nem tudsz fogalmazni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
stuntmanmike
tag
Sziasztok!
Ma délután raktam fel a 2.2.2-es frissítést a telefonomra. A fórumban leírtak alapján jártam el, minden rendben ment. Most néztem rá a telefonra, és se kép se hang, nem tudom bekapcsolni, ha töltőre rakom nem reagál semmit. Volt valakinek hasonló problémája a frissítés után?
Előre is köszi a válaszokat!
-
szabof1
őstag
válasz stuntmanmike #29510 üzenetére
A bekapcsoló gombra egyáltalán nem reagál vagy beindul csak megáll pl. a Motorola logonál?
-
Pistakiss
őstag
válasz stuntmanmike #29510 üzenetére
Háát!
Próbáld meg az akkut kivenni és visszatenni, majd újra bekapcsolni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz stuntmanmike #29515 üzenetére
Háát!
Nem akarom a vállamat veregetni, de általában ez segít. A síma ki és bekapcsolás nem töröl mindent, ami ilyenkor el kellene hogy tünjön. Azt hiszem a HTC-nél is a síma kikapcsolás után nagyon gyorsan bekapcsol a telefon, mivel nem rendes "rebootolás" történik, de ha kiveszik az aksit, akor rendesen bootol és ez hosszabb ideig is tart[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz lipido #29517 üzenetére
Köszi, nézegettem, de még tanulgatni kell, mert nem mindíg akarja azt, amit én. Pl vagy autópályára téritene, vagy a legrövidebb utat nem a legjobb helyeken adja meg
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz lipido #29520 üzenetére
Jaa, igyexem, bár nem szeretnék az életem végéig, már eddíg is elég volt.
-
bexxter
tag
Üdv! Valaki tud megoldást arra,hogy a weblapok ne mobilként azonosítsák a böngészőt? n900nál ment simán operával is,de a defyn mindig a mobil verzio tölt be a legtöbb oldalnál
-
Pistakiss
őstag
válasz bexxter #29522 üzenetére
Háát!
Nálam úgy jelenik meg, mint a rendes számítógépen, Opera mobillal."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz bexxter #29524 üzenetére
Háát!
Örülök![ Szerkesztve ]
-
bexxter
tag
Még van 1 problémám. Cm7 van a telon. Hivogattak egy amerikai számról, blacklistre tettem, azóta nem jelzi a hivást,de cseng es rezeg a telefon. Nagyon idegesítő, valami ötletetek van rá? A "gyári" blacklistet nem találom sehol.
-
Joiner06
csendes tag
Sziasztok,
Hivatalos Froyo alatt mindenkinek működik az In-pocket detection"?
Én sehogy nem tudom működésre bírni Bekapcsolom, aztán a kijelző felső részét bedugom a tokba, és azt gondolom, hogy a kijelző elsötétedik, de legalább is nem lesz érintés érzékeny. Persze működik tovább, mintha mi sem történt volna.
Hívás közben működik rendesen, ha a fülemhez emelem, akkor elsötétedik. Gondolom a szenzor nem rossz.
Nektek működik, vagy bug-os? -
törölt tag
válasz Joiner06 #29529 üzenetére
Én is próbálgattam, furcsán, esetlegesen viselkedik. Néha akkor sem sötétedik el a kijelző, ha teljesen letakarom a szenzort, máskor akaratomon kívül elsötétedik, pusztán attól, ha a mutatóujjam elsiklik fölötte 5-6 centivel, miközben tartom a készüléket a kezemben. Máskor ráteszem a tenyeremet, betakarom az egész készüléket, de nem történik semmi, ezután próbaképpen rögtön odatartom a fülemhez, már sötétedik is el, pedig nincs hívás, csak az in-pocket detection miatt. Máskor meg a fülemhez tartva se működik. Úgy tűnik, fakultatív a működése, ahogy éppen kedve tartja. Hehe.
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
-
tgtom
tag
Arra van ötlete valakinek, hogy amikor saját képekből akarok kitenni hátteret, azt hogy lehet eredeti méretben kitenni? Ugyebár ott az a sárga négyzet, amivel ki kell választani h melyik rész legyen kinn, de azt nagyítani nem tudom... és akármekkora képet néztem, nem a teljes képet keretezi...
-
wPityuka
tag
Sziasztok! A leírások alapján sikerült feltennem a CM7-et, minden abszolut tökéletesen működik már két hete! Kérésem az lenne, hogy valaki le tudná írni olyan jó szájba rágósan:
1. szerviz esetére hogyan kell vissza tenni a hivatalos 2.2.2 cee-t?
2. Hogyan tudom egyszerűen frissíteni a CM7 rc1-et?
A válaszokat előre is köszönöm!Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
canniball
nagyúr
válasz hatpersze #29351 üzenetére
Ezek szerint rosszul tudtam...
Ha kijön (vagy már kijött?) a végleges CM7 tesztelhetnéd a navigációt és megoszthatnád a tapasztalatokat!wPityuka!
Szerintem itt kérdezd meg![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
speter87
csendes tag
Tudna valaki ajánlani bluetooth stereo headsetet ami jól működik és nem akad vele a zene pl?
Thx! -
Legendas
aktív tag
Sziasztok! A problémám a következő:
A defymen CM7 van fent, viszont szeretném használni hotspotként is, hogy a tabon arrók kapja a netet. Tether programokat letöltöttem, de hiába indítom semmilyen gép sem látja a telefonomat wifiként. Valószínűleg ez ROM hiba lehet. Tudna rá valaki valami megoldást? Hiába kutakodom... Köszönöm előre is.
JaniJelenleg Honor Magic 5 pro
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ezt próbáltátok már már milyen:?
More Locale magyarítás"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
hatpersze
tag
válasz canniball #29540 üzenetére
Most nekem a gyári cee froyo-ra felrakott cm7rc1v2-es rommal tökéletesen működik minden (amit használok), navigáció amit próbáltam (itt nem írhatom ki micsoda) 2 órán keresztül működtettem, navigáltam, próbáltam mindent vele, problémamentesen funkcionált, kivéve hogy aktív navigálás nélkül lekapcsolja a háttérvilágítást (ezt egy keepscreen nevű programmal orvosoltam). A böngészővel (dolphin hd) a flash videók kezdenek élvezhető minőségben lejátszhatóak lenni, szinte akadás mentesen mennek a 380p-s körüli beágyazott videók (nagyobb felbontásút nem próbáltam, feleslegesnek tartom.). Sd kártya problémám még nem hiszem hogy lett volna (nem ismertem rá egyik leírásból sem... Ezer éves noname 8 gigás kártyát használok). Fotózással kapcsolatban, mivel szinte egyáltalán nem használom, néha egy egy fotót lövök vele, a videofelvétel meg soha! nincs használatban nem nagyon tudok tényszerűen semmit mondani. Nekem egy kihasználatlan plusz feature. Amit csinál kép tökéletesen! megfelel, nem érdekel hány megás a kész fotó, hogy itt kivesézve szar minőségű, nekem jónak tűnik, ennyi elég is. Az egyedüli amire ténylegesen napi használatban szükségem van az egész fotó apparátusból, az a segédfény, zseblámpa helyett rengeteget használom.
A lényeg szerintem, hogy mindenhol minden! wipe-ot maximálisan betartottam (akár duplán is), az összes külsős programot újra telepítettem, semmit!! nem állítottam helyre, előröl kezdtem az egészet. úgy néz ki megérte.
-
Titi76
aktív tag
Most a Corában lehet venni 6990.-Ft-ért 16GB microSDHC Samsung márkájú kártyát. Próbálta már valaki?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
tgtom
tag
válasz AizawaKouta #29537 üzenetére
Szerintem félreértettél, nem képnézegetőre van szükségem, hanem a főképernyőre szeretnék kitenni egy képet úgy, hogy az egész látszódjon és ne vágja le a széleit.
-
gyuszmó
őstag
válasz AizawaKouta #29546 üzenetére
köszi
Tehát a menü angol marad?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Olyan nincs, hogy valamennyit ne vágna, meg eleve nem láthatod az egészet, mivel a főképernyőt az ablakok száma szerint osztja el. Nem fix hátteret használ, mint a régi telefonok. Egyébként annyit tudsz csak tenni, hogy az adott keretbe annyit veszel be a képből, amennyit szeretnél"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest