- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex
senior tag
Valakinek sikerült már CM7-hez BT fülest párosítani vagy még mindig nem jó a BT?
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
porgetes
csendes tag
Már most örülhetünk, a kérdés csak az ,hogy vajon sikerül e még 2011-ben kiadniuk....
http://www.telefonguru.hu/hir/Motorola_Defy_es_a_Gingerbread_2011-5-20
-
DaDa
senior tag
Pedig én 2 gmailt is látok a manage application-ban. Van egy google mail és egy gmail storage, állítsd be a szűrőt ALL-ra és látni fogod, aztán csinálj egy data clear-t.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Repp
tag
Ba***ssszameg! Asszem nálam is előjön a hangszóró hiba.
Felhív az ember, olyan hangja van mintha konzervdobozzal beszélnék, visszahívom - teljesen normális a hangja. És ez ma már negyedszer...
Decemberi gyártás.
Szerviz lesz
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Általában ez sok mindenen segít, más esetben is, csak ALL-ra kell rakni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Mikori gyártású, vagy is inkább, milyen betüjelzésű?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
Üdv!
A naptáramból egyszer csak eltűnt minden FONTOS bejegyzés, nem tudom hova lett.
Ha megnyitom a Calendar-t, a napk mellett látható a kis zöld csík, de amint rájukbökök, nincs ott semmi.
Van valami ötlet, hogyan lehetne visszavarázsolni, vagy hová tűnhetett?UPDATE: Ki-be pipáltam a "Magyar ünnepnapok" című nemtommit, és ezennel végérvényesen eltűnt minden. Úristen, nem tudom mit kezdek most magammal.
Nem tud valaki a Google naptáran kkívül valamit, amit bele lehetne iégetni a telóba? Nem kiegésztű programot, hanem teljesen független naptárszoftot keresek.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
hmm, 3500mAh akksi...
zömökebb lesz a Defy, de nem rossz...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kicsicsoki22
csendes tag
Sikerült feltenni a CM7et végre nagynehezen de a gép nem látja ha összekötöm usbvel vagyis kiirja azt a motorolás szart de a meghajtóknál nincsen ott a cserélhető lemez
-
canniball
nagyúr
Ha már naptár: Jorte-ban szinkronizáció kikapcsolva, az Accounts-ban a naptár szinkronizáció szintén kikapcsolva, mégis szinkronizál... Ugyan miért és hogy lehetne lelőni?
Tel Elek!
Most nem segít a problémádon, de a jövőre nézve: Jorte tud exportálni/importálni.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Halo
senior tag
válasz canniball #21370 üzenetére
nem a gyári calendar szinkronizálgat a háttérben?
Én a Geminit használom, tetszett is - egy darabig még jobban, mikor be tudtam állítani, hogy riasszon hanggal - így nem kellett külön ébresztőt húzni reggel pl. stb.
viszont valami miatt nincs ilyen most jön az emlékeztető ideje és semmi... ha ránézek és "szundiztatom" 3 percet, akkor már van riasztás hang........... ehhh - szívok már egy ideje vele, de sehogy nem tudok rájönni mi kavar be neki most....
Ettől eltekintve (mert szeitnetm ez csak nálam kavarás - zsirfecske nem számolt be ilyenről), ajánlom bátran!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Pistakiss
őstag
válasz #41635072 #21369 üzenetére
Háát!
Vagy neked sikerült véletlenűl valamit elállítanod, vagy esetleg ez lehet az a hiba, amit az Androidról mostanában leírtak. Nem voltál olyan helyen, bekapcsolt WIFI-fel, ahol szabad használat volt, cukrászda, vasútállomás, stb?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
canniball
nagyúr
Mint írtam "az Accounts-ban a naptár szinkronizáció szintén kikapcsolva". Ezért is nem értem.
A másik ilyen 0. típusú dolog hogy az sms értesítő ikont hiába lövöm le az is folyton felugrál, de azt már lesz@rom, ez a naptár dolog viszont b@ssza@ a csőröm.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
student
őstag
ti milyen chat klienst használtok?
olyan kéne hogy be tudjak jelentkezni googletalk-ra fész csetre és msn csetre
azt meglehet csinálni hogy párhuzamosan mindegyiken online legyen?
-
Wajk
addikt
válasz CoolBoy323 #21371 üzenetére
3500mAh Battery for Motorola DeFy MB520 MB525 BF5X
1.Item: mobile phone battery pack
2.Adapt model: for Motorola DeFy MB520 MB525 BF5X
3.Normal capacity: 3500mah
4.Standard Voltage: 3.7V
5.Cell chemisty PCM: Li-ion battery
6. Double ic with NTC PCB offer over-discharging, over- charging, over-current and short-circuit protection, more safeguard for using, long standby time, long talking.
7. Gilded connecter, better conductive properties, not easy to rust.
8. Safety and stable: Hi-tech lithium-ion battery, undergoes drop test, smash test and acupuncture test ensure no fire and explosion in breaking
9.A grade li-ion battery cell,high energy environmental protection battery,durable energy conservation,long standby time and long talking time
10.Guarantee time: 1 year
11.Working temp.: -15 - +50°C.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
törölt tag
Nah, most a neten a Gmail accountba belépve előtűnt néhány (nem az összes) bejegyzésem.
Viszont a mobilom semmi áron nem akarja leszinkronizálni őket.... -
Huroq
senior tag
válasz CoolBoy323 #21381 üzenetére
Ahol én néztem ezt az akksit ott 50 es csomagba árulják.
aliexpress.com/store/101216/210752407-454082284/50pcs-3500mAh-Battery-for-Motorola-DeFy-MB520-MB525-BF5X.html
nem tom lehet máshol darabjával árulják.
-
gombi01
tag
válasz RootRulez #21377 üzenetére
szerintem ez is kamu mint a többi nagy mAh-akku:
amúgy itt lehet rendelni:
http://www.aliexpress.com/store/101216/210752407-454082284/50pcs-3500mAh-Battery-for-Motorola-DeFy-MB520-MB525-BF5X.htmlTotal Price:
$432.99 x 1 + $0.00 = US $432.99[ Szerkesztve ]
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
Huroq
senior tag
1650Ft ra jön ki kb darabja. Mostani árfolyamon.
-
Huroq
senior tag
1650Ft ra jön ki kb darabja. Mostani árfolyamon.
bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
-
Trabby
aktív tag
Lehet egy próbát megér. Sokaknak az Andida nem jött be, nekem 5-6 órával tovább bírja.
Most nézem... ehhez már külön hátlap jár..
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz gombi01 #21383 üzenetére
Háát!
Szerintem, a méretéből adódóan, nem lehet kamu. Már csak az a kérdés, hogy mennyivel lesz vastagabb és nehezebb a telefonHa lehetne, én is feliratkoznék egyre, ha valaki megrendeli
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Huroq
senior tag
válasz CoolBoy323 #21387 üzenetére
Akkor nekem is egyet fel lehet írni :-)
-
DearMan
tag
Nekem gyanús (főleg az ára), de egy próbát megér...
-
Pistakiss
őstag
válasz BitiOne #21391 üzenetére
Háát!
Igen, jól látod, sajnos.
Aki búvárkodni akar, az megy az eredeti hátlappal, normál akkuval, aki meg csak használni, az nyugodtan használhatja ezt[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
vétó
aktív tag
válasz #41635072 #21363 üzenetére
asszem a gugli kalendár probléma nem a mi készülékünkben keresendő. délután nekem is eltűnt minden. aztán eszembe jutott, hogy ugye a brit tudósok kiderítették, kockázik a biztonság az androiddal. szóval ha jól sejtem, a guglinál mókolnak emiatt. én már minden beállítást csekkoltam, nem segít. nem látom a telefonon a F1 kalendáriumomat Remélem azért nem maradok le a hétvégi futamról
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
rum-cajsz
őstag
válasz CoolBoy323 #21387 üzenetére
Sőt, dominoval is csak 71k
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha ezen múlna csak, akkor biztos nem fogsz lemaradni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
balewi
aktív tag
Problémám akadt a Skype-al, vagyis nem nekem, hanem azoknak akikkel beszélek.
Amikor beszélek, akkor recsegve hallanak. Ha nem szólok bele, akkor nincs recsegés. Több ember is ugyanezt mondta nekem.
Csak Skype-al van gubanc, egyszerű telefonáláskor semmi baja, tehát nem a mikrofon a rossz.
Alap 2.51 Rom.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Marvel Snap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest