Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Mec #8535 üzenetére

    fuh...ebbe gondoltam, hogy más is bele fog futni :) de igazából tényleg nem bonyolult, kis angol tudással minden egyes mozzanatot láthatsz, amit a script csinál :)

    most csak ezért, újra elindítom és megmondom, mit is kérdezget az ominózus "három szint beállítás" előtt :D

    1. ugye bejön az üdvözlő képernyő, majd leelenőrzi, hogy fent van e a busybox (CM romoknál ez alap!!! ne próbáljatok meg busyboxot telepíteni CM alá!)
    kiírja, hogy ha írni akarsz ((Y)es, (N)o, enter), akkor csak bökj a képernyőre és megjelenik a billentyűzet
    2. ezután jön a "driver settings"- tehát magának a scriptnek a beállítása
    először a "scrolling speed" - azaz a script görgetésének sebességét tudjuk beállítani: 0,1,2 avagy 3. szint. én ajánlom a 2-es szintet, de ha valaki lusta 5 mp-el többet várni, akkor állítsa 0-ra :D
    3. "fix emissions (fix FCs)" ez ugye egyértelmű, én spec "N" betüt böktem erre, nem tapasztaltam semmilyen FC-t amióta CM9-et használok.
    4. "system integration of /init.rc" - bevallom töredelmesen, mivel fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, én "N" betüt nyomtam, mivel azt írja, bár ritkán, de előfordulhat root access hiba... (ha valaki tudja, pontosan miben változtat az, ha engedélyezem, akkor szívesen várom a megfejtést :) )
    5. ezután még viccesen rákérdez, hogy "disable V6 Supercharger AWESOME animation?"...mivel engem idegesített, hogy meg kellett várni, míg a srcipt kirajzolta azt a vmit én rögtön ki is kapcsoltam :D (ezután kapsz egy "animation is OFF... :/" üzenetet :DD)
    6. majd elmenti ezeket a beállításokat (csak a scriptre vonatkozó beállítások) és itt kell nyomnod egy "any key"-t :)
    7. ledarál neked egy hosszú listát, amiből kezdésnek az 5,6,7 pont érdekes nekünk, hiszen ez a supercharger maga. én 6. pontot választottam (balanced)
    innentől pedig szerintem már tudni fogjátok, a másik leírást követve futtassátok le a scriptet :)

    még annyi, hogy nekem a "superclen & restart" résznél kicsit megállt a script (úgy 2-3 percig állt) már ki akartam lépni, mivel a 30. pontot választva kilépés belépés után magatoknak is el tudjátok indítani ezt az utolsó lépést. ez FONTOS lépés! gyakorlatilag csinál egy dalvik cache-t, majd újraindul a telefon.

    sok sikert! :)

    ja és a másik kérdésed, a governor beállítás. ezt CM romoknál a performance/teljesítmény beállíátsoknál találod meg. ilyen például: ondemand, smartass, boostedass

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák