- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dovloran
senior tag
válasz g.peter23 #10746 üzenetére
Az ART-on néha fagy a gyári Galéria. Ha a kamerából mész át akkor szinte mindig és néha néha akkor is, ha csak úgy belelépsz egy képbe. Néha még akkor is, ha lezárás után feloldod. De remélem erre jön a javítás az LG-től.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
rwbag2012
tag
Nejem F6-osába most tettünk microsd-t. Be lehet állítani, hogy a fotókat, videókat alapértelmezetten ide mentse a teló? Vagy ha betelik a belső tárhely, automatikusan ide kerülnek?
-
goodace
csendes tag
Sziasztok! Június óta vagyok az F6 tábor tagja, és ebben a hónapban az adathasználat terén bosszantó dologra lettem figyelmes. A 2,5 heti 260 MB mobilnet fogyasztásomból 134MB az "Android operációs rendszer adathasználat". Ráadásul egy-egy nap van hatalmas ugrás a fogyasztásban, pedig semmi különleges dolgot nem csináltam és korábban ilyen nem volt.
Van valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet?http://www.flickr.com/photos/goodace
-
zoo8800
veterán
válasz hellan #10750 üzenetére
Én csak szimplán idióta voltam, a mobil adatforgalomnál le volt tiltva a "média". (sok bitet kajált csak úgy a háttérben) Engedélyeztem, és voilá, máris megy a frissítés.
goodace
Nekem ez 9 MB adatforgalmat csinált 2 hét alatt.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
blackmoto
senior tag
válasz goodace #10759 üzenetére
Nálam szeptemper harmadika óta 1,61 MB az Android OS mobiladat fogyasztása, szóval nálad van valami nagyon nagy gebasz. Nincs valami program telepítve, amitől gyanúsan működik a telefon?
Igaz, wifin 369MB ugyanez, szóval a másik kérdés, használsz wifit?
Így már nekem is fura, hogy mi a francot forgalmaz maga az os ennyit, mikor frissítés nem megy rá OTA-n. Ki is van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
goodace
csendes tag
válasz blackmoto #10761 üzenetére
Házon kívül a mobilnet, otthon a wifi megy. Az utóbbi időben a 360 Secutity-t és a Traffi Huntert telepítettem. Op. rendszer JB, és a frissítések ki vannak kapcsolva. Egyébként pont szerdán volt egy 99Mb-s ugrás, meg ekb előtte egy héttel kb. 30MB.
http://www.flickr.com/photos/goodace
-
csikoszo
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam a fórumon, hogy nincs OTG támogatás a telefonhoz.
A kérdésem az lenne, hogy ez szoftveres vagy hardveres okok miatt van?
Nem vagyok nagyon jártas ezekben a dolgokban, ezért elnézést
kérek a kérdésért -
stefi68
addikt
válasz csikoszo #10763 üzenetére
Szerintem mindkettő.
A szoftveres részét még meg tudnák oldani némi kernel mókolással, de nem sok értelme lenne, mivel a Mikro USB-n nem ad ki áramot, tehát csak külső áramellátással működne az eszköz.
Az meg már elég gány megoldás valljuk be.Amúgy sincs senki aki ilyen szinten kernel mókolna...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
forzamo
tag
válasz blackmoto #10761 üzenetére
Evvel Firewall programonként lehet szabályozni mi kapcsolódhat a hálózathoz. A rendszer modulokat sem engedi a netre. Profilozható, scriptelhető. Egyszerű beállítani de aki profin ismeri az IPTABLES szabályokat annak is jól használható. Root szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
baluking
csendes tag
Sziasztok, most váltottam Defy-ről F6-ra.Két hete vettem T-nél 46-ért gyárilag KitKat-el.A munkába is ezt használom,ezért kapott egy matt fóliát és egy TPU tokot (990+990 Ft). A tok magasítása ellenére ma egy nagy karcolást találtam a hátlapi kamerán ami a képeken szinte alig látszik,de a fényt töri rendesen.Sajnos valami gyengébb plexit tettek rá.Vigyázzatok rá ti is.
-
Ricardo823
tag
Sziasztok!
Az utóbbi 3 napban át nyálaztam kb 3000 hsz-t és szomorúan tapasztalom hogy KK-val másoknak se működik rendesen az értesítési led.Több itt ajánlott appot is kipróbáltam,de egyik se megfelelő sajnos.Remélem lesz erre valami javítás.Nálam ráadásul az akku üzemidő sem olyan jó mint JB alatt.Ez már a második ilyen telóm(az előző eltörött) és pont az akksi miatt esett erre a választásom újból.Ezektől eltekintve meg vagyok elégedve vele így is.
Tegnap óta viszont párszor tévesen jelzett mailt vagy smst a telefon.Értesítési hang szólt,de nem jött semmi.Valaki esetleg tapasztalt már ilyet? -
Dovloran
senior tag
válasz Ricardo823 #10768 üzenetére
Jééé! Akkor lehet, hogy amikor hangot hallottam akkor nem csak képzelődtem? xD
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
tomika9988
tag
Hali tudnátok ajánlani valkami jó normális fülest ami lehetőleg bírja a strapát ? szinte minden nap használom a fülhalgatót és az a probléma hogy összesnek megtörik a kábele (volt már vagy 5 darab egyik se gagyi márkásak) árba max 7-8 ezerig gondolkodok
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
Dovloran
senior tag
válasz tomika9988 #10770 üzenetére
Öcsém vett egy jó minőségű fejhallgatót és nem voltak még ilyen kábeles gondjai. Szerintem vegyél egy fülest. Jobb hangzás + kevésbé törik a kábel. Nekem azért nem törik mert én vigyázok rá. (Ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem vigyázol rá)
-
fepa96
csendes tag
Sziasztok!
Ma próbáltam KDZ-vel felrakni a kitkat-et. De nem sikerül
Log-ba ezt kapom:
R&D Test Tools Log File]22:23:59 : Launching SW update
22:23:59 : Unpacking KDZ
22:24:12 : KDZ file extraced
22:24:42 : Files were extracted.
22:24:42 : LGMobileDL Load.
22:24:42 : Port = -1
22:24:42 : Connecting to phone
22:24:57 : Check Phone mode = 2
22:24:57 : Phone type check.......
22:24:57 : LGMobileDL.DLL Loading....
22:24:57 : _SetAuthMark Fail
22:24:57 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(65535)
22:24:57 : LoadLibrary Error(126)
22:25:00 : ===FINISHED===Mi lehet a baj? Menthető a telefon?
-
ITT Olvasd el a bevezetőt, majd kérdez ha szükséges.
(#10772) fepa96:
1.Csekkold, hogy a driver fent van. (az LG Pc program nem szükséges hogy fent legyen)
3.Érdemes lenne újraindítani a gépet, ha nem volt meg a driver telepítése után.
2.Esetleg vírusirtó nem kavar-e be.
Ez a folyamat nem nyúlt a telefonhoz..Nálam ilyet Win 8.1 64-bit produkált.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Bass
addikt
Maxell metalics ☺
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
iron1966
tag
A Maxell Metalics fülest csak én is ajánlani tudom.Árba jó és nagyon jól szól.
-
diane
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni. Két kiszemelt van, LG Optimus F6 és az Xperia SP.
Nekem a lényeg egy telefonban:
1.) szép, pixelmentes, kontrasztos kijelző, telt, élénk színekkel.
2.) ha hívnak, a csengés jól szóljon, ne "nyávogjon" és ne torzuljon teljes hangerőn sem.
3.) alap az értesítő LED
4.) használható kamera
5.) normális, közepes ár (60 e alatt)Az SP már volt a kezemben, jó kis készülék, de az F6-ot élőben még nem láttam és nincs is rá lehetőségem.
Ha valaki mindkettőt látta, esetleg használta már, légyszi írjon.
Köszi!
-
diane
tag
válasz razorka777 #10777 üzenetére
Ez oké, de én arra vagyok kíváncsi, hogy a kijelző élessége, színei, pixelmentessége, a csengéskori hangminőség jobb-e, mert ahogy fentebb írtam, nekem ez a lényeg.
Az SP HD, de TFT, az F6 qHD, de IPS. Kb. egyforma a kijelző ezáltal, vagy melyik jobb? Ilyenekre lennék kiváncsi a csengéssel kapcsolatban is. Zenehallgatáshoz kell egy jó füles aztán ennyi, de nekem nem mindegy hogyan szól, amikor hívnak, mert utálom, ha nyávog vagy dobozhangja van.
-
senkyse
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudnám a telefont teljesen visszaállítani a a gyári állapotra? Mivel úgy vettem észre a root óta elkezdett érdekesen viselkedni. Jelly Bean van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
Az értesítési LED a home gomb körül van és Jelly Bean-en tökéletesen működik. A KitKat szoftver még bugos, de az SP meg sem kapta...a kijelző szép, betekintési szögeket leszarom, mert mindenki szemből nézi a kijezlőt. Volt már SP is a kezemben a szoftverre mindenki panaszkodik az SP-nél. A telónak egészen jó a hangminősége. Max hangerőn nem igazán hallgattam még zenét, de nem recseg magasabb hangerőn sem. És természetesen vannak olyan nyalánkságok, hogy 4G/LTE, infra és Gyors-gomb az oldalán a telefonnak. Ez a telefon egy jó választás és az Xperia SP-vel sincsen gond egyáltalán (esetleg a szoftver). Szeritnem mind a kettő jó telefon a te döntésed már csak, hogy az LG tetszik jobban vagy a Sony.
-
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #10784 üzenetére
Igen, én is azzal kaptam már.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Ricardo823
tag
válasz mr.tamasbiro #10784 üzenetére
Teljesen komoly.Én múlt vasárnap vettem és meglepődtem hogy már ez van rajta.A led miatt viszont jobban örültem volna a JB-nek.Ez miatt én még nem frissítettem volna,de hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz Dovloran #10782 üzenetére
Nem bug miatt nem működik a led KK alatt. A google szigorított a KK rendszeren (lsd. sd kártyára írás is).
A led hozzáférést az eddigi módszerrel nem tartja biztonságosnak, legalább is a log fájlokból ez derül ki.
A szoftver fejlesztőknek kell átírniuk a programjaikat a KK-hoz.
Egyébként, KDZ-vel frissítve ART-módban használom én is már. A kártyámat benne hagytam véletlenül úgyhogy törölt mindent róla. Lehet ezért is de nekem jól működik az ART-s KK (a külső programok értesítési led használatát leszámítva). -
forzamo
tag
válasz Ricardo823 #10789 üzenetére
Az sd kártya írási szigorításnak mi értelme?
Egyébként a ledre vannak megoldások, mint a kártyára írásra is
korábban írtak róla. -
diane
tag
A LED színe szabadon állítható? Tehát ha én az sms-hez kéket akarok és nem zöldet, akkor be tudom állítani?
Amúgy köszi a válaszokat.
-
-
stefi68
addikt
Nem tudom JB alatt volt-e ilyen beállítás, de KK-on most fedeztem fel: Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Kijelző színe
Nos az S2 amoledje után az F6 kijelzőjét jócskán fakónak találtam, de most ezzel a "tuningolással" nagyon durván lehet adni kontrasztnak.
Lejjebb vettem a fekete szintet és nagyon szép lett a végeredmény!Akinél JB van, megnézhetné, van-e ilyen opció....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Pici
tag
válasz Ricardo823 #10793 üzenetére
KK alatt a következő félmegoldással működnek a LED értesítések. A következőket kell tenni hozzá:
- Screen Notifications feltelepít.
Fontos, hogy a "Beállítások / Általános / Biztonság / Eszközkezelők" menüben kapjon pipát, és az "Általános / Kisegítő lehetőségek" részben az aljára tekerve a "Szolgáltatásoknál" is be kell kapcsolni..
A "Select Apps" részben lehet kijelölni melyik programoknál ébressze fel a kijelzőt.
Nálam ezek a beállítások 1mp-es képernyő ébresztéssel + a "Disable proximity sensor" pipa.A különböző szinű értesítésekhez Light Manager Pro-t használok
A "Beállítások / Általános / Biztonság / Értesítés hozzáférés" menüben kapja meg a pipát + a notifications is.
A programban az "Elmulasztott hívások, SMS, MMS, Naptár, Email, valamint az Akkur töltés és feltöltött akku" nincs engedélyezve, mert ezeket úgyis kezeli a KK, így tuti nem akadnak össze.
Nekem ezek vannak belőve és mindegyikkel működik rendesen:[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
Bailey
senior tag
Megnéztem én is a biztonsági beállításokat, és az értesítés hozzáférésnél nekem alapból van egy olyan hogy notifications. Nem telepítettem fel semmi extra programot az értesítésekre. De ha a notificatons-t bepipálom akkor a Viber üzenetnél villog rendesen lilán a led. A telefon nem egész 2 hete van meg, alapból 4.1 volt még rajta, de első bekapcsolás után rögtön frissítettem 4.4-re. Semmi root nincs, teljesen gyári minden, viszont Viberből a 2 napja kijött 5.0 verzió van most fent. De ha a notifications nincs bepipálva akkor nem villog.
-
Bailey
senior tag
De ahogy nézem csak akkor ha a Viberben be van állítva hogy kapcsoljon be a kijelző új üzenetnél.
-
Jonesy84
tag
1, Nekem sokáig SP volt, barátnőmnek pedig F6 van. Az TN panelje színekben tényleg fakóbb, viszont az F6-nal sem éreztem a hiányát a HD kijelzőnek.
2, Hangminőségben egál mindkét készülék.
3, Értesítő LED mindkettőben nagyon jó. Az SP-ben már már túl jó, este ki kell kapcsolni, mert rendesen bevilágítja a szobát.
4, kamera: ezt nem tudom megmondani, hogy melyik a rosszabb sajnos túl kritikus vagyok képek minőségével kapcsolatban, de barátnőm szerint jó képeket csinálnak Ha neked tetszett az SP képe akkor az F6-ban sem fogsz csalódni.2 hónapja még az SP nagy hátrányban lett volna szoftverben, de mára már egész jó szoftvert kapott az is.
Anyaghasználatban nekem jobban bejön az sp, de van akinek már nehéz a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest