- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Gyerekek, melyik rigó dalol a legszebben?
S23
-
kurion
senior tag
válasz stefi68 #11250 üzenetére
Na kiderült a probléma pontos megfogalmazása
A jelenség az amit te is írtál hogy vannak hívások amikor nem hallja a másikat és a másik se őt, és ezért szeretne visszatérni JB-re és érdekelné hogy KDZ-vel lehetséges e.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
válasz stefi68 #11253 üzenetére
Esetleg ha így írnád hogy: "LG F6 KDZ Update" vagy "LG F6 szoftver frissítés", akkor könnyeben észrevehető lenne.
Szer: Meg ha egy kicsit kulturáltabban fejeznéd ki magad, azt meg én köszönném meg.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
jUUh
addikt
AZt nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne a notification bar iconjait megváltoztatni például egyedi képre?
Samsung Galaxy S23+
-
-
-
Nus
tag
Voltam bent a helyi LG szervízben érdeklődni múlt héten, 5000 ft egy hátlap. Enyém is karcos pedig vigyázok rá. Lehet kipróbálokegy fehéret a feketéhez.
Üdv...
The sky was pink...
-
troller
senior tag
Én music-us barátunkat izomból letiltottam, poweramp-ot használok régóta. (Meg is vettem a teljeset anno még Defy-re. Ennek legalább meg lehet mondani, hogy melyik mappát használom zenéknek, nem lapátolja össze idióta módon a hangfájlokat mindenhonnan. )
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
troller
senior tag
Valami jó távirányító appot tud valaki ajánlani, ami eléri az 1000 Ft-os kínai távirányítók szintjét tudásban/készülék adatbázisban esetleg még tanítható is?
Próbáltam keresni, de amit próbáltam az mind blútyúkon vagy wifin keresztül próbált kommunikálni hiába volt a leírásban IR. (Vagy csak én nem tudtam értelmezni amit írtak)Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
troller
senior tag
Én rootoltam az enyémet, hogy a telepített appok is írhassák az SD-t. Nem tudom a tiéd rotoolt-e, de esetleg ha nem, akkor az SD kártya hozzáférés miatt akadhat. Persze elvileg a Poweramp csak olvas, szóval nem tudom.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
barrique
tag
Sziasztok!
Létezik valami app az ipa fájlok apk-ra konvertálására?
Kösz. -
kpuskas
csendes tag
-
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Adott a teló jb van rajta telenoros.Otthon a wifi hálózatra csatlakozok opera classiccal cm browser böngészővel, és nem akar menni oldalakat nem tölti be Google play-re csatlakozik de letölteni már nem akar De az opera mini az meg megy Minden oldalt megnyit betölt.
TP-link w740n tipusú routert használok ezen esetleg van valami beállítási lehetőség hogyha több készülék van csatlakoztatva menjen rendesen??Vagy a telón??Az esetleg bekavarhat ha két telefon csatlakozik??gondolom nem..Itthon 12megás net van ez sem lehet probléma,szerintem..Ötlet?? -
313313
addikt
válasz antal750 #11277 üzenetére
SSID-be van ékezet/speciális karakter? Kevert vagy fix szabványos a wifi(g,g,n)? Esetleg még chanel szám lehet ludas...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
Liar
tag
Használ valaki Skinomi fóliát a hátlapon? Megéri vajon beruházni rá? Ez a fekete változat.
[ Szerkesztve ]
-
Lion76
csendes tag
Helló mindenkinek!
Én vagyok ennyire béna,vagy tényleg nincs ezen a telon háttértár lehetőség,usb kapcsolatnál?
Hogy a retekbe lehet megnézni a fényképeket,videókat led tv-re csatlakozva?
A "kamera" csatlakozási lehetőség az egy rakás liba ürülék!Nem jeleníti meg a videókat,a fényképeket pedig csak dvd tok méretben,max 3xx*4xx felbontásban jeleníti meg(hiába 8mp-s a kép)!
Most minden alkalommal,amikor visszaakarom nézni a képeket,videókat amiket készítettem,szedjem ki és rakjam át a memokarit olvasóba?!
Üdv! -
REXIS
tag
Sziasztok!
Olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy gyűjtsétek össze a KitKat hibáit.
Ahhoz kellene, hogy gyorsítsuk a javító patch elkészülését. Azt írták, már dolgoznak rajta, ennek hallatán gondoltam, hogy nem hetek kérdése, főleg, hogy ez az LG, azon belül is középkategória.
Szóval minden F6 júzer érdekében megtennétek?Köszi.
REXIS -
stefi68
addikt
Létrehoztam egy megosztott dokumentumot (szerkeszthető) az LG Optimus F6 KK (20B) ROM hibáinak összegyűjtéséhez. Akinek szimpi írjon bele...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,használja e valaki a TVGO alkalmazást?
Eddig JB-n wifin keresztül simán vitte a filmeket,most pedig KK alatt ezt írja ki:Viszont nem tudom eldönteni,hogy a TVGO nem akar működni rendesen,vagy valóban a KK a hibás.
Esetleg ha valaki JB alatt kipróbálná akkor kiderülhetne.Köszönöm!
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Nus
tag
Nekem is rendszeresen csinálja mostanában, hogy csak 98%-ig tölt. A minap pedig nem lehetett lock screen képet változtatni csak újra indítás után.
Üdv...
The sky was pink...
-
Pici
tag
válasz stefi68 #11289 üzenetére
Az akksi gondra lehet több megoldás is, ezt beleírtam, viszont a 7-es pontot nem igazán értem, mivel egész augusztusban 4G-ztem vele. Előtte SIM kártyát kellett cseréltetnem, mert a 2012 év végi SIM-em ezt még nem tudta.
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest