- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Kütyü
aktív tag
LG F6 ról nincs ilyen Reklám Videó?Tud valaki?Nem kicsomagoló vagy hasonló,hanem Reklám.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viktor77
titán
-
stefi68
addikt
válasz drdagi #10411 üzenetére
Na szuper!
Még eszembe is volt, mert anno belenéztem abba az app-ba.
Gondoltam még jól jöhetne bele rakni a mi (D505) Stock recovery-nket. De nem találtam, pedig lementettem A RomToolbox-al.
Ezek szerint az MS500/D500-é is jó volt.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Hanon
tag
Sziasztok
Érkezett egy F6 a családba, most ismerkedek vele. Nem akarok nagyon belenyúlni (nem is az enyém), de egy rootolást azért megejtenék neki a titanium backup miatt. Eddig csak Sony rootoláshoz volt szerencsém, ott elvoltam az egyklikkes eroottal, szóval nem sok tapasztalatom van. Arra lennék kíváncsi, hogy a towelroot megbízható és hülyebiztos?
Előre is kösziSony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
drdagi
csendes tag
válasz stefi68 #10412 üzenetére
Nem sikerült teljesen, jelenleg nincs egy működő recovery se a telefonomon. Csak arra volt jó, hogy kdz-t fel tudjam pakolni a kitkat romot.(nem tudom mi az összefüggés) A másik kettő elakad Iparam = 96 -nál, és nem kapcsol be utána....
[link]
Itt van az f6utility2. Ja jó lenne egy d505ös stock recovery.[ Szerkesztve ]
-
iron1966
tag
Sziasztok.Az éjjel megbolondult a telóm.Ki volt kapcsolva, reggel bekapcsolom és jön két értesítésem egy a Viberen egy pedig Messengeren és villog az értesítési led.Ja és mindez KK alatt úgy hogy semmi külön progi nincs fennt a led működtetésére.Na ez hogy van?
-
iron1966
tag
-
stefi68
addikt
válasz drdagi #10414 üzenetére
Ezt részt nem igazán értem: "A másik kettő elakad Iparam = 96 -nál, és nem kapcsol be utána...." Milyen másik kettő?
Itt egy 20b (KK) alól kimentett boot.img és recovery.img: [link]
Rom Toolbox -al lett kimentve, azzal szerintem vissza is tudod tenni.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
drdagi
csendes tag
válasz stefi68 #10419 üzenetére
egyébként, hogyan kéne ezt felraknom?
Rom Management > Flash image >kiválasztom és FLASH ?
Megcsináltam mindkét fileal és bejön ez: Itt nem működik az apply update from external sdcard és alatta az update from cache, sem
Arra gyanakszom, hogy ez még az amit f6utilitiesből raktam fel d500as stock recovery. Az is ilyen tüneteket produkált.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Ez van
-
johnny63
tag
válasz Dj.Kütyü #10423 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem csak azokra a csúcskészülékekre kéne koncentrálni, az F6-ot meg leszarják.
Ugye ha azt nézzük, hogy mi volt a KitKat-tel folyton csak ígérgették, majd egyik nap csak kiadták, de konkrétan sehol nem írtak róla, míg G2, meg a többi ...hú elkészült az új Android. Mindenhol csak felkapták.
Szóval nem tudom F6-ot miért szarják úgymond le, egész jó kis teló barátságos áron.
Egyébként, ha meg választ akarsz ezen kérdésekre, konkrétan egyenesen az LG-vel kéne beszélned, mert a magyarországi szervíz, folyton csak ugyan azt mondja.
Ez így beléjük van táplálva és 1 ismétlőgomb sosem fogsz értelmes választ kapni, mert őszintén bevallom szerintem ők sem tudják[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz Dj.Kütyü #10423 üzenetére
Szerintem is inkább az LG dél-koreai KK fejlesztő részlegének kéne írnod emailt ha problémásnak véled a KK-t. Gondold át milyen kommunikációs csatorna van a magyar LG és a koreai fejlesztő csoport között, hogy tudjanak valamit is. Szerintem semmilyen valószínű még a részleg nevét sem ismerik. A honi kommunikátor meg adja a sablon válaszokat amit a tréningen megtanítottak neki.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Most azt a választ kaptam,hogy a kitkat esetében a led vissz.jelzes nem hiba.Éshogy ettől eltekintve rendben van.
-
johnny63
tag
válasz Dj.Kütyü #10432 üzenetére
Hát azt nem mondanám hogy nem hiba.
Én a következő hibákat észleltem eddig:
- E-mail és messengernél a led nem működik
- messenger van hogy nem is jelez, hogy jött üzenet pedig egész nap itt van az orrom előtt az asztalon
- amikor feltöltöm az aksit előfordul, hogy sosem ugrik fel 100%-ra, van hogy megáll 98%-nál és akár egész nap töltheted, akkor sem ugrik feljebb
- aksi töltési ideje érezhetően több idő (mondjuk ez nem baj, csak gondoltam megemlítem)
- netezés közben folyton eltűnik a billentyűzet miközben írnám be a címet és ezt próbáltam Chrome-ban, CM Browser-ben és Operában is
- a billentyűzet van, hogy sms-nél baromira nem akart felugrani (azaz várni kellett rá sokat), sokszor már földhöz tudtam volna b*szni
- minden áldott nap, ha le volt némítva a telefonom az éjszaka visszakapcsoltJa és a lényeg, ami miatt azt mondtam, hogy elegem van már, a mozgó hátterek. Beraktam ilyen true water, vagy időjárás szélmalommal típusú mozgó hátteret és eleinte működött, majd egyszer csak eltűntek és folyton vissza kellett rakni.
Most csak ennyi jutott eszembe, egyébként telepítés után, csináltam rögtön egy gyári visszaállítást és működött rendesen. Ezek a hibák idővel jöttek ki szépen lassan és ahhoz, hogy 2-3 hetente gyári visszaállítást csináljak nincs értelme. Inkább visszaraktam a JB-t.
Ha gondolod ezt írd meg LG-nek én konkrétan elvagyok a JB-vel is. -
csabamigo
aktív tag
Sziasztok!Én tavaly novemberben vettem készüléket a kék propellernél. Azon a héten jött ki.Első okostelefonom és nem tudtam róla semmit,még itt az ma.-n sem.Megkockáztattam,bejött!JB van rajta és nekem "10a"-s!Csak nekem van ilyen?Mert nem olvastam másnál.Mindegy,tök jól működik,néha kell a kibe kapcs!Üdv minden LGOF6 tulajnak
[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
mediumgecso
őstag
Üdv!
V10J v. V10C a frissebb?? Most jelenleg V10J van fent nekem, de ha fel akarom tenni a legújabbat (nem KK-t) KDZ-vel fel tudom tenni, ugye?? Mintha frissíteném úgy csináljam??
Köszi a segítséget
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Dovloran
senior tag
válasz mediumgecso #10436 üzenetére
A 10j a legfrissebb és igen kdz-vel simán fel kell mennie.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
nagyúr
válasz johnny63 #10434 üzenetére
Pont hasonló okok miatt raktam vissza a 10J-t én is. Eleinte teljesen jól szuperált a KK, aztán szépen lassan egyre több hiba jött elő.
Ja, és amit kifelejtettem. Youtube videó indításánál szinte mindig szétesve indult a kép és kellett neki egy kis idő, mire összeállt rendesen. Ez kipróbáltam wifivel, mobilnettel, kapcsolat minőségétől függetlenül jelentkezett a probléma. JB alatt még egyszer sem fordult elő... -
mr.tamasbiro
őstag
válasz mediumgecso #10439 üzenetére
A naptárakat akik ajánlották köszi,de most maradok a tegnapinál amit feltettem.
-
mediumgecso
őstag
válasz mr.tamasbiro #10440 üzenetére
???????????
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
törölt tag
Sziasztok! Egy olyan problémába ütköztem, hogy V10J szoft alatt Rootolás és SuperSU telepítés után ahogy elvben le is van irva, TWRP vagy CWM recoveryt telepítve a telefon ujraindulás után nem csinál semmit, csak az LG logo látszódik, a másik verzió hogy bevillan a a kis zöld droid és látszólag dolgozik is de egy pillanat alatt ez is eltűnik, mit rontok el? Van esetleg valami "kézi" billentyű kombináció módja annak hogy előhozzuk a recoveryt?
-
Bass
addikt
válasz #07844352 #10443 üzenetére
Hat szerintem vissza kell rakni ra a romot, valamilyen masik rom telepitesekor szokott elofordulni pl ha az xperiont akarod feltenni es az "ideiglenes" recoveryvel telepited ami restart utan eltunik a gyarival viszont semmit sem lehet kezdeni. Rakd vissza a romot.
http://m.mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_f6_kozepkategorias_vadaszgep/hsz_9387-9387.htmlKDZ-ben levo msi-t is telepiteni kell!
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
andorra
őstag
Természetesen mindenki hibás abban, ha mások rossz tapasztalatai ellenére, melyeket elég jelentős számban és százalékban publikáltak itt a fórumban, abban reménykedett, hogy a KK nála majd talán hibátlanul fog működni és csupán kalandvágyból, többnyire különösebb ok nélkül, egy kis plusz szolgáltatás, de elsősorban újabb fajta dizájnra vágyva "felkinlódta" a KK-t, majd azután visszakinlódta a JB-t, amivel egyébként többnyire elégedett lehetett és semmi baja sem volt. Tehát ebben elsősorban Ők a hibásak.
Azonban, ha egy kis önvizsgálatot tartasz,akkor be kellene látnod, hogy ebben, többek esetében erős katalizátor szereped volt, persze nem vitathatóan segítőkészségtől vezérelve. Azzal, hogy azt közölted, hogy nálad hibátlanul működik (később kiderült, hogy persze azért mégsem), a gyengébb átlátóképességgel rendelkező fórumtársak, igen nagy számban belevágtak egy reménytelen kalandba. (Lásd, a hozzászólások többségét, ami csak ezzel foglalkozik.)
Talán revidiálni kellene korábbi tanaidat és inkább lebeszélni másokat a KK kísérletekről. -
nagyúr
válasz andorra #10445 üzenetére
Szerintem meg nem kell senkit rá-, vagy lebeszélni a KK-ról. Mindenki olvassa el a hozzászólásokat és döntsön saját belátása szerint. Jóval több hozzászólás szól a KK problémáiról, mint előnyeiről. Ha ezek után mégis bevállalja valaki, készüljön fel arra is, hogy akár meg kell küzdeni a JB visszarakásával is.
Én speciel hálás vagyok - többek között - Bass fórumtársnak, hogy segített visszarakni a JB-t. A leírása és "support"-ja nélkül azt hiszem jóval tovább küzdöttem volna... -
Elementh
aktív tag
Kísérlet nélkül nincs siker. Mivel maga a telefon nem ajánlotta fel a frissítés lehetőségét, így pl én nem is vágtam bele. Így utólag jobb is, hisz amúgy sincs gondom nagy a telefonnal.
-
ludla
őstag
Én is megosztanám a KK val kapcsolatos tapasztalatom, hiba jelenségek: akku töltés sokszor megáll 97% nál, néma üzemmód magától át áll rezgőre "nincs bekapcsolva a szolgáltatás", Gmail értesítések nem jönnek. KK rendszer hozott magával pár hátrányos biztonsági újjitást, az SD kártyát korlátozottan éri el a telefon, led értesítés sem tökéletes nálam csak hívás és sms-re működik.
Viszont van számomra pozitívum is, KK működik a hívás rögzítés ami nekem JB alatt nem ment, az új fehér dizájn nekem sokkal jobban tetszik és a kamera kezelő felület is jobb lett. Ezek az én érveim mindenkinek más az igénye
Root teljesen feleslegesnek érzem a készüléken.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Dexter68
addikt
Nyehh... ez itt az a topic, ahol kb. hárman vagyunk, akik használják a keresőt és hajlandók visszaolvasni.
Nekem még nem volt meg a telóm, de átszkrolloztam az egészet, hogy lássam a véleményeket. Egyébként meg általában az van, hogy egységsugarú user megveszi a telót, itt megkérdezi, hogy van-e rá KK és már rakjka is fel ész nélkül. Aztán meg sírásrívás, hogy jajistenem nem működik rendesen.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest