-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Quqesz
nagyúr
Ezt elmentettem!Remek videó,akkor otthon is cserélhető minden
Lac-coo
Itt a lehetőség!Kicserélheted a kamerát ,a hangszórót és a hangchipet is ha nem felel meg.Lehet tuningolni hardveresen is.Pl hangszórónak berakni vmi bose-t! Na jó vicceltem,de amúgy tényleg nem lenne rossz ilyen lehetőség,ha vmi nem tetszik cserélhető másra. lehet egyszer ilyen is lesz.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Lac-coo
őstag
Cserélni lehet mindent, de pl szifon5 már csak szemből bontható, le kell szedni a teljes kijelzőt bármit is javítanak .... Nem üzlet agyártóknak, sem a javítás sem hogy sokáig használd .4X-et nem igen nézegettem belülről, de az is eléggé egybe van szerelve ahogy emlékszem . Ma már az a divat, hogy kapásból felajánl a gyártó valami kedvezményt, hogy vegyél inkább újabbat, másikat ...
4700 a kamera cucc ? Akkor már értem mitől ilyen olcsó a telefon és mitől ilyen szar a képMondjuk én még egy telefonomat nem javíttattam, pár évet mindegyik lazán kibír, utána meg már nem éri meg költeni rá ....
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Lac-coo #9162 üzenetére
A G szerintem sem konkurencia,de én pl szeretek mindég mást kipróbálni,lehet más lesz ezután,de szeptember környékén megnézzük mit hoz a piac. Az Lg-ről meg annyit,ki tudja.Régen a samu sem volt nagy szám és most hol van.Lehet itt is összeszedik magukat.
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
Ha továbbra is a Samu árai alatt maradnak, akkor talán...Mondjuk pl fogalmam sincs mennyi a mostani G, lehet már az sem ilyen olcsó ...
Samsung szerintem mindig jó volt telefonban, talán régebben jobbak voltak a Nokiák, de emlékszem mindig jó minőségnek számított a samu, bár drágák is voltak .[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
jooker82
nagyúr
válasz Lac-coo #9164 üzenetére
a G,egy 2 hónapon belül jön az Eu-ba,most még csak USA és Korea verzió van,ja meg japán,összesen 3 féle verzióba...Nem hinném,h túl drágán jönne...
nekem amúgy lehet,h az lesz a köv telóm,mert ezek az 5 zool-os telók már nagyok lesznek,a G-ben meg minden benne van,ami kell..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Van valahol valamilyen lista, hogy milyen hibái vannak ennek a telefonnak (amik leggyakrabban előfordulnak) ?[ Szerkesztve ]
A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
-
törölt tag
-
HGTimber
tag
Üdv!
Mától (végre) én is közétek tartozom !
Ma végre sikerült egy 4X HD-t vennem . Nagyon nagyon örülök neki.
Ámulok és bámulok. -
Naras
őstag
válasz jooker82 #9165 üzenetére
Ebben mi nincs benne ami kell? Jó, Optimus G jobb lesz valamivel hardverben, meg a kijelzője is fullosabb lesz elvileg, ilyesmi, de kérdés pl. mennyivel lesz drágább... azért nem egy 100as alatti teló lesz, az biztos... sőt... én max azért cserélnék egy olyanra, mert idegesít kissé, hogy itt egy erőgép, és azzal kell szembesülnöm, hogy egy csomó app "nem kompatibilis a tegrával"
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
nikkor
aktív tag
Köszönöm a videot. Igazad van, a GG nincs egybeöntve a kijelzővel. Így a problémám (remélem) kb. huszasból megoldható. Debrecenben LG felvevőpont a Szigivill Bt. Darabos u. 18. Ügyfélszolg. szerint kisebb hibákat javítják, nagyobbakat továbbküldik Bp-re. Mit tudtok róluk? DVD lejátszót már javíttattam velük, de mennyire értenek a mobiltelefonokhoz?
-
MasOyama
őstag
válasz Donfuli78 #9130 üzenetére
Nekem csak azt sikerült beállítani ott, hogy ha ráírok a kártyára, akkor elindítja a programot. Ezzel nem érek semmit.
Nekem az kellene, hogy ha rányomok egy emberre, és van cím megadva, akkor ne a google maps töltse be a címet, hanem a primo.
(ne kelljen kézzel beírni a címet, hogy hova akarok menni)
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Quqesz
nagyúr
válasz MasOyama #9176 üzenetére
lehet hogy hülyeséget mondok,de szerintem nem fogja támogatni a rigot amiben szeretnéd,mert ugye külsős szoftver,nem play-es és elvileg ez nem hivatalos kiadás az androidra(mármint amit feltettél).
takhanto
szerintem csak szétszedte és összerakta újra a srác a telefont demoként.[ Szerkesztve ]
-
medvetalp78
tag
Kameráról nincs senkinek negatív véleménye ? Nekem eddig az Xperia S-é volt a csúcs..
"medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
bIGSILENT
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérem.
Lehet, hogy láma vagyok , de sehol nem találom, hogy hogyan lehet a meglévő (mentett) híváscsoport csengő hangját módosítani, vagy a csoportot törölni.
Ha valaki tudja a választ, azt kérem, hogy ossza meg velem.
Előre is kösz. -
firemanus82
senior tag
válasz bIGSILENT #9179 üzenetére
Csoport nezetnel a helyi menu gomb. Csoport szerkesztese. Ott valaszthatsz csengohangot, bar nekem ez szinte mindig hatastalan marad!
Rigo biztosan nem fogja ezt tudni, mivel csak 1hivatalos rigot adtak ki, azt is egy regebbi samura. Es ott sem tudta. Az NFC -vel csak a progit tudod elinditani, de az altalad keresett funkcio nem letezik.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
simon128
tag
Urak!
Kérdésem az lenne ,hogy az europe open v10h és a hungary v10h firmware között mi a különbség! Tegnap ezt elfelejtettem megkérdezni itt! Ázsiai piacos telom van, melyiket érdemes felrakni rá a 2 közül?
"Láttam emböröket, gyimilcsbű lekvárt főzni!"
-
Quqesz
nagyúr
válasz simon128 #9181 üzenetére
ugyan az a kettő,rakd nyugodtan a hun verziót.
medvetalp78
ebben a telóban is sony cmos van,de a szoftver nem lett tökéletes.közelben jó,távolságban mossa a részleteket fullra nagyítva.ha nem nagyítgatod a képeket,sima fényképpapír méretben elfogadható képet csinál(nekem pl megfelel),de tény,van jobb kamera mobilban(bár hw ok,egy jobb sw kellene,talán egy frissítés majd meghozza).ha visszalapozol találsz képeket.[ Szerkesztve ]
-
bIGSILENT
csendes tag
válasz firemanus82 #9180 üzenetére
Köszönöm
Én barom , mindenhol kerestem (hívások, beállítások stb..) csak a névjegyzéknél nem -
simon128
tag
Sikeres volt a frissítés! Végre jöhet az igazi móka!!!!!
"Láttam emböröket, gyimilcsbű lekvárt főzni!"
-
firemanus82
senior tag
válasz bIGSILENT #9186 üzenetére
Errol kell szolnia a forumnak, az egymason segitesrol.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Demens
tag
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek milyen mSD-t vegyek? Azt olvastam, hogy a 64GB-osat is kezeli, de külföldi fórumokon olvasgattam és írták többen, hogy lassabb lesz a telefon tőle. Valaki itt használ 64-eset? A másik pedig, hogy ezek a class 4, 8, 10 mit is jelentenek?
-
DJ. Ru$y
félisten
C4 C8 C10 azt határozza meg, hogy mi a garantált átviteli sebessége
C4 - 4 mega*
C8 - 8 mega*
C10 - 10 meg** garantált átvitel
Mondjuk nem tudom kinek van szüksége egy telefonban 64GB-ra, de elvileg kezeli... én egy 32-est fogok bele venni szerintem mindenképpen C10-et,
mert ha kikerül a telefonból akkor átalakítóval szeretném használni máshova, ahol kell a 10 megás írási sebesség.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Demens
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz toto0569 #9191 üzenetére
Olvasd a csillagot! Garantált! Vannak "kirívó" esetek persze. Ja és a feltüntetett garantált értékek természetesen írásra vonatkoznak.
(A Sandisk bizonyos kártyái tudnak ilyet, "Performance/speed: Up to 95MB/s** read speed; up to 90MB/s** write speed" de azok is a maximális 10-est kapják... Nekem a C10-es sima Samsung SD tud 13-at írásban)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Naras
őstag
válasz toto0569 #9191 üzenetére
A garantált azt jelenti, hogy minimum. Ennél általában többet visz.
Nekem egy 32Gb - os Samsung van benne, C10 és.
Amikor anno 2Xben erre cseréltem az akkorit, érezhetően gyorsultak dolgok. Ára is egész jó, de már vannak vele hasonló áron ilyen szintű karik. 64esen én is agyaltam, de még nincs olyan nagy szükség rá, hiszen a telefon is ad 16ot. Vagy mennyit...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest