-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ngryb1rd
csendes tag
Nem tudjátok hol lehetne Nyíregyházán vagy Debrecenben megnézni,mert nagyon fáj rá a fogam?
Voltam MMban 3 Telenorban és nem tudtak adni.
Üdv.Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
wolruf
őstag
Köszönöm a gratulációt mindenkinek!
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
belua27
tag
sziasztok januárban megyek ki németországba és ott is szeretném használni ezt a telót T-mobil függő de azt mondják hogy kinti T-mobilos kártyával nem fog működni van erre valami megoldás progi stb mert ha függetlenítem akkor ugrik a gari (persze ha nincs megoldás is viszem mert wifivel el leszek vele) köszi kellemes ünnepeket jó pihenést
-
DJ. Ru$y
félisten
Most benyeltem en is valamit, 2 ora alatt 60% minusz, Quick System szerint a cpu nem porog... nem ertem, lehet reboot lesz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
wolruf
őstag
válasz eladogeppc #8310 üzenetére
Koszonjuk szepen Nem volt ivaszat,mindenki csaladilag unnepel. Elvileg holnap joj valaki,a gond csak az,hogy en nem iszom alkoholt Igy tudok jozanul gondolkodni ( 4X ugyeben is ). Lottem megint par kepet vele a felhomalyban, 10x15 nyomat baromi jo lett belole (manualis beallitasokkal).
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Naras
őstag
A telefonnak biztos nem... nos, hogy az aksinak mennyire jó, vagy nem, az már más kérdés, de sztem annak sem nagyon árt... annak az a lényeg, hogy néha merítve/használva legyen, az meg ugye megvan... mint a laptopoknál... ha folyamatosan töltőről megy, akkor aksi folyamatosan fenn van, és a gép a hálózatról üzemel, ez egy idő után betesz... de telót reggel leszeded ugyebár, szal semmi gond nincs vele, ha egész éjjel fenn volt.. max a környezetvédelem szempontjából nem túl jó, mert több áramot zabál...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Quqesz
nagyúr
-
babence
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan üzletet Pesten, ahol meg lehet venni a telót, és tutira EU rommal adják?
-
eladogeppc
veterán
Hát srácok kicsit le vagyok törve.
Legtöbb kedvenc játékom - bár nem vagyok játékmániás - el sem indul ezen a telefonon.
Starfront Collision például, aztán Asphalt 6 HD ( a sima megy, a HD nem ), Asphalt 7 szétszakad ,
Most Wanted szakad néha nem is kicsit.
Rengeteg játék feltelepül, de ki is lép, szóval egyáltalán nem indul el.Ez azért bosszantó, mert nem 2 forintos telefonról van szó.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Demens
tag
Szép jó reggelt mindenkinek. Két kérdésem lenne. Leszedtem a Play-ről az Adobe Flash-t, de ennek ellenére sincs flash lejátszás. Mi lehet a gond? A másik kérdésem pedig, az olyan játékokkal kapcsolatban lenne, amik telepítés után adatot töltenének le, de arra hivatkozik, hogy nincs hely, pedig vagy 5GB még volt. Ez amiatt lehet, mert esetleg sérült a program? Volt olyan játék, ahol ez nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Jó reggelt! Próbálok mindenkinek sorban reagálni, ha valaki kimaradt szóljon!
Aki használ Dolphin-t az villámgyorsan törölje és Opera v. Gyári, nezeztem mielőtt tegnap írtam a gyors merülést, ezért mondom akkor leállítom az alkalmazásoknál a Dolphin-t, hopp mindjárt nem merült a teló magától.
Demens!
Hétköznap én is esténként töltöm, nem hinném, így ünnepek alatt nem használom annyit így van, hogy 2 naponta napközben töltöm.
Play-ről Adobe Flasht? Hmm... x ideje nem érhető el állítólag. Milyen böngészőt használsz? Engem amúgy valahogy nem zavar, hogy nincsenek reklámokBabence!
Nincs megbízható üzlet ezt most jelentem ki. Partnero állítólag nem is tud EU-sat, pedig Kexksz-nek beígérték a cserét(?), a Kápmegyer pedig elbaszta most Odrif rendelését, a B-tel annyira kivétel, hogy ők még olyat nem rántottak át, aki itt van köztünk, de ők is megtehetik simán. Már nem bízunk senkiben. Informálódni kell és ha lehet, akkor személyesen átvenni (és nem a futártól személyesen). Nem az a lényeg kifejezetten, hogy ARE, hanem, hogy ázsiai van több kóddal is, annyi a hátrány, hogy nincs OTA és LG Tools frissítés, csak KDZ-vel először kicsit döcögősen, aztán megtanulod. Attól, hogy milyen ROM van rajta te nem fogod látni, hogy az EU vagy ázsiai... ugyanis az ázsiai modellt is EU ROM-mal árulják, amit felraknak rá KDZ-vel... a 3 jegyű kódot a doboz hátulján kell megnézni, a szín feltüntetése felett és abból lehet eldönteni, de mivel először jársz itt, ajánlom a kereső használatát naponta fordulnak elő ilyen hozzászólások, unjuk már.Kexksz!
Én beszéltem vásárlás előtt a Partnero-val és akkor még őszinték voltak és elmondták, hogy ők nem árulnak EU-s készüléket...Eladogeppc!
Én játszottam az Asphalt 6 HD-val tökéletesen ment... Mondtam már, Real Racing, Real Racing 2, én utóbbit tudtam csak megszerezni erre a kijelzőre és Tegra-ra optimalizálva, de 100x jobbak, mint az NFS MW, amúgy az NFS-nek is van több része, ami hibátlanul megy nálam, Shift vagy éppen a Hot Pursuit... ez, hogy 2-3 játékot hajtunk, hogy nem megy, ez már fanatizmus.[ Szerkesztve ]
-
válasz babence #8323 üzenetére
Én az XXL-nél vettem és kifejezetten EU-sat kértem. Német T-s telefont kaptam ami független csak a Web&Walk böngésző árulkodik róla. Igaz egy kicsit drágább volt mint az ázsiai verzió.
Az egyetlen előnyét az EU-s készüléknek a könnyebb szervizelhetőségében látom, remélem január elején végre kiderül megérte-e többet fizetnem... -
ak76
senior tag
válasz DJ. Ru$y #8333 üzenetére
"Nincs megbízható üzlet ezt most jelentem ki. Partnero állítólag nem is tud EU-sat"
Ez konkrétan nem igaz.
Pontosan egy hete hoztam el tőlük egy fekete EU-s készüléket,full tartozékokkal egy év garanciával.
Hazavittem,kicsomagoltam,wifire fel,és már szedte is a frissítéseket,V10H-ig. -
-
DJ. Ru$y
félisten
AK76-nál a pont... tökéletesen ugyanaz a belső. Ha az antennák mások lennének pl. akkor nem is működnének itthon... Attól mert ázsiai még nem küldik ázsiába... hiszen bolti garancia, ők felelnek érte vagy a nagyker, nem pedig ahonnan behozták.
Ak! Van pixelhibád? Mert akkor felvennélek a halállistára
Privátot nem lehet közzétenni, így csak részletet ragadhatok ki: "Ázisai verziós, és 1év garancia van rá." érkezett a válasz arra, hogy "tudsz eu-s készüléket is?"
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz eladogeppc #8329 üzenetére
Asphalt 6 HD - t honnan lehet leszedni? Én rákerestem Play - en, de csak az Asphalt 6: Adrenaline - t találta...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
ak76
senior tag
válasz DJ. Ru$y #8339 üzenetére
Pixelhiba negatív.
Szerintem a Partnero az egyik legkorrektebb banda,mind árban,mind ügymenetben.
Nem,nem vagyok érdekelt az üzletükben...
Egyébként 2 darabot vettem tőlük,az egyiket ajándékba apámnak,(ezt árulom is a hardveraprón,fater közben vett egyet magának... )a másikat magamnak,eddig SGS3-at használtam.
Ellenben meglepődve vettem észre hogy bizony a 4X HD menüje sokkal,SOKKAL gördülékenyebb,"smoothabb" mint az SGS3-é,kamerája rosszabb,az akku idő kb ugyanannyi.
Ennek alapján nem indokolt a Samsung felára,az Lg-vel szemben.[ Szerkesztve ]
-
Patics
tag
Én is ragaszkodtam az eushoz, már csak elvi okokból is, kiharcoltam az ujgsm-nél, hogy 3x-i csere után végre kaptam eusat, de ma már rájöttem, az ázsiai is ugyanolyan jó lett volna, hiszen pl. mivel nem győztem kivárni a V10H frissítést, ezt is KDZ-vel frissítettem, csak elöször féltem tőle.
Az ujgsm-et nem javaslom hazudnak, sumákolnak, harcolni kell velük. Ha eusat szeretnél, még az étvétel előtt ellenőrízd le a régiókódot a dobozon, bár rajtam ez sem segített volna, mert végül is régiókód nélkülit kaptam (német függetlenített).
A legbosszantóbb nekem is az volt amikor "felárért" vagyis +3000Ft-ért kihozták az Arab Emírség kódjával az "eusat". És persze utána megint 2 nap várakozás mire újra cserélték.
Mindegy, megvan, jó, örülök neki. EUS!
[ Szerkesztve ]
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
eladogeppc
veterán
Nekem mindegy milyen. Ez a telefon - mint az O2X kistesó is - kiköveteli a ROM-olást.
Tök mindegy honnan jön.Amint írtam, nekem Optimus Black-nél jött ARE-s de ott a baseband is más volt. Így nekem 2G-s hálózaton a telefon lemerült kb fél nap alatt.
Wifi-t miért dobálja el könnyen a kütyü ? Nem világos..
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8349 üzenetére
Érdekesek ezek a 4X-ek... 2 embernél van ezek szerint "szar" 4X.
Ez a telefon követeli a ROM-olást? Jó vicc... és mégis mivel ROM-ot követel?
Soha nem dobta el még a Wifit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest