-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amduser
tag
válasz eladogeppc #8186 üzenetére
Feltoltam kíváncsiságból ezt a NOVA-t . nekem sem ég az épület elvileg ilyennek kéne lennie N.O.V.A. 3
-
Quqesz
nagyúr
válasz Indian74 #8196 üzenetére
ilyennel még nem találkoztam.Esetleg power gomb lehet hibás hardver terén.Programok közül az ébresztő óra tudja csak felébreszteni a kijelzőt zárt állapotban,mással még nem találkoztam.De nézd végig milyen progik futnak(két helyen: futó alkalmazások,alkalmazáskezelő. a kettőben nem ugyan azok szerepelnek mindég)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
MODERÁTOR
A telefon kikapcsolt állapotban képes ébresztésre?
20 éve a Prohardveren
-
dozsabalint
senior tag
válasz dozsabalint #8212 üzenetére
Sőt nem csak az android nem képes rá, hanem a wp, és az ios sem.
-
quint
aktív tag
válasz dozsabalint #8213 üzenetére
Régi szép emlék, hogy az i8000 például simán tudott off-ból is ébreszteni
Amúgy igazán kikapcsolt állapotban csak akkor vannak, ha kiveszed belőlük az aksit, egyébként csak egyszerűen hibernált állapotban, a proci pedig várja a megszakítást, ami ébreszti. -
-Mosquito-
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
bubus66
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, kívánok minden Fórum társnak.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Indian74 #8196 üzenetére
Ez tuti valami program, ahogy leírták már előttem is. Nálam is csinálja néha napján, de annyira nem érdekel...
Használd a szerkesztést, ne duplázz!Quqesz! Az ébresztő aktívvá teszi a képernyőt, nem pedig a felnyitó képernyőt hozza föl, ez valami utólagosan telepített program hülyesége.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
addikt
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
OPiiPO
veterán
Boldog, békés karácsonyt kívánok!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
toto0569
addikt
Még mielőtt kimaradnék belőle:MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET SZERETNÉK KÍVÁNNI!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt Kívánok !
THD játékokkal minden jól megy !
Sajnos továbbra is szaggat nagyon az Asphalt 7, a Most Wanted.. általában a Gameloft játékok többnyire.Felraktam próbából az ARE kódhoz tartozó v10e ROM-ot, ez a legutolsó ott.
Nem látok semmi különbséget azon kívül, hogy a mocskok kiszedték a magyar nyelvezetet.Így v10h ment újra vissza HUN változat. Quadrant jó, Antutu 13000 pont környéke.
Csak számomra az a furcsa, hogy megint van a kezemben egy erőmű, ami hozza a pontokat,
aztán játékokra (amire végül is ki van fejlesztve ez a tegra 3) meg nem igazán használható.Nem értem az nVidia politikáját, de olyan mintha hülyék ülnének ott. Egyszerűen miért nem engedik,
hogy a programozók szabadon garázdálkodjanak. Adják ki a forráskódokat, meg mit tudom én miket,
ami a jó programozáshoz kell.Számomra kicsit csalódás azért megint az LG, mert egy ócska 30eFt-os Alcatel szinte ugyanilyen szinten
volt használható számomra (One Touch S OT995), adreno 205-össel. Szépen futott rajta szinte minden
mai játék. Ezután kicsit visszalépés a 90eFt-os LG.Anyaghasználatban a 2 telefont össze sem merem hasonlítani, mert az LG olyan masszív, hogy csak na.
Az alca recsegett ropogott.Fénykép minőségben u.a. mind a kettő sajnos. Ezt sem értem, hogy hogy lehet egy ilyen jó telefonba ennyire
gagyi (kamu BSI) szenzort rakni. Alcában semmi BSI nem volt, u.a. a kép minőség !Jók legyetek, nem puffogás, csak a véleményem osztotam meg (Szubjektív).
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Új BUG-ra leltem.
- 10h: Na mondom csinálok pár fotót ! Készült kb 10 kép, amiből 4-re azt írja, nincs indexkép. Na mondom oké, akkor semmi baj, felrakom a QuickPic-et hátha. Hát fájl megnyitási hiba.... Tessék ?
Szóval ha elmegyek fotózni, akkor számítsak arra, hogy a fele nem lesz meg ?
SD kártyára van átírányítva, ott jön elő. Nem, nemhibás a kártya, kártyaolvasóba rakva megnéztem, teszteltem, jó a kártya !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8224 üzenetére
Akkor kezdjük a legelején!
Miért az nVidia hibája, hogy a Gameloft baszik optimalizálni a saját játékait?
995, mekkora a kijelző px-ben amit ki kell hajtani a gépnek és lehet, hogy oda le van optimalizálva (butítva)?
Csak ennyit így dióhéjban.Kellemes ünnepeket Srácok! (
bár én nem vagyok ilyen 2 napig legyünk jóban hívó.)Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
pumukli23
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánok!
-
eladogeppc
veterán
válasz DJ. Ru$y #8226 üzenetére
Úgy látom ebben a fórumban is vannak elvakultak. És ezt értsd 100%-ban.
User szemszögből kellene tekintened a dolgokat.
Egy átlag felhasználó letojja milyen pixel hova megy.
Az egyik 30eFt a másik 90. Nehogy azt mondd nekem, hogy te nem várnád el egy Tegra chipsettől 4 maggal,
hogy jobban teljesít mint egy 30eFt-os "kacat".
Olyan vagy mint a F_deszesek, hogy Te eldöntötted, hogy ez a telefon jó, akkor jó ! Ez nem így van !Azért az ebben lapuló CPU jóval erősebb mint egy régi Qualcomm 8255T 1.4Ghz.
Vagy mégsem ?Az nVidia Tegra 3-nak alapból jobbnak kellene legyen mint egy Adreno 205-ösnek, akár optimalizált egy program, akár nem.
Még mindíg nem bántam meg, mert egy SIII-as mégis csak drágább kütyü lett volna.
Azért megnéznék egy Xperia ION-t összehasonlítva evvel !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quqesz
nagyúr
Az a gagyi BSI szenzor:[link] nekünk a 111-es van.Inkább a szofton kell még farikcsálni. ezt is elolvashatod:[link]
ION volt itt vkinek előtte,annak meg a belső hangszórója haldoklott.Ki így-ki úgy.Amúgy sztem is csak optimalizásiós lustaság van a dologban,de egyszer hátha összeszedik magukat.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #8228 üzenetére
Na ebben van sértő is, politika is.
Békés Karácsonyt!
20 éve a Prohardveren
-
eladogeppc
veterán
Ezért is mondtam, hogy nem cserélem le, mert nekem amúgy is bejön a telefon !
Szép, letisztult. Én nem szeretem a kerekített telefonokat (S szériák). Persze asszony Galaxy Ace 2-je bejön. Nagyon jó kis telefon !!
I Love LG ! Már csak azért is !Szerk: Elnézést a politikai hasonlattal, de sajnos ez van. A cégnél csak azok kiabálnak akik olyanok. A többi oldal általában csöndben van. Én egyikhez sem tartozom, jókat nevetgélek rajtuk, csak a fülem nem bírja a kiabálást
Szerk2: Mivel tudom loggolni, vagy tesztelni, mennyin megy a proci programok alatt ? Mint windowsban a feladatkezelőben ?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Quqesz:
A linkelt BSI szenzorról ugy elolvastad miket írnak ?
"What isn’t, though, is the camera application. It appears pretty similar to LG’s old camera application, but I remember the old one working significantly better than the one in the O4X. If you’re not paying attention, it’s really easy to take an out of focus picture, and pictures in the dark are no longer focused with the flash on. Another problem? Focusing doesn’t happen nearly quick enough. It’s hard to get good pictures out of it, plain and simple. Compared to the super slick camera applications that HTC has been shipping over the last 12 months (not only in the One series, but also with the Amaze and MyTouch 4G Slide from last year), I was pretty disappointed with LG here. The O4X is more than capable of creating quality images, it just takes more work than it should to capture them. "Akkor miért is jobb a BSI szenzor és az új LG kamera app ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #8232 üzenetére
nem véleményt mondtam,csak infót adtam.Olvastam,nem tökéletes,de ezt eddig is tudtuk.Meg kell tanulni használni.Ha visszalapozol(kb 5600hsz) még képeket is raktam fel.
-
toto0569
addikt
válasz eladogeppc #8232 üzenetére
mindig ez a kamera vita!Napsütésben nagyon jó képeket lehet vele lőni,persze kézi beállítással.Az auto beállítást nem ajánlom...este egyik telefon sem jó arra ,hogy fényképezz.
-
toto0569
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8228 üzenetére
Mivel karácsony van így nem fogok neked oldalakat írogatni, mert van életem. Jobbnak kellene lennie? Ha nincs megírva rá rendesen és nem tudja kihasználni? Ráadásul a nagyobb pixelszám megvan a programban, mert a kijelzőre ugye "optimalizálva" lett, csak a többi hardverre nem. Gratulálok a színvonaladhoz amúgy.
(#8235) odrif
Ennyi, végre valaki... aki ezt is belátja.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Igazatok van ! Imádom ezt a telefont !
Srácok ! Viszont csináltam egy ilyen tesztet. Ehhez mit szóltok ?
Szerk: DJ. Ru$y: Igazad van, persze. De ez sem normális szerintem. Valamiért nem használja ki az 1500Mhz-et a telefonom. Lehet hogy nekem itt a bibi.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Én is Bolodog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak.
(#8182) eladogeppc: A Nova 3-at nem tudtam "ráhackelni" a telóra, de a Babylon 3D nevű játék max. grafikával is tökéletesen megy, bár az nem Gameloft. Ki próbálom az autósokat is.
Fel akartam rakni a Wild Blood-ot, ami viszont Gameloft, de mikor elindítom, és töltené le a szükséges dolgokat, azt írja, hogy nincs elég hely, pedig van...
[ Szerkesztve ]
-
-
Demens
tag
válasz eladogeppc #8242 üzenetére
Babel Rising 3D. Bocsi, hülyeséget írtam az előbb.
-
törölt tag
Kellemes, dejglizabálós, halászléevős, ajándékbontogatós Karácsonyi ünnepeket!
-
Tex
senior tag
Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
eladogeppc
veterán
Üdv, aki még itt van !
Megnéztem most már több CPU teszterrel, és nem megy 1300Mhz fölé a gépezet.
Szerintem ez a baj, ezért nem megy normálisan.Megkérhetnék valakit, hogy tegye fel a free Antutu CPU Mastert, az kiírja a frekit,
és az Antutu Benchmarkot ?Annyi lenne, hogy el kellene indítani az Antutu CPU Mastert és az Antutu Benchmarkot, és
amikor elkezdi tesztelni a benchmark a CPU-t, akkor a házikót hosszan nyomva átlépni a
CPU Masterbe, és ott megnézni mekkor frekit ír ki....Nekem 1300 Mhz-et. És ugyan ez van pédául a CPU Spy plus-al is amiben meg tudjátok nézni, hogy
a telefon milyen frekvenciákon megy.Érdekes.
Köszönöm előre is, aki megnézi !
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8246 üzenetére
Más programot használok rá, de nálam 1500öt simán kipörgeti! Antutu CPU M-hez root kell azt nem fogom feltenni, de lövök neked egy képet.
720p HD video jutyubrol' ezert csak 1 mag megy[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8248 üzenetére
Quick system info, annak is a statusbar-ba beépülő része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest