-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Na, megvolt az első kényszeres újraindulásom... Elmentem munkahelyemről, visszajöttem, és nem csatlakozott fel a WIFI-re... Megnéztem a kollégák telefonjait, mind rajta volt a hálón. Szenvedtem, ki/be kapcsoltam a Wifit, majd a végén újraindítottam a telefont... Addigra a kollégák telefonja is leszakadt a hálóról és kiderült, hogy a router hányta el magát Jó ez az LG telefon
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Naras
őstag
Akit esetleg érdekelne tok a telóhoz... rendeltem egyet LG - éktől, de úgy alakult, hogy eladom, mivel nekem jobban tetszik anélkül, eddig sem használtam ilyeneket soha, és gondoltam kipróbálom, de nem fogott meg, viszont itt többen akadtak, akik kerestek ilyesmit. Ez eredeti, 4X - hez való LG tok, ugyanolyan a hátlap, mint a telefoné (minta, anyag), oldala meg valamiféle gumi talán, nemtom... egyébként elég jól néz ki benne... sztem Hardveraprón megtaláljátok...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
HGTimber
tag
Nekem épp ma jött meg a "hivatalos" LG-s tokom egyenesen Korreából . Fel is pattintottam rá és tök jó Sajnos eltűnik a (szerintem gyönyörű) króm csík .
-
Quqesz
nagyúr
na most dobott egy hasast a kőre 1,2 méterről a telóm. Kiesett az aksi is,de minden rendben eddig.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Kijelző ok,oldala ok,chrom ok,pixelhiba nincsen.Mégiscsak jó vmire az a nagy majom.
Kíváncsiságból megnéztem az autós töltőmet és 1500,-ftos hama és 1A-os.Nem is rossz(már ha tényleg tudja).[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
BEnavigonIK-ot használ valaki?tapasztalat?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Próbálta már alaki ezt a házilag fpzött Jelly Beant a 4x alatt ? CustoNexus v0.99vibra PORTJavít valamit a játékok alatti teljesítményen+Antutu eredményt egdobja valamennyivel ?
-
Cruiserke
tag
válasz Darth_Revan #9861 üzenetére
Alakul a dolog csak az a baj hogy nem lehet egyből CWM be bootolni.
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Darth_Revan #9863 üzenetére
Egy gyári frissítést ne hasonlítsunk egy házi bug-os ROM-hoz szerintem....
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Darth_Revan
veterán
Áh, nem tudok dönteni, hogy megvegyem-e ezt a telefont...Miskolcon egyetlen boltot találtam, ahol tudnak hozni, ott 1 év bolti garival (bontatlan dobozban, minden tartozékkal) kerek 100k lenne (fogalma sem volt egyik eladónak sem, hogy EU vagy AS, de feltételezték, hogy EU, hisz "Minek árulnánk ázsiait?"). Tudom, hogy egy 10-essel is olcsóbban megúszhatnám, ha neten rendelem, de személyes átvételt azért preferálnám, mert fizetés előtt átnézném a telefont, így nem lenne zsákbamacska és így elkerülném, hogy hetekig csatázzak a bolttal+fizetgessem a visszaküldés költségét, ha netalán pixelhibás lenne a kijelző.
VAGY
rendelnék Kínából egy telefont a Galaxy S3 procijával, 1 GB RAM-al, 13MP kamerával, meg azzal a kijelzővel, ami az Optimus 4X-ben van 66e Forintért...ráadásul ennek a gyártója már be is jelentette, hogy lesz később hozzá Jelly Bean. Papírforma szerint ez az "ócsó kínai" telefon teljesítményben veri az Optimus 4X-et (Antutu eredmény a legfrissebb update után 15500-16000 körül mozog) és összeszerelés minőségére sincs semmi panasz (kijelző mérete és felbontása ugyanaz, mint az Optimus 4X-ben, azt mondják a panel is ugyanaz), de Tegra 3 játékok miatt csak jobb lenne Tegra 3 CPU...
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz Darth_Revan #9865 üzenetére
Szerintem ebben az esetben nem igazan lehet rosszat mondani a gyárira.
-
tamcsu10
tag
Na végre sikerült mindent lerendezni... Sajna fehéret nem sikerült találni gyári garival így marad a kis fekete telenoros. Keddtől boldog (v boldogtalan de 2x után már nem hiszem hogy megtudok meglepődni xD) tulaj leszek
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
válasz Darth_Revan #9866 üzenetére
A kínai telefon mindig zsákbamacska. Lehet a hardver rendben van, de a szoftver részét biztosan nem polírozzák annyit mint a "nagy" gyártók. Meg hát hova mész, ha pixelhibád, vagy gyári hibád lesz? Vagy ha nem érkezik meg, sérülten érkezik? Illetve ha megfogja a vámhivatal akkor fizetheted utána az áfá-t és úgy már nem is olyan olcsó. :-(
Szóval ha ezek a bizonytalanságok megérnek neked 40 ezer kockázatot vágj bele! Ha szerencséd van olcsón lesz egy szuper telefonod. -
Darth_Revan
veterán
"ha nem érkezik meg, sérülten érkezik"
Paypal fizetésnél a Paypal vállal erre garanciát, ha nem érkezik meg vagy sérült (és visszaküldöd), akkor a Paypal visszafizeti a pénzed.
"a szoftver részét biztosan nem polírozzák annyit mint a "nagy" gyártók"
Eddig 9 (!) frissítés jött (a legutóbbi OS, a .23 pedig 2 napja), majdnem hetente jön javítás
-
verser233
senior tag
válasz Darth_Revan #9870 üzenetére
És a gari részét, hogyan intéznéd ha esetleg bekrepál a telefon?
Vannak esetek amikor a Paypal elutasítja a pénzvisszafizetési kérelmedet sajnos.
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
pumukli23
senior tag
Az se mind1 h aprosagokat kellett javitani vagy szarvashibakat
-
DJ. Ru$y
félisten
Paypal nem csak akkor fizet, ha az eladó jelzi neki, hogy ténylegesen visszakapta a csomagot? (nem tudom ezért kérdezem)
-
verser233
senior tag
Ez szerintem valahogy a következőképpen zajlódhat az én példámból kiindulva:
Vettem egy srciptet, letöltöttem, használni kezdtem, és olyan hiányosságok voltak benne, hogy nem tudtam vele dolgozni, így nyomtam egy visszafizetési kérelmet(disput talán?) a Paypalon. Meg kellett indokolni mi a probléma, stb.....ez az indoklás elment az eladóhoz is és a paypalhoz is.
Az ügy úgy zárult le, hogy a Paypal kijelentette, hogy nem fizet vissza nekem semmit, mert az eladó amit reagált az én üzenetemre - abban az állt, hogy a scriptet ki lehetett próbálni mielőtt megvásároltam és emiatt Paypal nem fizet. Ez mondjuk igaz, valóban ki lehetett próbálni de azt az adott funkciót amit én végül hiányoltam az a demo verzióból nem derült ki/nem derülhetett ki, mert a script kifizetési részére a demoban nem volt rálátásom. Visszaírtam Paypalnak, hogy ellenőrizzék le a demojukat és látni fogják, hogy az ami az én bajom arra a demoban nincs lehetőség megnézni. De onnantól már nem foglalkoztak velem.
De volt más egyéb esetben, hogy a Paypal visszafizetett valamit. Igaz, csak a 80%-át.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Pontosan melyik készüléket nézted ki?
-
OPiiPO
veterán
Én mindenképp azt javasolnám, hogy vedd meg ezt a kínait, teszteld egy ideig, és ha átmegy a tartósteszteden, akkor sokak hálásak lesznek neked.
Köszi előre is!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Takhanto
őstag
Milyen kínai telefon? Lenovo?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
vivi433
tag
Nos én eldöntöttem hogy 4x et veszek de csak jövő hónap elején jön össze a pénzem melyik gsm bolt a legmegbízhatóbb ha garanciális ügyintézésre kerülne sor vagy pixel hibára?
Nexus 4
-
Naras
őstag
válasz Takhanto #9877 üzenetére
Hát, a Lenovo az nem éppen az occsó/gagyi kínai kategória
vivi433: Itt többen B-Tel - től vettük, rendelés után felhívnak, segítőkészek, stb... volt pár ember, akiknek cseréltek pixelhibás kütyüt, több bolt is szóba jött, de vannak negatív tapasztalatok is, asszem pl. Kápmegyer GSM - mel (vagy mi a neve) gyűlt meg a baja valakinek. XXL GSM is szóba jöhet, annak elég nagy múltja, és neve van, hogy ne szórakozzon senkivel, csak ott úgy számold az árakat, hogy a feltüntetett összeg csak maga a telefon, és hozzá kell adogatni a tartozékokat. Töltő, stb... persze így is kb. annyira jön ki, mint a többi helyen, lehet érdemes tőlük berendelni.
Ahogy látom, Budapesti vagy, személyesen érdemes elnézni valamelyik üzletbe, és meglesni a telót, egy pixel tesztet futtatni rajta még ott helyben, 1-2 sajna előfordul, hogy pixelhibás, de nem olyan nagyon gyakori, más "típushiba" nagyon nincsen...[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz vivi433 #9878 üzenetére
Mindenkivel szembe kételkedőnek kell lenni.
Pl. ahogy Naras írja, van akinek a Kápmegyerrel gondja volt, de volt aki ott már telót is cserélt 4X-ről OX-re talán ingyen, nekem sem volt velük bajom, skype ügyfélszolgálat, azt kaptam amit fizettem.
-
vivi433
tag
Ott a helyszínen azért elég nehéz kipróbálni a telefont szerintem bele kell rakni a kártyát aztán beállítani majd store és letölteni valamilyen pixel teszt programot ehet ugye le kell venni a fóliát és addig azt nem szeretném még rá nem kerül valamilyen minőségi fólia.És a gsm line milyen tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
Naras
őstag
Most nézem, hogy 4X nincs is B-Tel - nél a listában, XXL - nél is csak fehéret láttam... fogyik a kicsike, ahogy nézem, lehet, már az újakra koncentrál LG, 4X lassan elfogy? Az ára megyeget egyre lejjebb...
Van viszont XXL - nél Nexus 4 Csak "picit" drágább... Kíváncsi vagyok G mikor (menyiért) lesz...
vivi433: Milyen fóliát? Nem is emléxem, hogy lett volna a kijelzőn fólia... vagy volt? Lehet olyan gyorsan leszedtem, hogy azért nem rémlik... ahhoz, hogy beletegyél egy SIM - et, nem kell semmilyen fóliát leszedni, kipróbálni meg nyilván csak azután tudod, hogy ki van fizetve... de ha helyben megnézed, és bármit találsz, akkor azonnal tudod cseréltetni... valaki írt valami beépített kijelző tesztet is, elő lehet csalni rejtett menüből valami kóddal asszem, keress rá a fórumban... vagy, ha van mobilneted, akkor SIM be, Antutu Tester le, aztán lehet nézegetni... egyébként nem nagyon karcolódik, lévén GorillaGlass - ról van szó... de ha nagyon védeni szeretnéd majd, akad pont egy eladó eredeti LG tokom hozzá (persze ez itt nem a reklám helye, csak nekem nem kell, hátha valakinek jó lesz )
[ Szerkesztve ]
-
-
Naras
őstag
válasz DJ. Ru$y #9883 üzenetére
Tényleg, valami rémlik...
Ha bemegy az ember a boltba, fóliát is tud rá venni kapásból... amikor B-Tel - től visszahívtak, rám is akartak sózni egyet kapásból, mondván nagy a kijelzője... de mondom GG... de az is tud karcolódni azt mondja az ember... aztán amikor kifejtettem, hogy 2X - em sem nagyon karcolódott, pedig sört is nyitottam vele, már nem nagyon győzködött tovább...
Egyébként egy micro karcot sikerült begyűjtenie, nem tudom hogyan, biztos valami homokszemen húzhattam végig... igaz, csak bizonyos megvilágításban, és szögben vehető alig észre, de aki nagyon kényes, az ilyenek miatt érdemes lehet feltennie egy fóliát... Invisible Shield sajna nincs hozzá, érdekes módon valahogy nagyon nem egy támogatott telefon ez... pedig nagyon jó kütyü, csak nincs eléggé elterjedve... én nem értem... furcsa dolgok ezek...vivi433: Jelenleg 86 900 Ft-tól van, de ha jól látom, csak fehér... ehhez pár ezres a töltő, füles nem hiszem, hogy annyira szükségszerű lenne, legalábbis ami a gyárit illeti (mondjuk jobb, mint az eddigiek, amiket telóhoz kaptam), NFC matricák meg... nos, szükség kérdése... én nem használom őket... még...
Ezzel a típusú fóliával kapcsolatban van valami tapasztalat? Mennyire átlátszó, vékony... mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat? A keret egyébként egy nagyon picit az üveg fölé ér, tehát, ha nagyon pontos a méretezés, és jól a helyére van biggyesztve, akkor akár még az is lehet, hogy abszolúte észrevétlenül fel lehet tenni...
Fólia téma nem nagyon lett még kivesézve, kinek mi a tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
vivi433
tag
-
-
Naras
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy melyik app induljon alapértelmezettként ha BT fülest csatlakoztatok, és megnyomom a play gombot? Ha elindítom a telón a Double Twistet, akkor azt vezérli, de ha nincs elindítva direkt módon, akkor a beépített zenelejátszót használja. 2X - en anno feltettem Double Twistet, és a BT valahogy azt indította alapból... Az alkalmazások kezelésénél néztem, egyiknél sincs beállítva semmilyen alapértelmezés, szürkék a gombok...
Szerk: közben lehet ráleltem a titok nyitjára: belőttem az appot alapértelmezettnek a zenefile - okhoz... Basszus, pedig mióta vacakoltam ezzel... köszi a segítséget...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Darth_Revan #9891 üzenetére
Tudod, hogy a benchmark nem minden és nem is Isten...
-
kexksz
addikt
Nekem tetszik, ha valóban update-elik rendszeresen (nem úgy mint az LG-t, lol) akkor biztos, hogy ezt venném, főleg, hogy 20k-val olcsóbb.
Tegrának nem tegra, de annyira mindegy, mert úgyis akad az összes tegrás játék.
Amit ellene tudnék felhozni az max a garancia intézése, illetve a gui.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
Tetszik, szembol olyan mint az optimus Black. Az osszeszerelesi minosegre lennek kivancsi, mert a hardver elso ranezesre rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
A 4x nekem 95-be került ezért nekem már nem érné meg ez a 25 árkülönbség a bizonytalanságot. És ne feledd, hogy hivatalosan ez után még vámot is kell fizetned. Van, hogy átcsúszik, és nem kell fizetned ha nem csomagküldő céggel (pl DHL) hozatod, de akkor 20-25 nap a szállítás.
Javaslom olvasd el a porhardver fórum Pandawill hozzászólásait, PayPal pénzvisszafizetés ellenére nem lehetsz olyan biztonságban mint egy hazai bolt esetén. Ott a kezedben van a telefon és csak utána adod a pénzt.
-
Quqesz
nagyúr
lehet hogy olcso de a kijelzője elég gyenge,tele van vízszintes csíkokkal,darabos a megjelenítés.a többi jónak tűnik,de lutri
-
Naras
őstag
Ha ezek és az LG közt kéne választanom, akkor egyértelműen LG... simán megéri azt a 15e Ft - os többletet, hogy egy minőségi cuccot kapj itthoni boltból, mint valami noname gagyit Kínából...
Lehet, hogy belesuvasztottak egy elvileg erős HW - t, stb, de az még nem jelent semmit...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Gabi77
csendes tag
sziasztok!
Gsmhome-nál a telefonban azt mondták hogy van nekik Európai piacra szánt LG 4X fehér is, 96ezer bontatlan dobozos 1-év bolti gari+2év szoftveres
hátha jól jön az infó -
koleeee
csendes tag
LG optimus 4x HD-n gondolkozom de az akksiról rosszakat halottam.
Valaki tud nekem valamit mondani, az akksiról, (őszinte!!!) tapasztalatot? Mennyi ideig lehet vele netezni (Wifi), vagy filmet nézni, illetve pdf-et nézegetni (főleg az utóbbira kéne, egyetemen tanulni) esetleg játszani?
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest