- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
-
babosf
aktív tag
sikerült végre, köszönöm a segítő hozzászólásokat. (a bunkó beszólásokat nem)
érdemes gyári visszaállítást csinálni?Galaxy S23 Ultra
-
dozsabalint
senior tag
Support Toolal lehet már G-re frissíteni?
-
Quqesz
nagyúr
válasz dozsabalint #5815 üzenetére
nein,csak béta volt és nem jött ki hivatalosan. ha minden igaz jön a H,de az már hivatalosan(állítólag 1-2 hét).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Demens
tag
Sziasztok. Egy szakértő, már régebb óta a telefont használó fórumtárs segítségét szeretném kérni, hogy ha van türelme, akkor privátban elküldenék neki (jó)néhány kérdést a telefonnal, illetve magával az androiddal kapcsolatban. Most szeretnék váltani a 4X HD-ra, de meg szeretném ismerni a helyzetet az előző telefonomhoz képest. (nem android) Elég sok kérdésem lenne, van ami off, gondoltam inkább valaki segítségét kérem. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
csobi1
tag
Sziasztok! Van valakinek infója,hogy a B-TELNÉL EUS készüléket árulnak?
-
Miksa64
tag
Hali Valaki!
Mi a különbség az EUS és az ázsiai készülék között?
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
DJ. Ru$y
félisten
Felmerült bennem egy kérdés, vagyis inkább csak gondolat, mert nem égető, meg talán felesleges is, de Androidnál (a 4X-en ) ki lehet valahogy íratni a hálózati kapcsolatot jelölő ikon mellé, hogy melyik szolgáltatón csüng éppen?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Lac-coo
őstag
Ismét fedeztem fel apró hajszál karcokat a kijelzőn, pedig teljesen zárható tokban tartom.
Sajnos muszáj lesz elcsúfítani valami fóliával, mert gyengébb minőségű az üveg mint amire számítottam .I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz jooker82 #5829 üzenetére
Majd lesz !
Felőlem pöröghettek, ha nektek ez az élvezet, ettől még az van, hogy ugyanaz a tok, ugyanúgy portalanítom melóhelyen minden nap, és a samu évek alatt tükörsima, ezen meg már van 3 ici-pici karc .....Ami persze lehet véletlen is, nem mondom, hogy nem, de ismerve LG minőségét, eddig is minden csak papíron volt élvonalbeli ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
-Mosquito-
őstag
válasz Lac-coo #5830 üzenetére
Tegyél róla fel fotót majd pörgünk rajta,mi legyen a megoldás,ha neked nincs ötleted..
Nálam alap dolog fóliát rakni rá és valamilyen tokba tenni! Ha ez nálad nem számít akkor ne csodálkozz ha valamilyen sérülés lesz majd előbb utóbb rajta! TFail3D.
Tettem már én is ajánlatot rá. De ragaszkodik ehhez a vacakhoz...[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Lac-coo
őstag
Most az a kérdés, hogy vannak-e hibák, vagy tény hogy vannak hibák ( csak ne modjuk már ki...) és az a kérdés miért nem adom el ?
I love latte-avokado !
-
méregzsák
csendes tag
A jövő héten készülök egy 4x-et vásárolni. Nagyjából 3000 hozzászólás átolvasása után sem találkoztam a DLNA és az NFC működésével kapcsolatos hozzászólással. Ha mégis átfutottam volna rajta, akkor előre is elnézést az ismétlésért.
Tehát, ami érdekelne, hogyan működik, jól működik-e a DLNA kapcsolat tv, számítógép vagy más eszköz között.
Ami még foglalkoztat az NFC praktikus kihasználási lehetőségei.
Köszi a segítséget.
-
pumukli23
senior tag
válasz méregzsák #5840 üzenetére
NFC: Rengeteg felhasználási lehetősége van.
Amit gyárilag tud a telefon:
Pl autós tartóba ragaszthatsz egy tag-et és ha odateszed a telót, bekapcsolja a gps-t és elindítja a navigációt. Vagy tehetsz egyet az éjjeliszekrényedre, és ha este odateszed, lenémítja..
DLNA-ról nem tudok nyilatkozni, az elkövetkező hetekben tervezek váltani én is 4x-re, akkor talán többet tudok majd. -
Quqesz
nagyúr
válasz méregzsák #5844 üzenetére
NFC jól mükszik.4 féle alapbeállítás van és 2 NFC tag,de sztem bővíthető,de én nem szoktam használni.DLNA van egy külön lg progi ami bekapcsolja és keresi a kompatibils készülékeket(asszem a smart point),de ezt sem próbáltam még ki igazán.Sajna többet nem tudok róluk.
pumukli23
mire gondolsz?ragasztás után jól megtapossák,hogy jobban ragadjon?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
méregzsák
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #5842 üzenetére
Ez talán ilyen formán ma már nem igaz. Minden windows 7-et futtató számítógéppel tud vezeték nélkül kommunikálni a teló, illetve sok, akár telefonárban megkapható lg tv is tudja ezt
http://mobilarena.hu/hir/lg_blog_az_optimus_7_dlna_kepessegerol.html
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/f:lg,dlna-tamogatas-van/?gclid=CKGumsC66LMCFVG6zAodAHoAwA -
Lac-coo
őstag
NFC nálunk egyelőre csak a a matricás bulira jó, fizetésre, jegyrendelésre, beléptetésre stb..stb...nálunk még jó darabig nem lesz .
I love latte-avokado !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest