- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
na még egy kicsi...[link]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
senior tag
válasz Blackhole13 #5247 üzenetére
Nekem 2 napja van meg, Nexus S után, és folyamatos, széles mosoly van az arcomon. Xperia S-t akartam a t-nél, aztán feltűnt, hogy ugyanannyiba kerül. A tesztek meggyőztek, és eddig a telefon is.
-
Kinder
senior tag
válasz -Mosquito- #5243 üzenetére
A Sony Xperia S akkor ebben a "feléledési versenyben" rommá veri...
( de még a 2 éves Samu Galaxy Mini is )Nem gond egyébként, csak akkor ha megyek egy ájfonbuzinak megmutatni, mivel nyomom le az aktuális csúcsgépét, előtte titokban fel kell ébresztenem, hogy ne röhögjön ki rögtön az első másodpercben.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Blackhole13 #5247 üzenetére
Nos ezzel én is így voltam , nagyon nagyon meg kellett magam erőszakolni , hogy a Moto Razr Maxx-omat ilyenre cseréljem , de közel 2 hét után nagyon nem csalódtam benne.Sőt csak pzitívumot tudok felhozni.
Egyetlen negatív kritika: nincs állapotjelző led. Ezt nagyon hiányolom belőle.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
Lac-coo
őstag
válasz Blackhole13 #5250 üzenetére
Ízlés dolga, szerintem közepes ....mondjuk csak a gyári , nekem kissé gagyinak tűnő fülessel próbáltam, de kicsit szegényes dinamikában illetve hangerőben.Persze nem halk, de nem az a vadulós ....szerintem lg még mindig komolyan veszi a szabályokat milyen hangos lehet valami, míg más gyártó leszarja .
Poweramp-al azért egész kellemes, de akinek van füle elsőre hallja, hogy nem egy csúcs hifi hangchipje van .
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Bossi
őstag
Ez a felébredés dolog biztos energiagazdálkodás:
nekem szerda este feltölt alvás nekem is és a 4X-nek is
reggel 100% csütörtök kicsi net 2-3 telefonálás, kevés levelezés minden 3G/wifi kikapcsolva amikor nem használom este 80% kicsi időjárás frissítés kis net
reggel PÉNTEK 72% aznap több telefon, net + levelezés este 48% akkor töltöttem újra.Tehát szerintem nagyon jó a készülék energiagazdálkodása.
-
-
jooker82
nagyúr
Frissitettem v10G-re,nov 23-as dátumot kaptam,ami azt jelenti,hogy aki a gyári progival szeretné frissiteni,az kb jövő hét szombaton kapja meg...
Annyit észrevettem,h a lapozgatás,még jobban siklik...könyedebb,gyorsabb lett...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Szövegszerkesztőhöz van kész szótár? A személyes szótárat nekem kell feltöltenem. Ha lehet ezt megspórolnám. -
verser233
senior tag
Ezt a G-s firmwaret honnan lehet levadászni? Mert van egy oldal ahol ki van rakva az összes 4xre készült rom, de ott még a g nincsen fent.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Fail3D!
addikt
megesz az ideg... elszivtam a cigit bekapcsoltam a telot es a jobb also sarok reszen mintha 1 vizcsepp lenne 1 pontban feher hatternel szep szines de alkohollal semmivel nem jon le az a pont, letezik hogy pixel hiba jott elo magatol? oldarol nem latszodik csak szembol ez a pont de eleg frusztralo. mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
válasz DJ. Ru$y #5275 üzenetére
továbbra is azt mondom, hogy olcsó de végül is jó. Autofocust javították, de már enyhén felhős időben , vagy 200 ISO-ra állítva is zajos mint az állat......De használható, csak olcsóbb telefonokba is került már ennél jobb..
Hangprocesszor:... módosítok: jó fülessel is szar , valami undorító ahogy szól a Wave-em után
I love latte-avokado !
-
DJ. Ru$y
félisten
-
wolruf
őstag
válasz Lac-coo #5279 üzenetére
Érdekes, nekem a hangjával sincs igazán bajom. A gyári fülessel tényleg halovány, de van egy kb. 7 éves, agybadugós Thomsonom, azzal nagyon szépen szól (mielőtt azt mondod baj van a hallásommal, a kocsimban PIO/JBL szett van mindenestül, a lakásomban pedig Yamaha/JBL, nem mikrohifi 15000W-al ).
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Lac-coo
őstag
Továbbra sem értem.... ami gyenge az gyenge, nem fogok mást mondani, láttam nem egy jobbat, minek hazudozzak. Kamera gyenge fényben rossz, hangzás megy atom gyenge, minden dinamikát nélkülöz .....
Lentebb kérdezte a kolléga megvegye-e, nos ha fontos a zenehallgatás: ne vegye meg. Pont .
Többi hülyeség hogy meradslr meraddel stb... már csal locsogás, semmin nem változtat .I love latte-avokado !
-
DJ. Ru$y
félisten
Mindenki azt írja, hogy még kihangosítva is elég jó nekik csak neki nem felel meg a hangerő... Igen a gyári füles tényleg nem ér semmi pénzt ezt elismertük, de egy jó fülessel nekem is nagyon jól szól... (van viszonyítási alapnak egy Creative Zen Vision M-em, amin napi 3 óra zenét hallgatok (hogy ne merítsem ezzel a telefont) és bőven hozza a jó szintet a telefon... Kocsiba szintén Pio rendszer helló
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Lac-coo #5284 üzenetére
Zenehallgatásra elég a gyári füles is , az eq-n kell egy kissé módosítani , de teljesen hallgatható.
Mondom ezt úgy , hogy autohifi sound quality versenyeken indulok és általában jól is szerepelek(tavaly 3 versenyból 2-t nyeretem).Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
-
Lac-coo
őstag
Ez minőségi zenehallgatásra nem alkalmas. Ennyi. Én nem igen szoktam fülessel zenét hallgatni, néha rátolom erősítőre, de ott is érezni, hogy nem egy hifi hangchip van benne.A Wave DNS chhip olyan telt , dübörgős mélyeket tud, és olyan tiszta csilingelő magasakat, hogy beszarás... Itt ez felejtős, ha nagyon erőltetem eq-val, akkor elég hamar recseg torzít a chip, egyszerűen képtelen rá, hogy úgy szóljon mint a jobbak ... Azt nem mondtam, hogy ettől szar a telefon, csak akinek ez fontos, az keressen másik készüléket.Ha a foto-video is fontos ,akkor sem ez a legjobb választás ....
Exponáló gomb megvan, teljesen logikus helyen van alul[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
törölt tag
válasz Lac-coo #5290 üzenetére
Nekem a zenehallgatás fontos, napi 2-3 órát hallgatom is egy fejhallgatóval és poweramp alatt elég jól szól. Vagyis, jobban mondva nekem megfelelő. A gyári füles az ugye kuka, de ezt meg senki sem cáfolta.
cicmanyek: ezért használok poweramp-ot és flac-ot. Valamivel jobb, mint az mp3. Mármint a flac.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz toto0569 #5297 üzenetére
Jaja,nemileg felreolvastad,vagy en irtam felreerthetoen Szerintem ne kezdjunk el kinek van nagyobb-at jatszani,nem errol szol a dolog (nomeg ki is nottem belole ). A telefonra visszaterve,mp3-hoz tokeletes.Lehet,hogy van jobb,de ez is tobb,mint eleg az emberek 90%-anak.Ha otthon akarsz csendben zenet hallgatni(csendes kozegben) akkor ugysem errol fogod,utazas kozben meg amugy is annyi kornyezeti zaj van,hogy zart fejhallgatot leszamitva ugyis a hajadra kenheted az ennel jobb minoseget Manualis eq-val booooven szep ennek is a hangja es pl.az O2X-hez kepest kelloen hangos is.Ennel hangosabbert mar csunyan neznek a buszon,metron
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest