-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
igen olvastam,Sony camera?műanyag lencse? és tudna jobbat csinálni csak lassú memóriára írni? ez utóbbi szoftveresen javítható szerintem. (javíts ki ha nem jól értelmeztem) Nekem 1.5 - 2.8 Mb közötti képeket csinál.Biztosan függ attol is ,hogy mennyire részletgazdag a kép ,szín ,fény.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #6251 üzenetére
sony a cmos :sony cmos/LG4X hátul az imx111pq cmos van
Ha jól értettem a 2X-nél volt olyan,hogy a kamera lencse fedele a hátlapba volt integrálva és műanyag volt,és itt már nem.régebben volt tudod olyan,hogy a kamera lencse nem maradt külön a hátlaptól(nem egy lyuk volt a hátlapon a kamera helye).És igen a szoftver lehetne jobb is (itt az autófókuszra panaszkodik),persze ez egy javítás keretében jobbá tehető.Tudom hogy adtam lehet egy pofont a sz..nak,de azért a fórumban leírt problémákat elküldtem az LGnek(pink spot,zenelejátszó pl).[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
toto0569
addikt
Hmm...ezt jól leírtam.Tulajdon képpen a kamerán kívül csak annyi hibája van,hogy tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Jó reggelt, jó reggelt! Srácok, az iGo-hoz kell root? Ha nem akkor a gyökér mappába miért nem engedi felmásolni és ha nem oda akkor hova máshova másoljam?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #84221696 #6259 üzenetére
Hogy az a @!&... Nem értem Csináltam egy iGo mappát, TotalCommander látja is a telefonon, ellenben ha rádugom gépre akkor semmi... muszáj lesz 10-e után megrendelnem a kártyát már látom előre
-
törölt tag
válasz stickrs #6266 üzenetére
Tiszta nagybetűvel megy a belsőről, a külsőről meg mindegy milyen a betű mérete?
Toto: végülis mindegy, nem használom a rigo-t, mert mindig akkor hagyott cserben, amikor szükségem lett volna rá. Soha sem talált műholdat, vagy csak akkor, amikor már le kellett volna kanyarodnom. Meg sokszor el is vesztette a jelet..
Inkább a google navit használom. Abban még nem csalódtam, csak ugyi azt meg külföldön sok pénzért lehet használni.[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Mától 4X tulaj vagyok én is.
Eddig nagyon tetszik, de még nagyon ismerkedünk."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
DJ. Ru$y
félisten
Igazából eddig nem nyúlkáltam a névjegyzékbe beszinkronizáltam a neveket aztán kész. Van pár név ami nem volt szinkronizálva ezt most kezdtem átírni a másik telefonomból, viszont eddig nem tett vesszőt a vezeték név után, csak az újonnan beírtaknál, ezt nem lehet kikapcsolni? Picit idegesít Gondolom ez rendszersajátosság, csak ez az első droidom...
-
pumukli23
senior tag
Az előző telómról nem hozta át a wifi kapcsolatokat és a jelszavakat. Erre tudtok megoldást mondani? A biztonsági mentés és visszaállítás menüben be van pipálva.
(Pedig amikor a blacken romot cseréltem, az új romban egyből ott voltak a google fiók beállítása után..)[ Szerkesztve ]
-
Heromark17
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni! Gyártói garanciás új LG opt. 4x-et keresek, de itthon sehol nem találok, csak bolti garanciásat.
Ha valaki tud olyan helyet, ahonnan gyártói garisat tudok rendelni, jelezze plz.
Üdv,
M -
wolruf
őstag
válasz Heromark17 #6273 üzenetére
Úgyis mindjárt megkapod, hogy olvass vissza. Magyarországon kizárólag a szolgáltatók árulnak gyári garisat, a boltok max. külföldről hozottat. Sokszor le lett már írva.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
firemanus82
senior tag
Rigo -ba szívesen segítek, de nem itt, mert itt ugye tilos!?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
ssm
csendes tag
Sziasztok. Már eléggé utánanéztem, olvastam a mobilnak. Jövőhéten tervezem a vásárlást, csupán azt nem tudom, hogy hol vegyem meg. Az ár is fontos, és a bolt megbízhatósága. A b-tel ről mi a véleményetek?? Előre is köszönöm a választ! Üdv. sSm
-
törölt tag
válasz firemanus82 #6275 üzenetére
Miért nem priviben írod, tűzoltó kolléga?
-
palkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a sok hasznos és haszontalan hozzászólást. Bocs ha valakit megsértettem.
Én aznap vettem a készüléket, ahogy megjelent.
A DLNA tökéletesen működik, néha szoktam használni. Bekapcs, tv bekapcsol egy filmet kiküldesz rá megy a tévén, majd kilépsz és a telefon mindenre használható (telefonálni, gyerek játszik, netelés) miközben a tv-n megy a film.
Az NFC-vel vannak hibák. Nekem a kocsiban be van ragasztva a tartóba. Sajnos ha beteszem a készüléket akkor elindítja az alkalmazást... Ezzel nem is lenne gond, de kb 10 másodpercenként újraindítja. Csipog össze-vissza... Borzasztó idegesítő....
A másik gondom a készülékkel, hogy van gyári autós töltőm (nem teszkó, ósan...), és a készüléken megy a net, a bt, a navi és töltés közben merül a telefon. Találkozott már ilyennel valaki? Ugyan ez a jelenség megfigyelhető a hálózati töltőjével egy játékot játszva.
Ilyen jellegű észrevétel valakinél?Krisztián
-
DJ. Ru$y
félisten
B-Tel és KápmegyerGSM első körben őket ajánlom... ha EUsat szeretnél, az lehet, hogy a Kápmegyernél olcsóbb.
Palkrisz!
Az autóstöltő valószínűleg nem adja le a 1200mA-t amit a gyári töltő, valószínűleg csak 1A-t ad ezért fordulhat elő. A gyári töltőnél pedig simán előfordulhat, hogy egy gépigényesebb játéknál ami forgatja mind a 4 magot koccon merül a teló töltés közben, ilyen már nekem is volt, sőt szoftveres beakadásom is volt este feltettem 28%-on a töltőre reggelre 33%-on állt (igen, egész éjjel lógott a hálózaton), mikor megnéztem akkor is pörgött 1100MHz-en mind a 4 mag...[ Szerkesztve ]
-
palkrisz
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #6280 üzenetére
Sajnos nekem is volt olyan, hogy nem töltötte fel a telefont. Arra annyi volt a megoldás, hogy hr, és mindent újra kellett telepíteni. Azóta nincs ilyen gondom. Van 1000mA-s töltőm is. Sajnos az sem jó.
A navi kérdésre a google maps a válasz. Az megy nekem mindig. Volt fent navigon, igo, ugyan ez a helyzet.
Eddig ilyen gondom egyik telefonommal sem volt. Kicsit érdekes.Krisztián
-
Quqesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #6271 üzenetére
nálam ugy van beállítva,hogy lista elrendezés: utónevek.a nevek megjelenítése:előbb a keresztnév és sosem rak be vesszőt.
rigo:én toto által küldött verziót raktam fel:rigo mappa(nagybetűs)/apk és rigo alapmappák.az alapok mentek egyből fel rigo mappába,apk meg főkönyvtár.polaris officeből egyből rakta.
mégvalami,ha úgy akarsz másolni,hogy egy zip tömörítést megnyitsz és onnan másolnál direktbe a telora, nem engedi.először kinyitod a zippet,majd kimásolod a gépre a mappákat és onnan tudod a telóra húzni a mappákat.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
verser233
senior tag
"Amint adsz egy valós linket el is hisszük!" - na azért nem kéne beállítani egyből valakit hogy hazudik.
27%-os áfás ár, NEM NULLÁS! 1-2 napja kerülhetett ki hozzájuk, mert nekik ez a típus nem is volt fent egyáltalán mert csak magyar garanciás készülékekkel foglalkoznak.
Ismerem az egyik itt dolgozó tagot, hivatalos nagykereskedésekből hozzák a telefonokat. Biztosan megy majd lejebb az ára
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Badboys
őstag
Tudom,hogy nem ez a helye,de itt előbb olvassa valaki. Megmaradt egy fehér Nilkin tok dobozában és a hozzá tartozó fóliával. Használtam szeptember óta. Priviben ha ok. Nem akarok ide szemetelni. Bocs és köszi
-
wolruf
őstag
válasz verser233 #6289 üzenetére
Ez durva. Főleg azért, mert pl. T-mobile is árulja hűség és egyéb vacak nélkül bruttó 125020 Ft-ért. Ami azért még ennél is olcsóbb (még a Telerottynál is ,,csak'' bruttó 142000 szerződés nélkül). Azt nem tudom, független-e, függetleníthető-e a szolgáltatónál az ilyen konstrukcióban vett telefon, de hogy gyári gari van rá és olcsóbb, az biztos. Nem semmi ára van így :-/ Ezek szerint csak ha Yodafonos vagy, akkor nem éri meg szolgáltatónál venni.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Nohát Akkor már mindenhol lehet majd jó, ,,olcsó?'' telcsit venni, és végre nem olcsóbb (sokkal?) a bolti, mint a szolgáltatói. Persze ez csak nekem jó, mert így még kevésbé érzem magam rosszul azért, hogy én a Tré-nél vettem
Hogy kicsit még on-topicabb legyek, átléptem a mágikus 500 óra uptime-ot Még mindig frankó a telefon, egyszerűen nem is hiszem el, hogy Android lehet ennyire jól működő, jól használható(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz verser233 #6289 üzenetére
Bárki mondhat ilyet tudás nélkül, nem támadásnak szántam sry! Amúgy ja... nagyon drága...
Wolruf! Elvileg mindent lehet függetleníteni, hiszen már asszem itt is valakinek akinek német függő volt és abból lett független, szóval tuti megoldható.
-
wolruf
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz palkrisz #6279 üzenetére
Ha intenzív használat közeben töltöd a telefont az akksi rettenetesen melegszik, külföldi tesztekben 50-55 fokot is elért, ezért olyankor lassú töltésre kapcsol, És mivel tud zabálni rendesen, könnyen előfordul, hogy nincs egálban és merül ...
Gyári töltő is simán produkálja ezt ha melegen rádugod.I love latte-avokado !
-
toto0569
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs