- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz toto0569 #39151 üzenetére
Én erre nem alapoznék semmit. Az ügyfélszolgálatosok olykor hatalmas baromságokat tudnak mondani. Nem rendelkeznek a megfelelő információkkal vagy csak egyszerűen félreérthetően fogalmaznak.
De ha esetleg tényleg meglépik, akkor nagyon bosszús leszek. Mert az nem járja, hogy itt egy flagship, ami hamarosan 2 éves lesz és csak egyetlen verziófrissítést sikerült ez idő alatt kiizzadni rá és a megígért havi biztonsági frissítések is állandóan el-el akadnak.
Meg ugye ott tartunk, hogy a G6 még nem jelent meg, szóval ez még egy "előző generációs" vagy "tavalyi" modellnek számít. Ehhez képest a 7.0 frissítés (napra pontosan) fél éves csúszása is egy vicc. Azt kell mondanom, hogy kezd megdőlni az LG példamutató update mítoszába vetett hitem.
De én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy lesz még 7.0 erre a telefonra, ha van egy kis mázlink, akkor a 8.0 (vagy akármi jöjjön) tavaszi bemutatója előtt (ha nem, akkor az méltatlanul ciki egy flagship számára).
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #39153 üzenetére
Tavaly a G3 -ra is marcius korul lett elerheto a 6.0 ha jol emlekszem, akkor ugye mar nem volt aktualis flagship.
En is nagyon sajnalnam ha nem kapna meg a G4 a 7.0-t.
-
toto0569
addikt
ok...csak olyan mérges lettem mikor olvastam
Nem lét fontosságú,csak a kíváncsi vagyok rá,mint mindenki... -
Bass
addikt
Az LG sosem volt példamutató a frissítésekkel kapcsolatban(Xiaomi inkàbb),akinek volt F6 a birtokàban tudja miről beszélek, a KK egy bugos sz.rkupac volt. Meg sem lepődnék ha nem kapnànk meg. Nekem mind1 hogy 6.0 vagy 7.0 a feluletet legalàbb feissíthetnék . Ha valaki azt mondja hogy ez egy jó üzletpolitika az bolond és az LG marketingesei is azok,attól hogy megpróbàljàk az embert az új telók és ezàltal az új rendszer felé terelni azzal hogy egy régebbi modellt nem frissítenek elhobàzott döntés. Emgem pl elriasztanak.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Quqesz
nagyúr
Kicsit mellélőttél.....a G2 óta példás volt a verzió kiadásokban az LG. A G2 4 verziót kapott hivatalosan, a g3 is rendben megkapott mindent. Most meg megy itt az izzadás a nugát miatt....nézd meg hány gyártó adta ki 2015-ös telefonra már a nugátot? Senki, akkor miért is van lemaradva az LG???
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #39154 üzenetére
Emlekeim szerint a G3ra mar januarban fel tudtam tenni a KDZ-s 6.0-t.
En js csodalkozom, hogy ennyire csuszasban vannak, de valami nem okes a Nugattal, sztem nem veletlen kesik. A G5-re se ugy sikerult ahogy kellene, raadasul ott is csuszasban vannak a havi frissitessel. Ha jol tudom, lassan 2 honapos kesesben van... Raadasul az elso kiadasa ugy szivja az akksit mint a fene (legalabbis nalam ez volt, de asszem meg par usernel is volt. Dkovizoli pontosabban tudja, hisz neki mind3 telo megvan - G3,4,5)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tutu7030
veterán
Milyen havi biztonsági frissítés? Nekem az android biztonsági szint 2016-07-01 (SW V20g-EUR-XX, az alaplap csere óta HUN régiós).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Bass
addikt
válasz Quqesz #39159 üzenetére
Épp írtam h mondhatni letojom a hetes droidot de egy ràncfelvarràs ràférne a felületre mert ez màr a megjelenésekor is gyenge volt és ezen egy Nova sem segít. A frissítésekről meg annyit hogy a készenléti akku fogyasztàssal sem törődött az LG,ezt sem javította. Ezért az egy dologért lenne jó a nougat hàtha megoldja.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
dkovizoli
addikt
válasz Aryon87 #39160 üzenetére
Tudom, hogy volt néhány usernek ilyen jellegű problémája. Nekem egy fr megoldotta. Pedig a legelső új kdz-t tettem fel. Meg egy jó hete volt néhány napig rendellenes gyors merülés, de ez jelentkezett mind a háromnál. Azután elmúlt.
Az viszont tuti, hogy elmaradtak a patch-ek.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
magus217
tag
Másnak is sz*rakodik a face messenger? Pl olyat h miután megnézem az üzeneteket akkor is ott marad az értesítési sávban. Vagy például elkezd villodzni a chat igy vibral..aztan abbamarad csak néha csinálja.
Nemhinném hogy a telefonnal van a baj. -
zazenke
őstag
Más tudja valaki mennyivel kéne tölteni a telonak. Nekem az usb mérő 0.65 ampert ír ki. Ezt keveslem akkor minek a majd 2 amper es töltő? Lehet hogy már kapacitás vesztett az aksi? Másfél éves
-
toto0569
addikt
-
-
MittuDomain_
őstag
Ezt a bugok vannak meg frissítés mizéria dolgot azért sem értem a G4 esetén, mert az N5x kvázi problémamentes, azonos gyártó és hw mellett. És a referencia tesó miatt kizártnak tartom, hogy ne kapná meg a 7.0-t, bár a késlekedést, ill. hogy nincs hivatalos rollout, nem tudom hova tenni.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
handbrake
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A barátnőmnek vettünk jófogáson egy G4-et. Futárral jött, bekapcsolás után, otthon néztem, hogy bootloader unlocked felirat virít a bal felső sarokban.
Eladót kérdőre vontam, hogy ez így nem igazán kóser. Persze váltig állítja, hogy nem ő nyitotta ki. A telóra van még 7 hónap garancia, amit LG szerint, mivel garanciában kizáró ok a bootloader nyitás így már bocsánat fingot nem ér.Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel szerintetek? 2015. 06 gyártású a készülék, ezért is lett volna fontos a 7 hónap garancia......
Köszönöm előre is!
Handbrake
-
DaDa
senior tag
válasz handbrake #39177 üzenetére
Sokat nem tudsz sajnos. nem tudom a jófogásnál van-e olyan lehetőség, hogy jelentsd a köcsög eladókat. Bár tudom, hogy utólag könnyű okosnak lenni de gondolom ebből tanultál, hogy ilyen értéket nem veszünk kipróbálás nélkül max újonnan webáruházból. Ha megvan a címe a gyereknek szerintem közöld vele, hogy ha nem veszi vissza meg fogjátok látogatni és nem csoki lesz az ajándék.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
handbrake
csendes tag
Természetesen. Csak ugye a hirdetésben sem, és egyébként sem közölte, hogy a bootloader nyitva van. Állítása szerint nem ő nyitotta ki. Írtam az LG-nek, gondolom náluk megvan, hogy kinek, milyen e-mail címre küldték ki a nyitókódot. Legalább az derüljön ki, hogy ki a hunyó. Egyéb irányban a telefon tényleg szép, csili villi állapotban van. Csak hát ha már garanciával hirdette.....
-
Mikemend
senior tag
No a tegnapi tapasztalataim szerint a V20L rommal ha a telefont alig használom, nem változott az akkuidő. Ha viszont igen, akkor mintha tényleg kissé jobban merülne, de nem számottevően. Pl. korábban 5%-ot, most 6-ot. De ez csak érzés, külön bizonyítékom, tesztjeim nincsenek. Ettől függetlenül még nézegetem a következő napokban is, és G-set már nem teszem vissza rá, marad ez.
Nektek milyen a V20L, aki feltette? -
Potyka03
senior tag
válasz Mikemend #39180 üzenetére
Nekem jobb lett az akku időm.Kérdéses hogy mennyire régi akksi van a telódba
Nekem 2016.07.-es akku van benne amit idén Januárban vettem,és az előző verzióssal jobban merült Most jobb.Már a 2 napot kibírja,az előzővel meg nagyon nagyon nagyon max ment a másfél nap,de stabilan hozta az 1 napot.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Crestol
tag
Sziasztok van róla hír hogy a telefon mikor kapja meg a 7.0-át?
-
hard74
senior tag
válasz dkovizoli #39181 üzenetére
Vissza lehetne zárni a bootloadert, ha nem nyitva kapta volna,és előtte le lennének mentve a záráshoz szükséges partíciók.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Pozitívum, hogy az új alaplappal, újra hibátlanul működik a QI töltés, már nem szakadozik, majd szűnik meg mint a régi alaplappal. 3 féle matricával tesztelve, mindegyik teszi a dolgát.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Mikemend
senior tag
válasz Potyka03 #39183 üzenetére
Az akkum gyári, a telefon is 2015.11-es. Viszont eddig (kopp-kopp) nincs baja, egy évet most haladtam meg februárban. Tény, hogy egyszerű fotószerkesztéseket full fényerőn végzek vele, de amúgy nem látok különbséget a korábbi és a mostani rom között. Nem tudom, hogy a security patchen kívül mit optimalizálhattak, de egyelőre ezzel a verzióval is elvagyok.
A 7.0-ára persze kíváncsi lennék, de nem égető fontosságú, inkább kíváncsiság. A mostani 6.0-ás kiadások is stabilak.
-
andrys83
aktív tag
Meddig érintettek ezek az alaplap hibák?Lenne egy 2016.03.-as széria.bele esik még?most lesz egy éves még eddig nem volt baja..lehetséges még?
-
dkovizoli
addikt
válasz handbrake #39191 üzenetére
Ja, igen a vásárlástól számít. Az enyém 2015 novemberi gyártás volt és most januárban cseréltek alaplapot. Bár nem kimondottan a bootloop jelentkezett. Szóval szerintem a 15 második fele egyáltalán nem biztos. Sőt valaki itt a napokban egy 16 év első felében gyártottra panaszkodott.
-
-
hard74
senior tag
válasz gixxergabi #39196 üzenetére
1,2,4 nekem is van, és mindegyik múködik. Viszont a 2-es a "legminőségibb", illetve a legkönnyebben felrakható(nem kell rögtön hátlapra ragasztani, hanem először az aksura tudod rögzíteni, majd, ha a pozíció ok, tehát tölt, mehet a hátlapra)valamint ez a legvéknyabb, legkevésbé feszíti a hátlapot.
-
kenwood3
addikt
válasz MittuDomain_ #39176 üzenetére
Anno nekem volt nexus4-em az asszonynak meg optimus g-je. Ugyanez volt a helyzet akkor is, ugyanaz a gyarto ugyanaz a a hardver, megis lemaradt az optimus g 4.4-en az n4 meg 5.1.1- ig jutott. Szival ez egyaltalan nem hataroz meg semmit szerintem
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest