- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz bigrock #39750 üzenetére
Nyilván nem pereskednénk, de vélem szerint jobb ezt privátban intézni.Aki szeretné annak elküldöm, illetve sokaknak megvan már a leírás, így ők is továb tudják adni.Xda-n is fenn van a módszer, csak egy kicsit megbonyolítva, túlbiztosítva.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Azt azért még megjegyezném azoknak akik belevágnak a bootloader nyitásba,azt vegyék figyelembe, hogy a zárási folyamathoz MŰKÖDŐ rendszer szükséges.Amit egy bootloop esetén nem egyszerű összehozni még arra a néhány percre sem amíg lefuttatod a zárási folyamatot.Első nekifutásra fel kell flashelni egy gyári romot,erre ráhúzni az ILAPO fixet,de majd bekapcsolni az usb hibakeresést, oem zárolás feloldást, bemásolni a gyökérbe a mentett partíciókat, és lefuttatni a zárási folyamatot.
Ehhez én a fagyasztóba tettem a telót, de még így is sokszor lefagyott, bootloopolt.Ezért sok-sok próbálkozásra van szükség mire végig tudod csinálni a procedúrát.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
htc07
addikt
Voltam ma a Vácin akkuért, olcsóbb mint bárhol, amit neten találtam. Ha valaki gondolkodik új akku vásárlásán, tudom ajánlani.
-
Bass
addikt
Friss 😀Egyre érdekesebb a dolog
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Vikooo
addikt
Nemtudom hol tortenhetett olyan eset, hogy nem javitottak a bootloopos telefonokat. Tovabba az szerintem semmit nem sert, hogy tovabbra is gyartottak a "hibas" darabokat es nem rendeltek el visszahivast, hisz javitottak ezeket. Gondolom az LG -nek igy erte meg a legjobban.
Nem akarom vedeni az LG -t mert rohadjon meg hogy akkor adja ki a Nougatot amikor mar masik telefonja lesz a legtobb felhasznalonak de szerintem korrektul jart el a bootloop tortenettel.
-
Bass
addikt
válasz Vikooo #39759 üzenetére
Azért az LG-nek sajnos nem ez az első húzása,Optimus One annó ,de a Nexusnál is előfordult amit ugye az LG gyártott,úgyhogy valami nem kerek náluk a gyártásnál sajnos,a szoftver update-t meg már ne is mondjuk,szánalom. Reméljük nem térnek vissza a Goldstar minőséghez :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Vikooo #39759 üzenetére
A hazai LG képviselet valóban mindent megtett ami tőle telhet, de az USA-ban híresen pocsék tud lenni a szervizelés menete és minősége, emellett az EU-s fogyasztóvédelmi törvények is erősebbek, odaát nem egyszer alakulnak percsoportok csalódott és elégedetlen fogyasztókból.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #39764 üzenetére
Akkor ezért van, hogy az apple inkább cserél, mint szervizel(nehogy csorba essen a megitélésen)?
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kismokesz
tag
Hello adott egy lgbg4c hamar merül az akkuja mi lehet a baj?
-
hard74
senior tag
Ez meg lassan termeli az áramot. 😀
https://goo.gl/photos/JXWApggwmeNtn3Zo8LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
kismokesz
tag
Irjatok mit kertek. Eddig 3 napot vagy többet birt de kb 1-2 hete minden 2 nap töltöre kell dugni. Játszani szoltam rajta de volt olyan levettem reggel delelott játszottam rajta este megint tolto. Es a töltö fej forró volt.
-
Gercsi
tag
Sziasztok!
Le a kalappal a Telemax szervíz előtt. 607-es gyártású telefonomat múlt hét elején bevittem a Vodafone-hoz garanciális javításra, mert bootlop-os lett. Kaptam 701-es gyártású alaplapot, kicserélték az akksit, kijelzőt és a keretet is. Ami hab a tortán,hogy elsők között raktam rá V20l-es szoftvert (Vodafone), most frissíteném v20g-ről nem engedi. Kezdett elkapni az ideg, utána eszembe jutott, hogy alaplapot cseréltek.... gyorsan beleraktam párom Telenoros SIM-jét és láss csodát elindult, tehát függetlenként kaptam vissza. Valaki járt már hasonlóan? Ilyenkor késöbb zárhatja a szolgáltató? Vagy ez alaplap cserénél természetes?
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
hard74
senior tag
válasz Gercsi #39773 üzenetére
Nálam uez volt a Telemax-nál, annyi különbséggel, hogy kamerát is cseréltek.
Nálad mit ír az Lg Phone From app(play-ről) a Provider name-nél?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Gercsi
tag
válasz hard74 #39775 üzenetére
Provider name: HUNGARY
Production date: 2017.01.26
Release date: 2017.01.27Reinkz: Igen 607-es! Múlt nyáron cserélték a G2-met mert tönkre ment a kijelzője kifutott model volt ezért egyből csereutalványt kaptam. 20k-t ráfizettem a csereutalványra, vettem egy 506-os G4-et. 2 napra rá nem lehetett bekapcsolni, a ceglédi Vodafone-ban kértem a 72-órán belüli cserét, ott kaptam egy 607-es G4-et. Az pedig múlt hétig birta. Sajnos nincs sok szerencsém az LG-hez. Jövő hónapban lejár a hűségem, biztos más vonalon fogom folytatni....
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
hard74
senior tag
válasz Gercsi #39776 üzenetére
Provider name:HUNGARY_AUTOSIMLOCK
Ez vajon azt jelenti, hogy amilyen kártyát először beteszek arra "rázár"? Vagy??LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
bajnokpityu
félisten
csak, h én is panaszkodjak. az elmúlt másfél évben először lefagyott a telefonom. csak akkukivét oldotta meg.
s6s haverom nevetett, neki ez mindennapos, ne nyúljon meg annyira a képem.eladó topping dac
-
zetecR
addikt
válasz bajnokpityu #39780 üzenetére
Nem is értem, miért sír-rí mindenki a frissítésekért.
Tökéletesen működik a teló, pedig elég sok mindenre használom; nem is nagyon indítom újra - mi kellene még?
Ja, erősebb akku, de ezt tudtuk előre... -
cicaslany86
aktív tag
Kíváncsi leszek a 6XX alaplapokra. Enyém 601-es. Elmúlt napokban volt pár alkalom, mikor annyira elkezdett forrósodni, hogy már-már kellemetlen volt. Sima böngészés közben. Le akartam rakni második telonak, de inkabb használom. Ha jönnie kell a bootlopnak legalább gari időn belül.
-
SybenX
őstag
válasz cicaslany86 #39782 üzenetére
Enyém is 601-es és kb. egy hete lefagyott többször is és egyszer újra is indult.Azóta nincs semmi gond,de szerintem sok nincs hátra már.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mikemend
senior tag
Enyém 511-es, páromé 605-ös, ha jól tudom. Bootloop még nem volt, legutóbb max a lézerkereső ablaka karcolódott meg kissé. Viszont érdekelne, hogy mivel forrósítjátok a telefont, hogy olyan meleg lesz? (Nem lángszóróra gondoltam) Nálam a fényképezés, a twitter szokta kissé melegíteni, nagyon meleggé a VR videókkal tettem anno. Ezért is gyanakszom, hogy nem esetleg valami ártalmas szoftverkód (nem vírus, csak vacakul megírt app) üti ki a hardvert? Mint Windows alatt a kék halál a drivereknél. Mert a 607 az túl új a bootloophoz.
A meg zárójelbe, hogy az utóbbi időben nem követtem a V10-es topikot, de azt hittem, már elkerülte a bootloop[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
G4-re nem csinált senki "thermal mod" -ot?
G3-on én raktam thermal padot a procira... -
andrys83
aktív tag
nem tudom szabad-e itt ilyet kérdezni de a g5 nek már nincs meg ez az alaplap hibája?Kaptam egy jo ajánlatot a g4re és akkor váltanék.
-
andrys83
aktív tag
Köszönöm.akkor lépek egy szintet!Remélem nem fogom megbánni
-
dSERiES
senior tag
Nekem és a páromnak is cserélt alaplapos G4-ünk van, nekem 608-as, neki 607-es *kopp *kopp eddig semmi, semmi anomália, újraindulás, fagyás.. nem is melegszik böngészésnél, játéknál stb.
Annyit érne akkor az alaplap csere hogy kitolja a bootloop hiba bekövetkeztét? Már pár 601-esről is hallottam, akkor kb. ~1 év pár hónapot bírhatnak az 'új' lappal..
Nem tudom a 701-es más-e, ezek alapján ugyanaz a lap, csak új gyártás..Én úgy tudom hogy ez a hiba a G3 óta van, nekem is volt, és tényleg nagyon melegedett.. van ahol az akksi-csere megoldotta az újraindulást, van ahol nem (G3, G4, V10, Nexus 5X és pár V20-as eset is van már tudomásom szerint, pedig az nem Sn.808).
⊿sff⊿
-
dkovizoli
addikt
Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki, hogy a smart notice háttérszine miért nem alkalmazkodik a háttérképhez? Nálam valamiért nem állítható.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv. Egyszer már kérdeztem ezt itt de senki nem válaszolt rá. Ha a Wifi és a bluetooth egyszerre megy, a wifi, netkapcsolat egy pár perc után megszakad. Viszont látni hogy kapcsolódva van , de mégis megszakad a net. A bluetooth kikapcsolása után újra müködik. A párom és lányom samsungja ilyet nem csinál. 2.4ghz en megy a bluetooth is ugy tudom. "Összeakadna" a két freki? Ez elég bosszantó és fatális hiba. Valaki kipróbálná esetleg, vagy csak az enyém ilyen?
A másik.
A wifi modul milyen sebességre képes max.?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok