- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #39940 üzenetére
A megkezdett eszmecserét nem kívánom tovább folytatni, mivel itt már izlés, elvárás, berögződéses vélemény is megjelent. Ebben sohasem lesz egyezség, különbözőek vagyunk. Bár abban teljesen igazad van, hogy 200e ft feletti összeget nem ér meg. De egyik telefon sem! Én már csak akkor szoktam venni, ha 120e alá esik az új ára.
Végezetül egy kis szösszenet még a kamera témához:
A fotózás lelke az optika és a képi információkat rögzítő média minősége (a művészi oldalt, megvilágítást most nem ide sorolom). Ez régen a film minősége (helyes megválasztása) volt, ma a képérzékelő szenzor.
Hiába "nagy a megapixel szám", ha gyenge az optika. Hiába jó az optika, ha a szenzor nem megfelelő minőségű, méretű, felbontású. Hozzá jön továbbá a képfeldolgozó processzor, szoftver minősége, működése. Ezek megfelelő összhangjától lesz jó egy digitális fotó.
Kb. 10 évig használtam a 4MP-es Olympus 765UZ gépemet. Már régen megjelentek a 12-16MP-es fényképezők, de az elkészült képek sokkal gyengébb minőségűek voltak, mint a 4MP-es Oly képei. Sok volt a zaj, nem jók a színek, a dinamika, gyenge a részletesség, stb.
Akkoriban jelent meg pl a Fuji-nál ha jól emlékszem a "SuperCCD" is. Nagy felbontást írt az adatlap, de később derült ki, hogy csak 3MP-es volt a CCD és hardveresen végeztek interpolációt. Nagy botrány lett.
Szóval én csak a végeredménynek hiszek, sohasem a "szép számoknak".[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Reinkz
senior tag
válasz kovaszoskeny #39946 üzenetére
valamennyivel szerintem is jobb, de nem sokkal, én többet várnék tőle.
2015-s és 2016-s hardver van a telóba, ez kevés 750 euróért 1 év és felét sem fogja érni hát még ha hibá is lesznek.
-
bigrock
addikt
LG billentyűzetet használok. Ha egy új szót viszek be, amit nem ismer, akkor felkínálja a mentést. De azt vajon hová menti, ha pl. újrahúzom a telót, azok a szavak meglesznek?
-
David3
őstag
Sziasztok!
G4-re (és G3-ra) hol lehet most a legfrissebb szoftvereket megtalálni? KDZ-vel szoktam frissíteni, de az LG-firmware.com-ot mintha lelőtték volna.
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
-
David3
őstag
válasz SybenX #39958 üzenetére
Oh, kidobta ezt az oldalt a google, de valamiért nem találtam itt semmit. Köszi! Ezek közül az újabb szoftverek közül melyiket érdemes felrakni? Látom van már v20l is. Viszont az érdekes, hogy idei megjelenésű, de v10b jelű szoftverek is vannak. Ezek még 5.0-ás verziók lennének?
-
Stauffenberg
nagyúr
Abban semmi egyéni ízlés meg szubjektív nincs, ha körbenézünk a piacon és látjuk, hogy egy adott árkategóriában milyen felszereltség számít általánosnak. Meg lehet nézni, hogy az adott pénzért mit kapsz itt vagy ott. A tesztek is ki szokták emelni (a Mobilaréna is), hogy az egyes mobilok az árcédulájuk szerint rosszul, átlagosan vagy átlagon felül vannak felszerelve. Ez objektív módon összehasonlítható.
Az egyéni ízlés ott jön képbe, hogy te miről tudsz lemondani és miről nem. Amikor a G4-et vettem én is le tudtam mondani azokról a dolgokról amiket említettem, de azért ugyanannyit nem fizettem volna érte, mint egy S6-ért. Egy dolog valamiről lemondani és egy másik kifizetni annak ellenére, hogy nem kapom meg.
Én sem akarom folytatni, leírtam már az elmúlt 2 évben ezt elégszer és már rég el is évült, az LG-k ára úgy zuhan, mint semmi más, ami a megjelenéskor túlárazott az pár hónappal odébb a piachoz idomulva beárazódik a megfelelő szintre.
A G6 is jó vétel lesz 4 hónap múlva 130 ezerért a 230 ezer helyett.
-
csaba1203
addikt
válasz Stauffenberg #39962 üzenetére
-
Mikemend
senior tag
válasz Stauffenberg #39962 üzenetére
Főleg, ha azt nézem, hogy egy új G4 ára most 85 ezertől indul, átlagosan 90-100 között van már. Igaz, két éves, viszont ennyire esett az ára. Bár a V10 és V20 így esne, de ez utóbbi sajnos (nem tudom, miért?) nincs itthon. Mert G helyett vennék inkább V-t, de az árak sajnos ott jobban befagytak, mert nincs mi megszorongassa és kevésbé van elterjedve.
-
Motion_Blur
félisten
Nem feltétlenül típusfüggő kérdés, de éjszaka át fog állni automatikusan a telefon a nyári időszámításra?
F1 miatt fontos lenne most nem 1 órával később kelni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Quqesz
nagyúr
válasz Motion_Blur #39969 üzenetére
Ha autómatán van(nem kézi időbeáll), akkor igen.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gixxergabi
senior tag
2017-03-23 CH/Switzerland és
2017-03-25 GB/United Kingdom / ES/Spain rom, de letöltési linket még nem találtam.
Nyilván csak biztonsági frissítés, de legalább van... -
kromatika
veterán
Sziasztok.Gariban cserélték a bootloopos telóm alap lapját,és jelenleg V20G (VODA) Várható már az újabb Nougat?Tényleg van róla infó mikor jön már meg a telóra?
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz gixxergabi #39971 üzenetére
Itt van link is:
https://www.mylgphones.com/firmware-updateLG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz gixxergabi #39977 üzenetére
No para!
Nálam uez lesz a felállás.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Over567
aktív tag
Ez most miben jobb hogy ilyen gyorsan pakoljátok is fel?
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
kovaszoskeny
aktív tag
Abe due dembella
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Most ez hülye kérdés lesz,de melyik az év harmadik negyedéve?(Nougat miatt kérdezem)
Amúgy én speciel biztos hogy nem fogok átállni a Nougatra,amíg azt nem olvasom hogy stabilabb és jobb[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
raven24
tag
Van valami változás az új romban?
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
gixxergabi
senior tag
válasz raven24 #39984 üzenetére
Márciusi android biztonság, aztán, hogy mit reszelnek a motorháztető alatt azt nem tudni sosem.
felraktam sima global rom, rendben lezajlott a frissítés, bár nagyon meleg lett 80C írt a cpuz mikor gyorsan elindítottam, aztán hogy közben mennyi lehetett...(#39983) Potyka03
7-8-9 hó a harmadik negyedév(#39982) kovaszoskeny
Felraktam, de érdemi javulást nem vettem észre képminőségben, ráadásul gondolom ez se használja a szín spektrum analizert (vagy mit), szóval csak színben láttam eltérést... -
Potyka03
senior tag
-
FerNandor
őstag
Sziasztok. Köszönöm a korábbi hozzászólásokat a hangvezérlős hívás miatt. voice mate nagyon gyenge, a google now-t meg nem tudtam kipróbálni.
más kérdés. amióta kijelzőt cseréltek a telóban, azóta brutálisan érzékeny. telefonálok, folyamatosan bekapcsol a kijelző, megnyomódik a tartás gomb. kis becsusztatos tokban tartom. lezárt kijelzővel berakom es egy ujjal fogom a telefon kijelzőjét és felébred. rettentő idegesítő. sgs touch screen appot próbáltam, semmi. mit lehet csinálni? vissza lehet ilyennel küldeni vajon garanciában?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
htc07
addikt
válasz Stauffenberg #39988 üzenetére
simán lehet financial quarter amire gondol, angliában pl. a Q1 április 1-el kezdődik, US-ben pedig a harmadik negyedév kezdődik április 1-el, egyik sem igazán fedi a naptárat. fyi
[ Szerkesztve ]
-
-
SybenX
őstag
válasz kornel1000 #39996 üzenetére
Cseréld le az LGUP_8994. dll fájlt, a C: Program files/LgElectronics/LgUp/model/8994 mappában erre:
https://yadi.sk/d/UZOYU_WP3Azr4oToomyC: Szolgáltatós,de teljesen tiszta, függetlenre is jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok