- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz ToniSoprano #37300 üzenetére
Ja és elfelejtettem, hogy 5.1-en nem melegszik a teló töltés közben sem soha, csak ha VR meg ilyen cuccokat próbálgatok, de akkor valamennyire érthető azért.6.0-án nekem melegedett, meg nem kaptam meg üzeneteket időben, ha pár órára letettem a telefont, mivel Whatsappot napi szinten hívásra használjuk a családban gáz. Tudom ki lehet kapcsolni Doze-t, de akkor meg mi értelme a 6.0-nak és ugyanott tartottam üzemidőben mint az 5.1 sőt rosszabb lett és ez a jogosultságkezelés elég bonyolult lett. Ez a v20d volt az nagyon gáz volt szerintem, mondjuk egyedül a biztonság zavar, de nincs kedvem ba.sz.akaodni az átköltözéssel.
A V20i már tetszik, főleg hogy nem engedi a túlemelegedést. A dual simes H818P-nél mi a legutolsó rom most 6.0-án?
[ Szerkesztve ]
-
ToomyC
aktív tag
Bocsi az off-ért , valaki le tudná nekem ezt tölteni , mivel régiós nekem nem megy sajnos Köszönöm !
-
Tatyla
őstag
Érdeklődnék honnan érdemes gyári új akkumulátort rendelni a telefonhoz?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
ToniSoprano
addikt
Megnéztem nekem most a v20g az elérhető frissítés dual simre, akkor az nem melegszik jó gyors már nem merül jól értettem a tapasztalokat? Van, vagy volt valakinek a v20g-vel valami problémája?
-
DaDa
senior tag
válasz ToniSoprano #37306 üzenetére
Sajna ahány user annyi válasz. Van akinek jó van akinek nem. Azért mert 2-3 embernek nem jó attól még 2-3 ezernek igen. Eddig minden kiadásnál volt akinél nem volt jó. Ha jelez frissebbet mindenképp tedd fel már csak a biztonság miatt is, aztán ha nem jó még mindig vissza lehet térni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Balzak83
senior tag
válasz ToniSoprano #37306 üzenetére
Én azért cseréltem le i-re anno, mert a fényerőt sosem sikerült belőni a kért értékre, mindig aláhúzta automatán, hiába állítottam rá csúszkával. Nagyon idegesített, de i-vel már rendben volt. Még itt rá is kérdeztem, hogy másnál is ez van-e, de nem emlékszem, hogy valaki panaszkodott volna ilyesmire, szóval lehet, hogy egyedi eset volt.
-
dewill79
tag
válasz ToniSoprano #37309 üzenetére
Nálam V20f sem melegszik, teszi a dolgát, igaz a biztonsági szint csak 08.01, de teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
Roland861010
addikt
Soha nem kapjuk már meg a 7.0-át vagy a 7.1.1-et?
-
hard74
senior tag
válasz Roland861010 #37311 üzenetére
7.0 lesz az, és februártól hamarabb meglepne. Szerintem.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
jakec
tag
2 napja büszke, elégedett tulajdonosa vagyok a készüléknek. (kopogjam le egyenlőre)
Amit megszeretnék oldani(egyenlőre root nélkül, mivel ahogy látom Marsmallowra nincs root):1. Az értesítő led úgy villogjon ahogy én szeretném(nem értem miért nem engedi az LG gyári szoftvere, hogy mi állitsuk a kedvünk szerint)- LIGHT MANAGER?
2. A bejövő hivásoknál és sms-nél villanjon a blitz.KÖszi előre is
[ Szerkesztve ]
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
Nikaré
őstag
Leírom legfrissebb tapasztalatomat.
LG Váci út szerviz nálam ismét maximálisan teljesített.
Tegnap beestem délután azzal a problémámmal, hogy 3,5-4 óra alatt tölti az akkut a töltő.
A srác bemérte az akkut a töltőt és a kábelt.
Kaptam egy új akksit és egy új kábelt.
(garanciális még, ha nem lett volna az akkor megveszem, de szerintem így nagyon korrekt volt !!! )
Egy kekeckedő szó vagy odadobott megjegyzés sem volt ami arra utalt volna hogy én vagyok a hülye.
Mert nem tudok mást mondani, vigyázok nagyon a dolgaimra, ez által a telefon és tartozékai is nálam megbecsült eszközök.
Jól esett ez a gördülékeny szakmai, sallang mentes és gyors ügyintézés.
Ja és mindez 10 percen belül megtörtént!LG Váci úti szerviz THX
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Az mire utalhat,ha mostanában naponta párszor 'lefagy' a telefon?Az a hibajelenség,hogy a képrenyő kimerevedik,ilyenkor 3-5 másodpercig nem érzékel semmit.Aztán igen,csak idegesítő.jellemzően netezés közben (spotify,böngészés,viber) csinálja.Remélem csak valami szoftveres bug,nem pedig valami komolyabb hiba.
-
Simi37
őstag
Valahol meg tudom nézni, hogy mikori gyártású anélkül, hogy szétszedném?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Troy.
addikt
Tudnátok adni egy listát, hogy mely gyári programok tilthatóak?
.
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
A WCD-100 toltopad miert nem tolti a G4-t?
Ehhez a fekete a jo toltopad a wcd-110?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Gábor-KJ #37334 üzenetére
Ok - elolvastam az osszefoglalot...
Tehat veszek egy gyari quick circle wireless charge tokot es akkor menni fog a wcd-100 toltovel is - ugye?
Nincs difi a WCD100 es 110 kozott - amugy?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
jakec
tag
V20d rom van jelenleg.
Akkuidő gyatra 2.5 óra. Ennyit ment a leváltott NEXUS 4 is 4 éves gyári akkuval.
Mit ajánlotok? Ha visszarakom a 5.1 androidot, ott lehet CPU profilokat állitani? Lehet kernelt cserélgetni? Eléggé hozza vagyok szokva a monyoláshoz, ezért bármit ajánlhattok.
A két kopp vagy a fülhoz rakásos hivásfogadás nem meriti jobban az akksit?
Köszi előre isNincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
ToniSoprano
addikt
Elsőkörben
1.Beállítások ->Fiókok és szinkronizálás menüről készíts egy print screent, ami nem feltétlen kell hogy szinkronizáljon kapcsold ki. A legtöbb gyárilag veállított felesleges szinkronizálás a google fiókban van 7-8 alkalmazás pl. chrome, diák dokumentumok stb. ezek szinkironizálását ki lehet kapcsolni.
2. Beállítáok - Biztonsági mentés és visszaállítás -> Biztonsági mentés adatokról kikapcsolás, ez inkább manuálisan kapcsold be hetente ha töltőn van a kütyü.
3. A hidden menüben valami gyári folyamatos naplózást kikapcsolni, a hidden menüt hogy lehet elérni keress rá a fórumon több helyen le van írva. Egyszer kell megcsinálni.
4. Ha nem használnak meg lehet próbálni 5.1-et visszatenni. Nekem az van fenn kb 3-4 hónapja nem indítottam újra, elég megbízható az akkuidő.
-
jakec
tag
válasz ToniSoprano #37337 üzenetére
Köszönöm a részletes érthető leírást!
knock knock merítheti vagy a fülhöz emelőshivásfogadás?Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
törölt tag
válasz stefanbeer #36720 üzenetére
Tudsz linket küldeni, hogyan lehet a kernel auditorban finomhangolni a füles beállításokat?
2 Kernel auditor amelyben a füles hangerőt tudod növelni.(ez nem csak növeli hanem a gyári kompresszorozzot beteg szabályozást is kiiktatja)
-
jakec
tag
-
jakec
tag
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
bghistvan
senior tag
válasz bghistvan #37333 üzenetére
Szóval úgy néz ki a kábel volt a ludas(remélem tényleg csak az),kaptam egy másikat.
Viszont amit megmosolyogtam ,az a "felhívás" volt hogy ezeket a telefonokat amúgyis 5-6 órát kell tölteni
Tehát ez kicsit vicces volt,mint a karcos kameralencse cseréje 14pénz lett "volna" gariban -
Haugland
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy nem kapható valahol zafírból készült üveg a kamera lencse elé?
Ha ésszerű ára lenne, elgondolkodnék, hogy beruházok rá...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ToniSoprano #37345 üzenetére
G2-nél és G3-nál hidden menüben ki lehetett kapcsolni, itt nincs benne ilyen opció?
https://gamergep.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest