- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
sziasztok !
A lassitott video marha jópofa.....de hogy tudom megoldani hogy PC-re felmásolva a videót...ott is lehessen lassitva nézni ? PC-re kell valami program....vagy csak telon lehet megnézni lassitva ? :/
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
nünüke1975
aktív tag
Ha a kamera automatárol át van váltva kézire és mondjuk állítok az iso értéken akkor a többi beálítás az automata értéken marad?
-
-
zombinyul
addikt
válasz DomToretto #25904 üzenetére
Az az érdekes, hogy mióta ez a gyors merülés elkezdődött, nekem is tele van törésekkel az akku stat grafikonja. Előtte franc tudja mióta nem is láttam ilyet...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Roland861010
addikt
Estét!
Root nélkül lehetséges TWRP-t telepíteni ? Ha nem akkor 6.0-ás rootról van már hír bl nyitás nélkül ?
-
Bear
aktív tag
válasz DomToretto #25904 üzenetére
Amikor kijött a 6.0 azonnal frissítettem rá, és nem volt vele gondom eddig. Ma egyébként jó, reggel óta 81%-ig merült, igaz nem sok beszéddel és képernyővel (15 perc / 10 perc) folyamatos wifi szinkronnal.
-
nünüke1975
aktív tag
Ha a kamera automatárol át van váltva kézire és mondjuk állítok az iso értéken akkor a többi beálítás. az automata értéken marad? Privátba kérek választ köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
DomToretto
tag
-
Mikemend
senior tag
Már megint valami nem százas a guglinál vagy az LG-nél. Egyszerűen az AirDrive ismét nem tud belépni és ami fura: létrehoztam LG fiókot és az is azt mondja (aktiválás után!), hogy invalid vagy ellenőrizzem a hálózatot (PC-n!). Tehát LG fiókkal sem tudok kapcsolódni fájlszinten wifin át AirDrive-val. Úgyhogy nekem több, mint gyanús, hogy megint valamit fejlesztenek.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz toto0569 #25912 üzenetére
Kicsit javult a helyzet. 6 és negyed óra készenlét, 2 óra kijelző, kb. 20 perc hívás, 2 óra PowerAmp, és 47%. Nem jelentős a javulás, de azért van. Bár gyaníthatóan a helyadatok mentésének a kikapcsolása dobott rajta, mert azt ma kapcsoltam ki (a HR visszakapcsolhatta).
-
tirszin
senior tag
válasz nünüke1975 #25909 üzenetére
Nekem úgy tűnik, ha a kamerát kézire váltod, minden manual lesz.
A félautomata módot még nem sikerült megtalálnom.
Én is úgy szeretném használni, hogy beállítok egy fix ISO-t és az expo korrekció mértékében válasszon hozzá expozíciós időt. (A blendével ugyebár nem tudunk játszani, az fix 1.8)Ma kaptam meg a telefont, még nincs sok tapasztalatom vele.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
zombinyul
addikt
válasz toto0569 #25914 üzenetére
Várok, mert egy héttel ezelőtt másfélszer, gyakran kb. 2-szer jobban birta az akksi. Jelentős romlás állt be egyik napról a másikra. Mióta a szervizből visszakaptam, nagyon elégedett voltam vele, bár mostanság se haragudhatok a cuccra, mert borzasztó sok telefont érint a bibi.
-
Mikemend
senior tag
válasz tirszin #25915 üzenetére
Ilyenről nem tudok, ugyanis vagy auto vagy manual mód van. Az AE-L móddal tudsz trükközni: ha az ki van kapcsolva, akkor fényerőt módosíthatsz, de ha ekkor ISO vagy záridőt választasz, visszakapcsol. Viszont ISO-hoz nem fog záridőt igazítani. De a trükk egyszerű: minél alacsonyabb ISO-hoz még kitartható záridőt kell választani. 1/8-nál nagyobb záridőnél vagy állvány kell vagy magasabb ISO. Ennyi a trükk
-
Mikemend
senior tag
válasz nünüke1975 #25917 üzenetére
Nem, nem ott, hanem megjegyzik a korábbi manual beállításokat De az AE-L ki és bekapcsolásával automatikusan állít.
-
smidipeti1
tag
Frissítettem Czeh Telekom 20G-re.Kb 2 hete Max. 2,5 óra SOT jön össze változatlan felhasználással, ez előtte mindig 4 óra felett járt.. Remélem jobb akkuidőt produkál az új rommal. Simán frissítettem LG Up - al
-
GEIL
addikt
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
kp78
addikt
válasz Viktor0610 #25922 üzenetére
Inkább töltöm naponta
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #25913 üzenetére
Tegnap nekem is hasonlo volt, ma meg eleg szeles ez a tores. Es kikapcsolva nem volt.
Jol lathato, ahol a laza lejtes van, abban az idoszakban nem hasznaltam a telefont. Android rendszer 2. helyen van 18% hasznalattal..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Roland861010 #25906 üzenetére
Rosszul teszed fel a kérdést.
6.0 esetén eleve TWRP kell a roothoz. A helyes sorrend:
1. Bootloadert kinyit
2. TWRP felrak
3. Autoroot kernel flashelése TWRP-vel -
Mikemend
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz killzone1987 #25926 üzenetére
Ezeket a randa extra kapacitású akkukat sosem értettem.
Inkább vennék (ahogy tettem is) egy külső akkut, amit -ha kell- használok.Xiaomi 13T
-
Quqesz
nagyúr
válasz killzone1987 #25926 üzenetére
Mr.Féltégla.....pfujj,inkább 5e és veszek egy másik akkut, hogy cserélhessem......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Elköszönök tőletek, eladtam a telót. Köszönöm a segítséget azoknak, akik a kérdéseimre választ adtak.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
SybenX
őstag
Úgy néz ki nálam megoldódott az android rendszer miatti gyors merülés.Töröltem a google alkalmazás frissítéseit és helyreállt a telefon.
-
vhunor
őstag
válasz Stauffenberg #25899 üzenetére
Az a baj, hogy szanaszét van régiókódozva a készülékbázis, amit a semmirekellő mobilszolgáltatók önkényes kapuőri szerepe tovább tetéz. Május 5-e van és nekem a januári biztonsági szintnél újabb még nem jött a magyar T-Mobilos G4-emre (Bridge-en keresztül sem). Feldughatom magamnak az LG szorgosságát, ha a terítésen elbukik az egész. Ez egyébként az egész Android ökoszisztémára érvényes.
-
vhunor
őstag
válasz Weeman1 #25942 üzenetére
Igen, ez most az androidos szemlélet, ami attól hogy van, még egyáltalán nem helyes. Alig várom egyébként, hogy legyen néhány rendes malware, ami a Google nem létező biztonsági stratégiájának teljes csődjét kihasználva megszopat néhány tíz- vagy százmillió embert, mert egyébként nem lesz érdemi változás a gyártók és a mobilszolgáltatók részéről. Az elejét teljesen elbaszó Google most már hiába emberkedik egyedül, a biztonsági frissítések terítése még az Android főverziókénál is siralmasabb, pedig azt nehéz alulmúlni.
-
Busterftw
veterán
válasz Viktor0610 #25928 üzenetére
Én azt nem értem, hogy más tech cégek miért nem jönnek ki jobb(nagyobb) akkuval.
Emlékszem régen Samsung s2 meg motorolákhoz volt pl 1800-as akku de 1 éven belül már volt neten 2500-ös hozzá.
Tuti hogy ekkora méretben tudnának pakolni bele 3500-4k. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz vhunor #25937 üzenetére
"Az a baj, hogy szanaszét van régiókódozva a készülékbázis"
Ami nem mindig véletlen, hiszen ez hatással lehet arra is, hogy milyen konfigurációval ketyeg egy ROM. Most nem a Beállítások menüből elérhető kapcsolókra gondolok, hanem a rejtett/szerviz menüből elérhetőkre (pl: Fast Dormacy és VoLTE). Ezek hatással lehetnek a rendszer stabilitására és a fogyasztásra is.
"amit a semmirekellő mobilszolgáltatók önkényes kapuőri szerepe tovább tetéz."
1.) Tedd fel manuálisan.
2.) Válts szolgáltatófüggetlen készülékre (lehetőleg Nexusra).Köztudott, hogy a szolgáltatók szeretik magasról letojni a frissítéseket, kapacitásuk sem igazán van rá (hogy melyik következik melyikből, az tipikus tyúk vagy tojás esete). Egyébként a V10d-ig a Telekom is szépen szórta a frissítéseket, aztán leállt hónapokra és csak a V20d volt a követező, de addig a Telenor és a Vodafone is adott ki frissítéseket, ők sokkal korrektebbül álltak hozzá.
Ha ragaszkodsz a szolgáltatói készülékekhez és a folyamatos frissítésekhez, akkor meg iPhone-t kell venni.
"Alig várom egyébként, hogy legyen néhány rendes malware, ami a Google nem létező biztonsági stratégiájának teljes csődjét kihasználva megszopat néhány tíz- vagy százmillió embert"
Ne keverd össze a szerepeket. A Google kiadja a biztonsági frissítéseket, amiket továbbra is a gyártóknak kell leküldeni a készülékekre. Verd az asztalt a gyártóknál. Vagy válts Nexusra (nem véletlenül ajánlom ennyit, nekem is volt és lehet a G4 után megint az lesz).
-
blt.62
őstag
A naptárnál belehet állítani,hogy mutassa a hónapot és alatta a bejegyzéseket? Mert hónap nézetben csak nagyon piciben lehet látni egy kis részt vagy csak fekete pöttyöt rak ki.
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs