- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Aryon87
félisten
válasz #13110016 #25542 üzenetére
Nalam is a weather&clock van.
Facebook vagy viber nala sose fogyaszt, mindig 10% alatt vannak, ritkan mennek feljebb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bezo076
tag
Srácok!Valaki belinkelné azt az lguppot ami az összefoglalóban volt(már nem elérhető)?Párat leszedtem de mindíg errort ír ki amikor romot raknék fel a telóra!Köszönöm!
-
ssj81
aktív tag
Srácok merjek ilyen telot venni fél év garival?
Tartok ettől a bootloop hibától...[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
törölt tag
válasz DomToretto #25556 üzenetére
-
DomToretto
tag
válasz #86973952 #25558 üzenetére
Köszi a linket.
Ezt már láttam. az enyém SN-je 510-el kezdődik, akkor én nyugodtan hátradőlhetek?
Mert hivatalos infót még sehol sem láttam arról, hogy milyen dátumig fordulhatnak elő hibás készülékek. (tegnap egy kollégám fiának jött elő ez a probléma, a telója SN-je 508-al kezdődik...) -
Aryon87
félisten
válasz DomToretto #25559 üzenetére
Hivatalos infót nem is fogsz találni. az 5xx verziósok 90%-át érintette eddig, még van 1-2 kivétel. a 6xx verziósokról még nincs infó, majd 1 év múlva fog kiderülni hogy azokat is érinti-e. Enyém 602-es (más ügyben cserélték az alaplapot).. Karácsony környékén már sűrűbben fogom mentegetni az adatokat....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz DomToretto #25559 üzenetére
-
DomToretto
tag
válasz Aryon87 #25560 üzenetére
Értem. És a doboz alján lévő MEZ........(1.1)BL azonosító sem adhat okot bizakodásra? (mármint ha az 1.1 jelen esetben a HW revíziót jelöli, akkor ez lehetne mondjuk egy "javított" kiadás ahol a probléma ki van küszöbölve?)
Bár valószínűleg erről sincs senkinek hivatalos infója, hogy miben különbözik az 1.0 és az 1.1.
-
Aryon87
félisten
válasz DomToretto #25562 üzenetére
Nem tudom. Ha jól sejtem mindannyiunknak így van a doboz alján, így ez sztem nem függ tőle.
Sajna azt se tudjuk mi a fő kiváltó ok(?), ha lehet így nevezni, csak annyit tudunk hogy valami forrasztási hiba.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Reinkz
senior tag
válasz DomToretto #25562 üzenetére
a doboz alján 1.1 van, nyisd ki és szélén meg 1.0 szóval erről sem tudunk kb semmit.
[ Szerkesztve ]
-
DomToretto
tag
válasz Reinkz #25565 üzenetére
Én nézegettem ezeket a dobozon lévő számokat.
Amennyiben beírod őket google-ba akkor kb ilyen eredmények jönnek:MAY....... ->PARTS FOR CELL PHONE (telefon tartozékok)
MHR..... ->ASSY CASE-REAR (hátlap)
MEZ..... -> valószínűleg ez a szám vonatkozik magára a telefonkészülékre -
Aryon87
félisten
válasz Peter.70 #25567 üzenetére
belépsz az app-ba. jobb felső sarok 3 pötty-widget beállítások-szövegszín.
a háttér meg gugliról leszedett háttérkép[ Szerkesztve ]
-
Balus
tag
Hogy ne csak rémhírterjesztés legyen...
Nekem 505 kezdetű a g4em és nem bootloopos. (eddig) -
E2E4
aktív tag
Kedves fórumtársak!
Bőr hátlapos, részletes, bár rögtönzött közvélemény kutatást tartok, G4 vásárlás előtt, (trerv szerint mobilkereskedes.hu) természetesen az összes „bőr” hozzászólás releváns részének átolvasása után. (Ami eddig 942 db volt.) Aki kedvet érez rá, kérem, válaszoljon:
1. Honnan lett vásárolva? (Szolgáltató, web shop, GSM bolt, stb.)
2. Mikori gyártású a telefon? (Lsd. S/N első három számjegye)
3. Mikortól kezdte el használni? (Amikor kézhez kapta.)
4. Mennyi ideig, milyen körülmények között és milyen intenzíven lett használva a bőr hátlap?
5. Milyen színű a bőr hátlap?
6. Milyen színű műanyag hátlapot kapott a csomagban? (A dual SIM-eseket ez a kérdés nem érinti, mivel ők nem kaptak műanyag hátlapot is.)
7. Mennyire kopott meg a bőr hátlap?
8. Ha valaki „mókolt” a bőr hátlap belső oldalára az NFC mellé QI töltést is, (matrica) az megfelelően működik huzamosabb használat után is? Ez esetben milyen típusú QI töltőt használ? (A dual SIM-eseket ez a kérdés nem érinti, mivel azon készüléknél, ez nem lehetséges, a 2. SIM kártya helye miatt.)Tisztában vagyok azzal, hogy a bőr - anyagából fakadóan - „a használat során begyűjt némi használati nyomot és pont ettől lesz szép.” Azonban kezdetben volt a barna színnel probléma, ezért kérdezem a felhasználókat. (Bár a fórumon olvasható, a hazai LG szervizben adott (nem hivatalos) álláspont szerint úgy tűnik, ezt soha nem is orvosolták, hanem cserélik, ha probléma van. Kár, hogy Ken Hong ezt máshogy publikálta. )
Egyébként egy szűccsel készíttetett, övre fűzhető bőrtokban hordanám az LG G4-et. (Tehát még véletlenül sem szűk nadrágzsebben.) A barna és a fekete szín között vacillálok, azonban a kettő még textúrájában és talán még vastagságában is különbözik.
Köszönöm azoknak, akik válaszolnak.
Bízom benne, hogy a G4 topikban a G4-el kapcsolatos kérdések nem számítanak off topiknak, úgy, ahogyan eddig sem számítottak annak. Ha igen, természetesen átviszem a „G4-csúcstalálkozó (LG G4 OFF topik)”-ba.
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Quqesz
nagyúr
1.mobilkereskedes.hu
2.507...
3.2015.11.09.
4. soha nem volt tokban
5. barna volt, de nem használtam, mert vettem egy vöröset 2 hétre rá és azóta az van fent(addig műanyag hátlap
6. arany
7. két sarkán oldalról kicsit(hordás: nadrágzseb,kabátzseb)
8. NemVikooo,toto
Mai nyerőszámaink: 505,507,508 . BINGÓ!!!!![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, a Smart Bulletinbe be lehet állítani nem LG-s alkalmazást? V20d
-
Aryon87
félisten
1. Telenor
2. Elso az 505 volt az uj 602 (nem bootloop hiba miatt)
3. 2015.07.15 vasarlas
4.-5.-7. Barna hatlap novemberig volt. Csere barnara, eladva. Feketet vettem, most is megvan, kap kulso behatast boven, emiatt 4 sarok kopik latvanyosan. Sokaig tok nelkul volt, most tokban van.
6. Arany/pezsgo
8. -[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Szia!
Eredetileg 505-ös a telefonom, a Telenornál vettem tavaly júliusban. Barna hátlapos, ezüst joganyagot adtak mellé. Több hónapig használtam a barna bőrt vékony szilikon tokban, tökéletesen kopásmentes a mai napig (másnak még tokban is kopott, pláne ezek a legelső szériásak).
Utólag vettem egy feketét, azt vagy októberben, vagy novemberben, már nem emlékszem pontosan, azt csak tok nélkül használtam (szűkebb farmerzseb), 2-3 hónap után elkezdtek a sarkai kopni.
Tapintásra hatalmas a különbség, a fekete hátlap pedig (a híresztelésekkel ellentétben) ugyanúgy kopik, csak kevésbé látszik meg rajta.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Tutu7030
veterán
1.mobilkereskedes.hu
2.506...
3.2015.07.31.
4. 1 percig volt rajta a bőr hátlap (azóta is a dobozában figyel)
5. barna volt, de nem használtam. Szürke, gyári QC tokot vettem hozzá, azóta is az van rajta.
6. szürke
7. -
8. -LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Reinkz
senior tag
1, partnero
2, 512
3, 2016 januar
4, amiota meg van nem latott tokot, farmerzseb+kabatzseb
5, barna
6, pezsgőszinu? Elvileg arany de szerintem kicsit sem az sajnos.
7, minda 4saroka fekete mar de kb 1,5-2honap utan az lett igy en lassan majd elballagok a szervizbe. En korainak tartom hogy ilyen hamar megkopott.[ Szerkesztve ]
-
szaszaboy0
tag
Azért na. Délután 5-kor vettem le töltőről 20 perc zene meg 2 üzenet Messenger és 10-kor 78% az akksi.
Üdv Szabi
-
GEIL
addikt
válasz szaszaboy0 #25590 üzenetére
Nemlehet kapni bele "6.000 mA"-es akksit ??? ...az kb reális merülést tolna...de ez így nekem sem valami fényes.....esküszöm az F6 jobban bírta...pedig attól sem estem hanyatt.
Reggel 7:00 kor vettem le töltőről.....minden kikapxcsolva...adatkapcsolat...wifi...minden OFF.......automata fényerőn használom.....7:30 kor wc-n 1 perc facebook meg 5 perc messenger...időjárás frissités manuálisan...97%-ra lecuppant......10:00 kor 93%....csak adatkapcsolat ment addig...semmit nem szinkronizálok.....lőttem HDR fotókat autó modban kb 25-öt....85%......ebéd előtt 15-20 perc Mortal Kombat X...67%....messenger 20 perc 62%.......stb stb....32%-ra lenyomta 21:30-ra......ez nekem harmatos.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
válasz szaszaboy0 #25590 üzenetére
Nekem a 78%-ot kb 1.5 ora alatt eri el
Igaz nalam kb 4x annyi miden megy akkorGeil, pedig az igencsak jo. Vajon mennyi SOT van abban?
Nekem ma 13 oraja megy, 2ora 20perc SOT van es 41%.
Arrol nem beszelve hogy az akkudiagram megint kismillio toressel diszeleg. Es a telefon nem volt ujraindulva 1x sem.Munkaidoben a 3ora kijelzoido atlag megvan a mobilnet miatt, aminazeet egesz jo nekem. Otthon szabadnapon ez 4.5-5.5 ora.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
A 2. G4-et nyúzom. Valamit nagyon elqúrtok. Vagy az Androidhoz nincs érzéketek, és nem értetek hozzá, vagy össze-vissza telepítgettek mindent.
Az első G4 tavaly júliusi volt. Napi 1-2 óra hanghívás, egész nap mobilnet, WiFi, navi, zene, BT. Sosem volt gondom az aksival. Januárban jött egy EUR régiós, amiben új az aksi, és ez még jobban bírja, hasonló felhasználás mellett.Áruljátok már el nekem, hogy a pöcsbe lehet, hogy nekem 2-ből 2 jó, nálatok meg 1-ből 1 xar?
Nem tudom mi lehet azoknál, akiknek merül mint a titanic, de 99,9% hogy júzer error.
Ha ezeket az állítólag katasztrófális üzemidővel rendelkező példányokat kölcsön kapnám, 99%-ban u.a. az üzemidőt hoznák, mint az enyém. Ebben biztos vagyok.Egyébként ez volt az összes topikban eddig ahol megfordultam. S2, S4, HTC One, G2, Note 4 topikokban is.
Aki értette az Androidot, annak szárnyalt, aki pedig nem, annak merült, és köpködte az üzemidőt.Egyébként már nagyon unalmas.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GEIL
addikt
"facebook...facebook lite...messenger.....viber.....mytelenor és az MKX van csak telepitve és tettem fel egy sima karbonmintás hátteret.....semmi szinkronizázáls nincsen bekapcsolva.....adatkapcsolattal ritkán nézek bármit is...csak facebook lite-ot és messngert használom azon...amugy mindenhol wifi-re csatizok....GPS-t nem használok rajta.........fényerősség az automatán van........volt pár androdods telóm (LG L7 II....LG F6...stb)....és tudtam használni őket....de lehethogy ennél csak bebeszélem magamnak hogy ez tul gyorsan merül...nagy kijelző és kint feltolja fényerőt ez tény.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
zombinyul
addikt
Nekem tényleg akksi baj volt, mert szervíz előtt fele / negyede így nem bírta mint most (régebben napi 2x-3x töltöttem, most napi egyszer, kb. dupla SoT értékkel). Mióta visszakaptam, ha valamivel, hát az akksival borzasztóan elégedett vagyok, pedig egy az egybe ugyanúgy használom mint a régi akksival.
Van max 10 alkalmazás telepítve, viszont tény, hogy hülye vagyok az Androidhoz. Még mindig bennem van a több éves WP/ iOS használat nyoma. Épp ezért meglepő, hogy magával a rendszerrel, és annak stabilitásával mennyire elégedett vagyok.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
GEIL
addikt
Ami biztos...hogy a kamera az 'qúúrvajó'.....full amatőr vagyok...de ezzel olyanokat lehet lőni hogy csak a számat tátom. végre kinagyitva is részletgazdagok a képek....lézeres autofokusz is pazar....le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Amugy en is a rossz uzemido miatt vittem be, meg a kijelzobeeges es forrosodas mint fo problema.
Mindent csereltek szo nelkul, es meg is lett a jutalma, mert jobban birja, csak neha vannak gyengebb napjai.
Viber, messenger, facebook, poweramp, chrome + kamera amik allandoan hasznalva vannak, ezen kivul instagram, tumblr, Grepolis app, Aliexpress es skype ami ritkabban megy.
Helyadatok akkukimelon, szinkron allando, wifi es mobilnet folyamatosan aktiv.
Hasznalom rendesen. Es igy is jol birja.
Szerviz elott fele ertekeket birta csak.Szal lehet jobban jarsz ha beviszed es mondod hogy szar az uzemidod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest