- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz Aryon87 #20299 üzenetére
nincs bajom a gyalulással.
de ha annál bonyolultabb a muvelet, hogy a romot berakom a teló háttértár gyökerébe es onnan telepíti akkor inkább nem piszkalom[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Aryon87
félisten
Lenne egy apro kerdes, ugyanis ezen a teren meg zoldfulu vagyok.
Ha sikerul, akkor vasarnap sikerul beujitani egy Tone infinimre Toto kollega altal, igy ez lenn az elso BT-s eszkozom.
A BT kapcsolat mennyire huzza az akksit, valamint ha nincs hasznalva fules, akkor erdemes lekapcsolni a BT kapcsolatot, vagy maradhat nyugodtan?Fornettisuli, PC kell hozza, es kb 20 perc turelem.
Gepre le kell szedni a driverekt es a kdz-t, majd elvegezni a muveletet, ami 2-3 kattintas, es hagyni, hogy a tobbit a program elvegezze
Azert mondom olvasd at az osszefoglaloban az erre vonatkozo leirast. Baromi egyszeru[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bajaki
őstag
válasz zombinyul #20300 üzenetére
Alapvetően nem akartam váltani, jól megvoltunk az i6-tal - igaz nem volt nálam régóta (ahogy mostanában semmi sincs , de talán majd most). Unokatesóm akart mindenképpen i6-ot, de nem találtunk normális áron, így megkapta az enyémet. Gondolkoztam a 64-es, vagy 128-cas 6-on, de G4 lett végül.
király telefon az i6, de azért funkcionalitásban elmarad a egy ilyen kaliberű androidos telefontól az iOS, lássuk be. No meg drágább, nem kicsit. Nekem 16GB-os volt, nagyjából elfértem rajta. Volt még 6-7 giga szabad helyem még úgy is, hogy fent volt minden program amit rendszeresen használok. Mondjuk azt a 6-7 gigát gyorsan el lehet tüntetni ha az ember elkezd videózni/fotózni. itt nem lesz ilyen gondom, ment is egy 64GB-os kártya a telefonba."Üdv. itt köztünk, használd a motyót egészséggel!"
Köszi, reméljük minden rendben lesz![ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
Valaki esetleg nem akar éppen most venni egy igazi bugyikék Quick Circle tokot? Ok, gondolom nem... De ha mégis akarnál egyet asszonynak, lányodnak, magadnak... Gondolj rám.
Ez a QI töltős fajta, és hát őő izé... bontatlan. Merthogy mint utóbb kiderült nem csak a szürkének van ötven árnyalata, hanem a kének is. És már értem miért nem volt kép róla az Ebayen...
Amúgy tök eredeti, meg használatlan, meg minden. Csak hát a szine...
Nekem fekete kéne. Vagy szürke Szóval ha pont ilyen kéket keresenél, akkor egy feketéért vagy szürkéért elcserélném.
Azonnal.
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
bajaki
őstag
válasz WinstonWolf #20304 üzenetére
Mennyiért mennek ebay-en ezek a tokok egyébként? Miből lehet megmondani, hogy eredeti-e az adott tok? Tudsz adni esetleg linket feketéhez?
-
WinstonWolf
senior tag
válasz bajaki #20305 üzenetére
Hát most épp pont csak szürkét találtam, de a legegyszerűbb, hogy a csomagoláson van egy hologrammos matrica, ami az eredetiségét igazolja...
De az a baj, hogy fényképezni bármit le lehet, csomagba meg bármi jöhet, olyan igazi zsákbamacsek... Nekem szerencsém volt. Eredeti tuti... De a szine...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
senior tag
válasz Aryon87 #20302 üzenetére
én is tulaja vagyok egy tone infimnek.
a madzagot leszámítva tökéletesen megvagyok vele elégedve.
nem zabálja annyira az akksit, de ha zenehallgatáson van a hangsúly, kb 1 óra alatt veszít a telefon durván 5%-ot csak ezzel.ki szoktam kapcsolni a bluetooth-ot ha nem megy, ha a kezemben van a telefon.
ha zenélésre használnád, olvass vissza a hozzászólásaim között.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
bostone
addikt
válasz Stauffenberg #20244 üzenetére
A szoftverfrissítések kihagyásához mellékelt sablonbaromságok egyikét hangoztatják jelen esetben. Alighanem szelfi készítés közben is ez duruzsol a homlokuk mögött. Ettől dudorodik a kép.
-
Aryon87
félisten
válasz geryboro #20307 üzenetére
Koszonom sz infokat. A bigyusz kabelevel nem hiszem hogy bajom lesz, ellenben konnyebb lesz vezetek nelkul. Idegesit a hagyomanyos, hogy allandoan tekeredik, bogozodik, es barmikor beakadhat barmibe. Igaz multkor az mentette meg a csunya esestol a telot.
Mi a gondod a kabel reszevel?
Siman csak zenehallgatasra hasznalnam, nincs zenei igenyem.
Valamilyen modon jelzi a fules hogy toltore kene tenni?Inkabb offba tettem, mert nem a telorol szol
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SharpSA
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz killzone1987 #20313 üzenetére
vannak olcsóbbért is ilyenek
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
killzone1987
senior tag
válasz fornettisuti #20314 üzenetére
Hol?
-
Quqesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zack
nagyúr
válasz bajaki #20298 üzenetére
"Erre vonatkozóan egyébként mi a hivatalos összeállítás? Mik a kombinációk? Más is kapott fekete bőrhöz arany gombos telefont?"
Arany gombos? Nekem az ázsiai is szürke fém színű volt, és a mostani EU-s is.
(#20317) Quqesz
Megkockáztatom, hogy az S6 jobb képeket csinál.
G5 és az S7 sajnos bukásra van ítélve. G5 árazását tekintve S7 szint közelében lesz.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fornettisuti
veterán
válasz killzone1987 #20315 üzenetére
ebay. régebben linkelte is vki
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Felvetettem már itt egyszer a problémámat, de akkor nem sokan reagáltak rá, így megpróbálom ismét, hátha tud valaki segíteni.
Egy olyan gondom lenne, hogy mióta frissítettem 6.0-ra (V20d), azóta lezárt képernyőnél nem hajlandó automatikusan csatlakozni a wifi-hez.
5.1-nél ahogy bekapcsoltam a wifi-t, 1-2 másodperc és már csatlakozott is. Most ha bekapcsolom eltelik 1-2 másodperc, majd egy felugró ablakban megjelennek az elérhető wifi hálózatok, eltelik 2-3 másodperc (olyan, mintha valami ellenőrzést végezne) és csak ezután csatlakozik. Ha a wifi bekapcsolása után rögtön lezárom a képernyőt, akkor nem csatlakozik fel, csak akkor, amikor ismét feloldom a képernyőt.
A wifi beállításoknál a "maradjon a wifi bekapcsolva alvó módban" igen-re van állítva és az optimalizálások mellőzésénél is bepipáltam a wifi-t, de egyik sem oldotta meg a problémámat.
Áttúrtam már az egész beállítások menüt, hátha valami speciális beállítás miatt van ez, de nem tudok rájönni az okára.
A wifi router-en nem állítottam semmit, nem hiszem, hogy azzal lenne probléma, hisz 5.1-en még semmi ilyen gondom nem volt. Más wifi-vel még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Egyébként LG Bridge-vel frissítettem, volt utána factory reset is és mindent tiszta telepítéssel tettem fel. Nincs is egyéb problémám vele, minden villámgyors, működik, ahogy kell. Sőt, nekem még az aksiidővel sincs gondom, simán hozza a 4-5 óra körüli SOT-ot.Találkozott már valaki ilyen problémával?
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Tegnap sikerült meggyőződnöm a Spigen márka hasznosságáról (Slim Armor)
Rohanás a közelgő hétvége miatt a "gyárból" ,ami ezerrel kapkodással jár
Kabátom zsebéből, a gyémántkeménységű járólapra vagy 1 méterről kiesett a kis édes
Olyan szépen elkezdett pattogni, hogy a szívem is belassult a látványba.
De hál' istennek........ a Spigen minőség -
senior tag
válasz Aryon87 #20309 üzenetére
vékony a vezeték, óvatosan kell vele bánni.
a hecceten van led indikátor, ami színesen értesít minden felől, bár amikor a nyakadban van, éppen nem látod. érdekes kivitelezés.
ez mellett van benne rezgő motor is.
és a telóval komunikál akku téren, a kis bluetooth ikon mellett az állapotsávban mutatja az akku élettartamát.
valamint minden bekapcsoláskor bemongya ingliss léngidzs ribike.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
-
zack
nagyúr
Ez így ebben a formában nem igaz. Az enyém EU-s fém színű gombjai vannak, és gyárilag arany műanyag hátlapos.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Scooter74
őstag
válasz FerNandor #20316 üzenetére
Semmi extra, normál napi használat.
Telefon Viber üzenetek e-mailek.
80% wifi 20% 4G.
Most izzasztom a kicsikét, jelen pillanatban 1 óra 15 perc sot és 80%-n van az akku.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
kagzer
aktív tag
válasz Aryon87 #20302 üzenetére
Szia
Én nem kapcsolom le a a BT kapcsolatot, annyira keveset fogyaszt, hogy elhanyagolható. Nem emiatt kell tölteni...
Ráadásul azonnal kapcsolódik ha bekapcsolom.
A vezetékkel tényleg vigyázni kell mert rohadt gyenge ráadásul egyszer nekem beakadt a csévélő mechanika alá...
Szólni nagyon jól szól, de nem az LG-vel... Annak a DAC-ja nem hozza ki azt, amiért a Harman/Kardon adta a nevét. -
-B-
senior tag
-
FerNandor
őstag
SWS, SRS régió micsoda? Ugyanaz?
Nekem fekete bőr hátlap, arany-bronz műanyaggal és arany-bronz gombokkal
fornettisuti régió vagy szín?
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
bajaki
őstag
Qi/NFC matricához van valakinek bevált eladója Ebay-en, vagy Ali-n?
-
Quqesz
nagyúr
válasz FerNandor #20332 üzenetére
SWS= svájc
-B-
Nekam is így csinája. Bekapcsolom a kijelzőt, wifi bekapcs, pár másodperc után előjön egy kis ablak a wifi lehetőségekkel, majd a szokásoshoz csatlakozik(a caatlakozás gyorsan lepörög), de nem szakad meg ha lazárom a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
DokiBaxxi
őstag
Akkus témához: szerintem tuti valami a 6.0-val nem okés, vagy ahogy Topikgazda Úr írta összeakadhatnak az alkalmazások az engedélyekkel és/vagy a Doze funkcióval. G3-am esetében a következőt tapasztaltam: felraktam a 6.0-t, csodás üzemidőket kaptam pár napig, majd egyszer csak elkezdett eszméletlen módon merülni a telefon, éjszaka -20%, stb. Majd egyszer csak helyreállt
G4: Egy hete kb, hogy felraktam a 6.0-t. Idáig nagyon szép üzemidőket kaptam, pöpec volt minden. Ma éjjel 18%-ot merült, gyanítom, ugyanaz kezdődött el, mint a G3-nál. (Mind a kettő telefon 100%-on volt este, minden futó alkalmazás kinyomva). Szóval én kizárnám, hogy a G4-gyel van valami, itt valami android fronton gáz, szvsz. Egyébként azt hozzáteszem, hogy a G4-re most leszedtem 3 alkalmazást, egy News360-t, egy Box-ot és egy Steam-et, lehet, hogy ezek közül valamelyik kavart be, nem tudom, de a hasonlóság a korábbi esetemmel eléggé észrevehető."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #49 üzenetére
A műanyag hátlappal kissé szappantartó, de szerintem bőrrel nem rossz, elegáns, bár ezek is egyéni megítélés kérdései. Nekem jobban tetszene és karcok szempontjából praktikusabb is lenne mondjuk ha nem is fém de fém hatású matt, "szál-csiszolt" keret. Ezek a zongora fényű műanyagok mindenre kényesek, még a levegőben szálló porra is.
-
Aryon87
félisten
válasz geryboro #20326 üzenetére
Hm, okos kis eszkoz tehet a vezetek a gyengepontja. Bar altalaban minden fulesnek az a nyugje.
KosziKagzer, ha mar jol szol nekem az is boven eleg, nem kell nekem full extra hangzasminoseg, ugyse erzekelnem arra tekintve hogy a hallasom nem tokeletes.
Yamato mostanaban kezdek elerni 3h SOT ertekeket. Azt megfigyeltem hogy ha mondjuk ejjel leveszem toltorol, es ugy hagyom aludni, a doze modnak koszonhetoen 100%-on marad akar 7 orat is, de valahogy utana jobban huzza, es a SOT is jobb, mintha hagynam vegig tolton, es utana egybol mennek meloba. Erdekes jelenseg.
De en is valami szoftveres gondra gondolok, hogy valami optimalizalatlan app huzza az akksit.
De nem is ertem magam mit izgatom magam ezen, regebb nem izgatott. SP ennel rosszabbul teljesitett a maga akksijaval, ott nagyon kellett figyeljek, volt mar nem 1x hogy siman lemerult ido elott.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valakinek kellene DT900 + unbranded fekete Quick Circle, az talál a hirdetéseimnél.
-
jimmedly
senior tag
válasz DokiBaxxi #20337 üzenetére
Tuti hogy az androiddal van gond. Mióta legyalultam a v20-at és visszaálltam a tízesre mintha kicserélték volna a telefont. Ja és mint ahogy korábban írtam is nekem nemcsak a merüléssel voltak problémák, hanem a hangoutssal, az Áruházzal és a youtubbal is. Lazán, könnyedén megfőttek pillanatok alatt. Pedig volt FR frissítés után. Tiszta béta verzió érzésem volt az egésztől.
-
kisdeme85
tag
válasz jimmedly #20345 üzenetére
Megnéztem a telómon van e frissítés,nem talál ( v20b van jelenleg) aztán vettem észre hogy jól rászedtek ezzel,mert ez nem eur verzió (SEA) Nekem hol kellene keresgélnem frissítéseket? Gondolom amiket ti raktok fel,meg ki van linkelve összefoglalóba független verzió az az eu-s telókra való.
-
kisdeme85
tag
válasz neo_xperia #20347 üzenetére
Az,sima H815 nem P T stb. akkor pc-ről elvileg tudom frissíteni? ( win7 x64 van fent)
-
Scooter74
őstag
Skacok a gyári launcher helyett mit javasoltok?
Esetleg Nova?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest