- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
válasz killzone1987 #19650 üzenetére
Privátban küldtem egy linket
-
veterán
válasz killzone1987 #19650 üzenetére
Gravity box-ban már benne van alapban ez. Az sem megy?
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Taci
addikt
-
Aryon87
félisten
Alsó káva keskeny, a felső hízott meg.. G3-nak jó volt, G4-nek az alsó rész hízott, G5-nél megfordul
Remélem élőben azért másképp fog mutatni, mert az idétlen képbeállítás miatt eléggé nem tetszős..
Legyen már holnap..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #19654 üzenetére
Olvastam már valahol, hogy kap ez is másodlagos kijelzőt. Gondolom ha kap, azt felülre teszik, es akkor már nem is lesz olyan vastag az a felső káva. Szemből nagyon tetszik, de a hátlapját még mindig csúnyának tartom.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Taci
addikt
válasz Aryon87 #19654 üzenetére
Azért is raktam be a képet, mert eddig talán ez a legjobb minőségű, ami a G5-ről készült (vagy amit eddig láttunk róla ).
Hátul biztosan ott lesz még a típusjelzés (G5), szóval egészen biztosan (oké, inkább úgy mondom, szerintem) nem ez lesz a boltban kapható telefon kinézete/hátulja.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz #73499136 #19658 üzenetére
Én eddig csak a Google Térképeket próbáltam. P8 Lite, meg valami Xperia volt még a kocsiba, a G4 mire betöltött, már pozícionált is, a Lite várt úgy 10 másodpercet, az Xperia 10 percig csak forgott. Aztan stabilan tartotta a jelet a telefon. Ilyen téren is csak pozitívan tudok róla beszélni, nagyon pozitívan.
-
törölt tag
válasz zombinyul #19660 üzenetére
Ok hát gyűlnek a jó pontok rendesen
racerx: azt hiszem emlékszem is hogy a P6 fórumon váltottunk a navigációról szót, háát tényleg nagyon gyenge.
Én leginkább a fotó teljesítményében csalódtam, lehet hogy a beharangozás volt túlzó talán ezért.
Olvastam már a G4 fotó képességeiről, nektek mi a véleményetek erről? -
zombinyul
addikt
válasz #73499136 #19663 üzenetére
Fotó... Amihez tudom hasonlítani, az a P8, i5s, Lumia 735. Ezeket laposra veri fotózás tekintetében. Nem veletlen van ott a legjobbak közt minden oldal és vélemény szerint. Elképesztő képeket lehet vele lőni automatán ia, de manuálba már nagyon durva.
-
Mikemend
senior tag
Ha már fotózás: azt sajnálom, hogy nem lehet csak egyszerű módban a képernyővel fényképezni, a többi módban pedig csak gombbal. Az Xperia Pro telefonom szoftverében ez külön menüpont volt, aminek hatalmas előnye volt, hogy oda érintettem az ujjam, ahová fókuszálni és lőni akartam, ergo: az a rész lett éles. Vagy amikor végtelenre állítottam a fókuszt (pl. koncerten), akkor ezzel a módszerrel (és egy kézzel) gyorsabban tudtam fotózni, mint gombokkal.
Tudom, vannak alternatív szoftok, csak hogy ez a funkció benne van a gyáriban, csak épp egyedül az egyszerű módban. -
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok!
Adjatok ötleteteket légyszi.!
G4 hez keresek normális szilikon, vagy fém tokot, ami nem kinyitható, nem akkora benne a telefon mint egy tégla és valamennyire designes is. Fekete, vagy sötét szín érdekelne... Amit kaptam hozzá egy Slimarmor abban nagyon nagy a telefon (tudom hogy ütés álló meg az biztos megvédi de mégis...)
Tok meg muszáj, mert van egy 3 éves fiam, és ha egyszer megkaparintja a telt véletlenül... annyi lesz a makulátlan állapotnak :-)Segítsetek :-)
Köszi előre is.
-
törölt tag
40 perce használja valami a GPS-t és nem tudok rájönni mi! Összes futó alkalmazást bezártam de így is mutatja az állapotsáv. GPS statisztika szerint csak a Google szolgáltatások aktív de az is csak "csökkentett". Kikapcsolni nem akarom a GPS-t mert akkor se a térkép, se a távoli zárolás nem működik lopás esetén.
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
Mi ez a sok rinya a G5 miatt? Lemerem fogadni, hogy élőben nagyon is gusztusos és kelendő lesz... Az sem biztos, hogy ilyen lesz de ha mégis, abszolút igényes lesz rendes képeken vagy élőben. Ami valóban felróható neki az az oldalra helyezett hangerő gombok. Elfért volna a touch ID alatt és felett!
-
-
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #19678 üzenetére
Visszakerestem a G4-rol szolo talagatos korszakot. Sajnos Quqsaznek lesz igaza ezzel, a G4-et is mar alaposan bemutattak a kemfotok, 1-2 pici aprosaggal tert el a bemutatasig. A G5 is hasonlokepp lesz. Vegulis kb 13 ora mulva megtudjuk a valosagot.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #19679 üzenetére
A G5-el is ez lesz a helyzet...hiába tudjuk máris hogy fog kinézni 95%-os pontossággal, mégis más érzete/véleménye lesz az embernek a bemutató után vagy egy kézben fogás után!
Akiknek már most nem tetszik pl. a hátlapi gombok hiánya vagy a kamera kialakítás miatt a G5, azoknak biztos nem fog kelleni. Viszont aki picit is elgondolkodik a vételén a mostani képek alapján, azokat egy személyes kipróbálás teljesen meg fogja győzni. -
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #19682 üzenetére
Valtani ugysem fogok, csak '17 osz kornyeken a rablanc miatt ertol foggetlenul meg fogom nezni eloben a G5-t, mar csak az uj kepessegei miatt is.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MartOOn
addikt
válasz #18001664 #19681 üzenetére
Nekem az árával lesz bajom. Van egy határ nálam, £350-nál nem adok többet egy telefonert. Ezert nincs meg V10-em sem. £400 korul jar, remel G5 majd lenyomja az arat.
Amugy jol sejtettem, külső hw-ben lesz a jó DAC meg fejes erősítő, magic sloton keresztul. Tehát még plusz pénz ezert is es gondolom onnantol kezdve tok sem megy ra meg eleg bumszli lesz. Holnap kiderul. Remelem megis csak tévedek.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #19685 üzenetére
G4 is hűségidő előtt lett megvéve, mikor a Telenor bevezette a készülékcserés témát. 7800-at fizettem, de valamit elcseszett az ügyintéző, így a korábbi teló is megmaradt Mellesleg 10ezerért számították volna be azt... Jól jártam, eladtam 20 ezerért
Tűkön ülök komolyan... Legyen már 14 óra[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz 19_OsY_81 #19456 üzenetére
Z-ről tértem át G4-re és a kettő közti különbség (ég és föld) LG javára sok a pozitív! (megéri az árát a G4)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
SlayR
senior tag
Hát én azt kell, hogy mondjam nálam jelenleg az S7 Edge áll nyerésre, sosem gondoltam volna ezt mondom, de így hogy láttam már pár képet amin nem összenyomott az S7 Edge meg pár infót láttam hallottam róla sokkal nagyobb esélyes, mint a G5...aztán majd kiderül a végleges este....
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Hát én azt kell, hogy mondjam nálam jelenleg az S7 Edge áll nyerésre
nem vagy egyedül ... és azt is merem kockáztatni h ebben az évben nehéz lesz dönteni aki telot akar venni mert a Samsung + az Lg is de ne felejtsük el a Htc t oda fognak vágni keményen ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Nyissatok egy G5 topikot, ne ide szemeteljetek
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
WolfLenny
aktív tag
Hol lehet majd online nezni az MWC-t?
Valakinek egy link?
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #19686 üzenetére
Nwm is kell leadni a telefont. Ugye az újat akkor hozhazod ki, ha a régit végtörleszted. Onnantól meg már "teljesen" a tied, miért fizetnél rá?
Nem örülök ennek a készülékcsere dolognak, mert a 735-ösöm pl. 10k-ért cserélhetném. Így a kisördög motoszkál folyamatosan... Egy összegbe viszont sajnálnék 200+k-t kiadni egy telefonért, úgyhogy kártyásan nem is erőltetem.
-
Troy.
addikt
válasz WolfLenny #19691 üzenetére
Ennyit találtam:
The LG G5 arrives in Barcelona, Spain on Feb. 21st!
Come and meet new friends on the playground through the live streaming link below.
Show starts at 14:00 CET so make sure to mark that time!
✔ Watch the live streaming here(Feb 21st): https://www.youtube.com/user/LGMobileHQ[ Szerkesztve ]
.
-
-
BloodRay
veterán
válasz leslien #19689 üzenetére
Nálam továbbra sem jöhet szóba Samsung amíg nem bővíthető, cserélhető akksis és ami a legfontosabb, nincs normális szoftvere, memóriakezelése. Illetve nézhet ki bárhogy, míg pl olyan retek fogása van mint az S6 edge-nek...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
bekebazsi
csendes tag
Senki sem tud segíteni nekem G4re való tokban???
Fentebb írtam. Olyat keresek amiben nem akkora a tel mint egy tégla, és designes is... Nem kinyiható. Valaki használ fémhátlaposat? Asszem motomoto márkájú...
Plízzz :-) -
Stauffenberg
nagyúr
Megkérnék mindenkit, hogy amint a Mobilaréna kirakja a hírt az LG G5 bejelentés élő közvetítéséről, fáradjon át oda kommentelgetni a készülékről!
LG G5 bemutató
MWC 2016, Barcelona
Feb. 21. 14:00 (CET) -
kocsij
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest