- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdeme85
tag
Az összefoglaló/ letöltendők oldalon a 20d, az a függetlenre való verzió?
-
törölt tag
válasz neo_xperia #20350 üzenetére
-
SybenX
őstag
Ilyet tényleg tud ilyet a G4? [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
válasz Scooter74 #20361 üzenetére
tulajdonképp a G4 nem sokkal tért el a stock droidtól.. pont ezért jön hamarabb frissítés is mint a konkurenciákra.. mint mondani szoktam amióta G4 van kevesebb ráncok vannak... szerettem a Nexust is csak ott mindig kell pár fix app kényelem miatt vagy gravitybox..itt meg alapból megvan minden...remélem a G5 is hasonló mondon fog működni.. bár a kamerát már most látom h nem lesz jobb, de ami fontos h nem rosszabb és ez a lényeg...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Scooter74
őstag
Skacok,
Az LG Bridge frissítést ajánlott fel pedig V20d-n vagyok.
Milyen frissítés lehet?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
leslien
nagyúr
válasz Scooter74 #20366 üzenetére
igen, de többit itt kell folytatni... ha nem a G4 ről van szó...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Van a telefonban gyárilag valamilyen hívásszűrési lehetőség (mint mondjuk a Huaweiken vagy épp a MIUI-s telefonokon)?
-
diegho
nagyúr
Mennyit érhet egy 2 hetes red leather G4 2év mobilkereskedés garival? Át kell váltanom dual simre, mert ez a két telefon egyszerre kezd tarthatatlan lenni.
-
Wucky
senior tag
-
Technoman
őstag
Srácok -nagyon szégyenlem-, de elfelejtettem, hogy hol lehet ezt az MTP módot ismét bekapcsolni
Valamikor régen nagyon idegesített, hogy állandóan a PC-re akart -töltésnél- csatlakozni és most sehogy sem találom a dolgot
thx -
MaxxDamage
félisten
válasz #73499136 #20365 üzenetére
Én pl.kerestem a beáll.között, de nem tudtam beáll. hogy 4k-ba vegyen fel....
/mindjárt mondjátok, hogy összefogó, de ott sincs szó erről a beállításról pontosan...sehogy/
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vikooo
addikt
válasz MaxxDamage #20384 üzenetére
Beallitasok - Keparany
-
MaxxDamage
félisten
válasz killzone1987 #20313 üzenetére
Ezzel a batteryvel milyen üzemidő érhető el?
Lehet beszerzek egyet...na de viccet félre téve, ennek a hátlapja undorító!(#20385) Vikooo: Picture az 16:9 , Videó meg UHD tehát az a 4k igaz?
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Wucky
senior tag
A QI töltésnél mindenkinek melegszik a hátlap?
Olvastam valahol hogy magyarország csak fekete meg barna bőrőset kapott?[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
Tehát nem okoz gondot bőröshátlapnál?
Milyen töltőt használtok?~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Vikooo
addikt
válasz MaxxDamage #20386 üzenetére
Igen.
-
Fred.Taylor
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sikeresen belefutottam én is ebbe a *bootloop* problémába.. Délután az átlagos, szokásos használat mellett egyszer csak lefagyott a készülék minden előjel nélkül, aztán kb 20-30 másodperc után magától újraindult. Onnanstól jött az erre jellemző "újra és újra bekapcsol, de csak az LG logóig" dolog..
Azt olvastam itt, hogy valószínűleg alaplap csere szükséges valamelyik LG márkaszervízben. Szegeden tanulok és oda 1 találatot dobott ki nekem a Google: SZUPER ELSZO 57' KFT 6722 SZEGED TÁBOR U 3 .
Volt már valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? Ha beviszem hétfőn, jó/rossz esetben mennyit kell rá várni? Ha van még rá garancia, akkor ingyen kell javítaniuk, igaz?LG G4 (H815) (1.0)
Augusztusban vásároltuk az Expansys.hu- ról (12 hónap gari).Még annyi érdekelne, hogy egy ilyen szervizelésnél az adatok megmaradnak-e? Főleg a képek, mert mindegyik a telefon memóriáján volt (nem micro sd) és hadd ne kelljen hangoztatnom, hogy mennyire fontosak lennének nekem..
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Fred.Taylor #20394 üzenetére
Jogilag ott kellene intézni a garanciáztatást ahol vásároltad, de az LG szervíz elvileg gyorsabb.
A készüléken tárolt adatoknak szerintem búcsút inthetsz, minden szervíz ki szokta kötni, hogy adatmentés a felhasználó feladata.
Amúgy amikor ingyen dobálják a felhőszolgáltatásokat, kvázi automatikus szinkronizálással, érdemes az ilyen esetek elkerüléséért beállítani egyet (vagy legalább SD-re menteni a cuccokat, ha tényleg olyan fontosak).
Rákérdezhetsz esetleg a szervíznél hogy mit gondolnak, de szerintem ezt a választ fogod kapni.
-
Deedays
tag
Csodát ne várj a Szuper Elszo-tól viszint minőségben jók, de elképzelhető hogy amennyire elfoglaltak hetekbe is beletelhet a javítás.
Huawei Mate 20 Lite
-
zack
nagyúr
A hardware verziónak semmi jelentősége. A 2 hete vett EU-s is rev 1.0
Alaplap cserénél szerintem bukod az adatokat, ha nem hozható vissza.
Ezért van benne MicroSD slot, hogy ha ilyen történik, ne vesszenek el az adatok, hiszen a képeket, videókat mindenki MicroSD-re menti.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest