- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
EZAZ!!!!
Nagyon nagyon remélem hogy nem Fake!
Ennek a Remastered kollekciónak nagyon örülnék!
Ezt meg követheti majd egy God of War!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
JanR
addikt
Az már biztos, hogy a karácsonyfa alatt lesz egy PS4
-
oriic
HÁZIGAZDA
Törölték a bejegyzést. A lényege annyi volt, hogy kicsit korán derült ki a dolog.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mlinus
őstag
nagyon kevés remasterek egyike aminek örülök.
-
Sirandrish
legenda
No comment...nevetségesek a "next" gen konzolok úgy ahogy vannak..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Király legalább nem kell szenvedni a ps now-val, mert kb ez a három játék érdekelt volna onnan.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
XuChi
addikt
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Én már lemondtam róluk. Csak remastered meg indie hulladék jelenik meg rájuk
-
Sirandrish
legenda
De én nagyon nem akarok lemondani róla, viszont már kétszer halasztottam a PS4 vásárlást és nem próbálkozik meggyőzni a vétel felől sajna..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Nekem játékom már van PS4-re, de gépet még nem vettem
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
Egy PvZ Garden Warfare és egy CoD AW nekem is van már PS4re
Gondolom neked több vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Aki ennyit szenved egy konzol vásárlással, az jobb is ha nem vesz
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
XuChi
addikt
Én addíg tuti nem veszek, amíg legalább 15-20 cím nem lesz rá, ami ENGEM érdekel!!! Jelenleg 3-nál állunk
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Nálam kb order, bloodborne, uncharted 4, meg lett volna ugye a Sillent Hills... (RIP). Szóval kemény felhozatal.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
törölt tag
Amig kell az embereknek, addig hulyek lennenek nem ujra eladni a kesz jatekaikat - hozzateszem nagyon sajnos, szerintem is vegtelenul rohejes, hogy lassan mar a fel ps3 exkluziv felhozatal (maximum oteves jatekok) ujra lett csomagolva ps4-re is.
Mareszt, ettol meg nem neveznem eppenseggel nevetsegesnek a felhozatalt, PS3 1,5-2 evvel a kiadasa utan ehhez kepest sehol nem volt es csak igeretekbol elt. -
james001
veterán
Igazából engem csak a videó vége hypeolt fel,Uncharted 4 multis béta Kelleni fog egy PS4 októberig...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
krx21
nagyúr
Végre valami... Azt hittem ebben az évben már nem fogok lelkesedni semmiért...
-
mlinus
őstag
nem lesz benne multiplayer az uc4 beta mellett. Ez azért elég gáz.
-
tome.jr
addikt
Na ezt vártam a PS4 vásárláshoz.
-
Sirandrish
legenda
válasz gyuribácsi88 #16 üzenetére
Nem is veszek amíg csak azzal játszhatok javarészt amit egy 10 éves konzolon(PS3) is bármikor játszhatok.
Nekem a grafika az utolsó a játékélmény tekintetében, szóval kibírom ha kicsit csúnyább.Azt viszont szomorúnak tartom hogy rengeteg PS4 tulaj lassan-lassan beletörődik hogy évente kap 2 új címet és elég neki, ráadásul örül a rengeteg remasterednek.
Prézli21 Lehet akkor még nem volt pofájuk a sok PS2es címet újra kiadni
XuChi Remélem karácsonyra már lesz néhány plusz cím, mert nem szívesen hagynám ki sem az UC4et, sem az Until Dawn-t és még van azért 1-2 dolog
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz Sirandrish #25 üzenetére
Lassan majd csak beindul a Sony szekere e téren.
Igen mondjuk az is jogos hogy már +-2 éve kint van a konzol, de én még mindig bizok benne hogy ha lesz mindegyik Sony játékfejlesztő studionak saját nextgen motorja akkor befog gyorsulni az exlusive játék ipar.
Jelenleg a Santa monicanak van az ordert hajtó motorja, a naughty dog-nak még ugyebár nincs semmi, a Polyphony Digital-ról meg nem hallani semmit se, de remélhetőleg gőzerővel fejlesztik a Gran Turismo 7-et.
Én hiszek benne hogy még csak a felszint kapargatják a ps4 erejének kiaknázása terén, és inkább azzal vannak még elfoglalva hogy mélyebbre tudjanak ásni e téren.Az hogy most kiadják apránként PS4-re a legjobb PS3 játékokat felújjítva az nem jelent semmit se, csak azt hogy a jó öreg PS3 lassan bezárja kapuit.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
XuChi
addikt
Ami engem mozgat(na): Bloodborne, Uc4, FF15, Rime, Gt7 (ha lesz ), Motorstorm (ha lenne), egyenlőre kb ennyi Ebből csak a UC4 ami system seller lehetne!
Tehát nekem egyenlőre totál pénzkidobás lenne a ps4.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Elég fail ez a hsz, tekintve, hogy az egyik legjobb PS3 sorozatról van szó. Ilyen gépe pedig nem mindenkinek volt (pl. nekem sem) és csak ezért nem akarok PS3-at venni. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen örülni fognak neki.
-
törölt tag
Lehet akkor még nem volt pofájuk a sok PS2es címet újra kiadni
Ha lett is volna, az sem valtoztatna a tenyen, hogy az Uncharted elso reszen kivul nem volt egyetlen valamirevalo exkluziv sem a gepre - sokszor olvasom, hogy a mostani generacio a hardvert es szoftvert tekintve is nagyon verszegeny, pedig az elozo sokkal rosszabbul allt ket ev utan es megis kihuzta ~10 evig. Volt itt mar Bloodborne, LittleBig Planet 3, Driveclub, infamous (na jo, utobbi ketto nem epp kiemelkedo, de boven atlag felett vannak), meg egy impressziv techdemo is (Order) es elkepesztoen gazdag indie es 3rd party felhozatal, kb osszehasonlithatatlan a ps3 (vagy akar x360) startjaval.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz #08052480 #30 üzenetére
Az X360 első 3 éve brutál erős volt. PGR, Halo, Forza, Dead Rising, Crackdown, Saints Row, Bioshock, Gears of War.. (mondjuk amilyen jó volt az első 3 év, olyan gyenge lett az utolsó 3) a mostani generáció köszönőviszonyba sincs ezzel. a PS3 launch pedig tényleg katasztrófa volt, de nem csak a szoftver szempontjából
-
törölt tag
A legerosebb cimek a listadon (Halo, BioShock, Crackdown) meg nem leteztek a gep elso masfel eveben (amirol en beszeltem es amirol jelenleg van ertelme beszelni), ugyhogy a koszonoviszonyos osszehasonlitast jobb lesz akkorra hagyni amikor mar a ps4 is tul van az elso harom even, a maradek cimmel pedig a mostani felhozatal szvsz siman felveszi a versenyt.
-
mlinus
őstag
válasz #08052480 #32 üzenetére
öÖöö.. az előbb még 2 évről volt szó. Most már csak másfél. Számít ez? Szerintem nem, a következő fél évet nyugodtan be lehet venni, még a sony szerint is gyenge lesz. 2 remaster, Until dawn, és....
-
Sirandrish
legenda
válasz #08052480 #30 üzenetére
Ezt nem tudom mert PS3at nem akartam olyan "korán" venni, így azt nem is figyeltem ennyire. Viszont a PS4re szerettem volna már beruházni, de mivel a húzócímeinek a 90%a itt figyel a polcomon egy PS3 társaságában, így nekem egyelőre rettentő felesleges lenne.
Nem mondom hogy egy UC2-t vagy GoW3at nem tolnék szívesen végig még egyszer gyönyörű grafikával, de hogy ezért adjak ki egy gépért 120K-t + a már polcomon lévő játékokat vegyem meg még egyszer (majdnem) teljes áron, azt én sokallom.
Én elhiszem hogy sokaknak kimaradtak ezek a címek és örülnek most ennek, de nekem volt hozzájuk szerencsém, ezért én kevésbé vagyok lelkes az ilyen újra kiadásoktól
-
törölt tag
válasz #08052480 #32 üzenetére
Nah jo igazad van (bar az elso hsz-emben 1,5-et is hasznaltam, sot nyugodtan lecserelheted az osszes kettest 1,5-re es az allitasok igazsagtartalma ugy sem valtozik - utolag persze azert hasznaltam, hogy lefejezzem a listadat ), lehet, hogy a ps4 kezdeti felhozatala nem er fel 360-ehez, viszont tavolrol sem olyan gyaszos, hogy jogos lenne a sok ekezes amit kap, a harmadik eve pedig meg tul homalyos ahhoz, hogy elore lehessen temetni (vagy osszemerni barmi massal)
@Sirandrish: persze ertem en, csak azt akartam mondani, hogy generaciok eleje jobbara mindig ilyen - azaz nemcsak ez a generacio "nevetseges", sot.
[ Szerkesztve ]
-
Logen88
aktív tag
Ez tuti vétel lesz.
Mondjuk én azokat is megértem akik csalódottak, hogy megint egy remastered game.The Last of Us is a masterpiece.
-
Necroman_Mk2
őstag
A korábbi részek multiplayer módjának hiányát az U4 béta fényében még megértem, d a nagy kérdés: vajon később, letölthető tartalomként a Golden Abyss felturbózott változata is elérhetővé válik majd?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest