- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiHUN
újonc
Sziasztok!
Gyanítom már volt szó hasonlóról a topikban, de változtak az árak tuti azóta.
Segítségeteket kérném, ugyanis lecserélném már megfáradt HTC Desire 500-omat, viszont nem tudok dönteni. A Huawei G8 és Honor 7 között vacillálok, de nem tudom, hogy melyik érné meg igazán. Függetlenül venném, viszont a Honor kb. 20 ezerrel többe fáj.
-Nos szerintetek az a plusz 20e megér annyit? (szeretek játszani pl. WoT Blitz-el, meg sok progit használok hétköznap)
-Illetve mennyire lehet elég a Honor 16 gigás belső romja? Mert a G8 32 gigája igen csak csábító, csak a fotózás és a proci terén igen csak elmarad a Honortól.
Valamint, külsőre és fogásra is a Honor a szimpatikusabb, csak hát az plusz egy 20as ugye.Előre is köszi a helpet!
-
sajtos75
tag
Nos most olyan probléma van,hogy adott az otthoni wifi hálózat. Eddig a telefon magától csatlakozott a wifimhez. Most meg mindig kézzel kell csatlakozni. Elnavigálva a menübe és úgy rácsatlakozni. B170 Ja! És képernyőkikapcsnál dobja a jelet és visszakapcsolásnál megint kézzel kell csatlakozni. Eddig sosem volt ilyen. Új alkalmazást nem tettem fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
silversat
csendes tag
Viszont en is kerdeznek:
A messengerrol jelzi a telefonom az ertesito savban ha uj uzenetem erkezik.
Viberen, es jofogason kapott leveleimet viszont nem jelzi! Mindket oldalon be van allitva hogy ertesitsen, de megsem ertesit!
Hol kell meg beallitani? Valakinek hasonlo problema?
Azert nem ertem mert a messengerrel nincs ilyen bajom! -
silversat
csendes tag
...
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Spanyolországban indul nemsokára a Marshmallow BÉTA teszt! [link]
Finn the human
-
surgery
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy gyárilag van fólia a telefonon? Mert elég sok Huawei telefonnál raknak gyárilag kijelzővédő fóliát.
-
nagyúr
-
Matada2.3
veterán
válasz DroiDMester #816 üzenetére
Azt írták, hogy nem carriertől származó telefon mehet csak.
(#815) surgery: Sajnos nincs gyárilag
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
nagyúr
válasz Matada2.3 #817 üzenetére
a T.nél vásárolt G8ak mind gyári függetlenek! pont ugyan azt az 1.sim verziót árulják a boltokban is!
én inkább arra tippelek, hogy az imei -ből valahogy kiderítették hogy nem spanyol a teló, hanem magyarba lett véve!
Bár htcmania.com oldalán volt aki spanyol telóra kérte, és neki is ugyan azt válaszolták mint nekem!
Szóval a fene tudja mi szerint döntik el ki(k) kapják meg tesztelésre! -
Matada2.3
veterán
válasz DroiDMester #818 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne ahányszor ezt elismételgetted.. Tudom, én is az IMEI-re gondoltam, lehet nem voltam egyértelmű. Tuti, hogy az alapján nézik, és amiatt offos.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba. Kissé még szokatlan az EMUI, de szerintem nagyon jó "kis" telefon ez. Két kérdésem lenne: be lehet valahol állítani hogy az értesítési sáv ne fekete legyen? Azt hittem hogy Lollipop alatt már kitöltik a kompatibilis alkalmazások az értesítési sávot is, legalábbis a többi gyártónál ez alap már. A második pedig hogy be lehet állítani hogy az értesítések a Lollipopban szokásos módon megjelenjenek a záróképernyőn?
[ Szerkesztve ]
-
chriss23
tag
Udv Mindenkinek.
Par napja atleptem ebbe a csapatba Meizu M2 Note-rol. Nem bantam es nagyon bejon a telefon. A Meizu volt eddigi legjobban osszerakott mobilom amin az android is ugy mukodott, ahogy kell, de ez meg arra is ratesz egy jo nagy lapattal. Szemely szerint a kamareja szamomra gyoyoru kepeket keszit.
Olvastam itt, hogy lehet jelentkezni beta testernek a 6.0-hoz es irtam is nekik. Sztori a kovetkezo:
Vettem egy telekomos egy simes verziot. Elkuldtem az adatokat majd irtak, hogy nem felel meg es kesz.
Tegnap vettunk egy masikat, ami GX8 ket simes fuggetlen B180-as rommal. Gondoltam mivel a Huawei gyari oldala a B180-as romra kapasbol a spanyol oldalukra vitt mikor rakerestem elkuldtem ennek is az adatait. Majd visszairtak erre is, hogy ez sem jo, mert egy simes keszulekkel lehet csak tesztelni.
Most varom a valaszt, hogy akkor melyik egy simes verzio a jo vagy milyen adatnak kell passzolnia.chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ORCA58
addikt
Nem ezt, hanem a kistesót, a G6-ot használom, de EMUI 3 van rajta. Témákkal minden kinézet megváltoztatható.
Akár az értesítési sáv ikonok, gyorsmenü ikonok stb. is. Rengeteg témát lehet találni hozzá a neten.
Egy kis ügyességgel össze is keverheted a témákat, vagy magad is készíthetsz újat. Ehhez az alapok itt találhatók : [link][ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
-
Bailey
senior tag
Köszi. Igazából az EMUI felület annyira nem jön be, ezért feltettem a Nova Launcher-t, azt használom évek óta. Azt láttam hogy az értesítési sáv színe a háttérképtől függ, viszont Lollipop óta a futó alkalmazástól függ más gyártók telefonjain, pl. a Vibernél lila, a Whattsappnál zöld, hogy egységes legyen a szín az egész kijelzőn ( már amelyik alkalmazást a fejlesztője megírt így, mert a Facebook és Messenger fejlesztői a mai napig nem voltak erre képesek). Ezt hiányolom, illetve az értesítéseket a zárolt képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
Conmet
tag
válasz DroiDMester #816 üzenetére
-
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
köszi! már szedem is!..........
már megy a full mentés TWRP -be! aztán teszem is fel! remélem felmegy mert ez a zip nem egy sima update.app hanem OTA zip bár azt írják csak B170.re megy fel nekem meg pont az van fenn!
Nemsoká kiderül! majd írok ha van fejlemény!
-
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #827 üzenetére
Én már feltettem! (170-re) Helyi frissítéssel simán felment.
Minden adat (személyes, programok) megmaradt.
Eddig tetszik, napokon belül letesztelem, hogy marad-e. -
nagyúr
válasz Matada2.3 #828 üzenetére
első körre NEM ment fel! (30% körül errort dobott) ahogy olvasom d.tiborz kollégának fel ment, akkor nekem vagy a nyitott BootLoader -t, vagy a Root -ot nem szereti!
Most megpróbálom egy szűz B170.re feltenni!
d.tiborz neked milyen rom volt a telón amire felment? sima B170? gondolom se Root se nyitott Bootloader nem volt!?[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #830 üzenetére
Sima (szűz B170-es) rom, TM-es készülék. Kb 10 perc volt a teljes folyamat.
-
Matada2.3
veterán
válasz DroiDMester #830 üzenetére
Szerintem a root lesz ott a gond, hisz OTA nem tud más gyártóknál se felmenni root mellé.
Finn the human
-
trobi28
addikt
Üdv.
Szert tettem ma egy ilyen készülékre, eddig tetszetős
Várom az észrevételeket a bétával kapcsolatba[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
válasz DroiDMester #834 üzenetére
S ha jól látom, a 4.0 MUI is vele jött.
Minden olyan jól működik, mint a 170-essel?
Milyen finomságokkal leptek meg bennünket?
Várjuk a tapasztalataidat!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #837 üzenetére
Nekem a 170-es romon tök jól ment az ACR, bár kellett hozzá a PMPlus.app is.
-
Matada2.3
veterán
Egyéb tapasztalatok srácok? Folyamatosság, bugok?
Finn the human
-
nagyúr
válasz Matada2.3 #840 üzenetére
Tesztelni kell még mindent nem lehet fél nap alatt kipróbálni!
1ébként nagyon teccik a rendszer, sajnos az apró akadozások itt is jelen vannak(ugye én már korábban mondtam hogy a 6.0 tól nem fog simábban futni a rendszer) de ugye ez még béta lehet a végleges jobb lesz!
Amúgy rengeteg újdonság van benne, és elég sok mindent át variáltak/elrejtettek!
És sikerül előcsalnom és elindítani a Dual SiM részét is bár nem hiszem hogy működne a 2.ik sim benne!
sajnos al alsó nav gombokat továbbra sem lehet beállítani automatikus elrejtésre! ezt viszont NAGYON bánom hogy még mindég nem tették bele és még mindég kilső progi+root kell hogy eltüntessem a gyári nagy otromba nav sávot!
[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
-
Matada2.3
veterán
-
nagyúr
válasz d.tiborz #842 üzenetére
Activity Launcher el elég sok REJTETT dolgot elő lehet csalni!
közben már kipróbáltam, hogy beteszem a MicroSD helyére a sim -et sajnos nem látja továbbra sem!
Van 1tippem hogy mi korlátozza, a DualSim G8. nak a Modem részét kellene valahogy feltenni mert valószínűleg ott van a kutya elásva!
-
ctibor
senior tag
A B180 ROM-hoz még nincs 6-os béta?
(Külföldön vagyok, itt bajos a keresgélés, drága és lassú a net)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
nagyúr
-
nagyúr
Újabb infó!
Aki felteszi a Béta 6.ost NINCS vissza út 5.1.re! most próbáltam vissza tenni(csak próbaképp nem azért mert nem jó a 6.os) a B170.et és nem megy vissza, helyi frissítés nincs, a 3.gombos erőltetett mód elindul de nem települ fel sem a B150, B130 és a B170.sem!
Mind a 3.nál 5% nál megáll és nem megy tovább 20.perc után is 5% on van!
Sok szenvedés után azért sikerült a B150.et vissza tenni , de nemvolt 1szerű! Szóval csak óvatosan, aki próbálgatni akarja a 6.os rendszert!
-
trobi28
addikt
válasz DroiDMester #847 üzenetére
Én ezért nem szoktam elkapkodni a frissítést
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #847 üzenetére
Ez is olyan erőszakos lett mint a W10? -
nagyúr
így utólag már nem nehéz a vissza térés 5.1 re, azt volt nehéz kitalálni hogy lehet vissza térni!
A lényeg hogy működik, és ha kijön a végleges 6. os rendszer, lehet frissíteni egy szűz B130-150.ről nem egy félig meddig tákolt béta 6.ról!
amúgy most megy vissza épp a B170 és megy vissza rá a béta 6 is! Csak kíváncsiságból próbáltam ki hogy 1átalán lehet e vissza menni 5.1 re hogy majd onnét menjen a végleges 6.os felrakása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs