- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
Mennyire számít jó vételnek a G8 most?
Előfizuval, Move XS-el lenne úgy, hogy 2640 Ft-ot kellene fizetni a futárnak majd 19 hónapon keresztül 2640 törlesztő + 1990 Ft havidíj 2 évre(XS).
Ennyiért jó?
Samsung Galaxy Ace 3 lenne leváltva.
Díjcsomagban meg nekem fontos hogy a legolcsóbb legyen. 30 MB netet lepörgetek lazán 1 nap alatt, utána lassítják, 1990 Ft-ot lebeszélek gyorsan, bele a másik SIM 2 GB mobilnettel és problem solved.Vagy érdemes várni még T-nél? Jövő hétvégén lehet lesznek még jobb akciók?
-
Trolee
aktív tag
Szerintem magasabb kategóriás telefonra nem lesz ilyen jelentős kedvezmény.
Valaki váltott LG G2-ről?
Van olyan gyors, ill. hasonló az aksi idő?
Most rendeltem meg, így elég baráti volt az ár. -
klogw
aktív tag
Érdekes, itt TFT-nek írják a kijelzőt.
Múlt héten az online té-boltban még nem kártyafüggetlenként szerepelt. Személyes érdeklődésre két té-boltban is azt mondták, hogy nem független, elvileg.
Esetleg kiderült már valakinél, hogy az-e vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Tobaja
tag
Nem vettem át a saját rendelésemet, amit péntek este leadtam. Az anyósé meg bent rekedt valahol a rendszerben. Azt mondták, hogy nem fog törlődni, teljesíteni fogják. De mikor??!!! Remélem az akciós áron, különben ez is stornó lesz! Úgy döntöttem, hogy vagy 52.000 lesz G8-m, v. sehogy, akkor lemondok róla. Az élet így akarja, nem erőltetem!
Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
silversat
csendes tag
-
Csigavair
tag
S6, Iphone 6 után bátran mondhatom, hogy anyaghasználat és minőség csillagos ötös. A rendszer viszont döcög a p8 lite nem akadt így úgyhogy remélem gatyába rázzák egy frissítéssel és akkor teljesen elégedett lehetek
[ Szerkesztve ]
-
silversat
csendes tag
Sajnos az s5 is megakad egyszer-egyszer. Fagyogatni is szokott ritkan, szoval igy nem egy ajjujjel telefon. Sok szep es hasznos dolog van benne, de 50eftert nem akartam kihagyni.
Par orat foglalkoztam az osszehasonlitassal, mit tud mas, stb., ennyiert verhetetlen.
Vagy magamat akorom meggyozni? :-D -
HoTaZo
addikt
Én, eddig, nagyon szerencsésnek tartom magam. Eddig P8 Lite-tal szemezgettem, de megláttam az 50%-os hirdetést. Pont készülék (Alcatel OT918 Mix-ről) cserét terveztem és egy ilyen akciót vártam. Nekem 47000 a vég összeg 19+1 törlesztőben. Ez a 2. droidom, az elsőhöz képest hatalmas ugrás, szerintem én észre sem fogom venni azokat a kis döccenéseket!
Remélem 3-4-5 évet el tudunk lenni egymással.
Ha más telefont is leakcióznak ennyire, legfeljebb nem nézek az oldalukra egy darabig...[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tl-x
őstag
El is fogyott a t-mobilnál. Enyém hétfőn érkezik!
-
p2pp
őstag
#88 Bejegyzésemnél még mindíg van két Nillkin tok ha vkit érdekel
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
silversat
csendes tag
Szinhomerseklet allithato rajta ugye? Hogy ne legyen olyan kekes mint a tesztben is...
-
törölt tag
Fasza..délelőtt meg akartam rendelni, de 3 ból 3 próbálkozásnál a legvégén, a megerősítés után hibád dobott a Telekom oldala, 4. nekifutásra meg már addig sem jutottam el, bőven volt még a készletből...
Most értem haza melóból, se fekete, se fehér már. Tetves egy banda. -
Tobaja
tag
válasz #04441088 #378 üzenetére
Nekem már pénteken eltűnt a rendelésem a rendszerből. senki nem látja, és újat meg nem enged, mert már leadtam a rendelést! ezt add össze!!! Hát ez a Telekom rendszer. Olyan lassan töltődik, vált át v. nem ad valós adatot, hogy kár vesztegetni rá az időt. Úgy néz ki nem lesz G8-m. erről lecsúsztam!
-
tl-x
őstag
Enyém hétfőn érkezik. Sokan a kamerát kritizáljak. Én most egy lumia 640xl használok, annal jobb képeket keszit ugye? Van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Tobaja
tag
Lecsapnék!! De most, hogy visszaküldtem a telót, - nem vettem át a futártól - még eltelik egy kis idő mire stornózzák a rendelést és újra rendelhetek! Remélem a hűségnyilatkozatot is törlik mert akkor pipa leszek!
De, igen lehet, hogy ez így volt jó?! Párom szerint semmi nem történik ok nélkül.Azért majd olvasom a fórumot, hogy kinek hogyan vált be, milyen jó-rossz tulajdonságai vannak.
HoTaZo most akkor neked meg lett, rendeltél, sikerült?[ Szerkesztve ]
-
Thewreck
csendes tag
Sziasztok,
Kérdés: vettem a nejemnek egy Huawei G8 készüléket, akinek korábban Samsungjai volt (S,S3,S5) és innen megszokta a Samsung saját naptár kezelhetőségét, annak funkcióit, kinézetét, amire egyébként a G8 megjelenítése nem ugyan olyan. Pontosabban ha egy bizonyos naphoz hozzá rendel egy jegyzetet akkor azt a napot teljes egészében egyéb választott színnel kijelöli egy négyzet alakban. Innen tudja, hogy az adott hónap, adott napjához egy bizonyos bejegyzés tartozik. Nos a G8 ugyan ezt úgy oldotta meg, hogy ahhoz a naphoz csak egy pöttyöt rak, ráadásul nem kiválasztható egyéni színnel, ami nem igazán feltűnő.
A kérdésem az lenne, hogy a Samsung saját (S tervező - S Planner) alkalmazást, hogyan migrálhatom át a Huaweibe? Próbálkoztam olyan megoldással, hogy lementettem a root System/apk mappából az összes naptárhoz tartozó fájlokat (apk, odex, stb.), de sajnos a telepítést nem hajlandó sikeresen befejezni a G8 nem telepítette, azzal a válassal állt le, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve"... Vagy esetleg honnan tölthetem le ezt a Samsung módosított naptár alkalmazást, ami simán feltelepíthető a Huawei G8-ra?
Egyéb akárhonnan származó naptár alkalmazások pedig nem felelnek meg az elvárásainak, csakis a fentebb említett Samsungé.
Nos erre keresek valami megoldást, tippet, trükköt (rootolás kizárva - egyelőre).
Előre is köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást!!!★ SGS5 (SM-G900F) ★
-
HoTaZo
addikt
Szerintem is oka van mindennek.
Holnapra várom. 2 órán át beszéltem egy kedves ügyintéző hölggyel, mert a pontjaimat nem tudta még ő sem beváltani, nekem új tel.számot akart kiadni. De végül is megvan a rendelés.
Nagyon kíváncsi vagyok rá élőben. Volt már pár jó és nagyon jó telefon is a kezemben, de magamnak még egy OT918-assal kellett beérnem. Hatalmas ugrás lesz. Pár év múlva úgyis hiányolni fogunk belőle olyan funkciókat, melyeket akár jövőre is elérhetnénk. De ezt a világot már csak ilyenre formálták.
A következő teló már ágyba hozza a kávét GPS alapján, csak tudjuk megfizetni... a kávét![ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tl-x
őstag
Mit jelent pontosan a 2.5D kijelzo? Valahol olvastam hogy ívelt. Fóliát azért lehet ra tenni?
-
-
tl-x
őstag
Próbált már valaki telekomosba két különböző nano simet beletenni egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
kutyesz71
tag
Hello
én az eredeti tkom. simet próbáltam át tenni a 2. sim helyére de sajna semmi. és a menüben nincs is opció 2. sim-re. Az hogy független az nem vitás, mert megnéztem a service menüben. viszont a dualt egyenlőre nem tudja. 1-2 hét és teszek rá 1 másik romot. eu. dual simes verziót, hátha megoldja a problémát. -
debcamp
aktív tag
Visszaállították a T-nél az árát 100+ -ra.. ,egyből van raktáron G8.. érdekes
-
Matada2.3
veterán
Megérkezett a Nilkin üvegem és a sima tokom is a telefonhoz, nagyon pöpec és minőségi cuccok Már csak a telefont várom a szervízből..
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest