-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Help! Help!
Tegnap még semmi baj nem volt a telóval, ma viszont azt tapasztaltam, hogy ha hívást indítok, semmit nem hallok. De még a kicsöngést sem. Mivel rezeg egyet, észreveszem, ha a hívott fél felveszi, és ő hall is mindent megfelelően. Nincs és nem is volt rajta Viber, nincs rootolva, jóformán alig van valami feltelepítve rá, és az utolsó telepítés is vagy 1 hete történt (Wake up detector)...
Van valami tippetek? Újraindítottam, akkut kivettem, fast boot-ot kikapcsolva, most még kipróbálom a gyári beállításokat visszaállítani... -
laximus
tag
Hahó
akinek nem jött meg a kódja az ide küldje:
mobile@huawei.com
ma küldtem el az adatokat és pár óra múlva meg is jött a válasz, a tippért a köszönet kisCsireket illeti
=)
amit elküldtem:
E-mail:
Product type:
Product model:
Product SN:
Product IMEI/MEID:
Product ID:
-
zsola32
senior tag
én egy NOKIA CR 115 szettet használok
meg vagyok vele elégedve, igaz ha védőtok is van a telón, akkor csak szuszakolva fér bele, de nem esik ki.
tok nélkül természetesen tökéletes.
(extrem-ben vettem hozzá 1 szivargyújtóba rakható USB töltőt, így teljes a "navigációs" szett)[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
28900 forintért árulnak a vaterán "új" telót, kártyafüggetlen, magyar nyelvű, kínából....
-
whiskeys
őstag
az lenne a kérdésem hogy lauchernél lehet a képernyőn lévő alkalmazásokat növelni darabszámra. pl. 5 vagy 6 sor, vagy oszlop.... ezt a gyári képernyőn nem lehet? nekem ha usb-re csatlakozom vagy ujrainditom a telót, a widgetek eltünnek, ujra ki kell őket rakni... miért?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
zsola32
senior tag
sziasztok, használ valaki Navigon navigációt?
13000 forint környékén láttam a Google Play-en.ha igen, mi a véleményetek róla?
-
st6969
őstag
Állított már vissza valaki gyári állapotot egy korábbi biztonsági mentésből?
Se az ikonokat (amiket mappákba rendeztem), se a widgetet, se a hátteret, se a csengőhangot nem állította vissza (talán a témát se)...
Én csinálok valamit rosszul, vagy ez normális?
Esetleg tudtok olyan progiról, amivel lehet olyan mentést csinálni, amivel tényleg komplett visszaállítás is lehetséges? -
gyga
senior tag
1 működik e vmelyik call recorder a telón? Melyik?
2. root call blocker normálisan működik?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
nogara
csendes tag
Sziasztok! Aki esetleg még nem vette meg, de szeretné, annak érdemes megfontolnia a T-mobile mai ajánlatát, mert az aktuális szerdai akcióban az y300 szerepel 33 990 Ft-ért Véletlenül vettem észre, mert csak ma tudtam végre kipróbálni a készüléket, így kellemes meglepetésként ért a dolog, mikor ráklikkeltem a rendelésre : D
-
laximus
tag
Rootoltam a ma megkapott kóddal a telót, TWRP felment, SuperSu is és azt veszem észre lagol / szaggat a telefonon a menü görgetés - framedroppol vagy hogy is nevezik ezt - , animációk sem valami simák mint korábban megitélésem szerint.
mitől lehet?
valakinek hasonló tapasztalata?
és milyen rom van most amit érdemes feltenni kipróbálni?
[ Szerkesztve ]
-
laximus
tag
ja és persze olyan rom aminek a kernele támogatja a swapot / RAMbővítést persze
=)
-
Graphics
Jómunkásember
Na végül megváltam az y300-tól, rövid, de tartalmas időszak volt, mindenképp jók ezek a készülékek, a középkategóriában verhetetlen, viszont az optimalizált az egyelőre nem az erősségük.
Emotion UI nekem semmiképp se jött be, illetve a memóriakezelés is elég érdekes volt.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
athlasz
csendes tag
Üdv! A rezgő visszajelzést hol tudom beállítani, hogy ha tárcsázok és felveszi valaki akkor rezegjen? Köszönöm!
-
vzoli1987
aktív tag
hmmm, megjött a kód de a 10. ponton elakadtam
10. Open the folder “UnlockTools" found on your Desktop and double click on check_bootloader.bat. This will both verify that the connection to your phone is working and that you have a bootloader that needs to be unlocked.
drivert felraktam érzékelte is, most fastbooton volt a rendszerben is egyébként de próbáltam kilőni de úgy se, restart még nem volt a rendszeren... mi lehet a probléma?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
gyga
senior tag
Még mindig keresek működőképes call recordert. Aki tud ne tartsa vissza az infót..
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
NoMagix
addikt
válasz whiskeys #3547 üzenetére
Passz, én maradtam a gyárinál, nem variálok sokat csak használom.
Lehet mappázni, vannak átmenetek, lehet több asztal, stb, nekem elég!Még régen a Blade 1 idején minden vackot kipróbáltam, de ez már annyira nem izgat.
A Go dolgait szerettem, de nagyon meghíztak és túl sok a csicsa velük, de ez egyéni ízlés dolga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest