-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
Hát szerintem holnap mert 1 órája dugtam fel tölteni mert egész éjszaka ment az Inotia 4 meg az Asphalt 6
Holnap viszont elképzelhetőbb
Ja és te még nem tapasztaltál valami hibát?
Mert leírásban azt írják h lehet hogy hiper fehér lesz a képernyő stb...Samsung S23 Ultra 12/512
-
-
Kinsiinoo
senior tag
ROOT nélkül h bírom elmenteni egy játék állását-adatait h átmásolva egy rootolt telefonon folytathassam?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
ducsidu
senior tag
Az Y300 nagyon jó ár/érték arányú, de ha az LwW-t lassúnak érzed, akkor szerintem inkább olyan telefont vegyél, amiben legalább 768, de inkább több RAM van. Általában ennyi memória mellé már legalább kétmagos SoC társul, szóval a különbség érezhető lesz Láttam, hogy már írtál a "Melyik okostelefont vegyem?" topikban, ott majd ajánlanak ilyen telefonokat.
A többieknek: dokee78-cal értek egyet, imádom a telefont, de az 512 MB sokszor kevés (nekem). Az Xperia L pedig 3-4-szer erősebb, nem hiszem, hogy így elrontanák a szoftverét.
-
dokee78
félisten
válasz ducsidu #4865 üzenetére
Így van erősebb és előbb volt kezemben Y300,mint vettem volna Xperia L-t.
512MB RAM már ICS-en is kevés volt a multitaskinghoz és komolyabb alkalmazásokhoz.
Pl. az Opera Minit pár alkalmazás megnyitása után bezárta.
Míg egy GB RAM-al 16 alkalmazást dobáltam ki és mégis mindig az utoljára megnyitott lapokkal hozza be az Opera Minit. -
ducsidu
senior tag
válasz dokee78 #4866 üzenetére
Nekem Opera Minivel nincsen bajom, ritkán használom, és ritkán zárja be az oldalakat (már ha csak 1-2 van nyitva), de a böngészővel van olyan, hogy nem hizza elő a billentyűzetet, mert kevés a szabad RAM, vagy ha 1-2 percig másik oldalt nézek, akkor az előzőt újratölti.
(#4867) Zebu: Nincs mit, remélem megtalálod a megfelelő telefont!
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz dokee78 #4866 üzenetére
Az hogy kidobta nem az 512 hibája,vagy beállítás pl háttérfolyamatok korlátozása vagy a hibás rendszer a telón.Nem minit használok hanem opera classicot és uc browsert de sosem dobott ki ,szól a zene mennek a widgetek,külön ébresztő,időjárás face,messenger stb de ilyennel nem volt gondom. De ezen kár vitázni ha valaki fél az 512-től vegyen 1 gaga ramos telót az nem árthat.Viszont itt az ár/értékről beszélünk és plusz 512 ram egy L-ben nem éri meg a közel dupla árat nem nyújt ennyivel többet.De ne offoljuk szét a topicot.Itt nem erről kell szólni hogy mit vegyek,nem is értem hogy lehet összehasonlítani egy 40000ft-t telefont egy drágábbal,azt kell eldönteni mennyit szánunk rá és abból a kategóriából kell választani.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
theo_76
aktív tag
helyes... ez már a második eset, hogy azt kell olvasni, hogy milyen hibái vannak a telefonnak, és nem arról van szó, hogy miket lehet kihozni ebből... Nem beszélve az olyan beszélgetésekről, hogy milyet érdemes venni... Vissza kell olvasni a fórumot, keresgetni benne, aztán abból már ellehet dönteni
-
tigipuf
senior tag
Főleg úgy 40,hogy 32 volt dominó kártyával .Majd ha ezt ár-érték arányban üti 1 sony,vagy bármely gyártó,akkor kérnék privit,,,.Persze aki minden téren gyors,és brutál erős telót akar az nem tudom mit keres ebben az árkategóriában.
De végül is szerintem az miatt van a gubanc (munkatársaimnál is tapasztalat),hogy ugye a kétszer ennyibe kerülő telók nem tudnak kétszer annyit mint ez a szerencsétlen Y300,és ez ugye kicsit fáj a tulajoknak[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Robertó79
tag
Szerintetek melyik telót érdemesebb venni ZTE Blade G vagy Huawei Y300 ?
Átlagos felhasználásra kell. -
dokee78
félisten
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Robertó79 #4890 üzenetére
ZTE mellett szóló érvek:
-vékonyabb kialakítás
-4,5 colos
-4.1.2 JB
-2000 mAh-s akkumulátor
ZTE ellen:
-3,7 GB Belső tárhely
-46.000FTHUAWEI mellett szóló érvek:
-ár/érték arány
-sokak szerint szebb a kamera képei annak ellenére hogy mnid2 készülék 5megapixelesSamsung S23 Ultra 12/512
-
schulzz
tag
sziasztok. valaki tudna segiteni? szeretném a zárolt képernyőn a 4 gyorsindító ikont megváltoztatni a kör mentén. régebben már megváltoztattam egyszer de most az istenért ne mjövök rá, hogy hogy kell. kérlek segitsetek. köszi
-
MODERÁTOR
Csókoltatom az assault / sniper OFF huszárokat. Metált birjátok?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Gabor1985
tag
Sziasztok!
Olyan kèrdèsem lenne hogy a kèszülèken hogy lehet beállìtani sms küldèsnèl hogy èkezetes betükkel is vègig lehessen ìrni a 160karaktert? Ès hogy ìrásnál hogy tudom elõvarázsolni a telefon billentyüzetet magyar nyelven? Sehol nem találom ezeket sajnos.
A válaszokat elõre is nagyon köszönömlumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest