- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dugo0228
csendes tag
Zene hallgatók probáljátok ki a "legjobb zene lejátszo " appot és egy kis beállitással egész jo a hangzás és a hangerö is .
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vásároltam a telefont. Eddig minden rendben.
Azt szeretném kérdezni viszont, hogy nektek is ilyen nagyon lassan töltött az első alkalmakkor?
Nekem szinte 5-6 óra kellett ahhoz hogy feltöltsön. -
duvi
nagyúr
válasz Viki1990 #10510 üzenetére
Az 5-6 óra kicsit soknak tűnik valóban (feltéve, ha nem USB kapcsolatot nézünk!). Igaz, hogy nagyon lemerült állapotból lassan tölti 100%-ra de a 2000 mAh nem tartozik a kis teljesítményű aksik közé. Még nem mértem egy teljes töltési időt de szerintem 2-3 óra elég szokott lenni.
-
Viki1990
csendes tag
válasz Zolee72 #10514 üzenetére
USB-n töltöttem fel eddig gépről szóval akkor valószínűleg ott a probléma.
Este majd hálózaton fogom és akkor meglátom mennyi idő lesz a vége.
Amúgy minden viszonylagos, hogy mennyi ideig bírja mert folyamatba bevan kapcsolva a wifi és mivel még új sokat nyomkodom, ismerkedek vele böngészek. Estére mindig sikeresen lemerül
mit tanácsoltok a töltéssel kapcsolatban?? Nem baj ha rátöltök gondolom ilyen 50% környékén. Nem kell megvárnom a 10% környékét.
Bocsánat a hülye kérdésekért de ő az első okos telefonom és egy C3 után azért még furcsa -
cassius.clay
senior tag
válasz Viki1990 #10515 üzenetére
Sőt... sose merítsd le teljesen, mert az akkut haza vághatod vele. Én max 20%-ig merítem le, innen már megy töltőre, igyekszem úgy használni, hogy ez alá sose merüljön, mert nem tesz jót az akkunak.
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
TomWexX
addikt
MIUI-t használóknak ajánlanék egy nagyon jó lockscreen-t élő időjárás háttérrel!
Miui V5 with Weather V2.3 by vagyula
Másold az mtz kiterjesztésű fájlt a telefonra és a Téma > "Helyi" fülnél menü gomb, és Importálás az SD kártyáról opciót válaszd, majd keresd meg a fájlt és importáld!Hamarosan elérhető lesz ilyen formában is, én ezt várom.
ForrásTöbbiektől elnézést a miui-s off-ért.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
törölt tag
Az akkumulátor lemerítéssel kapcsolatban! Sohasem lehet normál körülmények között teljesen lemeríteni ugyanis mikor látszólag nullára merült, vagyis kikapcsol már a telefon a valóságban még legalább 20% a töltöttségi szintje. Ezt egy biztonsági rendszer garantálja, pontosan az akkumulátorok védelmére találták ki. A20% tartalék vészhelyzetben aktiválható de ahhoz ismerni kell az aktiváló kódot (hasonló mit a szerviz menü kódja) Ha valaki mindig csak egy kicsit tölti az aksiját, mert mondjuk szinte állandóan töltésen van neki (USB) az hosszú távon éppen úgy nem tesz jót neki mint az állandóan nullára merítés. Szakmai körökben javasolt hogy legalább 2 hetente érdemes 10-15% környékére meríteni és után maximumra tölteni.
-
Uuser
tag
válasz TomWexX #10519 üzenetére
Szia !
Nem közvetlenül ide tartozik a téma, de azt hiszem te vagy a leginkább illetékes.
Régóta játszom a gondolattal hogy kipróbálom a MIUI-t.
Rengeteg alkalmazás van telepítve nálam ( 120 és 130 között ) aminek nagy részét természetesen nem használom napi szinten, de nem akarom mégsem törölni őket.
Namármost, az EMUI-ban ugye korlátozva van a mappákban elhelyezhető alkalmazások száma. Az érdekelne, hogy MIUI-ban is így van-e ? -
ShadowX
őstag
Ez inkább android mint, P6 kérdés, de valaki nem tudja, hogy hogyan lehet (vagy van -e rá mód) azt megoldani, hogy a dock-on is látszanak az ikonok alatt a feliratok? 4.0-ban még benne volt, de kivette a google.
-
TomWexX
addikt
Biztosan van külön MIUI topik is, azért írtam.
(#10524) ShadowX: Próbáld ki az Xposed framework+gravity box kombót! Bár nem biztos hogy az a modul tudja, de egy próbát megér. Egyébként most tesztelgetek a MIUI-n egy MItools modult, és itt pont van ilyen beállítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Zsocy155
őstag
Vodásoknak (vodás rommal) gondolom jelezte a készülék a frissítést! b610!
Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy a KitKat-ig már nem jön semmi. 115 mega volt, de elsőre semmi nagy változást nem láttam, talán annyi, hogy a zárolt képernyőn most Vodafonei Magyarorszag Zrt van. Azaz i betűt hogy tudták odatenni?
[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
Esetleg az új vodás romba nincs megoldva a wifi probléma? Márakinek volt nem tapasztaltatok változást??
-
Venn
tag
van változás a témáknál most már ONLINE is lehet témát böngészni
-
akosxyz
senior tag
-
bkiky01
senior tag
Egyre több minden van az új verzióban: HYD52ROM V3
Ígéretes..