- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniT
csendes tag
Attol vagyok ki, hogyha ott az elerheto wifi, akkor ranyomok a kapcsolodasra es kapcsolodna, de aztan ott van ugyanugy a wifi es ujra lehet kapcsolodni. Mintha nem is akartam volna kapcsolatot. Hibauzenet ohne...
-
-ZsoLi-
tag
régi smc router dobálja:-( beszereztem egy asus rt-n12e tipusú routert este kipróbálom irok hogy mien, ha nem jó holnap megy szervízbe:-(
-
geotom
tag
Sziasztok!
Van ebben a telóban T9 , vagy csak én nem találom?
Íráskor nem ajánlja fel a szavakat amiket elkezdek írni, pedig eddigi telójaimon
szerettem használni. Ha nincs, akkor van valami alternatív megoldás?
Üdv Tom -
arminlok
senior tag
válasz geotom #10359 üzenetére
Szerintem ez billentyűzet függő pl nálam a go keyboardnál alapértelmezett volt alig tudtam kikapcsolni Most megnéztem a huaweies billentyüzetbe belehet állitani én ugy láttam a az androidosnál nem találtam rá beállítást. Billentyüzetet úgy tudsz változtatni h: Beállítások > Nyelv és Bevitel > Alapértelmezett bill
-
őstag
Ebben ugya van 5GHz-es wifi is? Külön kell aktiválni, mert nem érzékeli a hálózatom, csak a 2,4 -et.
-
Nimda
addikt
Nos, még egy utolsó, átfogó hozzászólást szeretnék írni a sok készüléket érintő wifi problémával kapcsolatban.A tegnapi nap átnéztem a hozzászólásokat a fórumban és bizony azoknak volt igaza, akik a routerüket okolják a hiba miatt.Hogy miért?
Tegnap firmware frissítésen esett át a routerem (TpLink WR841N V8-as hardver).A firmware 2013.06. hó kiadású, ami a changelog szerint, biztonsági protokoll frissítéseket is tartalmaz.Nem tudom van e összefüggés, de a wifi kapcsolat a telefonnal, jelentem stabilnak bizonyult a mai nap folyamán.Korábban naponta szinte perceként dobta a jelet, de ennek már semmi nyoma.Tehát valójában nem a telefon hardverével van a baj, ez már szinte biztosra vehető.Sokkal inkább egy inkompatibilitás, a telefon és bizonyos routerek között.Én azt javaslom mindenkinek, akinek hasonló problémája van, hogy mindenképpen frissítsen firmware-t a routerén, ha még eddig nem tette meg.A frissítés után erősen javallott egy factory reset a routeren, hogy életbe lépjenek a változások.A telefonnal pedig annyi a teendőnk, hogy előzetesen felejtessük el a kapcsolatot, hogy tiszta lappal indulhassunk.
Azt nem állítom, hogy minden router-telefon kapcsolat ettől megjavul, hiszen ez nagyban függ az adott router típusától és a hozzá kiadott firmware-től.Viszont a telefon hardver hibáját így már kizárhatjuk.Nyilván és talán a rom-ban is lehetne még mit javítani, de elsőkörben a routerünk legyen naprakész.Egy-két régebbi bejegyzés itt a fórumon, ami szinte biztosan router hibára utal:
jegenye77
TP-LINK TL-WR740N egyszer se dobta le viszont,
TP-LINK TL-WR940N-nél nem egyszer előfordult,hogy megszakadt a kapcsolat.
Egy ilyen FRITZ!Box 6340 routerrel is sikerült tesztelnem és ezzel sincs semmi gond.racerx
Nálam is tökéletes a teló (111, 119, 125). Semmi gondom se volt vele. (bár most a wifit eldobja néha, de lehet h a router szarakodik, mert 2 laptop se megy mindig, megszunik a net meg egyebek..)
rone003
A wifivel kapcsolatban leírom tapasztalataimat. B107-es sw. Otthon upc wifi modemmel minden gond nélkül megy. Nem szakad nem dob le. Tmobil üzletben a nyílt wifi ok. Munkahelyen ledob rendszeresen. úgyhogy szerintem nem a telefonnal van a gond és nem a szoftverrel. Valószínű router beállítás lehet a háttérben vagy a router teló párosítás lehet.
espista
Beadtam szervizbe, két hétig ültek rajta, fektették u.a. B111-et oszt' jónapot! Közben lecseréltem a routerem és jó lett minden.
danjeee
Nos srácok már nézem egy ideje ezt a wifi mizériát ,de már most leszogezem nem oldottam meg,illetve mégis,és nem tudok rá magyarázatot.
Elotte Belkin n-es router folyamatosan eldobálta a netet,utána át a TP-Linkre 1043nd-re fw frissítés és nincs eldobás 2 hónapjaDuvi kolléga meg hamarosan jön egy felméréssel, ami az általatok használt routerekről szól.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz arminlok #10366 üzenetére
Nem halok bele a hiányába, úgyis nagyon távolságérzékeny az 5 GHz-es wifi.
Más: Fejhallgatóval (skullcandy) a hangerőt nem lehet feljebb srófolni valahogy. Még a sokéves x10mini is nagyon leallázza ugyanezzel a fejhallhatóval.
Vagy bezavar, hogy nincs mikrofon a vezetéken?
-
Nimda
addikt
1.Szükséges a root és egy filekezelő
2.Keressük meg a /cust/channel/neeurope/prop/local.prop/ filét
3.Töröljük a következő sorokat "ro.config.ce_authenticate=1" és "ro.config.hw.security_volume=11"
4.RestartVagy egy kevésbé elegánsabb megoldás
Szintén root, majd a kodek mappából törölni : asound_UEDGE_ce_NDL.dat filét.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben elkezdtük összegyűjteni a P6-al használt routerek típusát, a sokat emlegetett wifi problémák miatt. Kiteszem az eddig elkészült adatbázist, ami kezdésnek jó de sajnos még mindig sokan nem írták meg tapasztalataikat és paramétereiket a témában. Ezért bemásolom még1x a felkérést:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el NEKEM PRIVIBEN az alábbi paramétereit:1. Router pontos típusa (és ha tudod, akkor a chipsetet is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot, gyakran megszakad
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Minta a kitöltéshez:1. ASUS RT-N66U (Chipset: Broadcom 5300)
2. Ide a fenti háromból a rád vonatkozót beírni (pl: Működik, de néha megszakad)
3. Wi-fi alvó mód: Mindig
----------------------------------------------------------------------------------------------
És itt látható a jelenlegi állásunk router ügyben 2014. január 6-án:
Az áttekintéshez kis magyarázat:
-zöld háttér: egyértelmű eredmény
-narancs: vegyes
-piros: a legellentmondásosabb
Mivel a legtöbb esetben csak egy felhasználó kapcsolható egy routerhez, ezért a fenti eredmény inkább csak tájékoztató jellegű! Még nem ajánlom senkinek a jelenlegi adatok alapján történő router vásárlást![ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
OTG mennyire működik ezzel a telefonnal? Pendrive-ot felismeri, XBOX 360 kontrollert viszont nem. Néztem jutubon egy videót, ott egy S3-al mutatta be a csávó, hogy ilyet is lehet, neki kiírta, hogy "USB Device Connected", vagy valami ilyesmit, mikor bedugta. Nekem semmit nem ír ki, viszont a kontroller elkezd villogni ahogy kell is neki, de ettől függetlenül nem működik.
Próbálta már valaki ezt a perverzséget P6-al? Mármint hogy droidos telefon + kontroller.
-
freemanone
addikt
válasz kemotox #10380 üzenetére
Igen én próbáltam. Samu az más világ ilyen szempontból, ott gyárilag működik... van egy elég brutálisan perverz app, amivel meg lehet oldani, hogy működjön, deeeee.......... tényleg csak nagyon elvetemült perverz állatoknak, a video magáért beszél: [link]
szerk: rossz videot linkeltem, közben keresem, a jót, de hasonló az eljárás, csak egy pár fokkal nehezebb...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz akosar #10379 üzenetére
Sorry! Természetesen frissítem ha most nincs gondod vele. Én csak a fórumbeli hozzászólásod alapján írtalak be a jelenlegi adatbázisba:
"B118 van a telómon, TP-LINK WR1043-ND routerrel használom otthon. Továbbra is dobálja a wifit."
Igyekeztem visszaolvasni a hozzászólásokat és azokból kiegészíteni az adatbázist. Valószínűleg átsiklottam egy-két hozzászóláson... Ezért is lenne jó ha mindenki privátban elküldené a fent említett pár paramétert. -
freemanone
addikt
válasz freemanone #10381 üzenetére
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok. "A Google play áruház sajnos leallt" üzenetet kapom, ha meg akarom nyitni! Tudnátok ebben segíteni? Miui romos 2 hónapja. Üdvözlet.
-
JanR
addikt
LinkSys WRT54GC ver 2.0
Mindig jó, egyszer sem szakadt még meg!
Alvó mód: MindigFW: B607 voda
[ Szerkesztve ]
-
icsdl211
csendes tag
Lehet tudni valamit a Huawei Ascend P6S-röl azon kivül amit a Mobilarénán írnak???
[ Szerkesztve ]
-
őstag
És amíg megcsinálam a műveletsort egészen a root törléséig, 15% ment le az aksiból
A lumia 820-am reggel 66-kor vettem le a töltőről, azóta 23%-t merült ( egész nap megy rajta wifi, 3g, helymeghatározás, szinkronizálás, duplakoppintásos ébresztés), és csak 1650-es az akkuja.
-
őstag
Gyári van rajta abból is a legfrissebb (vagy inkább a legutólsó). Gondolom amiről Te írsz, azok már főzött romok.
Nem is akartam bizonygatni, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb, valóban más hardverről, más rendszerről van szó. Csak ez a gyors merülés piszkálja a csőrömet. Mert ugye ha vamilyen oknál fogva gyíengébb aksival szerelték az én példányom, mint a nagy többségét, akkor kell mennem garanciális ügyintézésre.
[ Szerkesztve ]
-
picilabikoka
csendes tag
Sziasztok. Hol tudom kikapcsolni hogy a billentyuzetet hasznalom, ne vibraljon!? kosz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App