- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz -ZsoLi- #10251 üzenetére
A wifi analyzer nevű progi elvileg megmutatja, hogy melyik csatorna van a legkevésbé leterhelve, arra érdemes állítani.
gabancs nálam auto-n olyan csatornára áll be, amit legalább 4 router használ körülöttem felejtős, inkább manuálisan állítom be.Nem mintha lenne jelentősége, mert a helyzet ugyanúgy változatlan.
racerx a titkosítás auto vagy AES vagy TKIP?
[ Szerkesztve ]
-
Fatrai
csendes tag
Sziasztok!
Már másojára tettem fel a b125-ös romot. Minden ok, de a gmail üzeneteimet nem jelzi ki. Már mindent kapcsolgattam, de nem akarja az igazságot. 103,104 ès 122 volt fenn. Egyikkel sem volt gond, csak ezzel.
Van valami ötletetek? -
gabancs
addikt
"gabancs nálam auto-n olyan csatornára áll be, amit legalább 4 router használ körülöttem felejtős, inkább manuálisan állítom be.Nem mintha lenne jelentősége, mert a helyzet ugyanúgy változatlan."
Nos, erre nem igazán tudok mit mondani. Nekem mióta meg van a router, a gyári beállításon van. Sose piszkáltam hozzá.
-
TomWexX
addikt
válasz picilabikoka #10253 üzenetére
Bármelyik jó, ez nincs verzióhoz kötve. Csak ne trójaival fertőzöttet installálj.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
cil101
tag
Nálam szinte nincs is más wifi jel csak a saját, tehát nincs ami zavarja és volt hogy naponta többször is ledobta, máskor hetekig semmi. Tp-link 4300-as, régebben 1043-as volt ami most repeaterként funkcionál és azzal is ez volt 107,111,118,122 romokkal
[ Szerkesztve ]
-
-
-ZsoLi-
tag
Nálam netezés közben elmegy eltünik a kis ikon böngésző leáll vagy egyből visszacsatlakozik vagy nekem kell ki be kapcsolni.
-
tlacee
csendes tag
Linksys WRT54GL dd-wrt: még soha nem dobta le, TP-Link WR841N: rendszeresen ledobja. B104 T-s Rom. Titkosítás ugyanaz. (egyéb beállításokat nem sorolom, mert a dd-wrt fw-n nagyon durván sokmindenbe bele lehet nyúlni. Sajnos ennek normálisan utánanézni és tesztelni sem időm, sem energiám nincs).
[ Szerkesztve ]
úgy kell melegvizet csinálni, hogy a langyosból ki kell venni a hideget
-
TomWexX
addikt
válasz picilabikoka #10270 üzenetére
Exe fájlra rá ne nyomj, az már rég rossz. Holnap megpróbálok keresni egy jót, egyszer már nekem is kellett.
-
KisBundi
őstag
KK-ről van vmi hír hogy mikor érkezik?
-
seria
tag
Új ROM telepítésnél is dobálja a wifit úgy, hogy nem pakoltok fel semmilyen programot?
Mert nekem nem dobálta eddig, igaz most is csak egyszer kétszer. Mostanában egy csomó programot raktam rá.
Vagy esetleg még gondolkozom, hogy a bébiőr ami 2.4ghz frekvencián van az zavarhatja-e?
Lehet hülyeséget írtam de más ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz tlacee #10272 üzenetére
A WR841 nálam is dobálja, de most látom a honlapon, hogy van már újabb firmware a v8-as routerekre, ha esetleg nem próbáltad volna.Délután én is felpakolom hátha javít valamit.
Esetleg van még valakinek WR841N routere?
cil101 (#10262) köszi, ez fontos info.
seria igen, nincs jelentősége, hogy friss rom, vagy belakott.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Hétvégére összeszedem a routereket, amiket használok, lesz vagy 5, de egyikről se dobta el a wi-fit a telefon.
-
KerekesLevi
tag
Hali!
Karácsony előtt vettem egy P6-ost.
T-s, B103 rommal jött, teljesen rendben ment minden. Erre ez a kretén felajánlotta egy szép reggelen, hogy felfrissíti magát B104 romra. Wifin keresztül meg is oldotta szépen, de azóta az autóban bluetoothon kihangosítva a zene percenként megakad 1-2 másodpercre. Nagyon idegesítő, mert a régi Galaxy S2-m nemhogy nem akadozott, de még a számcímeket is kiírta... tegnap fellöktem rá a b125 romot, de az is laggol zeneügyileg. Valakinek valami 5lete? A t-mobilban azt ajánlották, hogy indítsam újra...Levi
-
rObika8802
aktív tag
azt be lehet vhol állítani ,hogy a háttérkép is mozogjon ,ha lépek jobbra balra a homescreenen?
.-.-.-.-.-.-.
-
TomWexX
addikt
válasz rObika8802 #10284 üzenetére
Igen, belehet. Így kell:[link]
(#10279) kk831228:
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz freemanone #10238 üzenetére
Nos, az a gond, hogy interferencia nélkül is dobálja. Mondtam, hogy én ebben nem hiszek.
-
-
Gestas
csendes tag
Vodás, B606-al vettem, soha nem dobálta, sehol.
Otthon, meló, kocsma.
Jött a szolgáltatói frissítés, B607-re, azóta dobálja
mindig, mindenhol. -
Zsocy155
őstag
Az enyém is vodás és sem a b606-al sem a b607-el nem vettem észre wifi eldobást. Sem otthon (D-LINK DI-524), sem máshol a szabad hálózatokon.
Talán annyit változott, hogy a b607-el néha megszokott szakadni a hívás, pedig a sim új micro sim.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz picilabikoka #10278 üzenetére
Konkrétan azt nem találom amit én használtam, de itt van a play store apk-ja, ezt telepítsd és onnan már le tudsz húzni mindent ami kell. Google play.apk (XDA)
-
-
bkiky01
senior tag
Ígéretesnek tűnik: HYD52ROM V2
Valaki próbálta? -
cil101
tag
Az enyémnél a térerőnél is piros x van amikor felélesztem, majd egy pillanat alatt visszajön. Szerintem lehet hogy annyira energiatakarékosra akarták csinálni, hogy néha azt is kikapcsolja amit nem kellene pl.:a hálózatot ,vagy a wifit. Némelyik alkalmazás meg úgy beakad és szívja az aksit hogy újra kell indítani, bár az nem a telefon hibája hanem a program vagy android szerintem.
-
-ZsoLi-
tag
probálta valaki a tweakker nevű alkalmazást, külföldi honlapon olvastam hogy megoldás lehet wifi problémára. ma kipróbálom hátha
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Valami hír Ascend P6 frissítésről? (4.3 vagy 4.4)
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest