- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venn
tag
1 hónapos a készülék Voda B607 tökéletesen működik nincs wifi probléma, egyetlen érdekes dologra lettem figyelmes a fehér előlapon sötétben a kijelző mellett körben halványan átszűrődik a fény, eddig igazából fel sem tünt, egy kicsit zavaró éjszaka. Másnak is ilyen?
-
gabancs
addikt
válasz SityiSXT #10203 üzenetére
A felmérés sem tud meggyőzni, hogy ugyan az a szoftver valakinek jó másnak meg nem. Továbbra is valami hardveres hibára gyanakodnék. Ez akár valami piti összeszerelési gond is lehet akár, de akár az alkatrészek szórására is inkább gondolnék, mint a szoftverre. Mert az bitre ugyan az mindenkinek.
-
duvi
nagyúr
válasz SityiSXT #10203 üzenetére
Jó, hogy szóba hoztad. Épp írni akartam, de most, hogy ismét előtérbe került a téma, talán többen fognak reagálni rá. Sajnos összesen csak hat választ kaptam router ügyben, amiből nem lehet érdemi következtetést levonni Ezért bemásolnám a régi posztomat kiemelve, hátha kapunk még adatokat. Természetesen aki elküldte már, annak tárgytalan az újbóli felkérés.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el NEKEM PRIVIBEN az alábbi paramétereit:1. Router pontos típusa (és ha tudod, akkor a chipsetet is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot, gyakran megszakad
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Minta a kitöltéshez:1. ASUS RT-N66U (Chipset: Broadcom 5300)
2. Ide a fenti háromból a rád vonatkozót beírni (pl: Működik, de néha megszakad)
3. Wi-fi alvó mód: Mindig(#10204) gabancs
Nem a szoftveres hibalehetőség miatt gyűjtjük az infót, hanem hardveres kompatibilitás miatt a routerekkel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
"Nem a szoftveres hibalehetőség miatt gyűjtjük az infót, hanem hardveres kompatibilitás miatt a routerekkel kapcsolatban."
Az lehet, de én nem is erre reagáltam. Több oldalon olvasható, hogy a wifi gondokat sokan szoftveres hibának vélik, és javasolják a szoftver cseréjét. Ami eddig igen kevés sikerrel oldotta meg a gondokat, Ezért gondolom, hogy ez nem szoftveres gond.
-
duvi
nagyúr
válasz gabancs #10206 üzenetére
Akkor elnézést kérek. Félreértettem a felméréssel kapcsolatos válaszodat:
"A felmérés sem tud meggyőzni, hogy ugyan az a szoftver valakinek jó másnak meg nem."
Én is úgy gondolom, hogy a szoftvernek semmi köze a wifi problémához. Anno a régi LG Arena telefonomnál volt hasonló anomália és ott összegyűjtöttük a felhasználók router típusait. Kiderült, hogy bizonyos routereket nem szeret az Arena, míg másokkal gond nélkül lehetett használni. Ezért szerettem volna itt is megcsinálni ezt a felmérést. -
vg
addikt
Utálok frissíteni, de itt olvasottak után feltettem 125 verziót. Nem jelzi felül ikonnal ha bekapcsolom a gps-t, szar. A 111 tökéletes volt. Soha nem teszek fel ilyen nem hivatalos frissítést. Ha megkérhetném ne mondja itt senki, hogy jól működik amíg ki nem próbált minden opciót!
-
rObika8802
aktív tag
első benyomásaim eddig jók a telóról nem érzem csalódásnak az Xperia P után igaz wifit párszor lelökte,de azon kívül semmi!
.-.-.-.-.-.-.
-
dokee78
félisten
Van aki már ejtette vízbe?
Tesóm beleejtette a fürdőkádba,de egyből kikapta,most szárítja kifelé. -
chelsi
csendes tag
-
picilabikoka
csendes tag
Sziasztok. az egyik kínai üzleti partneremtől kaptam egy ilyen telefont. Eddig iphonjaim voltak. Pár nap után eladtam a 4S-t, mert annyira megtetszett ez. Végigolvastam szinte az összes hozzászólást és sokat okosodtam belőle. Pár kérdésem maradt. Az enyémen most B115 ös rom van. Tele van kínai appokkal, szerintem play store sincs rajt, csak valami App Center. Ha felrakom a b125-öst abban lesz magyar nyelv és play store? Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz picilabikoka #10218 üzenetére
Nem biztos, hogy a telefon túl éli! Legalább is fordítva, egy európai példányra rakott fel valaki kínai ROM-ot, belehalt a telefon.
-
picilabikoka
csendes tag
A B125 öst felrakhatom? Akkor Play stor-om sem lehet? Akkor, hogy tudok rendes appokat telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz picilabikoka #10220 üzenetére
A B118CN (kínai rom) szerintem jobb, mint akármelyik eu-s. Abban van angol nyelv is.
-
cil101
tag
A tied más régióból származik szerintem ne rakd fel a 125-öt
-
picilabikoka
csendes tag
Akkor nem rakom fel a 125 öst A verzió száma jelenleg: P6-U06V100R001CHNC00B115. van olyan program, ami magyarítja? Appokat hogy tudok letölteni? A kínai B118 jó rom?
-
Zlika
aktív tag
válasz picilabikoka #10223 üzenetére
Morelocal egyszer bevált.
-
picilabikoka
csendes tag
Megpróbálom. Kösz.
-
Nimda
addikt
válasz gabancs #10199 üzenetére
Én meg emlékszem olyan fórumokra, hsz-okra, ahol bizony valakinél "megjavult" egy bizonyos romverziónál.Az tény hogy komoly hiba, de még mielőtt bármit is tennénk, várjuk meg egyrészt a következő főverzióváltást, másrészt meg a routerek összesítőjét.Bár ez utóbbit kétlem, hogy használható eredményt hoz.Túl kevesen vagyunk ehhez sajnos.
Nagyon nem mentem bele az android felépítésébe, de azt tudom, hogy a wifi modulhoz tartozik egy wifi driver is.Ha ez nincs megfelelően megírva, illetve ha a gyártó nem tudja bizonyos körülmények között reprodukálni a hibát, akkor hiába várjuk a javítást, a szervízek sem tudnak mit tenni.Én annak örülnék ha legalább kapnánk egy visszajelzést a gyártótól, hogy ezt és ezt tehetjük az ügy érdekében, mert azért vagyunk egy páran akik erre panaszkodnak.
Amúgy ha még emlékszel korábban írtam, hogy nekem sem volt gondom a wifivel, egészen a B111 verzióig.A problémák onnantól kezdődtek...de sajna ezen már nem változtatott az sem, ha visszaraktam a korábbi B107-et.Itt jön szóba az is, hogy a telefon képtelen a full wipe-ra, vagyis inkább egy repart-ra, ami teljesen eltüntetné az előző rom maradványait.A scrípteket is kipróbáltam, kb. semmit nem érnek.
Akkor másnak ugyan az a szoftver miért nem produkálja ezt a tünetet?
Valószínűleg azért, mert mindenki más körülmények között, más routert, más beállításokat használ.Csak az én környezetemben van vagy 10 router és vagy 5 különböző eszköz, ami okozhat zavarokat, hiába a csatorna váltás és egyéb hókuszpókusz...és még kitudja milyen interferencia, ami a B107-es rommal nem volt jelen érdekes módon.
Az a baj, hogy nagyon sok a találgatás, semmi nem biztos, egyelőre várom a tapasztalatokat.
-
gabancs
addikt
ami teljesen eltüntetné az előző rom maradványait- ez tényleg komoly hiba. Nem is értem, hogy gondolták ezt komolyan.
Csak az én környezetemben van vagy 10 router és vagy 5 különböző eszköz, ami okozhat zavarokat, hiába a csatorna váltás és egyéb hókuszpókusz...és még kitudja milyen interferencia - Ebben megint csak nem hiszek. Az, hogy az analóg rádiófrekvenciás jeleknél ez gyakori dolog volt egy dolog. De ez digitális jel, ráadásul igen erős titkosítással. Nem beszélve arról, hogy általában a saját router a telefon közvetlen közelében van. Én kizártnak tartom, hogy egy távoli router jele, olyan szinten meg tudja zavarni egy csatlakoztatott eszköz kommunikációját, hogy leszakadjon a saját router-étől.
Persze ez is csak egy vélemény, sajnos nem tudni mi okozza ezt a kellemetlen helyzetet.[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz freemanone #10228 üzenetére
"Ha nagyon sok másik router van ugyanazon, az interferencia miatt lassabbá válik a kapcsolat."
Tehát nem leszakad, csak lassabb lehet.
-
mjoci68
csendes tag
Sziasztok vettem egy p6-ost független elfogadja a t-mobilos kártyát de nem ad térerőt másik szolgáltatóknál jó.Szerintem letiltották a szolgáltatónál.Ezt szerintetek meg lehet csinálni?
http://sim-unlock.net/sim-lock/72/Unlock_by_code_for_Huawei_phones/ -
racerx
őstag
Most van olyan is, hogy nálam a wifi szinte mindig jó. A 111-es romon nem emlékszem semmi gubancra, a 119-125 nél néha észrevettem, hogy ledobta. DE!! Ez alig párszor fordult elő lehet h a 111 nél is volt csak nem vettem észre, és az is lehet hogy most is csak simán vmi más hiba volt (mert sajna néha belassul a netem, meg az egyik laptopról is soxor elmegy a net, tök random módon, van amikor meg hetekig jó.... ).
Szóval rohadtul nem utdok konzekvens következtetést levonni a dolgokból...De inkább azt mondanám, hogy nálam jól megy a wifi., sőt egyáltalán semmi hibáról se tudok beszámolni a telefonnál. Igaz enyém még független T mobilos, augusztusi vásárlás. -
gabancs
addikt
válasz freemanone #10231 üzenetére
Ok, legyen így! Ettől függetlenül egy szoftver cserétől az esetleges interferencia egy cseppet sem változik. Tehát ha ez a gond, tehetsz rá bármit, a zavar továbbra is jelen van.
-
Kaves
csendes tag
válasz mjoci68 #10230 üzenetére
Persze nyitható kóddal, én már 3-at nyitottam ki kóddal teljesen jól működik én másik oldalon csináltam.
Sajnos T-mobilos kezdetben független volt lehet nem fizették, de lehet kóddal kinyitották és ráflasheltek egy gyári független Romot.
Csak garjegyről derül ki hova tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Keress rá guglin a gapps szóra (google apps) és töltsd le az apk-t egy megbízható helyről, majd install, és utána lesz már play, gmail, térkép stb.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
-ZsoLi-
tag
Akinél nem dobálja a wifit megirná mien routert használ? Es hogy mien rom van rajta. Köszi
-
arminlok
senior tag
Nekem a hátlap alatti müanyag rész ami gondolom ragasztva van egy icipicikét felvan hullámosodva találkoztatok már ilyennel? Nem gáz csak az a probléma h amikor megvettem akkor még csak a jobbszéle volt egy árnyalattal feljebb bár inkább azt mondanám, hogy a műanyag viszszintes volt csaka fém volt lejjebb.ott a sarokba. Nagyon remélem , hogy ez nem valami akkumulátor púposodásnaka kezdete :S Szerintetek?
-
racerx
őstag
Nekem egy Tplink WR741ND van
-
gabancs
addikt
Tp-link TL-WR1043ND
B125Szuper párosítás.
-
Nimda
addikt
Na és ki milyen csatornát használ?
-
jegenye77
addikt
TP-LINK TL-WR740N egyszer se dobta le viszont,
TP-LINK TL-WR940N-nél nem egyszer előfordult,hogy megszakadt a kapcsolat.
Egy ilyen FRITZ!Box 6340 routerrel is sikerült tesztelnem és ezzel sincs semmi gond.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy Skype-olás közben teljesen megfagy a telefon? Már nem először. És elég meleg is. Van valakinek valami ötlete mi lehet ez? Telepítsem újra a skype-t vagy az egész telót?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest