- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Ja és a legdurvábbat lesem írtam. A srác akivel elcseréltem a párom készülékét a Notell-re az pár nap múlva rájött,hogy mégsem jön be neki annyira a P6 inkább egy Nexus 5-öt szeretne. Mivel nem volt elég pénze a Nexus 5-re ezért gyorsan áruba bocsátotta a P6-ot. Az első ember akinek ajánlotta rögtön rá is csapott,mivel most figyeljetek nem hazudok 40.000!!! forintért adta a P6-ot. Hülyék vannak és mindig is lesznek akiktől szarér húgyért lehet készüléket venni olyat is ami nem feltétlenül átb@szás szagú.
-
akosar
tag
válasz mati12 #11801 üzenetére
Igen. Anno a Galaxy S telomat ugy vettem meg 50.000-ert, hogy akkoriban 75-80 korul adta mindenki. Egy korrekt sractol vettem, aki kijelentette, nem meggazdagodni akar belole. Pont 50.000 kell neki az SII-hoz. Majdnem 3 evig hasznaltam a keszuleket hiba nelkul, es 20.000ert P6 vetele elott en is tovabbadtam.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz mati12 #11799 üzenetére
Igazából azon volt a hangsúly, hogy a régebbi mate-val van egy árban.Ez az ami irreális...
akosar pontosan az ilyen emberek az okai az ilyen szintű áresésnek, nem maga a márka.
Ugye ha el akarsz adni egy telefont, akkor mindíg egy picivel alább árazod, ami hosszútávon csökkenti az értékét.A szolgáltatónál vásárolt telefonok meg nem véletlenül kerülnek annyiba amennyi.Ha meg kifogsz egy függetlent, akkor azt lehet függetlenként is árulni.
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz akosar #11802 üzenetére
Hát akár hiszitek akár nem én a volt P6 telómat zsír újonnan 28 ezerért vettem!
Konkrétan ebay-ről! 30 db volt eladó ami 4 óra alatt el is kelt! Nekem keresésbe be volt állítva és amint észrevettem egyet, le is ütöttem, mondván veszíteni nem veszíthetek! Szóval gond nélkül megérkezett 5 hét után (vámon is átjött). Aztán újonnan elcseréltem egy 1 hónapos használt, de itthon garanciális darabra!
Szóval 28 ezerért van P6-om! -
petyaaa6
tag
Sracok,segitsetek pls. Zene buzi vagyok,es ez a dolby sorround Gecijo,De!
Miert van az h videosettingsel oruletesen szol,music settingsel meg csal jol?
nemveletlen h filmetnezni abszolut eargasm. Probaljatok ki,h youtube-n hallgattok zenet(akkor videodolby megy) s mennyivel jobb mint zenekent. Videonal Music Videot allitsatokbe,duborog mint a kurvaanyja.
Hogylehet egyszintre hozni,h mindenhol ez a beall legyen?Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
missz
tag
Hiperszuper, imàdom!az akksi mondjuk nem egy vilàgbajnok, vagy mèg nem àllt be..( nincs egy hetes a teló), mondjuk reggel fel6kor vettem le a töltőről, azóta egy keveset nyomogattam, kepeket neztem, ilyesmi...ès telefonàltam 40 percet, most 88%on van.., nem tudom ez jó, avagy nem az, de annyira nem is szamit, ugyis nap vègèn mindig töltöm, bar tèny, h a razr i siman elment aktív hasznàlattal 48 óràt.., de minden masban eddig ez a jobb!ami baromira meríti, az a kèpszerkesztès, sokat szórakozom különböző fotós progikkal, na attól merül percek alatt menthetelenül, de gondolom minden màssal így van, mondjuk jàtszani mèg nem jàtszottam rajta, filmet sem nèztem.., remèlem nem lesz rà tovàbbra sem panasz, mert en viszont alàírtam újabb kèt èvet a tè fosnak...ès ràadàsul 11 hónapig törlesztem, de így volt a leg megfizethetőbb...ez van, eladàs kilőve az biztos, amíg a 11 hónap le nem jàr, amúgy a mobilnetem kegyetlen gyors, nàlam pillanatok alatt megy minden..majd arra leszek kívàncsi, h amikor elhasznàlom az 1 gigas keretet(nem olyan nehèz), es belassítjàk, na akkor mennyire lesz èrezhető a különbsèg...
[ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
crue
őstag
"majd arra leszek kívàncsi, h amikor elhasznàlom az 1 gigas keretet(nem olyan nehèz), es belassítjàk, na akkor mennyire lesz èrezhető a különbsèg..."
Gyakorlatilag internetezésre használhatatlan lesz. A kisebb adatforgalom igényű appok, mint az időjárás widget meg a gmail stb. azért átpréselik a bitjeiket a beszűkített sávon.
-
hrvathg
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az "E-mail" programhoz vezető ikont megdupláztam (ill. a gyermekem) és most kettő van belőle. Törölném is az egyiket, de nem engedi, mert rendszerikon. Nekem elég lenne csak az egyik. Próbáltam már külön-külön mindegyiket törölni, de egyiket sem hagyja. A rendszer gyári, 111-es fw-rel, nincs root stb.
Van ötletetek?
Köszi. -
miss_wolf
csendes tag
válasz gacsoi #11789 üzenetére
Szia, én is már 2-3 napja ezzel szenvedek. Most kipróbáltam ahogy Gmail-en le van írva a beállítás.
A kimenő port száma más. Ha beírom, mentek és vissza lépek megnézni akkor újra 587 a 465 helyett. De most jó és letölti a leveleim. Nem értem.[ Szerkesztve ]
-
-
missz
tag
válasz marilllyo #11814 üzenetére
Ès ezt konkrèt erre a telefonra mondjàtok, vagy egyèbkènt is ez a vèlemèny ha màr belassítva van a mobilnet? csak mert ez előző kèszülèkeim egyikèn sem volt azèrt annyira vèszesen lassú, na jó, videót nem kell nèzni a jutyubon, de ezt eddig is tudtam' de a megszokott weboldalaim azèrt mèg bejöttek, mèg ha nem is olyan gyorsan mint előtte...(mondjuk próbàlok odafigyelni, h ne hasznàljam el idő előtt a limitet, de persze ez nem mindig jön össze)
-
missz
tag
Ezt a tokott vettem, a motorolan is ugyanilyen volt, nekem nagyon bevàlt, 5 font.
-
Plebi
senior tag
Szerintem nem elrugaszkodott ár. Megvette előfizetésben, megunta és most eladja ugyanannyiért, gyakorlatilag nem bukott semmit, maximum annyit, hogy a hűsége megmaradt. Én is 70-ért vettem előfizuban, de nem adnám el, nagyon tetszik, jól kezelhető, semmi gondom sincs vele, a voda elég szépen frissítget.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Uuser
tag
válasz v1kt0hr #11819 üzenetére
Háát, nem tudom, de szerintem annyira nem menő. Ha olyan mint amire gondolok.
E-Bay, én is vettem hasonlót, mindenféle mintával ellátott változat van, tényleg rengeteg, na de a minősége...
Konkrétan majdnem elsírtam magam amikor megjött hogy mire adtam ki 1700 Ft-ot. Egy kutyaközönséges plexi anyaghoz hasonló maga a tok, és mintha rá lenne melegítve egy matrica ! de csak a hátlapra, az oldalsó részek már átlátszóak. Merev vacak az egész, teteje - alja nyitott. Feltettem és levettem rögtön. Azóta sem vettem elő.
Nem leszólni akarom, tényleg, de szerintem max 200 Ft-os kategória.[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Ja hogy ezek műanyagok?? És ilyen bumper tokok? Tehát van kis pereme a kijelző felőli oldalon? (Ha leesik nem a kijelzőre esik a cucc) Baromi jók tényleg. Asszem be is ruházok egyre. Köszi a linket!
Nagyon durva amúgy hogy Angliából ingyen szállítanak, általában csak kínából jön ingyé az áldás[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Én is kezdem megunni, hogy ôszinte legyek...nem tudom, hogy a lassulások amiket mostanában tapasztalok azok a telefon vagy az android hibái. Pl. én még nem találkoztam olyan droidos telefonnal, ahol a status bar lehúzás ne lenne darabos. Pedig pont erre van kitalálva a project butter...aztán a telefon egyszer szélsebes, aztán meg beszaggat de nem kicsit, pedig 1200 mega a szabad ram...komolyan nem tudom ezeket hova tenni.
A másik a szokásos, ezerszer elmondott wifi. Tegnap egyszer sem dobott le, ma 10 perc alatt négyszer. És még hol a kitkat...
[ Szerkesztve ]
-
missz
tag
válasz kemotox #11824 üzenetére
Igen van kis pereme.., nekem bevàllt.., mièrt melyik lenne a nem 200ft-os kategória, a szilikon? valóban merev, műanyag, jó a fogàsa ès vèdi a hàtlapot.Sztem ennèl többet nem kell tudnia, ja ès sehol sincs elszabva, mindenhol stimmel a mèret, lyuk, stb igen, engem is meglep az ingyen posta, de erre legalàbb nem kell hetekig vàrni mint Kínàból, ideèrt 5 munkanap alatt
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Nekem a gyári tökéletesen megfelel.
-
okoska74
senior tag
Ha már a tokoknál tartunk nekem egy flipes van. [link] Én anno még 2500. kemény forintot adtam érte.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
v1kt0hr
tag
Fém tokot senki ne készüljön venni mert 90%át arnyekolja a tereronek..
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
lfarkas
aktív tag
Hát én tegnap óta nem tudom letölteni sehonnan a THEMER launchert! Minden oldal a Gplayre irányít, onnan meg mintha levették volna. Tudtok segíteni?
-
mec71
tag
Elküldöm privátban
-
lfarkas
aktív tag
Hasonló az Aviate Beta Launcher-hez. Nem rossz.
-
JaniT
csendes tag
válasz v1kt0hr #11829 üzenetére
Cukorbol van a kezed? Szerintem nagyon jó a gyári tok. Pont hogy enélkül szinte éles a készülék és a vekonysag miatt már-már kényelmetlen is tok nélkül.
A feketehez egyebkent füst szinut adnak. Szívesen hasznalnam én is tok nélkül, mert gyönyörű. De nem éri meg nekem, hogy veszítsen az ertekebol eladaskor az enyhén kopottas allapot...Vettetek észre olyat, hogy pl van 1 hivatkozás fűrészbakon és nem lehet finom erintessel megnyitni, mert a Chrome csak egy üres lapot hoz be (fehérség), de a cimsorban ott a link, de frissitesre sem tölt be.
DE, ha hosszasan rajta tartom az ujjam a Face-en lévő hivatkozasra, és mikor elengedem, gond nélkül betölt.
Ez a Facebook hibája, vagy Android, netán Chrome? Másnál volt ilyen? -
Yager01
senior tag
Üdv rég voltam Itt. Mostanában lassulásokat, szaggatásokat tapasztalok a B122 rom alatt. Létezik valami normális update amire érdemes lehet váltani?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz Yager01 #11842 üzenetére
User error.Soha nem sikerűlt még szaggatásokat -lassulásokat produkálnunk még a gyári szolgáltatós romokkal sem.122 sem..
Sok minden jellemző erre a készülékre de lassulás/szaggatás bizos,hogy NEM!
B125 International :stabil jó aku idő.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
kemotox
addikt
Visszatérve ehhez a tokos témához: Eléggé szemezek vele, de biztosra akarok menni. Tudnál valahogy képeket csinálni arról, hogy alul-felül és oldalt hogyan van rögzítve a telefonhoz a tok? Persze csak ha nem okoz kellemetlenséget. (Ha nincs kéznél kamera vagy ilyesmi akkor hagyd, annyira nem fontos.) Köszi
-
bubuka80
tag
Sziasztok!
Nekem az oldalra nyílós flip tokok jöttek be, rendeltem is hozzá egyet, de elég gagyi minőségű volt (bár nagyon tetszetős), ezért ismét vettem egyet, azt hétfőre várom. Ő lesz, Nillkin.Rendeltem még hozzá fóliát és egy plusz SIM tűt is.
Wifi probléma nálam kb. egy hete nem jelentkezett, pedig előtte elég komolyan idegesített már. Teljesen gyári nálam minden.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest