Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nimda

    addikt

    válasz gabancs #10199 üzenetére

    Én meg emlékszem olyan fórumokra, hsz-okra, ahol bizony valakinél "megjavult" egy bizonyos romverziónál.Az tény hogy komoly hiba, de még mielőtt bármit is tennénk, várjuk meg egyrészt a következő főverzióváltást, másrészt meg a routerek összesítőjét.Bár ez utóbbit kétlem, hogy használható eredményt hoz.Túl kevesen vagyunk ehhez sajnos.

    Nagyon nem mentem bele az android felépítésébe, de azt tudom, hogy a wifi modulhoz tartozik egy wifi driver is.Ha ez nincs megfelelően megírva, illetve ha a gyártó nem tudja bizonyos körülmények között reprodukálni a hibát, akkor hiába várjuk a javítást, a szervízek sem tudnak mit tenni.Én annak örülnék ha legalább kapnánk egy visszajelzést a gyártótól, hogy ezt és ezt tehetjük az ügy érdekében, mert azért vagyunk egy páran akik erre panaszkodnak.

    Amúgy ha még emlékszel korábban írtam, hogy nekem sem volt gondom a wifivel, egészen a B111 verzióig.A problémák onnantól kezdődtek...de sajna ezen már nem változtatott az sem, ha visszaraktam a korábbi B107-et.Itt jön szóba az is, hogy a telefon képtelen a full wipe-ra, vagyis inkább egy repart-ra, ami teljesen eltüntetné az előző rom maradványait.A scrípteket is kipróbáltam, kb. semmit nem érnek.

    Akkor másnak ugyan az a szoftver miért nem produkálja ezt a tünetet?

    Valószínűleg azért, mert mindenki más körülmények között, más routert, más beállításokat használ.Csak az én környezetemben van vagy 10 router és vagy 5 különböző eszköz, ami okozhat zavarokat, hiába a csatorna váltás és egyéb hókuszpókusz...és még kitudja milyen interferencia, ami a B107-es rommal nem volt jelen érdekes módon.

    Az a baj, hogy nagyon sok a találgatás, semmi nem biztos, egyelőre várom a tapasztalatokat.

Új hozzászólás Aktív témák