- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyaaa6
tag
B122-n vagyok,borarosternel es gps-nek negyedoraja nincs jele:/
Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
duvi
nagyúr
Ha már wifi, akkor én is leírom a tapasztaltakat. Nem egészen két hete van nálam a telefon. T-mobile B103-al vettem és amit felkínált OTA frissítést B10-4-et azt fel is tettem. Az első héten volt két alkalom, hogy eldobta a wifit, azóta stabilan műxik (kop-kop ). Egy szobában voltam a wifivel, a jelerősség maximumon volt. Egy ASUS RT-N66U routert használok (Broadcom 5300 chipset van benne). Anno az LG Arena esetében is voltak hasonló wifi anomáliák. Elkezdtük összegyűjteni a fórumtársak beírásai alapján, hogy kinek milyen routere van és mik a tapasztalatai (oldal közepe tályán a wifi probléma). Végül is kiderült, hogy volt összefüggés bizonyos típusok esetében a wifi problémával. Csak egy ötlet, hogy ha gondoljátok, akkor itt is megcsinálhatjuk ugyanezt.
-
mati12
senior tag
Ma megvettem a P6-ot a páromnak is fehér színben. Miután haza értem és tüzetesebben megvizsgáltam,majd összehasonlítottam az enyémmel azt állapítottam meg,hogy a a fekete készüléknél valóban fémet alkalmaztak a fehérnél viszont csak valami fémhatású anyagot. A készülékeket kézbe véve a fekete készüléknél érződik a fém hideg tapintása a hátlapon és az éleken is,ezzel szemben a fehérnél elmarad ez az érzet simán szoba hőmérsékletű a tapintása. A hátlapot és az éleket vizsgálva a fekete készüléknél látszik a fém csíkozása a fehér készüléknél ez sem,ott valami porfújás szerű matt ezüst található. Ha tudok ezekről valami jó makrót készíteni akkor a későbbiekben feltöltöm majd a képeket. Nagy valószínűséggel nem csak a különböző belső alkatrészek származnak más más helyről hanem lehet,hogy az egyes készülékek is.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Nekem a Samu Note 2-m is néha eldobta a wi-fi-t, szóval szerintem érzékeny pont ez a telefonoknál Ja és a haverom note 2-je is eldobálta. Nem feltétlen P6 széria hibáról beszélünk.
(#9307) mati12: Nekem fehérben van, de fém a kerete (legalább is a tapintása és a kinézete is az..).
[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
A 4.4-et is átalakítja a Huawei? Vagy az hogy lesz? Teljesen gyári KitKat-re lehet majd lefrissíteni?
-
|AP|
veterán
válasz akosxyz #9309 üzenetére
Átalakítja.
Emotion UI 2.0-t kapunk. -
akosar
tag
Nekem Vodás B606 volt rajta, dobálta a wifit rendesen. Egy szobában voltam a routerrel, de ha a galérián voltam fent, sokszor eldobta a jelet.
B122 óta ilyet nem tapasztaltam. UPC netem van, TP_LINK TL-WR1043ND routerrel.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Konkrétan arra gondoltam, hogy hátha itt is vannak bizonyos wifi típusok amikkel 1.100%-ban működnek a P6-ok.
2. Van ahol működnek de néha eldobja.
3. Végül ahol csak rövid ideig használható a kapcsolat és rendszeresen megszakad.
Ha sikerülne egy ilyen adatbázist összehozni, akkor betehetnénk az összefoglalóba is.[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
Én ezt már a boltban is figyeltem, hogy a fehérnek a hátlapja nem olyan fémes de elvileg az de az oldalát nem figyeltem mondjuk nekem fekete van jobban kijön a fém szépsége
-
duvi
nagyúr
válasz freemanone #9316 üzenetére
Köszi!
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el nekem PRIVIBEN az alábbi paramétereit:
1. Router típusa (és ha tudod, akkor a chipset is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
Várok az összesítővel mondjuk egy hónapot és utána közzé teszem a statisztikákat. -
-KP-
addikt
ebben a mostani hidegben megárt a telefonnak, ha nadrág zsebbe teszem ami nem cipzáras?
-
mati12
senior tag
válasz South Velen #9321 üzenetére
Teljesen más a hőérzetük is a fekete szabályosan hűvös a fehér pedig szoba hőmérsékletű,ha kézbe vesszük egyszerűen nincs az a fémesen hűvös érzés.
-
-
okoska74
senior tag
Aki még nem tudta, mint én is, annak írom:
firmware -ben az U - UMTS (normál 3G), és a C - CDMA változata, a 06 valamilyen régiókód változata.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
atiso01
csendes tag
Sziasztok
A B122.zip -et kicsomagolva kell a dload mappába tenni? -
atiso01
csendes tag
Jó oké már látom
-
mati12
senior tag
Ma megjelent a GTA San Andreas androidra is. Sajnos a P6 a jelenlegi verzióval nem kompatibilis. Nem mintha ezen akartam volna játszani csak kiváncsi voltam.
-
seria
tag
válasz freemanone #9327 üzenetére
ja, ok.
-
SKyle
tag
válasz Mesterlovesz #9269 üzenetére
@Mesterlövész: Köszönöm szépen a tippeket! Kazincbarcikai vagyok, de a nagyobb lányom Budapesten tanul, szóval megoldhatónak tűnik a dolog. Az ebay-es tippet is meg fogom próbálni.
Kellemes ünnepeket kívánok!They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
JanR
addikt
Én majd karácsonykor megmondom 3 hete pihen a telefon a dobozában, majd szépen a Jézuska hozza Szerk: kínzom magam rendesen, nagyon nehezen bírok magammal..
Bár mikor megvettem, azért kipróbálgattam, hogy ha valami rossz benne cseréljék ki, de az alatt a fél óra alatt nekem hibátlan volt (LinkSys WRT54GC).
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
Az égvilágon semmmi baj a wifivel
Userr error .
4. P6-om is tökéletesen működiik.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
Gsx-rr
veterán
Már régóta sokan használjátok a készüléket, a fekete mennyire kopik tok nélkül?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Lecseréltük párom 4X-ét egy P6-ra. Kérdésem: névjegyekhez beállítja a google szinkronizációt, és minden bizbaszt szinkronizál, beleértve az email címeket is. Nincs valami rejtett opció, hogy csak a számmal rendelkezőket szinkronizálja/mutassa?
Amúgy tényleg minőségi, szép készülék, párocskám imádja Nekem mondjuk már egy kicsit túlzás ez a vékonyság, főleg a Zoom mellett...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
1.,T-s telo B111 rommal, semmi mahinálás.
Wifire rögtön csatlakozik, de minimum 20-30 mp mire az első számomra hasznos adatforgalom lezajlik. Azaz addig nem jön be egy weboldal sem (el sem kezdi), nem frissül az időjárás, nuku viber stb stb.
Csatlakozás után abban a 20-30 mp-ben folyamatos a fel/le nyíl villogása, azaz valami adatforgalmat bonyolít, de addig én semmire nem tudom használni.
Miért lehet ez?2.,USB háttértárként nem láthatom a teló belső memóriáját? Intézőben látható valami huawei kütyüként, de az nem ugyanaz. Önálló meghajtóként szeretném látni pl total commanderben úgy, hogy klikkelni is lehessen rá.
Köszönöm
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
rizso
addikt
válasz kecskebégető #9346 üzenetére
Köszi!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások