- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #35755 üzenetére
Kipróbáltam az AOSB-t....nos,NÁLAM csak részben vált be. Elsősorban összeomlik az Xposed használatakor,azaz a beállításokba lehetetlen bemenni (leáll),valamint az üzenetkezelő sincs a helyzet magaslatán,bár ez orvosolható a Hangouts-al,nade mégis....Az akksihasználat átlagos,bár van lehetőség a spórolásra,de nem észleltem érdemi különbséget. Egyebekben megfelel - dalvikon futtattam,az ART -ról nem tudok nyilatkozni. Összességében lehet,hogy a Samun szuper,de a HOX még mindig válogatós a 4.4-es romok táján. Jobbak a régebbiek,4.3-ig bezárólag.
Szerintem.
Ezért visszakerült a 4.2.7-es (V5) MIUI,tekintve,hogy jó ideje hiba nélkül futott,meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Nincs valami app arra, h videó lejátszáskor ne világítsanak a gombok (ha sötét van) Elég zavaró...
-
Lacopapi
addikt
válasz lsebestyen #35803 üzenetére
ITT talán lelsz valamit
-
Heroldg18
tag
válasz lsebestyen #35803 üzenetére
Én ezt használom.
Néha kicsit megkavarodik miatta az értesítő Led is, de nem tudom miért. Azt csinálja hogy folyamatosan világít értesítéskor, vagy töltésnél mintha egyszerre világítana a piros és a zöld is.
De ez nem mindig jön elő. Annyi a hátránya hogy ha kikapcsolod akkor ugye nem világítanak a gombok de meg lehet szokni ha már tudod hol vannak a gombok. -
ferob
őstag
válasz lsebestyen #35806 üzenetére
Van egy egyszerűbb megoldás, ami nem igényel root hozzáférést és nem zavar be az értesítések megfelelő jelzésébe, valamint még alkalmazás sem kell hozzá, ez pedig csak annyi, hogy mikor olyasmit csinálnál, aminél zavar a kapacitív gombok világítása, akkor addig tartod lenyomva a bekapcsoló gombot, míg el nem kezd villogni a kapacitív gombok háttérvilágítása, majd elengeded, így addig nem kapcsol vissza a világítás, míg be nem kapcsolod újra a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Szerintetek mennyit ér most egy hox + függetlenűl?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
ferob
őstag
válasz Bazijoe73 #35811 üzenetére
Arról kérdeztél, így arra válaszolt, szóval valószínűleg te teljesen másképp gondolod az árát, ezért hiszed, hogy nem pontosan arra válaszolt.
De konkrétan ilyen okokból kár kérdezgetni az árát, mert biztos, hogy magad szerint többet ér, mint amennyiért el is tudnád adni, de ettől függetlenül szinte semmivel sem tudod többért eladni, mint a simát.
Összességében a legjobban akkor jársz, ha megtartod, de persze, ha pl. mindenképp le akarod cserélni, akkor ez teljesen mindegy.
-
kirkri
addikt
válasz Bazijoe73 #35811 üzenetére
Én is arról beszéltem.
Kb egy hónapig hirdettem egy gyári új kinézetű (hajszálkarc mentes kijelző, új hátlap) garanciás HOX+ telefont és nem volt rá komoly érdeklődő 65-ért. A tiédet nem láttam, de az említett készüléktől biztos nem néz ki jobban.
Szintén gyári új kinézetű HOX 53-ért ment el. Szóval ne tartogasd sokáig, ha találsz valakit, aki elviszi 65-ért, akkor gyorsan add oda neki.
Indulj ki abból, hogy májusban itthon is piacra kerül a One M8, ami azt fogja okozni, hogy még nagyobb számban lesznek a piacon One M7 típusú telefonok, amelyeknek az ára be fog esni nagyon gyorsan 70 alá. Ebből kiindulva, ki fog egy generációval korábbi készülékért 60-at megadni...? (senki)Hidd el nem a készüléked akarom lebecsülni, (én lennék a legboldogabb, ha maradna jó magasan az ára, mert a hétvégén én is eladni készülök egy sima HOX-ot) sajnos a piac határozza meg az árakat.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
vivien1107
újonc
Sziasztok! EMOJI billentyűzetet szeretnék, már letöltöttem jó párat, külön be is kapcsoltam a billentyűzetnél is...még sem működik. Valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
ferob
őstag
válasz vivien1107 #35814 üzenetére
Ha felraktál olyan billentyűzetet, amilyen tetszik, akkor utána nem elég engedélyezni, mert a beviteli módoknál ki is kell választani, amit úgy tudsz megtenni, ha pl. SMS írás közben lehúzod az állapotsávot és ott a beviteli mód kiválasztására kattintasz.
Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy azért, mert neked van egy billentyűzeted, ami engedélyez bizonyos hangulatjeleket beszúrni, az nem azt jelenti, hogy a másiknál az ugyanúgy meg is fog jelenni, mert ez függ a telefontól, a rajta futtatott rendszer fajtájától és attól is akár, hogy rendelkezik-e ugyanazzal a programmal, amivel te.
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Agybadugós fülest szeretnék venni a Hoxhoz. Ajánlanátok nekem 4-5 ezer környékén? -
fravik
tag
Sziasztok,
sajnos megint újabb problémával fordulok Hozzátok.
A telefonom kb. egyik napról a másikra különböző játékok (pl. Simpsons: Tapped Out - szóval ilyen erőforrásigényesebb alkalmazások) esetén egyszercsak lefagy, és csak második vagy harmadik újraindítás után kel életre. Feltételezem túlmelegszik, de nem értem az okát, mivel eddig ezek a dolgok minden további nélkül működtek, forró volt a telefon régebben is, de sosem fagyott le emiatt...Nemrég leejtettem, amiből a kijelző jobb felső sarkában egy csík berepedt, de ezidáig nem tapasztaltam ezzel kapcsolatos problémát - ez a melegedéses dolog sem rögtön azután jött elő - ezért nem hinném, hogy köze lehet a dologhoz.
A kérdésem az lenne, hogy mit tehetek szerintetek ilyen esetben? Szoftveres vagy hardveres lehet a probléma? Megéri egy FR-t csinálni rajta? Vagy csak szervíz tudna ezen segíteni? Garisban mehet, mert van biztosításom, de csak ha nagyon muszáj küldeném most be.
Azt hozzátenném azért, hogy az első alkalommal, amikor ezt produkálta, az néhány perces töltés közbeni használat után következett be (böngészés).Előre is köszönöm esetleges válaszotok!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
ferob
őstag
válasz fravik #35818 üzenetére
Mindenképp próbáld meg visszaállítani a gyári beállításokat, de félő, hogy ez sokat nem fog segíteni rajta, mert valószínűleg nem szoftveres eredetű a probléma.
Ha a leeséstől elrepedt a digitizer, akkor azért érhette elégséges behatás a telefont, hogy hardveres hibája legyen.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Mivel az X+ topic eléggé kihalt, inkább itt teszem fel a kérdésemet:
Nem tudom, volt-e valamelyikőtöknek szerencséje S3-ashoz, de én e között a 2 teló között vacillálok.
Ami nekem fontos:
-jó kamera
-jo minőségű mp3 lejátszás (nyilván nem a gyári fülessel)
-jó GPS vevő
-szép kijelző
-stabilitás, megbízhatóság
-szeretem kipróbálni a custom ROM-okat, ne legyen szenvedés buheralni.Szóval ennyi lenne.
Előre is köszi.
-
Simtu
senior tag
válasz lsebestyen #35823 üzenetére
Akkor valamelyikük rossz helyen jár.
Esetleg vélemény? Mármint a telefon kérdésben. -
-FreaK-
veterán
Én inkább a One X+-ra hajazok. Volt nálam S3 is (LTE verzió), de pl. a felület gördülékenysége nem éri utol a Sense5-öt, pedig nekem csak sima One-X van.
A kamerát és gps-t nem próbáltam de én sokkal inkább a HTC-t választanám. Egy jóval minőségibb telefon, ez kb. minden részletében látszik. -
lcee79
őstag
Hi!
Valaki tud olyanban segíteni, hogy pár napja talán már 1 hete is
azt írja a htc sync hogy "Device is unavailable. Please reconnect your device"De akármit csinálok nem segít
Mitől lehet és mi a megoldás?
Az új verzió gondoltam megoldja, de mint látható ezzel sem lett jobb mint a hét elején a régebbivel...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
ferob
őstag
A felsorolásodban a legtöbb pont olyan általánosságokat tartalmaz, amit egy ilyen kategóriájú telefonnál, de talán amúgy is, teljesen felesleges felhozni, mert vagy elhanyagolható a különbség vagy a telefon mivoltából adódóan nem kimondott céleszköz az adott dologra való használathoz.
Így a két telefont figyelembe véve, kapásból ki is lehet húzni pl. ilyesmit, hogy stabilitás és megbízhatóság, mert én már jó rég nem láttam ebben a kategóriában olyan készüléket, ami a gyári szoftverével küszködött volna, de mivel említetted, hogy másik ROM-ot raknál rá, így ez már nem a telefon függvénye attól kezdve.
A zenelejátszásról annyit, hogy ilyen kategóriában maximum a fül- vagy fejhallgatód fogja leginkább eldönteni azt, hogy hogyan szól az, amit hallgatsz.
A GPS modult nézve, mindkét készülék használja a GNSS adta lehetőségeket, így itt sincs különösebb különbség.
A kijelző kapcsán nem kérdés, hogy a HTC által használt SLCD2 végeredményben jobb, mint a SAMOLED.
A kamerát figyelembe véve, a HOX+ egy f/2.0, míg a másik készülék egy f/2.6 maximális apertúrájú optikával rendelkezik, de az, hogy ez neked mennyire számít, az leginkább rajtad múlik, de mindkét készülékkel lehet jó képeket készíteni bármilyen eseményről a facebook-ra, minden más komoly dologra meg ott a tükörreflexes fényképezőgép.
Ami még fontos lehet, az az, hogy a HOX+ nem kopik, mert anyagában festett, valamint matt és finom tapintású.
-
ferob
őstag
válasz lcee79 #35827 üzenetére
Így kapásból két dolog jut eszembe, az egyik, hogy bár be van kapcsolva az USB hibakeresés, a telefon mégsem úgy kapcsolódik, ami ugye egyszerűen ellenőrizhető az állapotsávon, ami ha előfordul, akkor én csatlakoztatott állapotban ki, majd újra be szoktam kapcsolni a hibakeresést, vagy a másik, amire még gondolok, az az, hogy le van tiltva a HTC Sync Manager vagy egy másik, ehhez kapcsolódó alkalmazás a telefonon.
A fenti két esetben ez a hibaüzenet jelenik meg, így gondolom valami hasonló dolog áll fenn.
-
kirkri
addikt
ferob jól összefoglalta a dolgokat, így én már csak egy apró adalékot fűznék hozzá.
Anyagminőségében a HOX+ sokkal jobb, mint az S3. Kis túlzással a HOX+ burkolata után az S3 burkolatát megtapogatva olyan érzésed lesz, mintha egy gagyi telefont fognál éppen a kezedben.
Viszont a HOX+ telefonokhoz sokkal kevesebb custom ROM van, mint például a sima HOX-hoz, ennek érdemes lehet utánanézned, mert akár ez eldöntheti a dolgot az S3 irányába.21 éve a Prohardveren! ™
-
Weeman1
veterán
válasz lsebestyen #35823 üzenetére
Volt Hox-om is,és S3-am is pár hónapig.
Ha benéztek az S3 topikba láttok pár volt Hox-ost aki nem bánta meg hogy S3-ra válltott.Xiaomi 11T Pro
-
ferob
őstag
válasz Weeman1 #35831 üzenetére
Ebbe kár is belekezdened, hogy te láttál abban a topikban pár embert, aki váltott, mert ebből mégis mit kéne levonni?
Válassza a kérdező azt a telefont, mert páran váltottak? Ne már.Főleg, hogy a HOX+ telefont kérdezte, ami sokak téves felfogása szerint, nem csak a nagyobb akkumulátorban különbözik a simától.
Eddig nem akartam szólni, de alapba, hogy lehet azt írni, hogy ezek a szempontok alapján, amit a kérdező írt, te azt javaslod?
Soha nem szerettem ezeket a dolgokat, mikor valaki csak azért ír az adott topikba, hogy jól megmondja melyik a jobb, mert neki már volt hasonló készüléke, de tényekkel semmit nem támaszt alá.De még ettől eltekintve is, a zenelejátszás, gps, stabilitás, megbízhatóság, kijelző és kamera szempontok alapján egyértelműen a másikra szavazol, miközben a kijelzőt és a kamerát leszámítva teljesen általános dolgokat kérdezett, amiben nem fog különbözni a kettő egymástól, míg a kijelzője sokkal szebb a HTC-nek.
A kamerával kapcsolatban, sokszor a másik élesebb képet készít, ez rendben, de ettől nem lesz egyértelmű a választás.Viszont meséljük el akkor a kérdezőnek, hogy amennyiben pl. kihúzós tokban tárolja vagy folyton a zsebébe csúsztatja azt a készüléket, akkor lekopik a krómcsík vagy azt, hogy a fényes burkolat olyan lesz, mint egy 10 éves bemattult fényezés és idővel a gombokkal is problémája lesz és nyekeregni, kattogni fog.
Ja és mielőtt megkapnám a stigmát, hogy Samsung ellenes vagyok, elmondom, hogy van egy 4-es minim is, egyéb okokból.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Weeman1 #35833 üzenetére
Igen, szerinted erről van szó, míg a valóságban arról, hogy érvekkel támasszuk alá, hogy a kérdező dönthessen a saját igényei alapján és ne fusson egy olyan előre nem látott dologba, ami miatt megbánja.
Tudod lehet, hogy számodra ez ismeretlen, de én pl. úgy állok hozzá, hogy segítek, mert lehet, hogy éppen hasonló helyzetben majd nekem is kellhet segítség, hogy ne fussak bele bármilyen hibába.
De gondolom a te meglátásod szerint inkább azon ügyködök, hogy ilyet vegyen, mert nekem biztos jobb lesz tőle, de én nem abban a korban vagyok, ahol ez számít valamit, nem mintha amúgy bármit is számítana egyéb esetben, hogy valaki másik márkát vesz.
-
lcee79
őstag
Majd otthon kipróbálom este, mert most nincs nálam a kábel sem (hétfő van még nagyon )
De elvileg a htc sysnc is be van kapcsolva, meg az usb hibakeresés is, de majd leellenőrzöm a biztonság kedvéért...
Minden nap úgy töltöm otthon a gépen, és eddig nem írta, és nem nagyon kapcsolgatom át semmit ezért is csodálkoztam...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
Köszi a segítséget!
Úgy látszik nem vettem észre, hogy valamiért nem érzékeli a rendesen a syncet, azt mutatta, mintha nem lenne a sync bekapcsolva a gépen...
(Mutatta azt a zárójeles hibajelet a felső értesítési sávon is, tegnap nem láttam ilyet emlékeim szerint )Kikapcsoltam az usb hibakeresést és vissza
És meg is javult egybőlhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
csiktor604
csendes tag
Sziasztok!!
Leírnám hosszadalmas borzadalmas történetem,azzal a szándékkal hogy, más ne essen az én hibáimba!
A helyesírási hibákért előre is elnézéseteket kérem!
Az egész ott kezdődött hogy a vaterán keresztül rendeltem egy one x t még február elején 59900 ft ért a hirdetésben eredeti vadonás újként volt hirdetve a telefon a hirdetés szerint taiwanból viszont kiderült kínából érkezett és még később kiderült az aliexpressről származik ahol kb átszámítva forintra kb 40000 ftra jön ki jó üzlet??Jó hiszeműen leütöttem a vaterán.. a pénzt természetesen előre utalással ment telefon viszonylag gyorsan megérkezett február 27 én kaptam meg minden okés volt vele kivéve hogy nem kaptam kiszedő tűt és használati utasítás egy fénymásolat volt ... nahát ez annyira nem érdekelt mert készülék kifogástalan volt mindaddig amíg nem került bele sim kártya ugyebár micro simes ezért csak másnap tudtam simet rakni bele miután körbe vágattam a régi simet beletettem a sim kártyám és hálózati problémák léptek de nem gyanakodtam mert pont akkor volt t.l.komnál is vmi hiba ami miatt akadozott a szolgáltatás de miután a t,l,komnál már kijavították problémát sajnos kiderült hogy a teló a rossz mivel kipróbáltam mind 3 szolgáltató simjével a hoxom gsm módban produkált térerőt akkor se mindig wcdma módban egyáltalán nem.. tajékoztattam az eladót aki azt mondta nem tud vele mit kezdeni azután pedig e mail váltások közepette arra juttotunk hogy vigyük szervízbe a telót és ők állják annak költségét pedig a vaterás hirdetésben csere és pénz visszafizetési garanciát írt de vmiért abba nem ment bele h vissza küldjük a telót vagy kicserélteti vagy visszaküldi pénzt ... ezt én se értettem én abban a tudatban voltam hogy akkor jó a szervízben megcsinálják ugyse én állom a költségét meg úgy voltam vele ez a leggyorsabb megoldás mivel régóta áhitoztam egy hoxra ezért is mentem bele a szervízbe. Sajnos telemaxról szó sem lehetett mert mint kiderült ugyebár hong kongi a készülék és így a gyári garancia már lejárt .. Egy Budapesti szervízbe vittem amely ugye vidékiként a legoptimálisabbat választottam amely a nyugatihoz a legközelebb esik a mely teréz krtn és még pozitívum volt hogy fél év garit adnak a javításra. Elvittem az ominozus Terez krt ra és ott elmondtam mi készülék baja és még akksit is cseréltettem benne gyanakodva hogy a hoxom nem új a szervízben lévő csajszi miután árat mondott a javításra és aláírtam a munkalapot közölte hogy erre 20-25 ezer ftra még rájön az áfa ...másnapra kész volt a telefon örültem mint majom farkának felmentem fizettem 29 ezret és jöttem de otthon kiderült hogy csak gsm modba állítottak a telót és a htc beépített tesztje szerint új akksi se került bele és miután Kirkri megnéztem a hoxomat kiderült hogy egy one s akksi van benne ami 1800 helyett 1650 mAh ás ugye ígyis gyorsan merülő készülékben...Még aznap visszamentünk a teréz krtra a szervízbe reklamálni ahol a szervíz vezetője felháborodott hogy ilyennel vádoljuk őket és mondtam nekik hogy akkor nézzük meg az akksit erre csak annyit tudott mondani hogy nézzük meg de akkor kifizetem a szétszedést kérdezem mit kell azon fizetni? erre azt mondja egy óra szétszedni ... lehet hogy sok idő ténylegesen darabokra szedni de ahhoz nem kell sok idő hogy megnézzük milyen akksit rejt a hoxom...hülyének akart nézni aztán arra jutottunk hogy ujra beszedik a telót és megcsinálják és a szervíz vezető garantálta hogy saját kezűleg fogja tesztelni felügyelni a javítást ebbe belementem másnap kaptam az emailt amiben ez állt :
"""HelloVisszaadjuk a pénzt, mert sajnos után gyártott a készülék és elvileg ezért nincs benne a 3g. Mellékelek egy képet, ahol látod a problémát és ahol azt is látod, hogy új aksi került bele.
Sajnos ez az ára, ha az ember Kínából vesz telefont. Az aksi gyors romlásának is lehet ez az oka.""
kérdem én az első szervíz során miért nem derült ki hogy után gyártott a készülék... és szervíz léttükre ilyet írni hogy ez okozta az akksi gyors romlását nevetséges ennyire hülyének akartak nézni ....EZÉRT NE VIGYÉTEK A TELÓTOKAT A TERÉZ KRTRA JAVÍTATTNI.....a pénzem visszaadták hiánytalanul vaterástól is vissza szereztem nagy nehezen a pénzem hála !!de érdekes azóta már a vaterás hirdetésében már nincs pénzvisszafizetés és cseregarancia és 1 hónap helyett már csak 1 hét garit vállal és már posta költség is van milyen érdekes dolgok ezek..... Végszóra szeretném megköszönni Kirkrinek és Ferobnak a segítségüket.... Sajna emiatt a One xből kiábrándultam de maradok Htc mellett és egy one ra áhítozok újabban Remélem senki nem kerül majd hasonlóan sz*r helyzetbe mint én......
Üdv.:Viktor -
ferob
őstag
válasz csiktor604 #35837 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy ezek után én a helyedben jelenteném az aukciós oldalon, hogy nem a valóságnak megfelelő és hibás terméket árul, ezért szankcionálják, mert ha más is tett már rá panaszt vagy ezek után fog, akkor tesznek róla, hogy ne árulhasson többet, ami lehet, hogy megóv másokat a hasonló problémáktól.
Másoknak meg én is azt ajánlom inkább, hogy a TeleMax-on keresztül kérjenek árajánlatot a telefonjuk javítására, még akkor is, ha nincs rá garancia, mert úgy legalább egyből észreveszik, ha valami nincs rendben a telefonnal.
-
-FreaK-
veterán
válasz csiktor604 #35837 üzenetére
Szerintem nincs olyan, hogy utángyártott készülék.. az inkább szimplán egy hamisítvány, tehát az nem egy HOX, csak egy sima kínai másolat. Ennek fényében meg főleg jelenteném az eladót.
-
kirkri
addikt
válasz -FreaK- #35839 üzenetére
Kár, hogy nem készített róla nagyobb felbontású képet, ilyen tákolt panelt még nem láttam.
A csatlakozók, amivel a panel a hátlaphoz csatlakozik teljesen eltérőek egymástól, illett volna legalább a párban lévőknél ugyanolyat ráültetni a panelra. Ehhez képes olyan került rá, ami éppen a kezébe akadt a kínai barátunknak. Pogo-Pin csati az nem volt a panelen, csak a helye volt meg. Aztán az antenna kábel is hosszabb volt 1.5 centivel, semmi probléma, szépen be volt tekerve a házba.A megbotránkoztatóbb számomra a magyar szerviz hozzáállása, ugyanis a Vaterás nem biztos, hogy tudta mit adott el, ő inkább megörült annak, hogy olcsón sikerült vennie és keresett rajta ~20k-t.
A szerviz viszont tisztában volt vele, hogy mi van nála és ezt nem tudja megjavítani, így nagyon gáz amit csinált. Ráadásul az említett One S akku amit beletettek, a jéghegy csúcsa..
Nem tudom, hogy direkt tettek-e bele ilyet, de azért annak fel kellett volna tűnnie, hogy a csatlakozó a másik oldalon van ahhoz képest, mint ami eredetileg a telefonban volt.21 éve a Prohardveren! ™
-
snowball
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáérőbbektől. A páromnak van egy nem egészen egy éves HOX-a, ami az utóbbi időbe egész érdekes jelenségeket produkál. Az hogy egyre gyakrabban fagynak le az alkalmazások, az még nem gáz, gondolom néha nem árt neki egy újraindítás. (ez általában meg is oldja egy darabig ezt a hibát). De egyre gyakrabban előfordul, hogy egyik pillanatról a másikra elveszti a kapcsolatot a SIM kártyával és néha csak újraindítás után hajlandó újra felismerni. Van amikor elég neki a regülőgép mód be/ki kapcsolása. De a legutóbb a SIM kártya elvesztésével egyidejűleg a kijelző is elkezdett villogni pár másodbercig. A SIM is kevesebb mint egy éves Tré-mobilos. Mit javasoltok érdemes egy factory resetet megpróbálni, vagy nem valószínű hogy segíteni fog ezeken a gondokon és inkább adjam le szervízbe. Hálistennek még garis. Gondolom a "kötelező" dolgokat érdemes ráírni a hibalapra, hogy gyenge a wifi, stb. Nem néztem még hogy mikori gyártású a telcsi.
Amit még kérdeznék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Mobilbirodalom nevű bolt garanciális ügyintézésével? Ugyanis a telcsi bolti garis.
Előre is köszönöm a segítséget és a választ.
-
kirkri
addikt
válasz snowball #35843 üzenetére
Két év van rájuk.
Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, pontosan meg fogják mondani meddig él a garancia. (A GSM boltos számla alapján tuti van még rá hivatalos gari, de ezzel nem akarlak megzavarni, szóval első körben hívd az ügyfélszolgálatot)
A bootloader zárt?21 éve a Prohardveren! ™
-
snowball
tag
válasz kirkri #35844 üzenetére
Igen az zárt még. A HTC ügyfélszolgálatnak az IMEI-re van szüksége?
Basszus, most nagyon megkönnyebbültem, hogy EU-s készülék és lehet érvényesíteni a gyári garit, mert őszintén szólva nem bízom a gsm-es bolti garikba. Ki tudja, hogy milyen barbár állat szedi szét és hogy mit cserélnek vagy csesznek szét benne, utána meg járhat az ember a nyakukra.Néztem a helyet, hogy hova kell leadni a telefont és csepelen egy lepukkant panel a cím. Hát nem szívesen vinnék oda semmit sem javításra.
-
kirkri
addikt
válasz lsebestyen #35847 üzenetére
Azokra egy év van, de szerintem azokat nem veszi át a Telemax javításra. (Ez nem biztos, rá kell kérdezni)
21 éve a Prohardveren! ™
-
Mythsardan
aktív tag
Sziasztok,
Akkor kezdem az elején. Van 1 HTC ONE X készülékem(ki gondolta volna ), ami azóta problémákkal küzd, hogy kivettem a dobozból. Elsőnek is, a kamerája vakuval borzasztó zöld képeket csinált, illetve random időközönként újraindult és visszaállt alap beállításokra. Ezek közül a vakusat sikerült megoldanom, úgy, hogy ráflasheltem 1 fájlt, amit a HTC ONE X MAX készülék kamerájának szoftveréből szedtek ki, okés, ez megoldódott, majd, mivel ehhez úgy is fel kellett oldanom a bootloadert gondolom orvosolom a 2. problémát is, úgy, hogy rootolom a készüléket, majd felrakom rá a Titanium Backup-ot(ami egyébként nagyon bejött és meg is vettem szinte azonnal), így ugye mindig volt mindenről biztonsági mentésem, ha resetelt a telefon, csak csináltam 1 visszaállítást a legutóbbi állapotról. Azonban ezt már nem tudom megcsinálni, mert valahogy elfogyott a szabad helyem a telefon rendszer memóriájában(minden "újraindulás" után fogyott a rendelkezésre álló helyem). Most, hogy utána kell nézzek a dolgoknak, gondoltam megkérdem mitévő legyek, hátha tudtok valami megoldást a helyhiányra és a random újraindulgatásra, ami egyre frusztrálóbb és egyre jobban örülnék, ha végre rendesen működne a telefonom.
CID: HTC_102 (hátha kell )
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest