- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz pixelblondie #35351 üzenetére
Nos,igen ez is az egyik csendes kényszer...nem tudsz elérni dolgokat,ha nem a legfrissebbet használod- mondom,hogy jól ki van találva. A technokrácia nem a boldogság felé vezető út,sőt...de ez legyen a következő generáció gondja
Amúgy leginkább felfogás dolga,van aki belemegy a hajszába,van akit nem érdekel annyira - nem vagyunk egyformák,hála az égnek.
Én azt használom,ami beválik,ha régebbi,akkor azt,ha újabb,akkor azt,de feleljen meg az ÉN követelményeimnek,ne a szomszédénak[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
Miért látom mindenütt, hogy a TWRP-t ajánlják a CWM-vel szemben? Nálam előbbinél nem működik a touch, mint ahogy sokan másoknál sem. Igazából mindegy melyiket használom, nem?
What is your ikigai?
-
Lacopapi
addikt
ART környezetben még elég sok minden nem fut,illetve nem jól fut...pedig a RAM kezelése tényleg jó (400 fölött a szabad)...kááár
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz aAron_ #35353 üzenetére
Vannak olyan romok, amelyek nem települnek a régi cwm-el, főleg az aroma installeresek.
Köztes megoldás a philz recovery, amely sok esetben "kötelező" mivel ahogy írtad, nem megy a touch a twrp-vel.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
Adott egy One x
Sajna romoláskor lemeritették, és nem tölt...
Van rá megoldás?!THX
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szunyi777 #35359 üzenetére
Hirtelen annyi jut eszembe, hogy szét kellene szedni, és egy másik akkut (feltöltöttet) beletenni.
Ha nem megy, akkor itt a hardveraprón is van hirdetés, aki vállalja a felélesztést...
Valahol, valamikor volt már szó ilyen esetről, de nem találom, és nem is emlékszem a megoldásra... sajnos.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Lacopapi
addikt
Sajnos ez így van,de már túl vagyok a nyitáson,így meg ide-oda ugrálhatok (nemrégen volt fenn egy régebbi 4.2-es), bár valamilyen szinten ez is őrültség A legszimpatikusabb eddig az ARHD 33.1...sajnos én már régebben sem kedveltem a CM romokat különösebben,pedig csakugyan jók,dehát ...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35364 üzenetére
Az ARHD -nál visszaraktam a gyári kernelt, mert a másik IONELyX kernel nálam sajnos az alsó gombsorok világítását megbolondította.
-
Pob20
tag
Sziasztok.
a zoe-t meg lehet szerezni, hogy más telcsire is fel lehessen tenni? Vagy van ötletetek mivel lehet ki váltai?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35366 üzenetére
Lekapcsolt készüléknél is világítottak, és fordítva is, vagyis mikor müködnie kellett volna a gombok világímegoldottákkkor meg sajna nem.
De lehet az xposed lesz a hibás, no majd probálgatom.(#35367) Pob20!
Véleményem szerint nem működik más telefonon, csak a one-on, és ki sem "szedhető", mert akkor már az xda-n megoldották volna.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz szunyi777 #35359 üzenetére
Lemerült készülék feltöltése, ha a telefon fastboot módban ragadt:
A szükséges fájlok letölthetőek innen vagy az alábbiak alapján létre is hozhatjuk őket.
Windows alatt:
@echo off
:start
fastboot getvar battery-voltage
fastboot reboot-bootloader
ping /n 6 localhost >nul
goto startLinux alatt:
#!/bin/bash
x=1
while [ $x -le 2 ]
do
fastboot getvar battery-voltage
fastboot reboot-bootloader
sleep 6
done[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Azt még elfelejtettem hozzátenni, bár talán egyértelmű, hogy a készüléket fastboot módban csatlakoztassuk, majd a fájl futtatása alatt a telefon állandóan újra fog indulni és a folyamat akár több órát vehet igénybe, míg eléri a legalább 10%-os töltöttséget (3680 mV), ami minimum kell a továbblépéshez.
(#35365) HUTCHDB: Én valahogy gondoltam, hogy ez lesz, szóval nem véletlenül írtam, hogy a gyári a legjobb, hiába tud egy másik kernel valamiben többet, mert nagy valószínűséggel pont azok nem fognak jól működni.
-
Lacopapi
addikt
-
szunyi777
őstag
Köszönöm, de az a legnagyobb baj, hogy be sem kapcsol már!
Semmire nem reagál, nem veszi fel a töltést.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ferob
őstag
válasz szunyi777 #35372 üzenetére
Az az alapszabály, hogy ha ilyen történik, akkor nem szabad próbálkozni, hanem egyből ezt futtatni, viszont ha teljesen lemerül a kísérletezgetéstől, akkor csak az akkumulátor cseréje nyújt megoldást.
Cseréld ki az akksit ideiglenesen egy feltöltöttre és csinálj meg mindent a telefonon, hogy tudja fogadni a töltést vagy a lemerültet töltsed fel egy működő telefonnal és utána hozd helyre a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35379 üzenetére
Nálam is ez van, az ARHD+ az xposed és a sense 5 toolbox, de nálam az alsó billentyű világítás vacakol.
Addig működött hibátlanul, míg a xposedet nem aktiváltam, magyarul csak az ARHD volt fent.
De nekem kell a sok átlátszó dolog....
No felteszem az LQ-t.
Állítottál valamit a procin?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35380 üzenetére
I/O buffer 1024,ütemező: sio ; max freki : 1300000 ; vezérlő : interactive (időnként játszom és ez gyorsabban reagál) ,az említett Quiet pedig runnable módban van. lényegében ennyi.
Tapasztalatom szerint az ondemand állás a legjobb fogyasztás szempontjából egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35388 üzenetére
Nincs mit,most már csak azon drukkolok,hogy nálad se legyen gond,mert nem ok nélkül emlegettem a Defy-t,annál az a rom ami egyikünknél hiba nélkül ment,a másiknál rossz volt,holott ezt semmi sem indokolta.Valami halovány gyanú befészkelte magát a lelkembe a CM11-el kapcsolatban,ami ugye bzoley fórumtársnak szuper,nekem meg az istennek sem akar normálisan működni....sosincs kizárva az user error,csak éppen valószínűtlen (én már csak tudom). Innentől kezdve viszont felmerül a készülékek különbözőségének a lehetősége. Ilyen összetett rendszereknél szerintem egy ellenállásérték-változás vagy bármi apróság is fontos lehet.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35389 üzenetére
Ebben lehet valami.
Pl. az én telefonom ázsiai piacra szánt, ami ugye közel sem biztos, hogy minden apró dologban egyezik mondjuk egy európai modellel.
ez az alsó gomsor világítás nálam megmaradó probléma lesz a sense 5 toolbox használatával!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Lacopapi
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35391 üzenetére
Az ütemezőt ha átállítom sio-ra, akkor a frekvenciát nem tudom a gyári értékre állítani, az 1300-an marad.
Az a 200 nekem szerintem hiányzik....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35393 üzenetére
Az tiszta, így csináltam, de az a baj, hogy 1500-ra hiába állítom be, és pipálom, visszaugrik 1300-ra...
B@sszus, az energiatakarékos mód bekavart, most már minden ok.![ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Én úgy tudom, hogy az Xposed fejlesztője nem talált még megoldást ART alá, hogy működjön.
Dalvik környezetben már jól működik egyéb készülékeken is.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
cselok
csendes tag
Üdv mindenkinek a forumban!
Előre elnézéseteket kérném ha felteszek egy olyan kérdést amit már itt valaki esetleg megválaszolt de sajnos most sürgősen kellene a válasz.
Egy HTC One X-et szeretnék vásárolni de nagyon fontos lenne hogy támogatja-e a telefonbeszélgetések felvételét. Nagyon fontos lenne a funkció így ha valaki esetleg foglalkozott ezzel a témával és van is olyan program amivel működik ez a funkció megírná nekem? -
Lacopapi
addikt
válasz bzoley #35396 üzenetére
Lehetséges,de azért ha ráteszek kb 15 általam preferált alkalmazást és bekakil tőle,az nem vet valami jó fényt a romra....semmi különlegesek egyébként,általában én is az alapokat használom,mert az a biztos.
Mindenesetre még egy próbát teszek vele. Csak érdekességképpen : anno a Defy-om a MIUI-t nem viselte el,holott mindenki másnál remekül futott (logikus,hogy azt szerettem volna mindenképpen).
Viszont az utolsó SlimKat annak ellenére jól fut(ott),hogy az is CM alapokon nyugszik...szóval nem értem,de majd meglátom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest