- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz Lacopapi #35400 üzenetére
Úgy értettem, kevésbé tűnik ki, ha valami nem oké, ha csak a rendszer összetevői vannak használva.
Mindenesetre én egyelőre rajongok érte. Tetszik a letisztultsága, fittsége. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan izléses. Egyedül ez a hangtorzítás, ami kicsit zavar, de hát nem ezen kell zenét hallgatni. Na meg a s2w hiánya, de szerencsére van egy egyszerű widget, amivel csak egy gombnyomás. -
Lacopapi
addikt
Hopla...ezt nem is tudtam,hogy KIKAPCSOLVA is működik az ébresztés. Egyszerűen a megfelelő időben bekapcsolja magát és ébreszt. Szuper.
-
simico
tag
Gravitybox (vagy mifene) használókhoz egy kérdés. Állítólag ehhez van olyan modul amivel el lehet rejteni a root meglétét egyes programok elől, azaz X program ne érzékelje, hogy rootolt a telefon. Próbálta ezt valaki, tényleg működik?
Egyelőre még nem nyitottam a telefont, csak előre tájékozódom. Van egy-két app ami rootolt telefonon nem működik, ha tényleg van ilyen működő modul akkor az jól jöhet majd. Ha mégsincs vagy mégsem működik, akkor legfeljebb rom takarítás után unroot (feltételezem, hogy a HOX-on is lehet ilyet csinálni mondjuk ARHD romon) és utána ezen kényes appok telepítése. -
Lacopapi
addikt
Emlegettem a minap a MIUI-t,no,gondoltam megpróbálom....háááát ez azért egy nagyon más világ De ittragadtam hirtelenjében.
-
illes0102
aktív tag
válasz Lacopapi #35406 üzenetére
hogy muzsikál mostanság? mikor legutoljára próbáltam akkor léptek át talán 4.2.2re(?!) aztán eléggé akadozott szegényke pedig elég pofás kis rom, csak a témákkal nem voltam kibékülve amelyik nagyon jó lett volna persze fizetős volt emlékszem Galaxy S-en mennyire jó volt, nem tudtam leszakadni róla
-
rolfie
újonc
Sziasztok! Remélem tudnok nekem segíteni!
Előre is köszönöm.Pár napja került hozzám egy HTC one X gyári csomagban kis infó róla
32gigás 4.2.2 android 5.0 sense van rajta.4.0ás sense volt rajta amikor vettem de felajánlotta a gépezet, hogy frissíthetem az újabbra gondoltam miért ne.
Lefrissítette tök szép lett meg minden csak eltűnt a magyar nyelv róla...
Próbáltam már a morelocal2-vel illetve a "Customization Settings Provider"-el (de az utóbbit nem találom az alkalmazások között ergó nem is tudom kilőni).
Ilyenkor mi a teendő?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ha kell bármilyen információ még szívesen leírom.
Plusz infó: SH - Shanghaiból van a készülék az imei szám alapján -
pakfong
tag
Az normális, ha a gyári fali töltő "visít"? Nem hangosan, de ha csönd van lehet hallani. Garanciában cserélik az ilyet?
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
ferob
őstag
válasz pakfong #35411 üzenetére
Bizonyos mértékig lehet hangja, főleg, ha lényegesen kisebb teljesítményt kell leadnia vagy ha pl. nincs rádugva a telefon, de amennyiben tényleg visítás szerű hangról van szó, amire nem kell odafigyelni, hogy észrevedd, akkor az nem elfogadható, viszont azt figyelembe kell venni, hogy amennyiben 2 év gyártói jótállással rendelkezel, akkor a tartozékokra csak a teljes körű jótállás terjed ki, ami viszont a vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető, mivel utána már csak korlátozottról beszélhetünk, ami csak magára a készülékre vonatkozik és a tartozékokra nem, így ha ebből már kifutottál, akkor csak a saját magad által vásárolt új töltővel tudod lecserélni.
Amennyiben valamilyen bolti garanciával rendelkezel, akkor valószínűleg meg fogják magyarázni neked, hogy ez normális és végeredményben nem fogják kicserélni, mert a bolt nem szeret plusz kieséssel számolni, de ha mégis, akkor is kétlem, hogy egy eredeti darabot kapnál kézhez, inkább esélyes egy olcsó másolat, amit persze nem feltétlen veszel rajta majd észre, de működni biztos nem úgy fog és még lehet veszélyes is.
Végeredményben, ha magad vásárolsz új töltőfejet, akkor semmiképp ne vegyél az eBay-ről beszerezhető olcsó, de eredetinek látszó másolatot, mert később azzal még nagyobb bajba is kerülhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Pachenkoooo
tag
Üdv!
Van itt olyan szegedi mester, aki újra tudná nekem rakni a rendszert a jövőhéten? Rootolni kellene, meg visszatenni valami használható hiba mentes rendszert/romot. Én tufa vagyok hozzá, papírnehezéket meg nem akarok csinálni a telefonból -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pachenkoooo #35415 üzenetére
A logout blog-omban van leírás, az alapjan siman fel tudod tenni.
Lépésről, lépésre le van írva, nem tudod elrontani!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sonice
tag
Udv
Csinaltam egy gyari visszaallitast android 4.2.2 van fent es eltunt a magyar nyelv. Sdk 20-al sem megy. Mi lenne a megoldas ezen kivul? Kosz
-
Emilchen
tag
December óta harmadszor vittem a telót garis javításra és most a HTC központi ügyfélszolgálat segítségével tényleg megjavították. (A munkalapon "Fópanel Flex panel Akkumulátor csere" szerepel.) Már majdnem vettem egy LG G2-t, de most olyan szép és jó, hogy amíg lehet - most 18 hónapos - megtartom.
-
Lacopapi
addikt
Nah...a 4.2.7-es MIUI (4.2.2) hibátlan. Tökéletesen fut,semmi gond vele,aki a MIUI-t szereti,erre ráizgulhat,jó szívvel ajánlom mindenkinek.Nagyon jó az akksihasználat,az extrákról meg ne is beszéljünk.Nagyon jó rom.
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35421 üzenetére
Oszt mennyire gyors? Ez a legfontosabb, itt véreztek a korábbi verziók és azt hiszem e téren nem történt javulás, de cáfolj meg. Időnként, itt-ott azért meg-megakad, nem?
Amúgy pontosan mit töltöttél és honnan? Itt találtam egy ilyet, ez még újabb elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz -FreaK- #35422 üzenetére
IOS-en kívül én még nem láttam mikrolagg nélküli gépet - ettől még lehet -, mindenesetre simán lépi azt a szintet,amit bármelyik főzött rom.Kényelmi funkciói és beállíthatósága messze túlmutatnak az általam eddig használtakon. Pedig volt már néhány....itt-ott mindegyik megakad,még fullra állítva is. Használhatóság és komfort szempontjából szerintem alázza a konkurrenciát. És itt el kell vonatkoztatni az "almától",mert maximum hasonló,de nem ugyanaz. Persze,aki a kínai "gagyit" nem tudja elviselni,annak nem jó.
-
Lacopapi
addikt
Innen van a rom,merthogy nem árt ,ha tud magyarul is .)
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35423 üzenetére
Rendben, köszönöm.
A többit nem tudom ugyan miért írtad nekem, már évekkel ezelőtt használtam MIUI-t, a legjobb dolognak tartom ami az Androiddal valaha történt, de sajnos a One X portok eddig nem ütötték meg az általam elvárt gördülékenység szintet. Bár azt hiszem HUTCHDB írta még nekem korábban hogy a V5 portok igazából egyik telón sem futnak tökéletes sebességgel.
Erősen gondolkozom amúgy egy MI3 beszerzésén, csak még azt nem tudom, hogy a pénzt hogy szedjem össze rászerk.: kösz, ott a következő oldal alján van a legújabb verzió (2.14), de a miuiandroid oldalon van egy másik, ami gyorsabban lejött. Amit te is linkeltél az azthiszem AOSP alapú ugye? a Másik meg elvileg a Sense alapú lesz. (vagyis talán pont fordítva...) A leírásnál szereplő 4.1 ne tévesszen meg, ha kattintasz a letöltésre akkor a legújabbat dobja fel.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz -FreaK- #35425 üzenetére
Elnézést,ha megbántottalak volna,összességében mondtam el a véleményemet,címzett nélkül,általánosságban Valaha a Defy-on szerettem bele a Miui-ba és most örömmel vettem,hogy végre problémamentes verzióüt találtam a HOX-ra is. Mint mondtam,az akksikezelése szenzációs. És a többi is
A MIUI.hu-nál lévő legújabb (ami 4.1-nek van írva),messze nem olyan jó,mint ez,amit használok éppen.Egyébként a frissítésnél sem ajánl fel semmit,gondolom a másik nem multilanguage...vagy nem tudom. ez nagyon szalad,nekem tökéletsen megfelel ..
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35426 üzenetére
Értem, okés, nem bántottál meg, csak nem értettem
Azt hiszem teszek én is egy próbát újra, legutóbb pár hónapja próbáltam. A JB 4.1 alapút viszont hagyom, a 4.2 alapú kell, ha Sense-re épül, ha nem.HUTCHDB: Innen a felsőt csak kicsit lassan jön, nekem épp most végzett.
Ez azt hiszem AOSP alap, Sense5 alapra még csak a 2.7-es MIUI ver. készült el. Nah, ez így a valós tényállás a verziókról.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Hát nekem egyik miui sem akar felmenni.
Flash-nél "aborted"..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC 1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a Morelocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35433 üzenetére
Nem értem,nekem semmi gondom nem volt a zip felrakásakor...szokásosan kiveszem a bootimage-t,flashelem,azután zip a recoveryben és kész illetve kell a gapps is,de az sem gond. PhilzTouch-ot használok.A Miui-nál kivételesen mindent úgy használok,ahogyan ők elképzelték,semmi módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
MrDaviidkaa
újonc
HELP!!!!!!!Telefonomon Nincs magyar nyelv
Amit látam amivel lehetne magyar nyelv a telomon:(P)(P)(P)
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!(/P)(/P)(/P)Ezt probáltam csinálni de nekem nincs olyan : 'Customization Setting Provider' Az Apps-All nál
MI TEENDÖ? -
ferob
őstag
válasz MrDaviidkaa #35444 üzenetére
Ez most komoly?
Az hagyján, hogy nem használod a keresőt, de hogy azt sem veszed észre, amit épp pár hozzászólással feljebb írtam, vastag betűkkel...Legközelebb nézz körül jobban, mielőtt kérdezel, de tessék itt az egyszerű megoldás a problémádra.
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35438 üzenetére
Ilkyen hanyattesést nekem a Blade rommal produkál-úgyhogy azt nem teszem fel....okát nem tudom,de már nem erőltetem,vagy ötször kísérleteztem vele-nem megy,hát nem megy. A MIUI-nál ez fura,dehát....nem egyformák a gépeink.Mégegyszer : nekem semmilyen problémám nem volt és nincsen ugyanazzal a rommal,amelyik Neked nem megy fel...ez van. Nem a rommal van a gond,szerintem,mint ahogyan a Blade is sokaknak működik,gondolom baj nélkül,éppencsak nekem borul fel az emberke telepítéskor
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35446 üzenetére
Ma még megcsinálom azt, hogy felteszem a cwm-et, ahogy -FreaK- kollega javasolta, aztán azon is kipróbálom, hátha...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
egy működő cwm recovery-vel ki tud valaki segíteni?
létezik, hogy 2012. júniusi az utolsó?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kirkri
addikt
Ma egy olyan problémába futottam bele, amivel még nem találkoztam.
Adott volt egy telefon, aminek úgy tűnt valami szoftveres problémája volt, mert a beépített HTC tesztet elindítva rögtön hibaüzenettel kilépett. Gondoltam egye fene, rakok rá custom ROM-ot. Ez meg is történt, de a telefon nem tudott be-bootolni, hiába flashel-tem a kernelt. Egy restartot követően, azóta nem tudok belépni a recovery-be, amikor elindulna, felvillan a kezdőképernyő, majd újraindul a telefon. Próbáltam mindhárom recovery-t, a hibajelenség ugyanaz mindegyiknél.
Tapasztalt már valaki hasonlót?21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.